xaris_m Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Αν πρόκειται να τραβήξεις τοπια με καλό φωτισμό οκ. Αλλα οτιδήποτε κινείται, απλά δεν μπορεί να το φωτογραφίσει. Επίσης σε κλειστούς χώρους με μέτριο φωτισμό έχει πρόβλημα. Η κάμερα είναι το πιο αδύνατο σημείο της συσκευής. Οντως δεν ειναι και πολυ καλη.Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Στο επομενο μοντελο ελπιζω να ειναι καλυτερη, Κωστα πολυ ομορφα τα εικονιδια:yahoo::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Παιδες το εχω απο τοτε που το πηρα(κανα 3μηνο) με την κανονικη rom οπως το πηρα, ελαχιστα κολληματα κατα καιρους, αξιζει να δοκιμασω καποια αλλη? Τις τελευταιες μερες συζηταμε πολυ τις Rom του Onkolog και του Miri. Ο τελευταιος δουλευεις σε WinMo 6,5. Εγω προσωπικα έχω του Onkolog ( κοιτα την υπογαρφη μου ) και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Ειναι πολυ γρηγορη και δεν μου εχει κολλησει πουθενα. Εχει 2 ειδων Rom μια με Manila (Lite) και μια χωρις Manila (Super Lite). Η αποφαση δικη σου , αν μπεις εδω θα βρεις αρκετες να διαλεξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 ευχαριστω για την απαντηση. και μια γενικη εντυπωση απο το κινητο + ,- αν δεν σας κανει κοπο σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω αλλα τ λεφτα ειναι πολλα και 8ελω την γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 ευχαριστω για την απαντηση. και μια γενικη εντυπωση απο το κινητο + ,- αν δεν σας κανει κοπο σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω αλλα τ λεφτα ειναι πολλα και 8ελω την γνωμη σας Στα συν ειναι η Οθοναρα που εχει. Πολυ γρηγορος επεξεργαστης. Εγω προσωπικα δεν εχω βρει κατι τοσο αρνητικο , δεν με ενοχλει που δεν εχει και την καλυτερη δυνατη καμερα. Το μονο που θα ηθελα ειναι να εχει TV-output. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 ευχαριστω για την απαντηση. και μια γενικη εντυπωση απο το κινητο + ,- αν δεν σας κανει κοπο σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω αλλα τ λεφτα ειναι πολλα και 8ελω την γνωμη σας Σε γενικές γραμμές δεν έχει αρνητικά. Αυτό που βλέπεις είναι και αυτό που παίρνεις και δουλεύει σωστά και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις σε όσα υπόσχεται ότι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 τελικα δοκιμασα την καινουργια του onkolog ισως ελαχιστα πιο γρηγορη στο manilla απο την προπροηγουμενη γενικα σε ολα αψογη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Υπάρχει πλέον και στη νέα manila η δυνατότητα να έχουμε το ίδιο background σε όλα τα Tab. Μάλιστα με την προσθήκη κατάλληλης γραμματοσειράς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φωτογραφίες χωρίς να δυσκολευόμαστε στην ανάγνωση. Μοναδικό πρόβλημα από τον καιρό του Diamond ήταν ότι στα χρωματιστά backgrounds δεν έδεναν τα button των menu που υπάρχουν σε κάθε Tab, λόγο του ότι είναι σε μαύρο φόντο. Κάποιοι το έλυσαν σε ολοκληρωμένα θέματα αλλάζοντας τα εντελώς. Αυτό όμως δεν αποτελεί λύση είτε γιατί δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια το ίδιο θέμα είτε γιατί μπορεί να μην μας αρέσουν. Σκέφτηκα λοιπόν μια απλή λύση που θα κάνει τα εικονίδια να ταιριάζουν με κάθε background ότι χρώμα κι αν εχει. Τα μετατρέπω σε ημιδιάφανα ώστε να φαίνονται ένα τόνο πιο σκούρα από το χρώμα του background. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλο και μας επιτρέπει να διατηρίσομε τα οριτζιναλ εικονίδια. Ρίξτε μια ματιά στα screen shots. Στο δεξι είναι το γνήσιο πριν τα αλλάξω. Δείτε πόσο άσχημα δείχνουν στο μπλέ φόντο. http://www.image-upload.net/images/3ewe96a5t2r0zh2te24v.jpg Πιθανως να τα κάνω λίγο πιο διάφανα, αλλά όχι πολύ γιατί μετά θα έχουμε πρόβλημα όταν χρησιμοποιήσουμε κάποιο μαυρό background. Πιστεύω αύριο το βράδυ θα έχω τελειώσει τις δοκιμές μου για να δώσω το τελικό CAB. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Υπάρχει πλέον και στη νέα manila η δυνατότητα να έχουμε το ίδιο background σε όλα τα Tab. Μάλιστα με την προσθήκη κατάλληλης γραμματοσειράς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φωτογραφίες χωρίς να δυσκολευόμαστε στην ανάγνωση. Μοναδικό πρόβλημα από τον καιρό του Diamond ήταν ότι στα χρωματιστά backgrounds δεν έδεναν τα button των menu που υπάρχουν σε κάθε Tab, λόγο του ότι είναι σε μαύρο φόντο. Κάποιοι το έλυσαν σε ολοκληρωμένα θέματα αλλάζοντας τα εντελώς. Αυτό όμως δεν αποτελεί λύση είτε γιατί δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια το ίδιο θέμα είτε γιατί μπορεί να μην μας αρέσουν. Σκέφτηκα λοιπόν μια απλή λύση που θα κάνει τα εικονίδια να ταιριάζουν με κάθε background ότι χρώμα κι αν εχει. Τα μετατρέπω σε ημιδιάφανα ώστε να φαίνονται ένα τόνο πιο σκούρα από το χρώμα του background. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλο και μας επιτρέπει να διατηρίσομε τα οριτζιναλ εικονίδια. Ρίξτε μια ματιά στα screen shots. Στο δεξι είναι το γνήσιο πριν τα αλλάξω. Δείτε πόσο άσχημα δείχνουν στο μπλέ φόντο. http://www.image-upload.net/images/3ewe96a5t2r0zh2te24v.jpg Πιθανως να τα κάνω λίγο πιο διάφανα, αλλά όχι πολύ γιατί μετά θα έχουμε πρόβλημα όταν χρησιμοποιήσουμε κάποιο μαυρό background. Πιστεύω αύριο το βράδυ θα έχω τελειώσει τις δοκιμές μου για να δώσω το τελικό CAB. Αναμενουμε για αλλη μια καταπληκτικη σου δουλεια!!!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Πιστεύω αύριο το βράδυ θα έχω τελειώσει τις δοκιμές μου για να δώσω το τελικό CAB. Κώστα έχεις γίνει expert πια σε αυτό το θέμα με τα tabs του manila! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Κώστα έχεις γίνει expert πια σε αυτό το θέμα με τα tabs του manila! ;) Γιαννη πλεον Κωστας και Manila ειναι 1 ενοια ταυτοσημη!!!:):D Βλεπω οτι εχει μαθει στο μανιλα και ειναι της νεας σχολης οτι με 1 (καλο) κελυφος οπως το μανιλα(ισως και το επερχομενο Shell 3) κανεις καλυτερα και ευκολοτερα τη δουλεια σου ειδικα με τα γερασμενα σε θεμα finger friendly windows(τουλαχιστον μεχρι να ερθουν τα 7),χωρια που δειχνει και το ιδιο το μηχανακι σαφως ομορφοτερο απ οτι με τη κλασικη windows today screen!:) Και εκει ερχοντε και οι καλιτεχνικες του ανησυχιες(και γνωσεις) και μας δινει ωραιες δουλειες!! Μπραβο Κωστα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 α. Η κάμερα είναι το πιο αδύνατο σημείο της συσκευής. ενα απο αυτα Κωστη,δυστυχως ενα απο αυτα μονο:O Οντως δεν ειναι και πολυ καλη.. Στο επομενο μοντελο ελπιζω να ειναι καλυτερη, 4 γενιες pda της htc,τοσα χρονια τωρα,εχουν βγει τοσες συσκευες ....και ακομη την φτιαχνουν....ποσο ακομη ??:mad: Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα με 700ε Χαρη μου περιμενουμε πολυ περισσοτερα απο τα ""βασικα"" που κανει η συσκευη.... ευχαριστω για την απαντηση. και μια γενικη εντυπωση απο το κινητο + ,- αν δεν σας κανει κοπο σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω αλλα τ λεφτα ειναι πολλα και 8ελω την γνωμη σας φιλε μου για να το αγορασεις (γενικα ενα wm κινητο τηλ,οχι μονο το HD ) πρεπει να ξερεις πρωτα τι ζητας απο μια συσκευη τηλ και μετα να αποφασισεις αν θα παρεις wm η οχι:!: πες μας τι θα ηθελες να δουλευει πανω απο ολα σωστα σε ενα τηλεφωνο σου(τι εσυ χρησιμοποιεις καθημερινα στο κινητο σου ) για να παρεις την καταλληλη απαντηση,ωστε να αποφυγεις να δωσεις τοσα λεφτα για ενα τηλ που τελικα ισως και να μην σε βολεψει καθολου ;) Σε γενικές γραμμές δεν έχει αρνητικά. Αυτό που βλέπεις είναι και αυτό που παίρνεις και δουλεύει σωστά και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις σε όσα υπόσχεται ότι κάνει. Γιαννη δεν μπορεις να πεις οτι δουλευουν και ολα σωστα:) οπως και θα διαφωνησω οτι κανει οσα υποσχεται!! μονο αυτο δεν κανει :!: αν τα εκανε δεν θα βγαζανε τα ματια τους ολοι αυτοι που το αγορασαν για να το κανουν καλυτερο ! και δεν αναφερομαι σε ατομα οπως εγω που φλασαρουν και πειραματιζονται παντα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Παιδες σχετικα με τις ρομ , εχω περασει απο πολλες και εν τελει θα μεινω με την Lite του onko Απλα δε παιζεται , ταχυτατη , απιστευτα καλη αναπαραγωγη βιντεο κτλ κτλ Τωρα εχω μια άλλη ερώτηση : Μπορω αφου συνδεθω με wifi στο internet , να μπω με vpn πχ στον server της δουλειας μου; Εχουμε στημμενο exchange server , αλλα για να κατεβασει email θελει vpn υποχρεωτικά. Απο desktop που το δοκιμασα ειναι οκ. Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 με 700ε Χαρη μου περιμενουμε πολυ περισσοτερα απο τα ""βασικα"" που κανει η συσκευη.... Δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο Δημητρη. Τα λεφτα ειναι πολλα και δυστυχως ολοι μας πορσπαθουμε να αναζητουμε το τελειο. Ο λογος που δινω καποιο ελαφρυντικο για την καμερα ειναι οτι ποτε δεν με εκαιγε να βγαζω φωτο απο τα κινητα μου. Ομως οσες φοωρες το δοκιμασα δεν εμεινα και τελειως απογοητευμενος. Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν μπορω να το συνδεω με τηλεοραση:mad: εκει ειναι που μου τη δινει που δωσαμε 700€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Κώστα έχεις γίνει expert πια σε αυτό το θέμα με τα tabs του manila! ;) Γι' αυτό Γιάννη δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το TF3D :lol: Τώρα που ησύχασα από θέμα ρομ, μπορώ να ασχοληθώ βελτιώνοντας λίγο την εμφάνιση της συσκευής μου.:D @Ζαχαράκης Δημήτρη ποιά συσκευή έχεις βάλει στο μάτι?;) Απ' ότι ξέρω αυτό τον μήνα μόνο το Νέο Diamond θα κυκλοφορήσει. Αλλά δεν νομίζω να σκας για αυτό. Κάτι άλλο έχεις στον νου σου:cool: Πρόσεχε γιατι κάπου διάβασα ότι την τελευταία στιγμή απόφυγες ένα iphone:lol: Δεν είναι για μας αυτά. Αν είχα πάρει το Iphone, από τον Σεπτέμβρη ως σήμερα θα είχα αλλάξει 3 συσκευές :happy: Εγώ πάντως δεν βλέπω στον ορίζοντα τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο κάτι πραγματικά διαφορετικό. Πιστεύω οι πραγματικές αλλαγές θα έλθουν με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το HD. Δηλαδή μεγάλος επεξεργαστής και πιθανώς λίγο καλύτερη κάμερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Γι' αυτό Γιάννη δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το TF3D :lol: Τώρα που ησύχασα από θέμα ρομ, μπορώ να ασχοληθώ βελτιώνοντας λίγο την εμφάνιση της συσκευής μου.:D Κωστα καλο που εχεις καλλιτεχνικες ανησυχιες....:D Νομιζω και το δικο μου κινητο θελει καποια εικαστικη παρεμβαση....Αναμενω τα θεματα σου με αγωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Γιαννη δεν μπορεις να πεις οτι δουλευουν και ολα σωστα:) οπως και θα διαφωνησω οτι κανει οσα υποσχεται!! μονο αυτο δεν κανει :!: αν τα εκανε δεν θα βγαζανε τα ματια τους ολοι αυτοι που το αγορασαν για να το κανουν καλυτερο ! και δεν αναφερομαι σε ατομα οπως εγω που φλασαρουν και πειραματιζονται παντα :) Προσωπικά πιστεύω ότι ο μέσος χρήστης (και δεν μιλάω εμάς εδώ) δεν χρειάζεται να βγάλει τα μάτια του για να "φτιάξει" τη συσκευή του. Αυτές οι εποχές έχουν παρέλθει. Έχεις όμως ένα δίκιο που με διόρθωσες και είπες ότι δεν δουλεύουν όλα σωστά αλλά εγώ θα πω για το θέμα της αναπαραγωγής του video. Μια συσκευή με αυτό το όνομα δεν θα έπρεπε να είχε τέτοια προβλήματα. Ίσως επίσης και η κάμερα με αυτό τον αριθμό pixel να είναι παραπλανητική για κάποιον που έχει φωτογραφικές απαιτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Θα ήταν πιστεύω απλό, όπως πήρε η SE για το Xperia τον επεξεργαστή της HTC και έβγαλε καλή συσκευή, να έπαιρνε και η HTC τα "φωτογραφικά" της SE και να είχε καλή κάμερα, μιας και το X1 με 3.2 ΜΡ βγάζει αρκετά καλύτερες φωτο απο το HD. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Κωστα καλο που εχεις καλλιτεχνικες ανησυχιες....:D Νομιζω και το δικο μου κινητο θελει καποια εικαστικη παρεμβαση....Αναμενω τα θεματα σου με αγωνια Δεν πρόκειται να φτιάξω ολοκληρωμένα θέματα. Αυτό που δοκιμάζω είναι ένα "πακέτο" manila που θα κάνει κάθε wallpaper να ταιριάζει στην μαυρίλα του Official Touch Flo. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 @keras: Δε νομίζω ότι το πρόβλημα της είναι να βρει καλές κάμερες να βάλει στις συσκευές της η HTC, είναι θέμα πολιτικής απλά και το multimedia κομμάτι των συσκευών θα το πλασάρει όταν στερέψει από τα υπόλοιπα. Αυτά είναι τα κακά του να παίζεις μόνος σου στην αγορά. Ένα xperia ή ένα omnia δεν φέρνουν τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Τωρα εχω μια άλλη ερώτηση : Μπορω αφου συνδεθω με wifi στο internet , να μπω με vpn πχ στον server της δουλειας μου; Εχουμε στημμενο exchange server , αλλα για να κατεβασει email θελει vpn υποχρεωτικά. Απο desktop που το δοκιμασα ειναι οκ. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχει επιλογή να στήσεις mail account με exchange server. Μόνος σου όμως δεν μπορείς να κάνεις τπτ, πρέπει να μιλήσεις με το IT της εταιρείας σου για την πολιτική σε τέτοια θέματα. :offtopic: Τον Δημήτρη(zaharakis) τον έχω καταλάβει, γλυκοκοιτάζει το Omnia HD :lol::lol::lol::offtopic: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Γι' αυτό Γιάννη δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το TF3D Τώρα που ησύχασα από θέμα ρομ, μπορώ να ασχοληθώ βελτιώνοντας λίγο την εμφάνιση της συσκευής μου. @Ζαχαράκης Δημήτρη ποιά συσκευή έχεις βάλει στο μάτι? Απ' ότι ξέρω αυτό τον μήνα μόνο το Νέο Diamond θα κυκλοφορήσει. Αλλά δεν νομίζω να σκας για αυτό. Κάτι άλλο έχεις στον νου σου Πρόσεχε γιατι κάπου διάβασα ότι την τελευταία στιγμή απόφυγες ένα iphone:lol: Δεν είναι για μας αυτά. Αν είχα πάρει το Iphone, από τον Σεπτέμβρη ως σήμερα θα είχα αλλάξει 3 συσκευές Εγώ πάντως δεν βλέπω στον ορίζοντα τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο κάτι πραγματικά διαφορετικό. Πιστεύω οι πραγματικές αλλαγές θα έλθουν με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το HD. Δηλαδή μεγάλος επεξεργαστής και πιθανώς λίγο καλύτερη κάμερα. Κωστη δυστυχως δεν υπαρχει καμια ακομη να μου κανει αυτα που θελω...η εστω τα βασικα...δλδ αψογο browsing ....μονο το iphone δεν παιζεται εκει...αλλα δεν θα το παρω (για 3η φορα) μονο για αυτο!! ουτε φυσικα το νεο διαμαντι....καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να αφησω το hd για το diamond :) Δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο Δημητρη. Τα λεφτα ειναι πολλα και δυστυχως ολοι μας πορσπαθουμε να αναζητουμε το τελειο. Ο λογος που δινω καποιο ελαφρυντικο για την καμερα ειναι οτι ποτε δεν με εκαιγε να βγαζω φωτο απο τα κινητα μου. Ομως οσες φοωρες το δοκιμασα δεν εμεινα και τελειως απογοητευμενος. Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν μπορω να το συνδεω με τηλεοραση:mad: εκει ειναι που μου τη δινει που δωσαμε 700€ εμενα μου την δινουν αλλα Χαρη,πιο σοβαρα... Προσωπικά πιστεύω ότι ο μέσος χρήστης (και δεν μιλάω εμάς εδώ) δεν χρειάζεται να βγάλει τα μάτια του για να "φτιάξει" τη συσκευή του. Αυτές οι εποχές έχουν παρέλθει. Έχεις όμως ένα δίκιο που με διόρθωσες και είπες ότι δεν δουλεύουν όλα σωστά αλλά εγώ θα πω για το θέμα της αναπαραγωγής του video. Μια συσκευή με αυτό το όνομα δεν θα έπρεπε να είχε τέτοια προβλήματα. Ίσως επίσης και η κάμερα με αυτό τον αριθμό pixel να είναι παραπλανητική για κάποιον που έχει φωτογραφικές απαιτήσεις. αυτα ειναι μονο Γιαννη? δλδ τα office δουλευουν καλα?? ανοιξτε ενα αρχειο word πανω απο 100kb και πεστε μου.. να μην μιλησω για powerpoint η για "" βαρια "" excell πανω απο 30-50 kb :happy: ουτε για το gps του( σε σχεση με το καιζερ!!και οχι με κανα sirf starIII) ακομη δεν εχουν καταφερει να κανουν το browsing browsing.... επιτρεπεται μονο με τον mini opera να σερφαρεις απροβληματιστα σε ενα wm???? @keras: Δε νομίζω ότι το πρόβλημα της είναι να βρει καλές κάμερες να βάλει στις συσκευές της η HTC, είναι θέμα πολιτικής απλά και το multimedia κομμάτι των συσκευών θα το πλασάρει όταν στερέψει από τα υπόλοιπα. Αυτά είναι τα κακά του να παίζεις μόνος σου στην αγορά. Ένα xperia ή ένα omnia δεν φέρνουν τον ανταγωνισμό. η πολιτικη της htc μας εχει χ@σμενους φιλε μου:mad: Τον Δημήτρη(zaharakis) τον έχω καταλάβει, γλυκοκοιτάζει το Omnia HD οχι Μιχαλη δεν γλυκοκοιταζω ΜΟΝΟ αυτο...αλλα καθε συσκευη που θα μπορεσει να μου κανει αυτα (η τα περισσοτερα απο αυτα)που ζηταω σε καθημερινη βαση... 1.ενα τηλ σταθερο στις λειτουργιες τηλεφωνου (ειναι το hd) 2.ενα καλο gps (δεν ειναι το hd,αλλα την δουλεια μου την κανω χωρις προβλημα) 3.μια καλη καμερα με ενα λογικο φλας(δεν υπαρχει στο hd καλη καμερα..η μαλλον καμερα που να κανει οτι μια καμερα...) 4.ενα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ BROWSING(ακομη δεν εχω καταφερει να πιασω την ποιοτητα του iphone σε αυτον τον τομεα...) 5.μια οθονη σαν του HD (δεν εχω κανενα παραπονο και μου αρεσει παρα πολυ!!) 6.και αν ειναι εφικτο, ενα hardware keyboard (αν και εχω πλεον συνηθισει την ελλειψη του στο hd) 7.hardware buttons (κατι που οι παλιοι χρηστες καταλαβαινουν πολυ καλα τι ενοω!) ειναι και αλλα αλλα φευγω για δουλεια....τα λεμε πιο μετα η το βραδακι :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 αυτα ειναι μονο Γιαννη? δλδ τα office δουλευουν καλα?? ανοιξτε ενα αρχειο word πανω απο 100kb και πεστε μου.. να μην μιλησω για powerpoint η για "" βαρια "" excell πανω απο 30-50 kb :happy: ουτε για το gps του( σε σχεση με το καιζερ!!και οχι με κανα sirf starIII) ακομη δεν εχουν καταφερει να κανουν το browsing browsing.... επιτρεπεται μονο με τον mini opera να σερφαρεις απροβληματιστα σε ενα wm???? Αυτά Δημήτρη δεν αποτελούν πρόβλημα του HD συγκεκριμένα αλλά χαρακτηριστικά των WM συσκευών γενικότερα και της HTC ειδικότερα. η πολιτικη της htc μας εχει χ@σμενους φιλε μου:mad: Παρόλα αυτά όμως εμείς από εκεί ψωνίζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Καλημέρα σε όλους, Προσπαθώ εδώ και μερικές μέρες να στείλω MMS αλλά χωρίς επιτυχία. Η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη από την COSMOTE, οι ρυθμίσεις στο MMS options σχετικά με τον σερβερ "φαίνονται" ΟΚ, αλλά δεν μπορεί να γίνει αποστολή. Συγκεκριμένα, προσπαθεί να κάνει αποστολή (βγάζει το εικονίδιο στην μπάρα), αλλά μετά τρεις προσπάθειες αποτυγχάνει! Θα βοηθούσε εάν κάποιος φίλος με COSMOTE σύνδεση που το έχει δοκιμάσει, μπορεί να μου δώσει τις ρυθμίσεις του σερβερ για να τις τσεκάρω, ήπως και έχει γίνει κάποιο λάθος. Επίσης εάν έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι μπορεί να γίνεται στραβά, θα το εκτιμούσα εάν έδινε την γνώμη του. Ευχαριστώ Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Δεν πιστεύω να το έχεις απενεργοποιήσει με κανένα No Data ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Μάλλον θα ρωτήσω βλακεία αλλά εχω ανάγκη να μάθω!!! Το mls talk and drive υπάρχει για το κινητό? Αν ναι,το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts