Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιγά μην μάθω αραβικά, Πλάκα κάνω.:ninja::confused:

Παίδες είπαμε εκτός από την τελευταία που δεν την έχω δοκιμάσει οι άλλες είναι πολύ καλές.

Προσοχή η 21038 έχει καποιο πεόβλημα με το destinator & iGO8.

Με το Igo βρέθηκε λύση : προσθέτεις στο sys το παρακάτω και δουλευει μια χαρά

[device]

Type="ALIAS_TOUCH HD"

sdcard_dsk_num=7

Για το destinator δεν έχει πάρει το μάτι μου κάποια λύση. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ προτιμώ το iGO και μια εκδοση του ΜΙΟ (Mermigas) που έχει πολύ καλό χάρτη.

Ζαχαράκη είπαμε, εμείς οι νέοι ανήκουμε στην γενιά του Touch Flo γιατι να το κρύψoμεν άλλωστε που λέει και ο δρακουμελ.:lol:

Για παράδειγμα: είμαι στο αυτοκίνητο, η συσκευη στην βάση, λαμβάνω sms: μ' ενα κλικ δεξια να το μήνυμα. Αντε τώρα να πας από το μενου των windows να δεις το sms. Το ίδιο και με το mail.

Επίσης κάποια προγράμματα που αναγκαστικά χρησιμοποιούμε αν δεν εχουμε tf3d αργουν πολύ στο ανοιγμα γιατι είναι επίσης βαρειά.

Για παράδειγμα στην μουσική το μόνο που ανοίγει με την μία είναι το Nitrogen. To Core χρειάζεται χρονο.

Εγώ τσεκάρισα τον χρόνο και την εργονομία. Γι' αυτό προτίμησα τον συνδιασμό TF3D + Second Today σαν ταχυτερη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλα plugin προσπαθούν να μοιάσουν στο TF.

Με το Second Today που σ αυτήν την Light rom δεν επιρεάζει σε τίποτα την ταχύτητα της, μπορώ και έχω αυτά που μου λείπουν.

Σήμερα λέω να φορμαρω την κάρτα μου και να βάλω τα apps όπως μας τα έχεις δώσει σημαζεμενα γιατί τα δικά μου τα είχα σκόρπια και πολλες φορες διπλά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

2 ερωτησούλες!! που βρίσκω το device id και δεύτερον,ποίο ειναι το πρόγραμμα που έχει ο ζαχαράκης στα screen captures με το οποίο ανέβαζει την την ταχύτητα του επεξεργαστή?
Φιλικά, Θάκης

Σιγά μην μάθω αραβικά, Πλάκα κάνω.:ninja::confused:

Παίδες είπαμε εκτός από την τελευταία που δεν την έχω δοκιμάσει οι άλλες είναι πολύ καλές.

Προσοχή η 21038 έχει καποιο πεόβλημα με το destinator & iGO8.

Με το Igo βρέθηκε λύση : προσθέτεις στο sys το παρακάτω και δουλευει μια χαρά

[device]

Type="ALIAS_TOUCH HD"

sdcard_dsk_num=7

Τι πρόβλημα έχεις με το destinator/igo8; Εγώ δεν έχω εντοπίσει κάτι. Το sys που χρησιμοποιώ έχει την γραμμή "sdcard_dsk_num=7" ήταν στα προτεινόμενα που είχε δώσει ο odytsak.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Τι πρόβλημα έχεις με το destinator/igo8; Εγώ δεν έχω εντοπίσει κάτι. Το sys που χρησιμοποιώ έχει την γραμμή "sdcard_dsk_num=7" ήταν στα προτεινόμενα που είχε δώσει ο odytsak.

δεν δουλευει το πληκτρολογιο τους

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδες μια ερωτηση,ετοιμαζομαι να παρω κατι πραγματακια απο netimes.εχει 2 φορτιστες που λενε ο ενας 1000 mah και ο αλλος 2000 mah.ποιον προτιμω και γιατι???καποιος ειχε αναφερει κατι σχετικα αλλα δεν το θυμαμαι..

δεν δουλευει το πληκτρολογιο τους

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3479159&postcount=1

Πάντα έτσι το έχω γι' αυτό δεν το είχα προσέξει. Το destinator και εγώ δεν το πολυχρησιμοποιώ αλλά θα το κοιτάξω.

Edit: και στο destinator δεν έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, γράφω κανονικά και στο τέλος επιλέγω τον προορισμό κανονικά.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators
παιδες μια ερωτηση,ετοιμαζομαι να παρω κατι πραγματακια απο netimes.εχει 2 φορτιστες που λενε ο ενας 1000 mah και ο αλλος 2000 mah.ποιον προτιμω και γιατι???καποιος ειχε αναφερει κατι σχετικα αλλα δεν το θυμαμαι..

Διάλεξε αυτόν με τα 1000mah εάν θέλεις να φορτίζεται πιο αργά η συσκευή σου αλλά αυτό είναι καλύτερο για την μπαταρία, ή τον ταχυφορτιστή των 2000mah για πιο γρήγορη φόρτιση αλλά με μεγαλύτερη καταπόνηση στην μπαταρία σε βάθος χρόνου.

Modpic.gif

Διάλεξε αυτόν με τα 1000mah εάν θέλεις να φορτίζεται πιο αργά η συσκευή σου αλλά αυτό είναι καλύτερο για την μπαταρία, ή τον ταχυφορτιστή των 2000mah για πιο γρήγορη φόρτιση αλλά με μεγαλύτερη καταπόνηση στην μπαταρία σε βάθος χρόνου.

Γιαννη αν μιλάμε για φορτιστές αυτοκινήτου τους έχω και τους 2 από το netimes.

Ο 1000αρης οταν χρησιμοποιώ το gps δεν καταφέρνει να αναπληρώσει τις απώλειες. Δηλαδή αν ξεκινήσω με 80% μετα από μια ώρα πλοήγησης θα είμαι στο 75%.

Ο 2000 που έχει το λογοτυπο της HTC και θεωρείται γνησιος ότι και να γίνει θα φορτώσει την μπαταρία πλήρως.

Μια και τους έχω και τους 2 τους χρησιμοποιώ αναλόγως, αλλα για μοναδική επιλογη θα επαιρνα τον 2000 γιατι η φόρτιση στο αυτοκίνητο είναι για έκτακτες περιπτώσεις που πιθανώς χρειάζεσαι γρήγορα αναπλήρωση ώστε να βγάλεις την μέρα.

Για το σπίτι δεν χρησιμοποιώ ποτε ταχυφορτιστή. Μόνο από το λαπτοπ για εκτακτες περιπτώσεις δουλευω ένα 1000ρη από το handset μου.

Χαρη φλασαρεις μονο αν δεν εισαι ευχαριστημενος !μην μπαινεις στο τρυπακι κ αρχισεις να φλασαρεις μονο για το φλασαρισμα!δεν θα χαρεις ποτε το τηλ σου ετσι!!!!!

To ξερω Δημητρη... Ασε με να χαρω το παιδι πως θα μαθω..:lol:

athanaso και te-salat σας ευχαριστω,επειδη κανω αρκετα ταξιδια παω για τον 2000....

Και εγω αυτον εχω αγορασει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

που βρίσκω το device id και δεύτερον

Το Device id λογικά είναι το όνομα που έχεις δώσει στην συσκευή σου (settings-->owner information). Αυτό σου ζητάει για να σου βγάλει το S3***l για κάποια προγράμματα που έχεις κατεβάσει από το γνωστό μαγαζί.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Για όσους ενδιαφέρονται για τις ρομ του Onkolog δειτε αυτό

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3560171&postcount=1263

Παιδιά μήπως γνωρίζετε ποιός contacts manager μπορεί να μου δώσει την δυνατότητα να μην βλέπω το όνομα και το τηλέφωνο της επαφής που θα του έχω ορίσει όταν αυτή με καλεί?

Με λίγα λόγια δεν θέλω η αγαπημένη μου να βλέπει ποια με καλεί όταν είμαστε μαζί.Υπάρχει τρόπος?

Παιδιά μήπως γνωρίζετε ποιός contacts manager μπορεί να μου δώσει την δυνατότητα να μην βλέπω το όνομα και το τηλέφωνο της επαφής που θα του έχω ορίσει όταν αυτή με καλεί?

Με λίγα λόγια δεν θέλω η αγαπημένη μου να βλέπει ποια με καλεί όταν είμαστε μαζί.Υπάρχει τρόπος?

η αγαπημενη σου? πουλααααακι μουυυυυ!:lol:

παιδιά sos έχω μεγαλο προβλημα με τη καρτα μνημης!εκει που δουλευε κανονικά κ έκανα σύνδεση με τον υπολογιστη για να περασω εικονες κτλ μου εμφανισε ολους τους φακέλους τα ονοματα στα αλαμπουρνέζικα κ δεν μου ανοίγει καθόλου τους φακέλους!!!τι να κάνω?????:cry:

χρειαζεσαι το magicall!!!πολυ χρησιμο για τετοιες περιπτωσεις!:lol:

εκει που η συσκευη μου δουλευει κανονικα μετα απο λιγες φορες που δεχομαι και στελνω μηνυματα δεν εχει ηχο!οταν λαμβανω μηνυματα δηλαδη δεν με ειδοποιει ηχητικα!ξερει κανεις τι παιζει?

"Don't be sad because of people, they will all die"

εμενα πολλες φορες μου στελνουν μηνυμα δεν εχω καμμια ειδοποιηση και εαν ανοιξω το messaging ΤΟΤΕ ερχεται το μηνυμα και ακουγεται ο ηχος!αλλα το μηνυμα μπορει να εχει ερθει και ωρες πριν!πολυ βλακεια αυτο!χανω πολλα μηνυματα ετσι!ειναι ενας λογος να γυρισω σε symbian εαν δεν βρεθει λυση!

εμενα πολλες φορες μου στελνουν μηνυμα δεν εχω καμμια ειδοποιηση και εαν ανοιξω το messaging ΤΟΤΕ ερχεται το μηνυμα και ακουγεται ο ηχος!αλλα το μηνυμα μπορει να εχει ερθει και ωρες πριν!πολυ βλακεια αυτο!χανω πολλα μηνυματα ετσι!ειναι ενας λογος να γυρισω σε symbian εαν δεν βρεθει λυση!

εχεις τσεκαρει τις επιλογες σου στο ρυθμισεις-->ηχοι και ειδοποιησεις-->ενεργοποιηση ειδοποιησων κτλ???

"Don't be sad because of people, they will all die"

Δεν μου εχει συμβει ποτε κατι τετοιο. Και εσυ αμεσως να φυγεις για τα Symbian

εχεις τσεκαρει τις επιλογες σου στο ρυθμισεις-->ηχοι και ειδοποιησεις-->ενεργοποιηση ειδοποιησων κτλ???

Δεν μου εχει συμβει ποτε κατι τετοιο. Και εσυ αμεσως να φυγεις για τα Symbian

χαρη αγορι μου οχι ειρωνιες σε παρακαλω.και οταν το κανει σε 4 απο τα 5 κινητα wm που εχω τοτε μαλλον δεν το εχετε παρατηρησει...

χαρη αγορι μου οχι ειρωνιες σε παρακαλω.και οταν το κανει σε 4 απο τα 5 κινητα wm που εχω τοτε μαλλον δεν το εχετε παρατηρησει...

Μονο ειρωνια δεν ηταν :(

Και εγω αυτον εχω αγορασει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

+ενας ακομη και εγω αυτον εχω ειναι παρα πολυ καλος!

δεν θυμαμαι με ποιον φιλο το συζηταγαμε εδω μεσα αυτο αλλα τωρα που το θυμηθηκα για του λογου το αληθες :happy:

η βιντεοκληση δουλευει κανονικα ΚΑΙ με το skin disable :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μονο ειρωνια δεν ηταν :(
οκ τωρα καταλαβα πως το ειπες:O σορυ

+ενας ακομη και εγω αυτον εχω ειναι παρα πολυ καλος!

δεν θυμαμαι με ποιον φιλο το συζηταγαμε εδω μεσα αυτο αλλα τωρα που το θυμηθηκα για του λογου το αληθες :happy:

η βιντεοκληση δουλευει κανονικα ΚΑΙ με το skin disable :!:

θυμησε μου ποια εφαμογη ειναι αυτη που δειχνει πανω πανω την μπαταρια σε μια μπαρα που εχεις