xet84 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 λαθος φιλε.. ξερει κανεις αν δουλευει το uspl σε vista ? ευχαριστω Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 λαθος φιλε.. ξερει κανεις αν δουλευει το uspl σε vista ? ευχαριστω σε 32bit που εχω εγω δουλευει ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 βαλε αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1170543&postcount=5 Δεν δουλευει...σαν να μην το έχω κάνει εγκατασταση...χρειαζεται μήπως καποια παραπάνω κομπίνα?γιατι διαλεξα το keyboard που θέλω αλλα τπτ πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 λαθος φιλε.. ξερει κανεις αν δουλευει το uspl σε vista ? ευχαριστω Αν θυμάμαι καλά μερικοί χρήστες είχαν πει ότι δεν δουλεύει (στο navimania). Όμως (αν και πάλι δεν είμαι σίγουρος) είχε βρεθεί μια λύση Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Δεν δουλευει...σαν να μην το έχω κάνει εγκατασταση...χρειαζεται μήπως καποια παραπάνω κομπίνα?γιατι διαλεξα το keyboard που θέλω αλλα τπτ πάλι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475468 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Αν θυμάμαι καλά μερικοί χρήστες είχαν πει ότι δεν δουλεύει (στο navimania). Όμως (αν και πάλι δεν είμαι σίγουρος) είχε βρεθεί μια λύση μα κανενας δεν διαβαζει πλεον εδω μεσα τα προηγουμενα ποστς???:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 zaharaki αυτη του lavrentius η toy dutty???τι λεσ??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 zaharaki αυτη του lavrentius η toy dutty???τι λεσ??? εγω παντως εχω βαλει την 2.1 του Dutty και πάει σφαίρα! Την προτείνω ανεπιφύλαχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 εγω dutty εχω αλλα εχω συνεχωσ προβλημα με τον ηχο κλησης.....τη 2.0 εχω... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 zaharaki αυτη του lavrentius η toy dutty???τι λεσ??? αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=481388 καμια αλλη πιο πληρες και πιο σταθερη μεχρι στιγμης ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=481388 καμια αλλη πιο πληρες και πιο σταθερη μεχρι στιγμης ;) θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ετσι ???:lol::lol::lol: Βαλε την 2.1 και πες μου!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Εδώ υπάρχει ένα ωραίο skin και ένα fix του Panosha που διορθώνει ένα πρόβλημα των ελληνικών στο FingerKeyboard όπου εμφανίζονταν και ένα κόμμα μετά από κάθε τονισμένο φωνήεν. Έχοντας κεφαλαία, μετά την εισαγωγή ορισμένων γραμμάτων (αυτά τα οποία υπάρχουν αυτούσια και στο λατινικό αλφάβητο), ο αριθμός χαρακτήρων ανά μήνυμα γίνεται 70, έχει αναφέρει κανείς τη λύση? ... ξερει κανεις αν δουλευει το uspl σε vista ? Λειτουργεί με υποβάθμιση των drivers: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδια προσπαθησα να κανω USPL σε Βιστα 64 μπιτα αλλα τπτ!! στην κονσολα παιρνω αυτο: καμια ιδεα???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδια προσπαθησα να κανω USPL σε Βιστα 64 μπιτα αλλα τπτ!! στην κονσολα παιρνω αυτο: καμια ιδεα???? Πρέπει να υποβαθμίσεις τους drivers. Στα Vista32 δουλεύει σίγουρα. Στα Vista64 δεν το έχω δοκιμάσει. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 παιδεια υπαρχει κανενα προγραμματακι για rar , zip αρχεια ? ευχαριστω Epishw sygnvmh gia to diplo ποστ αλλα υπαρχει δυνατοτητα ελληνικων στο rom v8 laurentius ? eyxaristv Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ετσι ???:lol: Βαλε την 2.1 και πες μου!:p Γιωργο την δοκιμαζω την V8 του Laurentious(την τελικη εκδοση της) 3-4 μερες τωρα αλλα παραλληλα (ενοειται)φλασσαρα να δοκιμασω και την 2.1 του Dutty:happy: ο Dutty ειναι ηδη στο τεστ4 της 2.1 :wacko: και σκεψου οτι δεν εχει μια βδομαδα που εδωσε την 2 την οποια δεν την τελειωσε (ολοκληρωση και λυσιμο οποιων προβληματων) ποτε... εχει ακομη να κανει πολλες διορθωσεις,μιας και οπως και ο ιδιος λεει :περιμενει ""some updates for fixes by htc....."" σιγουρα ειναι πολυ γρηγορη ρομ με καταρακωμενη παρα πολυ την ραμ (ενταξει εχει μπολικη το τηλ) μπουταρει το τηλ με 107mb ελευθερη....στο τελος θα καταληξει στα ~60mb πουειχαμε στο καιζερ για να δουλεψει τοσο καλα οσο το καιζερ :lol: αλλα σκεψου ομως οτι δεν ειναι δυνατον να φλασαρουμε καθημερινα με τα νεα τεστς ρομ που δινει ο Dutty... οσο για την αυτονομια με το ραδιο 1.12.25.16 που δουλευω τις τελευταιες μερες,ειναι καλη αλλα λιγο χειροτερη απο την V8 του λαυρεντη;) για το μανιλα,δεν εχω να πω τπτ...δουλευει μια χαρα και στις 2 ρομς αλλα μιλας με λαθος ανθρωπο για αυτο,μιας και δεν το χρησιμοποιω καθολου πλεον...τα σιχαινομαι αυτα τα μπιχλιμπιδια....περιμενω το spb mobile shell 3.0 για να δω αν θα εχω τελικα ενα τετοιο (μπιχλιμπιδι) στο τηλ μου... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrk2079 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 zaharakis heeeeelp φλασαρα την 8.0 και μετα το 50% μου βγαζει error 302 και τεζα!!τοκανα 15 φορες!! ξερω να flasaro ενημερωτικα.μονο προηγουμενες παιρνει τελικα.ουτε του dutty την 2,1 παιρνει...δεν μαφηνει καν!!!γυρισα σε παλιοτερη....τι λες να φταιει? ευχαριστω εκ των προτερων για την καλη δουλεια που κανεις εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα.ναστε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 zaharakis heeeeelp φλασαρα την 8.0 και μετα το 50% μου βγαζει error 302 και τεζα!!τοκανα 15 φορες!! ξερω να flasaro ενημερωτικα.μονο προηγουμενες παιρνει τελικα.ουτε του dutty την 2,1 παιρνει...δεν μαφηνει καν!!!γυρισα σε παλιοτερη....τι λες να φταιει? ευχαριστω εκ των προτερων για την καλη δουλεια που κανεις εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα.ναστε καλα. απο που την φλασαρες?απο υπολογιστη η απο την καρτα κατευθειαν απο το τηλ? εχεις χρησιμοποιησει στο τηλ hard spl/uspl ? ειναι φορτισμενη η μπαταρια σου ? δεν βοηθας ετσι..:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrk2079 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 flasara απο υπολογιστη.παντα ετσι.εκανα στην αρχη με uspl απο τη μερα που βγηκε για την ακριβεια...και αφου δεν εκανε τπτ του εκανα και hard σημερα το βραδυ.τπτ παλι.η μπαταρια παντα πανω απο 70% :( ξανακατεβασα τη rom τπτ.εκανα reboot σε οτι φανταζεσαι ακομα και σε μενα heheh τπτ.δεν ξερω αν βοηθησα.τωρα θα κανω απο αλλο pc. ακυρο,εκανα απο αλλο και την περασε....τι να πω.thanks anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 παιδεια υπαρχει κανενα προγραμματακι για rar , zip αρχεια ? ευχαριστω http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=820 Epishw sygnvmh gia to diplo ποστ αλλα υπαρχει δυνατοτητα ελληνικων στο rom v8 laurentius ? eyxaristv http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487677 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Το κινητό είναι σφαίρα, πολύ ωραία οθόνη, και όταν το συνηθίσεις είναι απλά ένα εργαλείο στα χέρια σου. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Γιωργο την δοκιμαζω την V8 του Laurentious(την τελικη εκδοση της) 3-4 μερες τωρα αλλα παραλληλα (ενοειται)φλασσαρα να δοκιμασω και την 2.1 του Dutty:happy: ο Dutty ειναι ηδη στο τεστ4 της 2.1 :wacko: και σκεψου οτι δεν εχει μια βδομαδα που εδωσε την 2 την οποια δεν την τελειωσε (ολοκληρωση και λυσιμο οποιων προβληματων) ποτε... εχει ακομη να κανει πολλες διορθωσεις,μιας και οπως και ο ιδιος λεει :περιμενει ""some updates for fixes by htc....."" σιγουρα ειναι πολυ γρηγορη ρομ με καταρακωμενη παρα πολυ την ραμ (ενταξει εχει μπολικη το τηλ) μπουταρει το τηλ με 107mb ελευθερη....στο τελος θα καταληξει στα ~60mb πουειχαμε στο καιζερ για να δουλεψει τοσο καλα οσο το καιζερ :lol: αλλα σκεψου ομως οτι δεν ειναι δυνατον να φλασαρουμε καθημερινα με τα νεα τεστς ρομ που δινει ο Dutty... οσο για την αυτονομια με το ραδιο 1.12.25.16 που δουλευω τις τελευταιες μερες,ειναι καλη αλλα λιγο χειροτερη απο την V8 του λαυρεντη;) για το μανιλα,δεν εχω να πω τπτ...δουλευει μια χαρα και στις 2 ρομς αλλα μιλας με λαθος ανθρωπο για αυτο,μιας και δεν το χρησιμοποιω καθολου πλεον...τα σιχαινομαι αυτα τα μπιχλιμπιδια....περιμενω το spb mobile shell 3.0 για να δω αν θα εχω τελικα ενα τετοιο (μπιχλιμπιδι) στο τηλ μου... καλημερα:D Το πως αναφερει ο καθε "μαγειρας" στην ROM του (dutty πχ. test4 κλπ) εξαρτάται απο τον ιδιο... Δεν θεωρω οτι και του Λαυρεντη ειναι bug-free, απλα ο Dutty γουσταρει και βαζει το "test" στις τελευταίες ROM του... Η συσκευη δεν εχει προβλημα μνημης (οπως πολυ σωστα ειπες βεβαια!) και εχει ΠΑΝΤΑ θεματα για βελτίωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Να καταθεσω και εγω τη γνωμη μου σχετικα με τις διαφορες Cooked ROMs που κυκλοφορουν. Το οτι οι Cookers βγαζουν εκδοσεις ROMs΄συχνα (πχ μια τη βδομαδα) δεν ειναι κακο, μια και ολες αυτες οι ROMs βασιζονται στο tseting που κανουμε ολοι εμεις οι χρηστες, οι οποιοι και αναφερουμε τα διαφορα bugs στους δημιουργους τους για να τα διορθωσουν. Και δεν νομιζω να υπαρχει κανενας που να λεει οτι καποια ROM ειναι ΤΕΛΕΙΑ 100% και οτι δεν υπαρχουν τομεις, ή θεματα που δεν επιδεχονται βελτιωση. Αυτη ειναι μια τακτικη που ακολουθουν ολοι οι Cookers διεθνως και νομιζω οτι ολοι μας, οποια ROM και αν χρησιμοποιουμε οποιουδηποτε Cooker, φλασαρουμε σχεδον καθε βδομαδα. Δεν πρεπει, νομιζω εγω να διαμαρτυρεται κανενας μας για αυτο, διοτι αν δεν μας αρεσει αυτο το παιχνιδι, δεν το ακολουθουμε. Μενουμε με την official ROM και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Εαν δεν εβγαζαν τακτικα νεωτερες versions, με διορθωμενα τα bugs, θα τους κατηγορουσαμε ολοι γιατι περιμενουν να μαζεψουν οσο το δυνατο περισσοτερα inputs και καθυστερουν. Τωρα που βγαζουν τακτικα versions με διορθωμενα τα bugs παλι τους την "πεφτουμε". Δεν ειναι λιγο οξυμωρο ομως αυτο ? Αρα το κριτηριο για καθε νεα ROM απο τον καθε χρηστη ειναι αποκλειστικα η συμπεριφορα τους σε συγκεκριμενη συσκευη, με τις ιδιες προυποθεσεις, τα ιδια προγραμματα εγκατεστημενα, την ιδια χρηση και απο τον ιδιο χρηστη παντα. Δεν εχω εγκαταστησει ακομη καμια απο τις 2 ROMs, ούτε του Laurentius26 v8, ουτε του DuttyThroy 2.1 EXTREME, μια και η συσκευη μου ειναι στην ACE HELLAS για επισκευη (παγωνε σε StandBy). Οταν θα επιστρεψει τοτε θα δοκιμασω και τις 2, μια και δεν θα εχω στησει τιποτε αλλο και θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη. Τελος πιστευω, και ειναι προσωπικη μου αποψη οτι ολες αυτες οι Cooked ROMs αποτελουν test ROMs και τιποτε αλλο, χωρις να μπορουμε να απαιτουμε απο τους δημιουργους τους τιποτε παραπανω απο αυτο που κανουν, γιατι το κανουν χωρις να τους υποχρεωνει κανεις, οταν θελουν, οπως το θελουν και στο τελος δεν τους πληρωνει κανενας μας, οπως πληρωνουμε πχ την HTC, και μαλιστα αδρα, απο την οποια μπορουμε να εχουμε και απαιτησεις και αξιωσεις. Εξαλλου, υπαρχει παντα και ενα ποσοστο περαν της αντικειμενικης και μια υποκειμενικη αποψη σχετικα με το τι ειναι καλο και ευχρηστο για τον καθε χρηστη. Ευχαριστω :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Να καταθεσω και εγω τη γνωμη μου σχετικα με τις διαφορες Cooked ROMs που κυκλοφορουν. Το οτι οι Cookers βγαζουν εκδοσεις ROMs΄συχνα (πχ μια τη βδομαδα) δεν ειναι κακο, μια και ολες αυτες οι ROMs βασιζονται στο tseting που κανουμε ολοι εμεις οι χρηστες, οι οποιοι και αναφερουμε τα διαφορα bugs στους δημιουργους τους για να τα διορθωσουν. Και δεν νομιζω να υπαρχει κανενας που να λεει οτι καποια ROM ειναι ΤΕΛΕΙΑ 100% και οτι δεν υπαρχουν τομεις, ή θεματα που δεν επιδεχονται βελτιωση. Αυτη ειναι μια τακτικη που ακολουθουν ολοι οι Cookers διεθνως και νομιζω οτι ολοι μας, οποια ROM και αν χρησιμοποιουμε οποιουδηποτε Cooker, φλασαρουμε σχεδον καθε βδομαδα. Δεν πρεπει, νομιζω εγω να διαμαρτυρεται κανενας μας για αυτο, διοτι αν δεν μας αρεσει αυτο το παιχνιδι, δεν το ακολουθουμε. Μενουμε με την official ROM και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Εαν δεν εβγαζαν τακτικα νεωτερες versions, με διορθωμενα τα bugs, θα τους κατηγορουσαμε ολοι γιατι περιμενουν να μαζεψουν οσο το δυνατο περισσοτερα inputs και καθυστερουν. Τωρα που βγαζουν τακτικα versions με διορθωμενα τα bugs παλι τους την "πεφτουμε". Δεν ειναι λιγο οξυμωρο ομως αυτο ? Αρα το κριτηριο για καθε νεα ROM απο τον καθε χρηστη ειναι αποκλειστικα η συμπεριφορα τους σε συγκεκριμενη συσκευη, με τις ιδιες προυποθεσεις, τα ιδια προγραμματα εγκατεστημενα, την ιδια χρηση και απο τον ιδιο χρηστη παντα. Δεν εχω εγκαταστησει ακομη καμια απο τις 2 ROMs, ούτε του Laurentius26 v8, ουτε του DuttyThroy 2.1 EXTREME, μια και η συσκευη μου ειναι στην ACE HELLAS για επισκευη (παγωνε σε StandBy). Οταν θα επιστρεψει τοτε θα δοκιμασω και τις 2, μια και δεν θα εχω στησει τιποτε αλλο και θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη. Τελος πιστευω, και ειναι προσωπικη μου αποψη οτι ολες αυτες οι Cooked ROMs αποτελουν test ROMs και τιποτε αλλο, χωρις να μπορουμε να απαιτουμε απο τους δημιουργους τους τιποτε παραπανω απο αυτο που κανουν, γιατι το κανουν χωρις να τους υποχρεωνει κανεις, οταν θελουν, οπως το θελουν και στο τελος δεν τους πληρωνει κανενας μας, οπως πληρωνουμε πχ την HTC, και μαλιστα αδρα, απο την οποια μπορουμε να εχουμε και απαιτησεις και αξιωσεις. Εξαλλου, υπαρχει παντα και ενα ποσοστο περαν της αντικειμενικης και μια υποκειμενικη αποψη σχετικα με το τι ειναι καλο και ευχρηστο για τον καθε χρηστη. Ευχαριστω :) Σε γενικες γραμμες συμφωνω με αυτα που λες, αλλα :lol::lol::lol: ποιος σου ειπε οτι και οι Official Releases ειναι "σωστες εκδοσεις". Απλα τις βαφτίζουν ετσι... Αυτο γινεται σχεδον με ολο τον κοσμο της μηχανογράφησης. Πιστεύεις οτι τα XP οταν βγηκαν δεν ηταν "beta"...??? ΚΑΡΑBETA ηταν - τώρα με το Sp3 ειναι "μια χαρα!" Απλα απο καποια στιγμη και μετα πρεπει να "πουλήσουν" οι εταιρίες και τραβάνε την γραμμή... αυτο ειναι official και ...προχωράμε σε "fixes" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Σε γενικες γραμμες συμφωνω με αυτα που λες, αλλα :lol::lol::lol: ποιος σου ειπε οτι και οι Official Releases ειναι "σωστες εκδοσεις". Απλα τις βαφτίζουν ετσι... Αυτο γινεται σχεδον με ολο τον κοσμο της μηχανογράφησης. Πιστεύεις οτι τα XP οταν βγηκαν δεν ηταν "beta"...??? ΚΑΡΑBETA ηταν - τώρα με το Sp3 ειναι "μια χαρα!" Απλα απο καποια στιγμη και μετα πρεπει να "πουλήσουν" οι εταιρίες και τραβάνε την γραμμή... αυτο ειναι official και ...προχωράμε σε "fixes" :D Συμφωνω με 1000. Δεν ειπα οτι ειναι σωστες. Ειπα οτι μενεις με αυτες αν δεν θελεις να πειραματιζεσαι συνεχεια. Απλως απο τον official δημιουργο μπορεις να εχεις απαιτησεις και αξιωσεις, μια και οπως προειπα τον πληρωνουμε αδρα για να παρουμε ενα προιον τελειο :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts