Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για ριξε μια ματια εδω ;)

Σε ευχαριστώ πολύ - δούλεψε!

Σωτήρης

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θοδωρη ειπα οτι δεν με καλυπτει το hd οπως θα ηθελα,οχι ομως οτι το εχω για πουλημα/πεταμα:lol::p

με παρεξήγησες. είπα να στο κλέψω όχι να το αγοράσω:p

Χρησιμοποιώ το bluetooth I-tech mini II clip και ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σχετικά με την συνεργασία του με το τηλ.μου σχετικά με τις κλήσεις, όταν παίζω μουσική μέσω WMP ,ακουώ για 2-3 sec την μουσική και αμέσως κόβεται απο το voice tag που μπαίνεi σε λειτουργεία.

Υπάρχει τρόπος να δουλέψει σωστά και να ακούω μουσική μέσω bluetooth?

εμενα μπαινει στο voice tag οταν πατησω το κουμπι διαχειρησης κλησεων. Μηπως πατας κατι και συ; Κατα τ αλλα μουσικη ακουω κανονικα με το Sony-Ericsson DS 980 σε αψογη ποιοτητα!!!:D:D:D

εμενα μπαινει στο voice tag οταν πατησω το κουμπι διαχειρησης κλησεων. Μηπως πατας κατι και συ; Κατα τ αλλα μουσικη ακουω κανονικα με το Sony-Ericsson DS 980 σε αψογη ποιοτητα!!!:D:D:D

Το κουμπί διαχείρησης κλήσεων πατάω ενώ παίζει ήδη ο WMP και ακούω μουσική για λίγο και μετά κόβεται γιατί ξεκινάει το voice tag.

Με έψησες για τα συγκεκριμενα ακουστικα! Σε συνθηκες ακραιων μπασων και υψηλων συχνοτητων πως συμπεριφερεται??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με έψησες για τα συγκεκριμενα ακουστικα! Σε συνθηκες ακραιων μπασων και υψηλων συχνοτητων πως συμπεριφερεται??

Επιδει τα δουλευω εδω και λιγο καιρο και στο xperia και στο hd σου λεω οτι τα σπανε και θα παθεις πλακα αλλα βαλε και εναν καλο player :!:

Χρησιμοποιώ το bluetooth I-tech mini II clip και ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σχετικά με την συνεργασία του με το τηλ.μου σχετικά με τις κλήσεις, όταν παίζω μουσική μέσω WMP ,ακουώ για 2-3 sec την μουσική και αμέσως κόβεται απο το voice tag που μπαίνεi σε λειτουργεία.

Υπάρχει τρόπος να δουλέψει σωστά και να ακούω μουσική μέσω bluetooth?

Η λύση βρέθηκε και δούλεψε με το BTAudioToggle.exe :D

Επιδει τα δουλευω εδω και λιγο καιρο και στο xperia και στο hd σου λεω οτι τα σπανε και θα παθεις πλακα αλλα βαλε και εναν καλο player :!:

και ποιον προτηνεις για αναπαραγωγη μουσικης?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νέα rom. Που την βρήκε άραγε ο panosha;

Δεν αξίζει το φλασάρισμα μάλλον, θα δοκιμάσω όμως το νέο radio μιας και φαίνεται καλό.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Γιατι, ο Πανος δεν εχει HD ? Εβαλε το S/N της συσκευης του και την κατεβασε, οπως μπορουμε να κανουμε ολοι μας :cool:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Administrators

Εκεί που τη βρίσκουμε όλοι μας... στο επίσημο site της HTC. :rolleyes:

Modpic.gif

Για το G Alarm τι λετε ?? Παντως στο xperia μου ειχε κανει τρομερα προβληματα !!!

Μια χαρα παιζει σε μενα κανενα προβλημα.

εγω παντως το προβλημα μου το ελυσα..ελπιζω να μου βγει σε καλο μονο....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μόλις παρέλαβα το Touch HD μετά από 3 βδομάδες αναμονής. Καθότι είναι ήδη σεταρισμένο από την ACE στα Ελληνικά (μενού κλπ.) μήπως γνωρίζει κανείς πως θα το σετάρω στα Αγγλικά? Και μετά πως μπορώ να έχω Ελληνικά για μυνήματα κλπ?

Ευχαριστώ!!

Μόλις παρέλαβα το Touch HD μετά από 3 βδομάδες αναμονής. Καθότι είναι ήδη σεταρισμένο από την ACE στα Ελληνικά (μενού κλπ.) μήπως γνωρίζει κανείς πως θα το σετάρω στα Αγγλικά? Και μετά πως μπορώ να έχω Ελληνικά για μυνήματα κλπ?

Ευχαριστώ!!

Θα βρεις μια επιλογή Γλώσσα/Language στις ρυθμίσεις ή τα προγράμματα (δεν θυμάμαι ακριβώς) και από εκεί μπορείς να επιλέξεις να έχεις το menu στα Αγγλικά, στο Region settings επιλέγεις Ελλάδα και έτσι μπορείς να γράφεις μηνύματα στα ελληνικά

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Εκεί που τη βρίσκουμε όλοι μας... στο επίσημο site της HTC. :rolleyes:

Μέχρι αυτή την στιγμή στο επίσημο site της htc.com/europe δεν υπάρχει η επιλογή για κατέβασμα της νέας rom, μόνο το link του panosha δίνει την επιλογή για κατέβασμα και κατεβαίνει κανονικά!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Ευχαριστώ!!

3 εβδομαδες?τοσο πολυ?γιατι?σε ποια εταιρεια το παρηγγειλες?

Μέχρι αυτή την στιγμή στο επίσημο site της htc.com/europe δεν υπάρχει η επιλογή για κατέβασμα της νέας rom, μόνο το link του panosha δίνει την επιλογή για κατέβασμα και κατεβαίνει κανονικά!

Εγω την κατεβασα κανονικα απο το επισημο site.

................................

Γιαννης

εγω παντως το προβλημα μου το ελυσα..ελπιζω να μου βγει σε καλο μονο....

Για πες μας κι εμας την λύση :D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδιά μόλις βγήκε η καινούργια έκδοση απο Fingerkey..:D

το βασικό πληκτρολόγιο είναι πολύ καλύτερο απο άποψη αισθητικής κ λειτουργηκότητας και προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στα options όπως ακριβώς είχαν πει...

ορίστε κ το link για όσους δεν έχουν ενημερωθέι ακομα :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501122

Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα τη συσκευή μετά απο κάμποση αναμονή. Τελικά την πρώτη μου την έκαναν αλλαγή χωρίς κανένα αντίλογο. Με τη παρούσα έχω το εξής πρόβλημα. Δεν έχει ελληνικά στα πληκτρολόγια. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Το μενού και όλες οι άλλες ρυθμίσεις είναι στα ελληνικά. Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα τη συσκευή μετά απο κάμποση αναμονή. Τελικά την πρώτη μου την έκαναν αλλαγή χωρίς κανένα αντίλογο. Με τη παρούσα έχω το εξής πρόβλημα. Δεν έχει ελληνικά στα πληκτρολόγια. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Το μενού και όλες οι άλλες ρυθμίσεις είναι στα ελληνικά. Ευχαριστώ

Δίπλα ακριβώς στο πληκτρολόγιο έχει ένα βελάκι, το πατάς και στο μενού που ανοίγει επιλέγεις τα ελληνικά!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra