Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 καταρχας πρωτη απορια, πως μπορουμε να "κλειδωσουμε "την συσκευη για να μην μπαινει στο ιντερνετ μεσω gprs. No Data δευτερο,για να λειτουργησει το gps ποιο προγραμμα ειναι ενδεδειγμενο και πως το περναμε και το τρεχουμε στο τηλ. Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές (iGO8.3.2, Destinator 7, miomap 2008, Garmin XT). Το καθένα θέλεις τη δικιά του διαδικασία. Κανένα δεν είναι free. Κάνε μια αναζήτηση γενικώς και εάν καταλήξεις κάπου... εδώ είμαστε και το ξανασυζητάμε. Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στο Windows Mobile Navigation. τριτο,μπαινω μεσω wi fi στο νετ αλλα δεν μου ανοιγει τιποτα ,καμμια λυση? Αυτό μάλλον έχει να κάνει με το router σου. επειδη εχω και το πρωτο touch kai θελω να μεταφερω τις επαφες μου απο εκεινο στο καινουργιο τηλεφωνο προσπαθω αλλα αντιμετωπιζω καποιο προβλημα. οταν μεταφερω στο outlook τις επαφες απο το παλιο και μετα παω να κανω συγχρονισμο στο hd δεν μετεφερεται ουτε μια επαφη και κοιταζοντας το outlook δεν μου τις εμφανιζει καν. Πάρε ένα backup από τις επαφές σου με το PIM Backup από τη μία συσκευή, πέρασε το στην άλλη και κάνε εκεί restore. Προϋποθέτει φυσικά ότι θα έχεις βάλει και στα δύο το PIM Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Φίλε te_salat, εδώ μάλλον πάει το "Ουδεν σχόλιον" ... Ναι, το iPhone έχει ελείψεις ... ίσως σοβαρές για κάποιους ... αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι το πρώτο κινητό μετά από πολλά-πολλά χρόνια που εμένα τουλάχιστον με ενθουσίασε, καταφέρνοντας να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και όχι μικροαλλαγές στα ίδια και τα ίδια ... τα μονα πραγματα που μου λειπουν πραγματικα αυτην την στιγμη ειναι ...τα εξης που χρησιμοποιω παντα στα τηλ μου.. 1.μια εφαρμογη που να μου αποριπτει τις κλησεις με αποκρυψη(δεν απανταω ποτε σε αυτες!!) 2.η δυνατοτητα μαγνητοφωνησης κλησης(μονο στα πρωτα wm δεν ηταν δυνατο αυτο) στο ομνια και στο hd το ειχα δεδομενο.... οσο το δουλευω τοσο ....το βολευομαι... Η Apple, πρωτοπόρος πάντα, τόσο σε design όσο και σε δυνατότητες, με το iPhone όσο κι αν δεν θέλουμε να το δούμε (εγώ ήμουν ο μεγαλύτερος πολέμιος μέχρι πριν από κάποιους μήνες) τάραξε τα νερά φτιάχνοντας κάτι το διαφορετικό ... ακόμα νομίζω οι διάφοροι κατασκευαστές αναρωτιούνται πως δε σκέφτηκαν αυτοί πρώτοι το MultiTouch ... δεν ευλογαω τα γενια κανενος....οτι μου αρεσει θα το πω,οπως και αντιθετα οτι δεν .... Πολλά έχουν γραφτεί, πολύ έχει συζητηθεί, αλλά εγώ θα μείνω ΜΟΝΟ σε δυο πράγματα ... ένα θετικό και ένα αρνητικό έχει το iPhone για μένα. Το Θετικό: Δεν υπάρχει User Interface που να πλησιάζει καν στην ευχρηστία. Κανένα. Σε καμία συσκευή ! Αυτό θα το καταλάβεις ΜΟΝΟ αν συμβιώσεις για λίγο με το iPhone. Το αρνητικό: H έλειψη καλού SoftWare για GPS ... Εμένα προσωπικά ΜΟΝΟ αυτό μου λείπει (γιατί έχω συνηθίσει τις λύσεις "όλα σε ένα") ... αλλά και αυτό όπως φαίνεται έρχεται ... δεν ειναι ο μοναδικος λογος αυτος για να το παρεις η οχι... zaharakis, join the club. Το iPhone τρέχει MacOS, που από πίσω του έχει το Unix. Αν έχεις τέτοιες ... εμπειρίες θα βοηθηθείς πολύ ... Πάντως θα χαρώ, όλοι νομίζω θα χαρούμε) να βοηθίσουμε ... δεν εχω καμια εμπειρια απο unix/macos....οποτε παω ψαχνοντας..ελπιζω να μην χρειαστει να σας ζαλιζω με ερωτησεις,προσπαθωντας διαβαζοντας να βρισκω τις λυσεις... Συγνώμη για το Off Topic, αλλά όπως είπε και ο φίλος alex_n80 "το vs εδω δεν λεει τιποτα,η γνωμη ομως ενος χρηστη που θα πει τα συν πλην της συσκευης ειναι πολυ χρησιμη" να αλλα ας το σταματησουμε εδω μιας και βλεπω να τραβαει ... @zografos Εσυ, απο δω το πας, απο κει το πας, προσπαθεις να ψησεις κιαλλους ετσι ? Βρε θα στη δωσω την κοκκινη καρτα στην αλλη συναντηση, δεν θα μου γλυτωσεις δεν ειναι κανενας απλος χρηστης Κωστη που θα με εκανε να αλλαξω ετσι γνωμη και να δοκιμασω παλι...(με ολον τον σεβασμο στον φιλο @zografos ) αυτοι ειναι οι πιο σοβαροι λογοι με εκαναν να το κανω... 1.η δουλεια του @pperiklh ειναι λιγα οτι και να πω...?(πρεπει να εισαι πολυ ...γκα-γκα ...... και τεμπελης για να μην βρεις σχεδον οτι χρειαζεσαι μεσω της δουλειας του.....) 2.τα νεα πακετα (της cosmote που ειμαι συνδρομητης )δεδομενων με τα πολλα mbs.... 3.το νεο OS που ερχεται τον ιουνιο 4.ο Minotavrs(Μπαμπης) τον οποιον σεβομαι και εκτιμω ιδιαιτερα,με εχει βοηθησει πολυ στα πρωτα μου βηματα!! 5.και το το οτι δεν ημουν ευχαριστημενος απο το browsing των wm... 6. το οτι πλεον υπαρχει η δυνατοτητα του 3G Πότε θα γίνει ??? Άντε !!!! Μπαίνω ακόμη σ' αυτό το thread ίσα-ίσα για να μην τη χάσω ... Και ο Μπάμπης βλέπω εξαφανίστηκε από εδώ .... εγω δεν θα εξαφανσιτω,μιας και θελω να εχουμε επαφη με τα παιδια εδω μεσα..η παρεα ειναι πολυ καλη και δεν πρεπει να χαλασει :!: Εχω το μηλαρακι λιγες μερες στα χερια μου,αυριο φευγει(πωληται)και παει σε καλα χερια που εχουν γνωσεις και ορεξει για διαβασμα σε κατι διαφορετικο,και ισως και με τη βοηθεια του ζαχαρακη να του αρεσει! Παντως εγω θελω να πω 2 λογια σαν απλος χρηστης λιγων ημερων του μηλου και χρονια των WM. Καταρχην για να το πουλαω σημενει δε με καλυψε! Τα WM ΔΕ τα αλλαζω τη παρουσα στιγμη γιατι εχουν αυτο που ΔΕΝ εχει το μηλο..την επαγγελματικη πλευρα! Το μηλο ειναι η ξελογιαστρα γκομενα με τα φρου φρου και τα αρωματα που ομως εχει τρομακτικες ελειψεις αν το αφησετε οπως ειναι απ τη μανα του και απλα και με πειραγμα δε καλυπτει καποιους που θελουν το pda σαν υποκαταστατο του λαπτοπ. Αυτα ομως που κανει(σαφως λιγοτερα απ τα WM τα κανει ομως τελεια,η σχεδον!! Σερφαρισμα(Browsing),UI,παρουσιαση φωτο,ακομα και σαν απλο τηλεφωνο ,ακομα και λεπτομερειες οπως το unlock του σε κληση εχουν αλλη αισθηση! Οπως και να εχει εχω ελπιδα η τα WM7 να αγγιξουν σε αισθηση το iPhone,η το iPhone να αποκτηση τις δυνατοτητες και την ελευθερια που εχουμε στα WM! Τοτε ισως το ξαναπαρω,η απλα μεινω στα WM χωρις να ζηλευω το UI και το browsing του,προς το παρον το βαρεθηκα πολυ γρηγορα,και συνεχιζω το μονο επιτυχημενο συνδιασμο που κανω χρονια τωρα,1 καλο WM για τα αρχεια μου και να ασχολουμε μαζι του και 1 κορυφαιο κανονικο κινητο για καθημερινη εξωτερικη χρηση!! Ψιλο off topic αλλα μπορει ισως να βοηθηση οσους εχουν παρομοιους προβληματισμους αναμεσα σε αυτα τα 2 κορυφαια στο ειδος τους στρατοπαιδα!! Μανο τελειως φιλικα και χωρις καμια παρεξηγηση φιλε μου.... εγω πιστευω οτι εχω το δικαιωμα να το πω αυτο,μιας και γνωριζομαστε καλα φιλε μου :) η αγνοια σου ως προς το αντικειμενο αλλα και ο μηδενικος χρονος που αφιερωνεις καθε φορα που παιρνεις μια συσκευη (και ειναι πολλες αυτες...δεν σταματας να τα αλλαζεις τα ρημαδια ) για να διαβασεις/ενημερωθεις για οτι θελεις/χρειαζεσαι δεν σε κανει ικανο να κρινεις κατι και να εχεις την απαιτηση να μετρησει η γνωμη σου... φιλε μου εσυ το φωναζεις συνεχεια οτι δεν καθεσαι να διαβασεις καθολου,λογω χρονου κλπ εχουμε μιλησει και τα χουμε ματαπει .. Χρειάζονται και τα off topic, δεν διαξιφιζόμαστε. Οικογενειακή συζήτηση κάνουμε ρε Γιάννη. Είναι γνωστό ότι σε κάθε οικογένεια υπάρχουν διαφωνίες. Άλλωστε πάλι εδω θα είμαστε όλοι. παντα φιλικη συζητηση ! δεν εχουμε απολυτως τπτ να χωρισουμε αλλα ουτε και να αποδειξουμε ο ενας στον αλλον :) Δεν ξέρω τι διαβάζει ο Ζαχαράκης, περιμένω να μας πει τι μπορεί να κάνει με όλα αυτά που διαβάζει. Δηλαδή πως μπορεί να επέμβει, να παραμετροποιήσει, οχι να το βελτιώσει, ειπαμε για μένα κανενα από τα δυο δεν χρειάζεται βελτίωση. Όλα είναι για να περνάμε την ώρα μας. Εγώ λίγο που το κράτησα στα χέρια μου δεν με έπεισε ότι θα υπερνικίσει την βαρεμάρα μου. δεν ξερω αν ειμαι ικανος να βελτιωσω το iphone Κωστη ακομα:happy: απλα διαβζω την ετοιμη δουλεια αλλων και απλα την εφαρμοζω.. αυτο μονο ειμαι ικανος να κανω αυτην την στιγμη στο επιπεδο γνωσεων που εχω για αυτο... Σίγουρα το ότι σπαταλάμε τόσες ώρες δεν αποτελεί σοβαρή απασχόληση αν εξαιρέσει κανεις τις γνώσεις που αποκομίζουμε. Αλλά αυτό που κάνει τουλάχιστον εμένα να μην βαριέμαι είναι ότι μπορώ να κάνω την συσκευή μου όπως εγώ θέλω. Μπορεί να είναι βλακεία, αλλά το ότι μου δίνεται η δυνατότητα να ζωγραφίσω τα κουμπάκια, να του αλλαξω τα χρώματα και να μην μοιάζει με κάνενα, μ' αρέσει. αυτα γινονται και στο iphone αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ενοεις αυτο,απλα το φερνεις για παραδειγμα με το τι μπορεις να κανεις σε ενα wm.. τα wm ειναι τα πιο παραμετροποιησιμα μηχανακια!!δεν το συζηταμε.... Browsing δεν κάνω από το κινητό μου εκτός σε περίπτωση ανάγκης. Δόξα τον θεό οι περισσότεροι εδώ, είμαστε 16 ώρες την ημέρα μπροστά σ'ενα pc. Μας φτάνει. Όταν θα βγώ έξω δεν θα κρατάω μες την μούρη μου το κινητό. Αλλά και όταν χρειαστώ δεν με δυσκολευει καθόλου. Αυτό που με ενδιαφερει επαγγελματικά τουλάχιστον είναι όταν μου στέλνουν ενα mail να το λαμβάνω όπου κι αν βρίσκομαι. Αυτό το κάνει μια χαρά. εγω αντιθετα Κωστη κανω browsing με το κινητο μου επειδη δεν ειμαι 16 ωρες πισω απο τον υπολογιστη... οσο για το θεμα mailing/browsing και iphone...οι ταχυτητες τουλαχιστον.. ειναι αλλες.. ειναι πολλα που θεωρουσα αρνητικα και ως ελλειψεις στο iphone..αλλα διαβαζοντας και ψαχνοντας ειδα με μεγαλη μου εκπληξη οτι υπαρχει τροπος να ειναι εκει μεσα στο iphone αυτα που θελω να γινονται... εστω και με ποιο ιδιαιτερο τροπο... απο τον πολυ απλο copy/past in sd-install -run the app των wm.. Με λίγα λόγια εγώ και πολλοί άλλοι ενδιαφερόμαστε για καλή τηλεφωνική επικοινωνία, και αυτό που κρίνουμε πολύ πιο αναγκαίο από το σερφάρισμα είναι να μπορούσαμε να ακούσουμε λίγο καλύτερα μουσική τουλάχιστον όπως από ενα NOKIA των 300 ευρώ να έχουμε την δυνατότητα να τραβήξουμε μια καλή φωτογραφία η ένα βιντεο τα ζουζούνια μας, σε πια απίθανη στιγμή που θα θέλαμε να την κρατησουμε για πάντα. βιντεο/φωτογραφια υπαρχει και στο iphone,απλα δεν εχει την ονομαστικη αξια των (αχρηστων )5 mpxls της htc... η μουσικη ακροαση εμενα παντως με μπερδευει στο iphone ακομημιας και δεν καθομαι να φτιαξω playlists στο itunes... Και το άλλο είναι από την στιγμή που δεν είμαι ούτε ταξιτζής ούτε ντελιβερυ δεν θέλω να έχω εξτρα PDA για μια φορά τον μήνα. Όμως την δύσκολη στιγμή μ' αρεσει που μ ενα κλικ θα πάω εκεί που θέλω. Με άλλα λόγια, μια μεγάλη μερίδα δεν καλύπτεται καθόλου από το μήλο. Η μαύρη πέτρα μας καλύπτει λίγο περισσότερο σ αυτά που θέλουμε. εχω το καιζερ μιας και εκει δεν....το iphone..δεν... Ο Ζαχαράκης θα επιστρέψει και ξέρω από τώρα τι θα πεί αλλά δεν το λέω Σημασία έχει ότι τώρα την βρίσκει. Εδώ πήγε στο ΟΜΝΙΑ, δεν θα αγόραζε το iphone Δημήτρη πλάκα κάνουμε ε? Κοιτα να γυρίσεις σύντομα γιατι με την μαναβική δεν πρόκοψε κανείς. Πολύ φείρα ρε παιδί μου σου λέω!!!! στο ομνια πηγα μονο και μονο για να δω μονος μου,τι ηταν αληθεια απο ολα αυτα τα τεραστια συν και πλην που εδιναν οι κατα καιρους (ασχετοι τελικα ) πρωτοι κατοχοι του!!! το τηλ αποδειχθηκε τιμιο(πολυ λιγο ομως) για 1η εισαγωγη στα wm ενος αδαη χρηστη,απλα ηταν πολυ λαθος οι πρωτες του ρομς που το εδωσαν οι εξυπνοι της samsung... ειδικα δε με αυτην της vodafone???δεν εχω δει πιο αχρηστα στημενο wm τηλεφωνο!!! δεν μπορω τελικα να συγκρινω το iphone,ακομη,με κανενα απο ολα τα τηλ που ειχα στο παρελθον....δεν το ξερω καλα ακομη για αυτο.. φυσικα ειναι πολυ νωρις ακομη για τελικες γνωμες,αλλα οι μεχρι τωρα ενδειξεις ειναι πολυ θετικες παιδια..ειλικρινα... μονο και μονο που το χρησιμοποιω 3 μερες τωρα ως κυριο κινητο μου...εμενα μου λεει πολλα... ναι ..... ο Δημητρης Ζαχαρακης το λεει αυτο:blink: Να κάνω κι εγώ τότε την εξομολόγηση μου: Με λένε Μιχάλη και τον τελευταίο καιρό ρίχνω μια ματιά στο buy&sell μήπως πετύχω το iPhone 200-300€. Είναι η περιέργεια που με τρώει...Ουφ τα είπα. αν εχεις ορεξη να διαβασεις καντο,αν οχι κατσε στα αυγα σου γιατι θα τρελαθεις:lol: ps τελος το of απο μενα Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Πολλα χρονια χρηστης windows mobile επιτελους απεξαρτοποιηθηκα :lol::lol: Ποτε ξανα πισω στα windows οχι μονο στο τηλεφωνο -pda οσο και στους υπολογιστες μου Δε λεω τα νεα windows mobile ειναι ωραια αλλα μονο για αυτους που μπαινουν τωρα στην αγορα των pda , εμεις που τα χρησιμοποιουμε τοσα χρονια , απλα τα εχουμε βαρεθει !!! Φιλε μου Δημητρη .. πολλες παο τις εφαρμογες που ζητας υπαρχουν :rolleyes: Οπως Αποκλεισμος κλησεων , αλλαγη φωνης, μεταφορα αρχειων με ΒΤ και με wifi , fake calls και πολλα αλλα .....(εγγραφη φωνης δεν εχω βρει μονο ενα προγραμμα που δεν δουλευει για ελλαδα) Κυριοι των winmobiles ειπτελους αντι να αναλωνετε τις γνωσεις σαν απλα και μονο σε αντιγραφη του iphone επιτελους καντε κατι πρωτοποριακο και θα ξαναγυρισουμε , αλλα δυσκολο το βλεπω , αλλωστε και στα pc τα windows τι ειναι μια κακη , κακκιστη αντιγραφη του macosx . Ας ειχαν τα ατιμα τα imac τις τιμες των pc και θα σου ελεγα εγω ποια τυχη θα ειχαν pc Sorry για το offtipic Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Δεν αμφιβάλλω ότι όλες οι τοποθετήσεις είναι ενδιαφέρουσες, μήπως όμως θέλοντας και μη... έχουμε ξεφύγει αρκετά; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Ρε παιδιά πρέπει να περιμένω να βγάλει τη καινουργια ρομ η ACE ή μπορώ να κατεβάσω την ευρωπαϊκή έκδοση που δίνει στη σελίδα της η htc και μετα να περάσω τα ελληνικά που δίνει η ACE από την προϋγούμενη ρομ; Αν το κάνω έτσι το τηλ μου θα είναι όπως είναι τώρα? Στη παρούσα φάση έχω και radio και ρομ τα μανίσια και η συσκευή μου είναι ACE. Και κάτι ακόμα που τελικά που όσο έψαξα δεν βρίκα απάντηση. Επειδή το τελευταίο διάστημα είμαι με μια βαλίτσα και δεν έχω την πολυτέλεια για πειραματισμούς τα hot fixes μερικά δημιουργούσαν προβλήματα και μαλίστα εδώ στο φορουμ μερικοί έλεγαν να τα αποφύγουμε. Τελικά τί γίνετε μπορώ να τα εγκαταστήσω όλα άφοβα ή θα έχω ιστορίες? Έχω εγκατεστημένο μόνο ένα που ήταν για τη βελτίωση της απόκρισης του tflo αν θυμάμαι. Και κάτι για το φιλό TE_SALAT μου αρέσουν οι εικάστικές παρεμβάσεις σου πολύ και θα ήθελα να μπω στο χωρό μπορείς να μου δόσεις λίγο τα φώτα σου! Παρόλο που έχω διαβάσει κατα καιρούς τα ποστ σου γιατί το παρακολουθώ το θέμα από τότε που πήρα το HD (πριν τα χριστούγεννα) δεν είχα μπει στη διαδικασία να χορέψω και τώρα που ψήνομαι το θεωρώ αδύνατο να ψάξω πάλι τις 400 σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Ρε παιδιά πρέπει να περιμένω να βγάλει τη καινουργια ρομ η ACE ή μπορώ να κατεβάσω την ευρωπαϊκή έκδοση που δίνει στη σελίδα της η htc και μετα να περάσω τα ελληνικά που δίνει η ACE από την προϋγούμενη ρομ; Αν το κάνω έτσι το τηλ μου θα είναι όπως είναι τώρα? Στη παρούσα φάση έχω και radio και ρομ τα μανίσια και η συσκευή μου είναι ACE. Και κάτι ακόμα που τελικά που όσο έψαξα δεν βρίκα απάντηση. Επειδή το τελευταίο διάστημα είμαι με μια βαλίτσα και δεν έχω την πολυτέλεια για πειραματισμούς τα hot fixes μερικά δημιουργούσαν προβλήματα και μαλίστα εδώ στο φορουμ μερικοί έλεγαν να τα αποφύγουμε. Τελικά τί γίνετε μπορώ να τα εγκαταστήσω όλα άφοβα ή θα έχω ιστορίες? Έχω εγκατεστημένο μόνο ένα που ήταν για τη βελτίωση της απόκρισης του tflo αν θυμάμαι. Βάλε κανονικά την επίσημη από HTC αλλά μην περάσεις τα παλιά ελληνικά. Η ΑCE Hellas θα βγάλει από μέρα σε μέρα τα τελευταία ελληνικά για αυτή τη ROM. Με τη συγκεκριμένη ROM δεν χρειάζονται τα hot fixes της HTC, είναι όλα διορθωμένα. Και κάτι για το φιλό TE_SALAT μου αρέσουν οι εικάστικές παρεμβάσεις σου πολύ και θα ήθελα να μπω στο χωρό μπορείς να μου δόσεις λίγο τα φώτα σου! Παρόλο που έχω διαβάσει κατα καιρούς τα ποστ σου γιατί το παρακολουθώ το θέμα από τότε που πήρα το HD (πριν τα χριστούγεννα) δεν είχα μπει στη διαδικασία να χορέψω και τώρα που ψήνομαι το θεωρώ αδύνατο να ψάξω πάλι τις 400 σελίδες. Κάνε μια αναζήτηση εδώ, είναι απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 καλησπερα παιδια!μια ερωτηση!εχει κανεις υποψιν του καποιο προγραμμα η οτιδηποτε που μπορω με ενα απλο sms να στειλω και emoticons οπως εχουν τα απλα κινητα? Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Καλησπερα. 1. Στην status screen τι ειναι το Η και τι ειναι το G? 2. Εβαλα το ΝΟ DATA απενεργοποιησα ολα τα κοσμοτε(wap,gprs,3g) και πλεον στην status screen βγαζει 2 βελακια αντιθετα.Αυτο σημαινει απλο gsm? 3.Γιατι το σημα δικτυου αλλοτε ειναι σαν χωνι μονο του και αλλοτε ειναι σαν χωνι με γραμμουλες σηματος μαζι του? Αν εχετε κανα λινκ που να εξηγει ολα αυτα τα διαβολοσηματακια...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Στην status screen τι ειναι το Η και τι ειναι το G? Τo H είναι HSDPA, που σημαίνει ότι καλύπτει η περιοχή σου 3G, ενώ το G σημαίνει GPRS (άρα όχι 3G). Τώρα άσχετα αν τα απενεργοποιήσες από το No Data πάλι σου τα βγάζει αλλά αυτό δεν ενοχλεί. Τέλος για το 3) η απάντηση είναι ότι κάπου έχεις σήμα κάπου έχει. Βασικά αν έχεις το "χωνί" με μια γραμμή και άλλοτε με 2 γραμμές σημαίνει ότι εκεί που έχεις 2 γραμμές έχεις καλύτερο σήμα. Εξαρτάται από την περιοχή κυρίως. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Και κάτι για το φιλό TE_SALAT μου αρέσουν οι εικάστικές παρεμβάσεις σου πολύ και θα ήθελα να μπω στο χωρό μπορείς να μου δόσεις λίγο τα φώτα σου! Παρόλο που έχω διαβάσει κατα καιρούς τα ποστ σου γιατί το παρακολουθώ το θέμα από τότε που πήρα το HD (πριν τα χριστούγεννα) δεν είχα μπει στη διαδικασία να χορέψω και τώρα που ψήνομαι το θεωρώ αδύνατο να ψάξω πάλι τις 400 σελίδες. Ευχαρίστως αλλά είναι δύσκολο μέσο μηνυμάτων να σου εξηγήσω τα πάντα. Αυτά που χρειάζεσαι σαν βασικά εργαλεία είναι τα M9Editor kai manila Editor. Θα τα βρεις με αναζήτηση στο XDA Καθώς και κάποιες πληροφορίες για το πως δουλευουν. Από εκεί και πέρα θα πάρεις ενα αντίγραφο ολων των αρχείων μανιλα και θα δουλέψεις αντικαθιστόντας τις εικονες που περιέχουν με τι δικές. Διάβασε ότι σχετικό βρεις και αν κολλήσεις σε κάτι που γνωρίζω ευχαρίστως να σε βοηθήσω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Καλησπερα. 1. Στην status screen τι ειναι το Η και τι ειναι το G? 2. Εβαλα το ΝΟ DATA απενεργοποιησα ολα τα κοσμοτε(wap,gprs,3g) και πλεον στην status screen βγαζει 2 βελακια αντιθετα.Αυτο σημαινει απλο gsm? 3.Γιατι το σημα δικτυου αλλοτε ειναι σαν χωνι μονο του και αλλοτε ειναι σαν χωνι με γραμμουλες σηματος μαζι του? Αν εχετε κανα λινκ που να εξηγει ολα αυτα τα διαβολοσηματακια...:) με πολυ απλα ελληνικα.. H εισαι σε περιοχη που υποστηριζει γρηγορες ταχυτητες δεδομενων G εχεις απλο gprs 3G εχεις 3G δικτυο... ΤΑ ΔΥΟ ΒΕΛΑΚΙΑ το τηλ ειναι σε κατασταση συνδεσης/συγγρονισμου ΚΕΡΑΙΟΥΛΑ η κεραια του σηματος δικτυου που εχουν ολα τα τηλεφωνα... ΚΕΡΑΙΟΥΛΑ + ΠΑΥΛΕΣ ποση ενταση σηματος εχει το δικτυο μια μικρη συμβουλη ... R.T.F.M. :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 ρε παιδια μια βοηθεια χρησιμοποιω την ρομ του miri wm6.5 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μονο που δεν μπορω με τπτ να αλλαξω τον dialer γιατι χρειαζομαι την βιντεοκληση και αυτος που εχει πανω δεν εχει και οποιο και να εβαλα ipc dialer,camel dialer,panosha dialer ενω γινονται κανονικα εγκατασταση δεν υπαρχουνε με την επανεκινηση ομιοως και μα τα coloured taskabar.καμμια ιδεα? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Εβγαλε την lite και superlite για 6.5 ο onkolog... Εβαλα την Lite και παει σφαιρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Εγω παντως οποια 6.5 και να δοκιμασα, η καθε μια εχει τα δικα της προβληματα... θελει δουλεια ακομα. Εχω τωρα την εκπληκτικη Black Pearl 2.3 WWE (εχει βγαλει και GR) του Πανου (panosha για οσους δεν ξερουν) που εχει κανει πολυ πετυχημενο import topaz-rodium, με ολες τις δυνατοτητες για ελληνικη υποστηριξη. Την συστηνω ανεπιφυλακτα! http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15253 Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Ευχαριστώ πολύ athanaso77 και Te_salat. Οπότε καλυτερα να περιμένω λιγάκι ακόμα πριν την αναβάθμιση. Οι εκδόσεις οι καινουργιες για το ραδιο γιατί δεν μας τις δίνουν official? Anyway. Te_salat εικονίδια θα τα δημιουργήσω μόνος μου? Αναλύσεις - μέγεθος? Θα πατήσω πάνω στα παλιά? Και κάτι πολύ βασικό τα αρχεία manila που είναι τοποθετημένα για να μπορέσω να τα κάνω backup στο pc και να τοποθετήσω καινούργια, εκεί που λέει ένα αρχειάκι txt βρίσκονται? Από ότι καταλαβαίνω τα καινούργια θα έχουν το ίδιο όνομα σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Υστερα απο 2 εβδομαδες συμβιωσης με την stock ROM και αφου πιστευω το εμαθα το κινητο (τα τελευταια 5+ χρονια χρησιμοποιουσα symbian) ηρθε η ωρα να flashαρω και καμια αλλη ROM :p Εχω ομως μια απορια αναφορικα με τα sms. Περα απο την ελληνικη ROM του panosha υπαρχει καποια αλλη που εχει δυνατοτητα αποστολης SMS 160χαρακτηρων ?(Μπορω να περασω το patch της ACE σε καποια WWE cooked ROM ?) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Υστερα απο 2 εβδομαδες συμβιωσης με την stock ROM και αφου πιστευω το εμαθα το κινητο (τα τελευταια 5+ χρονια χρησιμοποιουσα symbian) ηρθε η ωρα να flashαρω και καμια αλλη ROM :p Εχω ομως μια απορια αναφορικα με τα sms. Περα απο την ελληνικη ROM του panosha υπαρχει καποια αλλη που εχει δυνατοτητα αποστολης SMS 160χαρακτηρων ?(Μπορω να περασω το patch της ACE σε καποια WWE cooked ROM ?) :rolleyes: Χμμμμμμ. και που θα το βρεις το της ACE. δεν μας λες και μας ? :innocent: Παντως και να το εχεις :wink:, δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου δουλεψει σε ολες τις cooked ROM. Μπορει σε καποια να δουλεψει, σε καποια ομως ΟΧΙ. Αρα ................. :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Χμμμμμμ. και που θα το βρεις το της ACE. δεν μας λες και μας ? :innocent: Παντως και να το εχεις :wink:, δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου δουλεψει σε ολες τις cooked ROM. Μπορει σε καποια να δουλεψει, σε καποια ομως ΟΧΙ. Αρα ................. :worry: Εννοω το Language Switcher της ACE το οποιο το δινει και στο forum της. :) Δεν εχει δοκιμασει κανεις να το περασει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Εννοω το Language Switcher της ACE το οποιο το δινει και στο forum της. :) Δεν εχει δοκιμασει κανεις να το περασει ? Δεν μας δινεις το Link γιατι δεν το βρισκω ? Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Υστερα απο 2 εβδομαδες συμβιωσης με την stock ROM και αφου πιστευω το εμαθα το κινητο (τα τελευταια 5+ χρονια χρησιμοποιουσα symbian) ηρθε η ωρα να flashαρω και καμια αλλη ROM :p Εχω ομως μια απορια αναφορικα με τα sms. Περα απο την ελληνικη ROM του panosha υπαρχει καποια αλλη που εχει δυνατοτητα αποστολης SMS 160χαρακτηρων ?(Μπορω να περασω το patch της ACE σε καποια WWE cooked ROM ?) :rolleyes: Χμμμμμμ. και που θα το βρεις το της ACE. δεν μας λες και μας ? :innocent: Παντως και να το εχεις :wink:, δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου δουλεψει σε ολες τις cooked ROM. Μπορει σε καποια να δουλεψει, σε καποια ομως ΟΧΙ. Αρα ................. :worry: Εννοω το Language Switcher της ACE το οποιο το δινει και στο forum της. :) Δεν εχει δοκιμασει κανεις να το περασει ? Δεν μας δινεις το Link γιατι δεν το βρισκω ? Ευχαριστω πολυ :) Βρε ktsak, γέρος άνθρωπος κι εσύ, ξέχασες ... Το link για να το κατεβάσεις θα το δεις ΜΟΝΟ αν έχεις δηλώσει το IMEI της συσκευής σου και είναι αγορασμένο από την ACE. Αν όχι, φυσικά μπορείς να βρεις το αρχείο κάπου στο .net αλλά αν το IMEI σου δεν είναι ACE δεν θα σου κάνει install. Οπότε φίλε kentoner2000, αν το κινητό σου είναι αγορασμένο από ACE, προχώρα. Αν όχι, ούτως ή άλλως δεν θα κάνει install ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Εννοω το Language Switcher της ACE το οποιο το δινει και στο forum της. :) Δεν εχει δοκιμασει κανεις να το περασει ? Δεν πρόκειται να περάσει σε rom η οποία δεν είναι official, άδικος κόπος! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Βρε ktsak, γέρος άνθρωπος κι εσύ, ξέχασες ... Το link για να το κατεβάσεις θα το δεις ΜΟΝΟ αν έχεις δηλώσει το IMEI της συσκευής σου και είναι αγορασμένο από την ACE. Αν όχι, φυσικά μπορείς να βρεις το αρχείο κάπου στο .net αλλά αν το IMEI σου δεν είναι ACE δεν θα σου κάνει install. Οπότε φίλε kentoner2000, αν το κινητό σου είναι αγορασμένο από ACE, προχώρα. Αν όχι, ούτως ή άλλως δεν θα κάνει install ... Eγω δεν ξεχναω παρα την ηλικια μου, ετσι οπως το εγραψε ο φιλος μας ομως αλλα εδινε να καταλαβει καποιος ;). Τελος παντων, εξαλλου εσυ το εριξες στα ωποροφορα :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Χμμμμμμ. και που θα το βρεις το της ACE. δεν μας λες και μας ? :innocent: Δεν μας δινεις το Link γιατι δεν το βρισκω ? Ευχαριστω πολυ :) ειναι πνευματικη ιδιοκτησια της ace hellas Κωστη :) και δεν επιτρεπεται να δωθει απο τριτους ;) δημοσια :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Καλησπερα παιδια.Μπορει να εχει αναφερθει αλλα οι σελιδες ειναι παρα πολλες. Πως βαζω ενα mp3 που εχω για ringtone.Το αντεγραψα στο My ringtone φακελο και το εμφανιζει αλλα δεν το παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Πήγαινε Settings-->Sounds and notifications-->notifications και βρες τον ήχο (καλύτερα βάλε τον από πριν στο My Documents). Εκεί επιλέγεις και για ringtone και για SMS, Email κτλ. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts