Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως ενταξει ολα καλα αλλα δεν θα τον παρακαλαμε κιολας παει πολυ ,

Το Φορουμ ειναι Ελευθερη Διακινηση Ιδεων και τομεας παροχης ειτε βοηθειας ειτε ενημερωσης μεταξυ φιλων , Οποιος δεν θελει να το καταλαβει αυτο προβλημα του

Τωρα αν θα κανει καποιος απο εμας διακοπη για μια εβδομαδα η και περισσοτερο σιγα να μη ενδιαφερει τους υπολοιπους

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα κανεις shut down τη συσκευη σου. Θα πατησεις μετα το Volume down και με αυτο κρατημενο θα πατησεις το Power κουμπι να αναψει η συσκευη. Θα μπει τοτε σε Bootloader. Θα βγαλει τις 3 εγχρωμες λωριδες και πιο κατω την ενδειξη Serial στην οθονη του κινητου.

Πας στον Η/Υ σου και απενεργοποιεις το "Επιτρεπονται οι συνδεσεις USB (Allow USB Connection)" στο ActiveSync (Win XP) η στο Windows Mobile Device Center (Win Vista). Στη συνεχεια συνδεεις το HD με τον Η/Υ με USB καλωδιο. Τοτε η ενδειξη Serial θα αλλαξει σε USB. Μολις δεις την ενδειξη USB τρεξε το blac_USPL.exe (αντιστοιχα 2.1 για Win XP 2.2, ή 2.3, ή 2.4 για Vista). Θα βγαλει μια οθονη τερματικου (Command Prompt) και θα τρεξει το προγραμμα. Θα σβησει η οθονη του HD και οταν θα ξαναναψει θα βγαλει παλι τις 3 εγχρωμες λωριδες και την ενδειξη 1.14 USPL. Τοτε ΧΩΡΙΣ να κανεις RESET τρεχεις απο το φακελλο που εχεις αποσυμπιεσμενο το Radio (2 αρχεια, BlackstoneRUUWrapper.exe και HD_Radio_1.12.25.16.nbh) το αρχειο BlackstoneRUUWrapper.exe. Θα βγαλει διαφορα μηνυματα, πατας ΥES στα μηνυματα, ασχετως αν σου βγαζει οτι φορας ROM 1.14 και θα βαλεις Radio 1.12. Θα κανει περιπου 3-4 λεπτα και οταν ολοκληρωθει η διαδικασια (ενδειξη στο 100%) θα κανει μονη της η συσκευη Soft Rest. Την αποοσυνδεεις απο τον Η/Υ, ενεργοποιεις παλι το "Επιτρεπονται οι συνδεσεις USB (Allow USB Connection)" στο ActiveSync (Win XP) η στο Windows Mobile Device Center (Win Vista). Οταν η συσκευη ανοιξει θα εχεις πλεον το καινουριο Radio. Αν επιθυμεις να επανελθεις στην προηγουμενη εκδοση, η να βαλεις καποια αλλη εκδοση κανεις τα ιδια.

ΟΥΦ, τελειωσα. Μεγαλη απαντηση, αλλα αξιζε τον κοπο :cool:

Πω...τι έχεις φτιάξει εδώ ρε φίλε μου...??Κατανοητά όλα τα βήματα σου αλλά κολλάω σε αυτό το σημείο."Μολις δεις την ενδειξη USB τρεξε το blac_USPL.exe (αντιστοιχα 2.1 για Win XP 2.2, ή 2.3, ή 2.4 για Vista)".Δεν ξέρω πιο είναι το blac_USPL.exe.Στο pc μου έχω δύο μόνο αρχεία.Το BlackStoneCustomRUU και το HD_Radio_1.12.25.16.nbh...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=462347

κατεβασε το απο εδω αναλογα με την εκδοση win που εχεις

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Πω...τι έχεις φτιάξει εδώ ρε φίλε μου...??Κατανοητά όλα τα βήματα σου αλλά κολλάω σε αυτό το σημείο."Μολις δεις την ενδειξη USB τρεξε το blac_USPL.exe (αντιστοιχα 2.1 για Win XP 2.2, ή 2.3, ή 2.4 για Vista)".Δεν ξέρω πιο είναι το blac_USPL.exe.Στο pc μου έχω δύο μόνο αρχεία.Το BlackStoneCustomRUU και το HD_Radio_1.12.25.16.nbh...

To κατεβάζεις από δω http://www.navimania.gr/showpost.php?p=157345&postcount=2 έχει και κάποιες οδηγίες για πέρασμα rom, αλλά είναι ίδιες και για το radio.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

καλημερα!ενεργοποιω το bluetooth και οσο ειναι on δεν υπαρχει το σηματακι πανω στην μπαρα της εναρξης.εχετε ιδεα πως μπορω να το φτιαξω?σημειωτεον οταν ενεργοποιω wifi το σηματακι το δειχνει κανονικα!
"Don't be sad because of people, they will all die"

Μπηκε νεα καρτουλα 16GB και δουλευει μια χαρα :)

Όποιος ενδιαφέρεται :

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&category2=SECURE%20DIGITAL&sp1=MICRO.SD.HC&title=16GB

καλημερα!ενεργοποιω το bluetooth και οσο ειναι on δεν υπαρχει το σηματακι πανω στην μπαρα της εναρξης.εχετε ιδεα πως μπορω να το φτιαξω?σημειωτεον οταν ενεργοποιω wifi το σηματακι το δειχνει κανονικα! ΚΑΝΕΙΣ?????

καλημερα!ενεργοποιω το bluetooth και οσο ειναι on δεν υπαρχει το σηματακι πανω στην μπαρα της εναρξης.εχετε ιδεα πως μπορω να το φτιαξω?σημειωτεον οταν ενεργοποιω wifi το σηματακι το δειχνει κανονικα! ΚΑΝΕΙΣ?????

μήπως έχεις εγκαταστήσει καποιο πρόγραμμα όπως το inesoft?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευχαριστώ παιδιά για την βοηθειά σας και την υπομονή σας...Τι να πω

μήπως έχεις εγκαταστήσει καποιο πρόγραμμα όπως το inesoft?

οχι:!::!::!::worry:

Soft reset δοκίμασες;

Twitter.

Έχω κατεβάσει κάποια θέματα από http://forum.xda-developers.com/show...30&postcount=2.Που βάζω τους φακέλους ώστε να αλλάξω θέμα?

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Παρέλαβα σήμερα το HD και μετά τη φόρτιση έκανα απόπειρα να το ανοίξω. Το πρόβλημα είναι ότι κολλάει στην αρχική οθόνη (Smart mobility). Δεν κάνει τίποτα παραπάνω. Δοκίμασα και 2 hard reset αλλα πάλι τα ίδια

Soft reset δοκίμασες;

και οχι μονο μια φορα!

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Παρέλαβα σήμερα το HD και μετά τη φόρτιση έκανα απόπειρα να το ανοίξω. Το πρόβλημα είναι ότι κολλάει στην αρχική οθόνη (Smart mobility). Δεν κάνει τίποτα παραπάνω. Δοκίμασα και 2 hard reset αλλα πάλι τα ίδια

ΠΩΩΩ ΠΙΚΡΑ!!!εγω θα προτεινα και μετα τα hard reset που εκανες και δεν εφτιαξε να πας στο καταστημα να παρεις αλλη συσκευη!

http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif

συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ

όπως είσαι πίσω στο μαγαζί που το πήρες, ή μήπως καλύτερα στην ACE? Όπως και να 'χει, πίσω ολοταχώς, η συσκευή είναι ελαττωματική...

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

τι γκαντέμης είμαι...

μην στεναχωριεσαι βρε!απλα παρε τηλ πιο καταστημα το εχει ετοιμοπαραδοτο να πας να το αρπαξεις κατευθειαν!πριν φυγεις απο το μαγαζι ξανατσεκαρε το και για καμενα πιξελακια!

Το υπάρχον πρέπει να το αφήσω στο κατάστημα που το πήρα ή απο οποιδήποτε άλλο της ίδιας αλυσίδας?

Το υπάρχον πρέπει να το αφήσω στο κατάστημα που το πήρα ή απο οποιδήποτε άλλο της ίδιας αλυσίδας?

απο πιο καταστημα το πηρες???

Με την απόδειξη σε οποιαδήποτε κατάστημα της αλυσίδας δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά για άμεση αντικατάση ίσως να πας από κει που το πήρες.

Twitter.

υποκατάστημα vodafone

λογικα (εχουν την υποχρεωση) να στο αντικαταστησουν αμεσως!ετεισ εγινε με το δικο μου αλλα το πηρα απο μουλτιραμα!παρε τηλ η καλυτερα παρτο και πηγαινε απο κει και πες τους οτι το βιαζεσαι μην σε εχουν στο περιμενε!