Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι Μιχαλη δεν γλυκοκοιταζω ΜΟΝΟ αυτο...αλλα καθε συσκευη που θα μπορεσει να μου κανει αυτα (η τα περισσοτερα απο αυτα)που ζηταω σε καθημερινη βαση...

1.ενα τηλ σταθερο στις λειτουργιες τηλεφωνου (ειναι το hd)

2.ενα καλο gps (δεν ειναι το hd,αλλα την δουλεια μου την κανω χωρις προβλημα)

3.μια καλη καμερα με ενα λογικο φλας(δεν υπαρχει στο hd καλη καμερα..η μαλλον καμερα που να κανει οτι μια καμερα...)

4.ενα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ BROWSING(ακομη δεν εχω καταφερει να πιασω την ποιοτητα του iphone σε αυτον τον τομεα...)

5.μια οθονη σαν του HD (δεν εχω κανενα παραπονο και μου αρεσει παρα πολυ!!)

6.και αν ειναι εφικτο, ενα hardware keyboard (αν και εχω πλεον συνηθισει την ελλειψη του στο hd)

7.hardware buttons (κατι που οι παλιοι χρηστες καταλαβαινουν πολυ καλα τι ενοω!)

ειναι και αλλα αλλα φευγω για δουλεια....τα λεμε πιο μετα η το βραδακι :)

auta akribws zhtaw kai egw uparxei kana kinhto me auta ta stoixeia?h paraplhsia?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators

Ποτέ δεν θα υπάρχει συσκευή χωρίς να απαιτεί συμβιβασμούς. Εάν είχε αυτά που θες... θα ζητούσες άλλα και πάει λέγοντας.

(Γράψε ελληνικά αν μπορείς)

Modpic.gif

Ποτέ δεν θα υπάρχει συσκευή χωρίς να απαιτεί συμβιβασμούς. Εάν είχε αυτά που θες... θα ζητούσες άλλα και πάει λέγοντας.

(Γράψε ελληνικά αν μπορείς)

ναι συμφωνω αλλα εσυ που ασχολεισαι τοσο πολυ ποιο πιστευεις οτι πλησιαζει?εγω εχω το lg ks20

Καλημέρα σε όλους,

Προσπαθώ εδώ και μερικές μέρες να στείλω MMS αλλά χωρίς επιτυχία. Η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη από την COSMOTE, οι ρυθμίσεις στο MMS options σχετικά με τον σερβερ "φαίνονται" ΟΚ, αλλά δεν μπορεί να γίνει αποστολή. Συγκεκριμένα, προσπαθεί να κάνει αποστολή (βγάζει το εικονίδιο στην μπάρα), αλλά μετά τρεις προσπάθειες αποτυγχάνει!

Θα βοηθούσε εάν κάποιος φίλος με COSMOTE σύνδεση που το έχει δοκιμάσει, μπορεί να μου δώσει τις ρυθμίσεις του σερβερ για να τις τσεκάρω, ήπως και έχει γίνει κάποιο λάθος.

Επίσης εάν έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι μπορεί να γίνεται στραβά, θα το εκτιμούσα εάν έδινε την γνώμη του.

Ευχαριστώ

Για ριξε μια ματια εδω ;)

................................

Γιαννης

• Administrators
Καλό είναι, κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου αλλά δεν έχει τη δύναμη που έχει ένα sirf Star III chipset. Προσωπικά το θεωρώ άκρως ικανοποιητικό και με την καλύτερη απόδοση που έχω δει σε σχέση με όλες τις άλλες συσκευές που έχουν τον συγκεκριμένο επεξεργαστή (μιας και το gps chipset είναι embedded εκεί).

Modpic.gif

οταν λετε οτι το Gps του HD δεν ειναι καλο τι εννοειτε?διαβασα αρκετες σελιδες του thread αλλα δεν βρηκα την απαντηση

όπως όλα τα HTC (κατα 99%) το GPS απλά λειτουργεί. τίποτα παραπάνω απο αυτό.

τώρα το πότε θα λειτουργήσει δεν είναι στο χέρι σου πάντα. πρέπει να το έχεις φροντίσει, να το έχεις χαϊδέψει, να του πεις κοπλιμέντα και τότε αν είσαι τυχερός δεν θα σε κρεμάσει μέσα στα στενάκια της αθήνας, με το pda στο χέρι να λές τώρα να πάω απο δω? μήπως απο εκεί? φτού χάθηκα!

τώρα το πότε θα λειτουργήσει δεν είναι στο χέρι σου πάντα. πρέπει να το έχεις φροντίσει, να το έχεις χαϊδέψει, να του πεις κοπλιμέντα και τότε αν είσαι τυχερός δεν θα σε κρεμάσει μέσα στα στενάκια της αθήνας, με το pda στο χέρι να λές τώρα να πάω απο δω? μήπως απο εκεί? φτού χάθηκα!

δηλαδη σε ποια κινητα ειναι καλο το gps?nokia?

• Administrators

Θοδωρή αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα HTC. Στο HD για παράδειγμα (μιας και για αυτό μιλάμε εδώ) δεν χρειάζεται τέτοια κανακέματα για να κάνει τη δουλειά του.

δηλαδη σε ποια κινητα ειναι καλο το gps?nokia?

Ποια Nokia; :p

Κατά παράδοση τα ΕΤΕΝ έχουν πολύ καλό δέκτη GPS λόγω του ότι χρησιμοποιούν το Sirf Star III chipset. Έχουν όμως άλλα θέματα.

Modpic.gif

παιδες εχω μια απορια βλεπω στο xda developers για old manila και new manila πως καταλαβαινουμε πιο manila εχουμε(ποιες rom πχ εχουν το new).Εγω εχω την official rom αρα λογικα εχω το old?? Και ποιες ειναι οι διαφορες τους. Ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν το ερωτημα μου εχει απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες αλλα ειναι πολλες!!!:)

• Administrators

Με official ROM σίγουρα έχεις το παλιό manila. Το καινούργιο θα υπάρχει στα Diamond 2 & Pro 2 και από εκεί το έχουν πάρει οι developers και το έχουν κάνει port στις ROMs τους.

Το καινούργιο είναι ακόμα περισσότερο finger friendly. Μπες στο youtube να δεις διάφορα βιντεάκια με το καινούργιο.

Modpic.gif

Θοδωρή αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα HTC. Στο HD για παράδειγμα (μιας και για αυτό μιλάμε εδώ) δεν χρειάζεται τέτοια κανακέματα για να κάνει τη δουλειά του.

γιατί το HD έχει καλύτερο gps απο το Touch Pro? δεν μιλάμε για radio τώρα. γιατί και η τελευταία radio κάπως έφτιαξε τα πράγματα.

για hardware μιλάμε. αν έχει σε θέμα hardware καλύτερο gps τότε να το κλέψω αν είναι απο το zaharaki

παιδες εχω μια απορια βλεπω στο xda developers για old manila και new manila πως καταλαβαινουμε πιο manila εχουμε(ποιες rom πχ εχουν το new).Εγω εχω την official rom αρα λογικα εχω το old?? Και ποιες ειναι οι διαφορες τους. Ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν το ερωτημα μου εχει απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες αλλα ειναι πολλες!!!:)

Αν δεις σε κάποια rom για το HD να γράφει Topaz/Rhodium port τότε το πιο πιθανό είναι να έχει το νέο manila.

Το νέο manila έχει επιπλέον ένα tab για ημερολόγιο το οποίο μπορεί να σου προβάλει τον καιρό για τις μέρες που ενημερώνεται και το weather tab. Επίσης το people tab έχει αναβαθμιστεί και είναι πολύ εύκολο να αναζητήσεις μηνύματα και emails από συγκεκριμένες επαφές. Υποστηρίζει landscape λειτουργία αλλά καταντάει κουραστικό τελικά, αλλά μπορείς να βρείς rom που είναι απενεργοποιημένο το landscape.

Γενικά είναι ωραίο και αξίζει η μετάβαση.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Με official ROM σίγουρα έχεις το παλιό manila. Το καινούργιο θα υπάρχει στα Diamond 2 & Pro 2 και από εκεί το έχουν πάρει οι developers και το έχουν κάνει port στις ROMs τους.

Το καινούργιο είναι ακόμα περισσότερο finger friendly. Μπες στο youtube να δεις διάφορα βιντεάκια με το καινούργιο.

Ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες. Αρα πρεπει να βαλω καποια cooked rom που να το υποστιριζει.

η αλήθεια είναι πως το landscape είναι ηλίθιο. δεν μπορώ να έχω πίσω το παλιό τρόπο?

• Administrators
γιατί το HD έχει καλύτερο gps απο το Touch Pro? δεν μιλάμε για radio τώρα. γιατί και η τελευταία radio κάπως έφτιαξε τα πράγματα.

για hardware μιλάμε. αν έχει σε θέμα hardware καλύτερο gps τότε να το κλέψω αν είναι απο το zaharaki

Έχει καλύτερο GPS Θοδωρή, και σε απόδοση και σε αξιοπιστία. Μη ξεχνάς ότι οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες μπορεί να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά την απόδοση του GPS. Ίσως κάπου εκεί να την έχει πατήσει το Pro.

Modpic.gif

η αλήθεια είναι πως το landscape είναι ηλίθιο. δεν μπορώ να έχω πίσω το παλιό τρόπο?

To πήρες;;; Έτσι ενεργοποιείτε

Ιf you want landscape in Manila do this (without quotation mark)

[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]

"EnableLandscape"="true"

and add Manila in GSensor white list...

[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\W hiteList]

"Manila"="Manila" Πηγή

Και έτσι απενεργοποιείτε

Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το Auto Rotate στο manila διαγράψτε το παρακάτω κλειδί:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\W hiteList]

"Manila"="Manila"

"EnableLandscape"="true" Πηγή

Αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Εχω ρυθμισει τα mail μου στην συσκευη αλλα δεν αφηνει αντιγραφο των απεσταλμενων !! Πως γινεται ?? :blink:

Σκέφτομαι να πάρω το HTC HD και θέλω μερικές διευκρινήσεις σε κάποιες απορίες που έχω αφού δεν βρήκα πουθενά έναν πλήρη οδηγό με τις ικανότητες των windows mobile κινητών και με το τι μπορείς να κάνει με αυτά (και ειδικά με το HD Που ενδιαφέρομαι).

Διαβάζω για ROMS και σχετικά αλλά πρέπει να έχεις ξαναχρησιμοποιήσει windows mobile για να τα καταλάβεις και εγώ είμαι άσχετος.

Μπορεί κάποιος να μου πεί τι ικανότητες έχουν τα windows mobile κινητά, αν υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να εγκαταστήσεις (χρήσιμα εννοείτε), αν είναι αρκετά καλά σαν κινητά που μπορούν να κάνουν σχετικά κάποιες δουλείες γραφείου (word, excel, wifi, internet browsing, multimedia κτλ).

Θέλω ένα touch κινητό και επίσης να αξίζει τα λεφτά του.

Αν ήταν μόνο για εμφάνιση θα έπαιρνα Iphone.

Λοιπόν αξίζει? Και τι θα μπορώ να κάνω (περιληπτικά φυσικά, ROMS κτλ)?

Ευχαριστώ.

auta akribws zhtaw kai egw uparxei kana kinhto me auta ta stoixeia?h paraplhsia?

αν βρεις καποιο με αυτα τα στοιχεια ...θα μου το πεις και εμενα ετσι φιλε μου ??:lol::lol::D

@webvirus

Θοδωρη ειπα οτι δεν με καλυπτει το hd οπως θα ηθελα,οχι ομως οτι το εχω για πουλημα/πεταμα:lol::p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Υπάρχει πλέον και στη νέα manila η δυνατότητα να έχουμε το ίδιο background σε όλα τα Tab.

Μάλιστα με την προσθήκη κατάλληλης γραμματοσειράς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φωτογραφίες χωρίς να δυσκολευόμαστε στην ανάγνωση.

Μοναδικό πρόβλημα από τον καιρό του Diamond ήταν ότι στα χρωματιστά backgrounds δεν έδεναν τα button των menu που υπάρχουν σε κάθε Tab, λόγο του ότι είναι σε μαύρο φόντο.

Κάποιοι το έλυσαν σε ολοκληρωμένα θέματα αλλάζοντας τα εντελώς. Αυτό όμως δεν αποτελεί λύση είτε γιατί δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια το ίδιο θέμα είτε γιατί μπορεί να μην μας αρέσουν.

Σκέφτηκα λοιπόν μια απλή λύση που θα κάνει τα εικονίδια να ταιριάζουν με κάθε background ότι χρώμα κι αν εχει.

Τα μετατρέπω σε ημιδιάφανα ώστε να φαίνονται ένα τόνο πιο σκούρα από το χρώμα του background. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλο και μας επιτρέπει να διατηρίσομε τα οριτζιναλ εικονίδια.

Ρίξτε μια ματιά στα screen shots. Στο δεξι είναι το γνήσιο πριν τα αλλάξω. Δείτε πόσο άσχημα δείχνουν στο μπλέ φόντο.

http://www.image-upload.net/images/3ewe96a5t2r0zh2te24v.jpg

Πιθανως να τα κάνω λίγο πιο διάφανα, αλλά όχι πολύ γιατί μετά θα έχουμε πρόβλημα όταν χρησιμοποιήσουμε κάποιο μαυρό background.

Πιστεύω αύριο το βράδυ θα έχω τελειώσει τις δοκιμές μου για να δώσω το τελικό CAB.

Ετοιμο το CABακι. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501451

Κάποια στιγμή θα το βελτιώσω κάνοντας το real crystal αλλά όχι τώρα.

Από το Σάββατο και για 20 μέρες θα είμαι Αθήνα για διακοπές οπότε ξεχνάμε τα σκαλίσματα, φλασαρισματα και μετατροπές.

Σχετικά με το HD μας, προσωπικά κρίνοντας με βάση ότι κυκλοφορεί και όχι ότι θα ήθελα είμαι πολυ ευχαριστημένος.

Δεν πρόκειται να το αλλάξω πριν βγει κάτι που ουσιαστικά θα κάνει την διαφορά κυρίως στα Multimedia.

Δημήτρη δουλευω αρκετά το excel. Κάνω την δουλειά μου, το πρόβλημα μου δεν είναι στην συσκευή αλλά στα office που δεν βοηθάνε και έχουν χτυπητές αδυναμιες.

Δεν αργει στο άνοιγμα ακόμα και αρχείων 2-3 ΜΒ. Δεν έχω και την απαίτηση να κάνω τα πάντα σαν να είναι λαπτοπ.

Απλά έχω τα αρχεία μου πάντα μαζί μου και μου δίνεται η δυνατότητα ανα πάσα στιγμή να δώσω οτι πληροφορίες μου ζητηθούν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χρησιμοποιώ το bluetooth I-tech mini II clip και ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σχετικά με την συνεργασία του με το τηλ.μου σχετικά με τις κλήσεις, όταν παίζω μουσική μέσω WMP ,ακουώ για 2-3 sec την μουσική και αμέσως κόβεται απο το voice tag που μπαίνεi σε λειτουργεία.

Υπάρχει τρόπος να δουλέψει σωστά και να ακούω μουσική μέσω bluetooth?