NickL26 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Καλημέρα ρε παιδιά!Ενώ παρακολουθούσα το θέμα κ συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία,έχω να μπω πολύ καιρό και έχω χαθεί κάπως.Βλέπω πως όλοι μιλάτε για ROM και ομολογώ πως δεν έχω ιδέα τί παίζει μιας και ως νέος χρήστης δεν έδινα σημασία αρχικά σε αυτό το θέμα.Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κ εγώ.Έχετε να μου προτείνετε κάτι και να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος οδηγός με απλά βήματα για το τί πρέπει να κάνω.Και κάτι άλλο ρε παιδιά που έχω δει σε κάποια sites:αυτό με κάτι πολυγωνικά εφέ στην οθόνη και κάτι τρελά πράγματα είναι κάποιο πρόγραμμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Καλημέρα ρε παιδιά!Ενώ παρακολουθούσα το θέμα κ συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία,έχω να μπω πολύ καιρό και έχω χαθεί κάπως.Βλέπω πως όλοι μιλάτε για ROM και ομολογώ πως δεν έχω ιδέα τί παίζει μιας και ως νέος χρήστης δεν έδινα σημασία αρχικά σε αυτό το θέμα.Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κ εγώ.Έχετε να μου προτείνετε κάτι και να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος οδηγός με απλά βήματα για το τί πρέπει να κάνω.Και κάτι άλλο ρε παιδιά που έχω δει σε κάποια sites:αυτό με κάτι πολυγωνικά εφέ στην οθόνη και κάτι τρελά πράγματα είναι κάποιο πρόγραμμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ξεκινα διαβασμα :happy: εχεις πολυ δουλεια ;) HTC Blackstone wiki HTC_Blackstone_for_noobs HTC_Blackstone_Flash 3 Blackstone Hints & Tips FiXES and tweaks for the new ROMs Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 @NickL26: Ξεκίνα από εδώ και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε! ;) EDIT: Δημήτρη νομίζω ότι με κάλυψες πέραν του δέοντος (με καθυστερούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις βλέπεις!) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 double post :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 double post :O ευκαιρια να σβησεις και κανα δικο σου ποστ Γιαννη :lol::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 ευκαιρια να σβησεις και κανα δικο σου ποστ Γιαννη :lol::D Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό... Ούτε το δικό μου δεν μπορώ να σβήσω Δημήτρη, πόσο μάλλον των άλλων! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pterodaktilos Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 exei simbei se kanenan na min tou anoigei parathiraki gia epiloges se programata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω αντιληφθεί το πρόβλημα. Γράψε ελληνικά αν θες, ενδείκνυται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pterodaktilos Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 εχω βαλει gprs monitor και παω να επιλεξω ποια σινδεση να μετραει και δεν ανοιγει το παραθηρακι αυτο το εχω σιναντισει και καπου αλου μεσα στο τιλεφωνο δεν θιμαμε που υπαρχει καποια λυση γιαυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 εχω βαλει gprs monitor και παω να επιλεξω ποια σινδεση να μετραει και δεν ανοιγει το παραθηρακι αυτο το εχω σιναντισει και καπου αλου μεσα στο τιλεφωνο δεν θιμαμε που υπαρχει καποια λυση γιαυτο Βάλε το καινούριο Sbp wireless monitor. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pterodaktilos Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 ΤΟ ΕΧΩ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΔΙΚΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subrosamovie Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Γειά σας παιδιά, είμαι σε απόγνωση Πέρασα τη ROM του Miri V8.2 και απο τότε όταν το HD μπουτάρει κολλάει και δεν αποκρίνεται η οθόνη αφής. Επίσης δεν συγχρονίζει με activesync ώστε να του αλλάξω τη ROM . Δεν ξέρω τι να κάνω ... καμιά βοήθεια ? Παράθεση Βαλάντης:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Γειά σας παιδιά, είμαι σε απόγνωση Πέρασα τη ROM του Miri V8.2 και απο τότε όταν το HD μπουτάρει κολλάει και δεν αποκρίνεται η οθόνη αφής. Επίσης δεν συγχρονίζει με activesync ώστε να του αλλάξω τη ROM . Δεν ξέρω τι να κάνω ... καμιά βοήθεια ? Μα δεν χρειαζεται να συγχρονισει για να αλλαξεις Rom. Κλεισε το κινητο και πατα το power με το VolumeDown για να μπεις σε bootloader. Ανοιξε το activesync πηγαινε File->Connection settings->Ξετσεκαρε το Allow USB Connections. Συνδεσε το κιν μεχρι να δεις τη λεξη USB τρεξε τo uspl και στη συνεχεια κανε εγκατασταση τη ROM που θες Δες και αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2774729#post2774729 δεν ξερω ποια Rom θες να βαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subrosamovie Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ευχαριστώ παρα πολύ. Θα προσπαθήσω τώρα. Θα ενημερώσω σύντομα. Ευχαριστώ και πάλι Χάρη Παράθεση Βαλάντης:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Καλημέρα ρε παιδιά!Ενώ παρακολουθούσα το θέμα κ συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία,έχω να μπω πολύ καιρό και έχω χαθεί κάπως.Βλέπω πως όλοι μιλάτε για ROM και ομολογώ πως δεν έχω ιδέα τί παίζει μιας και ως νέος χρήστης δεν έδινα σημασία αρχικά σε αυτό το θέμα.Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κ εγώ.Έχετε να μου προτείνετε κάτι και να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος οδηγός με απλά βήματα για το τί πρέπει να κάνω.Και κάτι άλλο ρε παιδιά που έχω δει σε κάποια sites:αυτό με κάτι πολυγωνικά εφέ στην οθόνη και κάτι τρελά πράγματα είναι κάποιο πρόγραμμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. πάντως και εδώ καλά τα λέει νομίζω...και με εικονίτσες:lol: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ευχαριστώ παρα πολύ. Θα προσπαθήσω τώρα. Θα ενημερώσω σύντομα. Ευχαριστώ και πάλι Χάρη Οτι θες εδω ειμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 @subrosamovie: Βάλε απλά τη συσκευή σου σε bootloader και κάνε την αναβάθμιση με τον τρόπο που την κάνεις πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 @subrosamovie: Βάλε απλά τη συσκευή σου σε bootloader και κάνε την αναβάθμιση με τον τρόπο που την κάνεις πάντα. Γιαννη δεν πρεπει πρωτα να παει σε spl 1.14 αρα να βαλει καποια official οπως λεει εδω ο Κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Γιαννη δεν πρεπει πρωτα να παει σε spl 1.14 αρα να βαλει καποια official οπως λεει εδω ο Κωστας Υποθέτω ότι για να βάλει cooked ROM χρησιμοποίησε το USPL (και λογικά το v2.5). Κάνοντας χρήση της ίδια διαδικασίας μπορεί να βάλει κατευθείαν όποια official (ή όχι) θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Υποθέτω ότι για να βάλει cooked ROM χρησιμοποίησε το USPL (και λογικά το v2.5). Κάνοντας χρήση της ίδια διαδικασίας μπορεί να βάλει κατευθείαν όποια official (ή όχι) θέλει. Δηλαδη αν εχω Rom με spl 1.54 για να γυρισω στο spl 1.14 απλα το κάνω με το USPL 2.5 σωστα? Αρα γιατι διαβαζω οτι πρεπει να βαλουμε πρωτα την official και μετα να τρεξω USPL 2.1 για να βαλω cooked? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subrosamovie Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Τελικά όλα ΟΚ Ευχαριστώ Χάρη για την τόσο άμεση απάντηση Έβαλα κι εγώ το Μαύρο Μαργαριτάρι του Πάνου (Panosha) . Δοκιμασμενο και πολύ καλό Μάλλον οι νεότερες εκδόσεις του Miri θέλουν άλλο κολπάκι για να περαστούν. Θα περιμένω να βγεί η Original έκδοση των 6.5 για να τα βάλω ξανά. Και κάτι άλλο. Μήπως έχετε ιδέα για το Winterface ? Είναι ένα εναλλακτικό UI για το HD. Το έχει δουλέψει κανείς ? Παράθεση Βαλάντης:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 @xaris_m: Αυτή η ιστορία έχει δημιουργηθεί γιατί όταν έχεις σαν base RΟΜ την official 1.56 και πας να flashάρεις cooked ROM με base την 1.14 αλλοιώνονται τα χρώματα της οθόνης. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει πρώτα να περάσεις την official 1.14 και μετά να πας να βάλεις την cooked. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Μάλλον οι νεότερες εκδόσεις του Miri θέλουν άλλο κολπάκι για να περαστούν. Θα περιμένω να βγεί η Original έκδοση των 6.5 για να τα βάλω ξανά. Για βαλεις του Miri θες το USPL 2.5 @xaris_m: Αυτή η ιστορία έχει δημιουργηθεί γιατί όταν έχεις σαν base RΟΜ την official 1.14 και πας να flashάρεις cooked ROM με base την 1.56 αλλοιώνονται τα χρώματα της οθόνης. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει πρώτα να περάσεις την official 1.56 και μετά να πας να βάλεις την cooked. Σε ευχαριστω για την διευκρινιση ειναι πλεον ξεκαθαρο. Αρα ο φιλος μας θα επρεπε να βαλει μια official 1.56 μετα να τρεξει USPL 2.5 και να βαλει του Miri. Το ιδιο για να παει πισω Πρωτα official 1.14 μετα USPL 2.1 και να βαλει cooked. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subrosamovie Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Δηλαδή πρέπει να περάσω την Αυθεντική 1.56 και μετά με USPL 2.5 μπορώ να περάσω την 8.2 του Miri ? Υπόψιν οτι έχω περάσει σαν Bootloader το OliNex 1.14 Παράθεση Βαλάντης:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Δηλαδή πρέπει να περάσω την Αυθεντική 1.56 και μετά με USPL 2.5 μπορώ να περάσω την 8.2 του Miri ? Υπόψιν οτι έχω περάσει σαν Bootloader το OliNex 1.14 Όπα... εάν έχεις κάνει hard-spl με το 1.14 του Olinex, αλλάζει η διαδικασία. H' βάζεις το official SPL και flashάρεις με USPL με τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ, Η' περνάς το πιο καινούργιο hard-SPL 1.54 του Olinex με τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts