Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο που σου κανει δεν πρεπει να φταιει μονο το changescreen;)

αν και η beta εκδοση (2.1) δεν δουλευει σωστα σε πολλα πραγματα.....:)

δοκιμασε αυτην την εκδοση και πες μας:)

Αν κ ειναι σχετικά νωρίς να πω εντυπώσεις.. νομίζω είναι πολύ καλύτερη έκδοση από την beta που είχα περάσει κ μου φαίνεται ακόμη πόιο γρήγορη. Δε παρατήρησα το κόλλημα στην μπάρα που ανάφερα στο προηγούμενο port.

(Σε αυτό πρέπει να παίζουν οι ρυθμίσεις μέσω SK Tools που προτείνει ο panosha στο blog του. Νομίζω πραγματικά ότι απογείωσαν την συσκευή, δε πέταξε βέβαια, αλλά δε πατάει έδαφος :D)

Δε θέλω να κάνει rοtate στο Phone, πήγα στο exceptions, έγραψα phone κ πάτησα add. Από κάτω έχει έναν html κώδικα πρόσθεσε την λέξη phone στο τέλος του κώδικα, χωρίς όμως να προσθέσει κώδικα. Είδα ότι τελικά δούλεψε.. ήταν τόσο απλό?!?! Ζάχαρη!!

Ένα πρόγραμμα για να κλειδώνει η συσκευή που βρήκα στο XDA κ μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το SUS αλλά νομίζω αυτό είναι ποιο εντυπωσιακό κ ποιο καλό.

*** free όπως πάντα ***

http://www.throttlelauncher.com/portal/images/stories/previews/throttlelock03.jpg

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dimitri einai poly kalo pou paratheteis oli tin pliroforia mazemeni.

Mia erwtisi mono... i ROM pou exeis anebasei einai dumped official ROM kai oxi i shipped kateftheian apo HTC, swsta? Giafto na ypothesw oti den periexei kai to Radio.

Einai dokimasmeni?

δεν προτεινω αν ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ δεν εχω δοκιμασει Γιαννη :)

Αν κ ειναι σχετικά νωρίς να πω εντυπώσεις.. νομίζω είναι πολύ καλύτερη έκδοση από την beta που είχα περάσει κ μου φαίνεται ακόμη πόιο γρήγορη. Δε παρατήρησα το κόλλημα στην μπάρα που ανάφερα στο προηγούμενο port.

(Σε αυτό πρέπει να παίζουν οι ρυθμίσεις μέσω SK Tools που προτείνει ο panosha στο blog του. Νομίζω πραγματικά ότι απογείωσαν την συσκευή, δε πέταξε βέβαια, αλλά δε πατάει έδαφος )

Δε θέλω να κάνει rοtate στο Phone, πήγα στο exceptions, έγραψα phone κ πάτησα add. Από κάτω έχει έναν html κώδικα πρόσθεσε την λέξη phone στο τέλος του κώδικα, χωρίς όμως να προσθέσει κώδικα. Είδα ότι τελικά δούλεψε.. ήταν τόσο απλό?!?! Ζάχαρη!!

εχω κουραστει (εως σιχαθει....) να ακουω για τις ρυθμισεις μεσω sk tools που προτεινει ο ενας η ο αλλος..

αυτο που λεω δεν εχει να κανει με τον panosha ουτε στο ελαχιστο!!!!να μην παραξηγηθω !!!

υπαρχουν τοσα και τοσα προγραμματα και εφαρμογες και registry tweaks πολυ πιο αξιοπιστα και λιγοτερα επικινδυνα,μιας και οτι αλλαγες κανεις μπορουν καλλιστα να ανακληθουν αμεσα,ενω με εργαλεια οπως το sktools,το hard reset παραμονευει παντα.....

εγω δεν το εχω εμπιστευτει ποτε και ας ξερω τι κανω....

υπαρχουν τα καταλληλα εργαλεια (για το HD πχ)

advancedconfig

HDtweak

και το καλυτερο μακραν εργαλειο

memmaid

Ένα πρόγραμμα για να κλειδώνει η συσκευή που βρήκα στο XDA κ μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το SUS αλλά νομίζω αυτό είναι ποιο εντυπωσιακό κ ποιο καλό.

*** free όπως πάντα ***

http://www.throttlelauncher.com/portal/images/stories/previews/throttlelock03.jpg

θα προτιμουσα να μην προτεινεις εφαρμογες αν ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ αν δουλευουν σωστα....θα παρεις πολυ κοσμο στο λαιμο σου και δεν ειναι σωστο ....

και το change screen beta 2.1 που προτεινες αλλα και αυτη εδω η εφαρμογη ΔΕΝ δουλευει σωστα στο HD :!:

φιλικα :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Σίγουρα οι ρυθμίσεις που μπορεί να κανεις ο καθε ενας ποικίλουν, είναι καλό όμως να βρεις κάποιον που να σου αναλύει τις στάνταρ ρυθμίσεις που κάνει στη συσκευή του, να παίρνεις μια γευση από το εκάστοτε πρόγραμμα κ να μπορείς να πειραματιστείς μόνος σου.

Συμφωνώ για το Hard Reset αλλά είναι κάτι που ούτως ή άλλως δε το γλιτώνεις.

Τo Change Screen Beta το πρότεινα εξηγώντας όμως τι παίζει με την δική μου συσκευή. Από εκεί κ πέρα ο κάθε ένας κάνει τους πειραματισμούς του. Δεν είπα σίγουρα ότι παίζει 100%. Έχεις δίκαιο όμως στο ότι δε θα έπρεπε να το ανεβάσω αφού δε παίζει αλλά από την άλλη... γιατί όχι?

Το πρόγραμμα για να κλειδώνει η συσκευή το βρήκα στο wikixda σχετικά με την συσκευή Touch HD, αναφερόταν ως utilities που παίζουν στη συσκευή. Το πέρασα κ είδα ότι λειτουργεί κανονικά χωρίς να μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, οπότε εξακολουθώ να το συνηστώ ανεπιφύλακτα. Το δουλεύω μερικές μέρες κ δείχνει να είναι οκ.

Εννοείται φιλικά, δεν υπάρχει λόγος για flame :)

Περιμενω να μου ερθει κ μενα το hd, το οποιο το εχω παραγγειλει απο Αγγλια.

Το θεμα ειναι οτι ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι κλειδωμενο για την ORANGE.

Θα μπορεσω να το δουλεψω ? Πρωτη φορα ασχολουμαι με pda κ πραγματικα θα ηθελα την βοηθεια σας. Διαβασα σχεδον ολα τα ποστ, κ ειδα οτι καποιος ανεφερε οτι δεν ειναι κλειδωμενο αυτο το τηλεφωνο, ισχυει?

Απο εκει κ περα αν καταλαβα καλα μαλλον πρεπει να αλλαξω την rom για να ξεκλειδωσει το τηλ...σωστα? Κ αν ναι τοτε που μπορω να βρω ενα tutorial για το πως το κανω αυτο?

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια.

Παιδια καμια βοηθεια/απαντηση για το θεμα του αν ειναι κλειδωμενο κ πως ξεκλειδωνει σε αυτην την περιπτωση?

Ευχαριστω

Επειδή κι εγώ δεν θέλω να παραξηγηθώ, θα πω δυο πραγματάκια πριν παραθέσω την άποψη μου.

Λοιπόν δεν προσπαθώ να κάνω τον έξυπνο. Είμαι πολύ λίγο καιρό στο αντικείμενο για να μπορώ αντιπαρατεθώ σε απόψεις ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία.

Ούτε φιλοδοξω να γίνω developer. Μου αρκεί να καταφέρω κάποια στιγμή να γίνω ενας power user.

Σέβομαι κάποια άτομα και στα δυο φορουμ γιατί έχουν δώσει πάρα πολλά και εχουν βοηθήσει δεκάδες νεους να μπουν σωστά στα PPC.

Δεν χρειάζεται να τους αναφέρω, τους γνωρίζετε όλοι.

Για το ζητημα των tweaks δεν έχω άποψη. Χρησιμοποιώ και τους δυο τρόπους απλά φοβάμαι τα ετοιμα γιατί δεν βλέπω τι κάνουν και πως το κάνουν. Με τις manual επεμβάσεις στην registry, αν ξέρει κάποιος τι κάνει και εχει πάρει πριν backup, νομίζω ότι είναι το ίδιο ασφαλής αν οχι περισσότερο.

Πάμε τώρα στην rom του Λαβρεντη.

Είχα κατεβάσει την V3 από την ημέρα που βγήκε αλλά δεν τολμησα να την φλασάρω μετα όσα γράφτηκαν στο XDA.

Από τα όσα είπε ο Δημήτρης, εμπιστευόμενος τα λόγια του για απόλυτα σωστή λειτουργία, την εβαλα για μια δοκιμή μακρας διάρκειας.

Μέχρι στιγμής όλα δουλευουν ρολόι. Opera YouTube σήμα, gps klp.

Την θεωρώ από τις καλύτερες που κυκλοφορούν.

Αναγκαστικά θα την συγκρίνω με αυτήν που φοράω εδώ και μέρες. Την Black pearl 1.4

Να ξεκινήσω με το θέμα ταχύτητας επειδή ενδιαφέρει τους περισσότερους.

Παρόλο που σαν μέσος χρήστης δεν έχω δει ΤΙΣ διαφορές σε σχέση με την official όπως για παράδειγμα στο diamond, και οι δυο ρομ ειναι αρκετά ταχύτερες.

Τις θεωρώ ισάξιες στο θέμα ταχύτητας, κάτι που φαίνεται και στο πρακτικό τεστ του ανοίγματος των windows αλλά και στις μετρήσεις.

Στον παρακάτω πίνακα έχω τα προγράμματα που πέρασα στο στήσιμο και 2 από τις 3 μετρήσεις που έκανα μετά την εγκατάσταση των προγραμμάτων. Την 3η δεν την εβαλα γιατί ήταν πολύ χαμηλή για να είναι σωστή.

Φυσικά έκανα την τριπλέτα των μετρήσεων και κατευθείαν μετά το hard reset που ακολουθεί το φλασάρισμα.

Δεν άλλαξε τίποτα και δεν χρειάζεται να τις βάλω.

Τις μετρήσεις τις κάνω με τον εξής τρόπο:

Soft reset και αναμονή λίγων λεπτών πριν την μέτρηση γιατί ώς γνωστών η συσκευή δεν αποδίδει τα μέγιστα αμέσως μετά το SR. Επανάληψη της ίδιας διαδικασίας 3 φορές ώστε να είμαι σίγουρος για την πιστώτητα των μετρήσεων. Η πρώτη για παράδειγμα που δεν την παραθέτω μου εδειξε 297 που σίγουρα ήταν λάθος. Οι επόμενες δυο ήταν πολύ κοντά.

http://www.image-upload.net/images/rymbgvp3l1drkj7up8j3.jpg

Η black pearl έχει τα ίδια σχεδόν νούμερα. Παίζει μεταξύ 331 και 330, κάτι που πιστοποιήθηκε και από μετρήσεις άλλων μελών.

Πάμε τώρα στην αίσθηση λειτουργίας που σου δίνει κάθε μια απ' αυτές στην κθημερινή χρήση.

Κι εδώ θα πω ότι δεν αντιλαμβάνομαι καμια διαφορά σε σημείο που αν δεν ξέρω τι φοράει να μην τις ξεχωρίζω.

Παρόλο που ο Λαβρέντης χρησιμοποιεί λιγότερες beta εφαρμογές από άλλους, θα προτιμούσα να περιέχει τις πιο δοκιμασμένες και ας έδινε cab για τις υπόλοιπες ώστε να τις περνά ο καθένας επιλεκτικά.

Σαν επίλογο θα πω, ότι μεταξύ ισοδύναμων ρομ, παίζει μεγάλο ρόλο το τι ταιριάζει στον κάθε χρήστη και κατά πόσο ασφαλής αισθάνεται με την ρομ που φοράει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τα έκανες όλα σωστά βήμα βήμα?? Δοκίμασε να το κάνεις όπως περιγράφει εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13636 . Εγώ όταν το έκανα με τον τρόπο που περιγράφει το έκανε μια χαρά.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

http://img3.imageshack.us/img3/5884/screen01pe6.th.png μπορω να κατεβασω την ωρα στην μπαρα με την ημερομηνια?
[sIGPIC][/sIGPIC]

http://img3.imageshack.us/img3/5884/screen01pe6.th.png μπορω να κατεβασω την ωρα στην μπαρα με την ημερομηνια?

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, τέτοιο option έχει το HD Tweak, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις από εδώ:

http://montecristoff.webs.com/hdtweak.htm

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Ρε παιδειά τελικά ποιός registry editor είναι πιο καλός για τη συσκευή? Επίσης επειδη δεν έχω εγκαταστήσει ακομά τον resco explorer και επειδή είναι πολύ χρησιμος τελικά θέλω να ρωτήσω το εξής:

Το προγραμματακι το κατέβασα αλλά έχει μέσα αυτό το exe rescoexploreren_p.exe καθώς και τα παρακάτω cabakia:

ftpaddinen_p.arm.cab

registryen_p.arm.cab

rescoexploreren_p.ARM.CAB

retodayen_p.arm.cab

Εγώ θέλω μόνο τον explorer και δε με ενδιαφέρει ούτε το registry editor, εκτός και αν αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να έχω, ούτε το today screen αν έχει. Τί πρέπει να εγκαταστήσω και πώς. Αρκει να φορτώσω μόνο το rescoexploreren_p.ARM.CAB?

Δεν είχε οδηγίες εγκατάστασης από κει που το κατέβασα.

@zaharakis δυστιχως δεν κανει update ειναι κολημενο στο 0% και μετα μου βγαζει error 262.......

κανε αυτο που σου λεει ο Αντρεας ;)

κοιτα το 2ο ποστ του panosha και ολα λογικα θα πανε καλα :)

Τα έκανες όλα σωστά βήμα βήμα?? Δοκίμασε να το κάνεις όπως περιγράφει εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13636 . Εγώ όταν το έκανα με τον τρόπο που περιγράφει το έκανε μια χαρά.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

serafims , αυτό εδώ να βάλεις rescoexploreren_p.ARM.CAB (νομίζω είναι μόνο το πρόγραμμα). Το άλλο είναι registry editor , το άλλο plugin για today screen , το άλλο δεν ξερω τι είναι. Αν θες μόνο τον explorer βάλε αυτό που σου είπα στην αρχή
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ρε παιδειά τελικά ποιός registry editor είναι πιο καλός για τη συσκευή? Επίσης επειδη δεν έχω εγκαταστήσει ακομά τον resco explorer και επειδή είναι πολύ χρησιμος τελικά θέλω να ρωτήσω το εξής:

Το προγραμματακι το κατέβασα αλλά έχει μέσα αυτό το exe rescoexploreren_p.exe καθώς και τα παρακάτω cabakia:

ftpaddinen_p.arm.cab

registryen_p.arm.cab

rescoexploreren_p.ARM.CAB

retodayen_p.arm.cab

Εγώ θέλω μόνο τον explorer και δε με ενδιαφέρει ούτε το registry editor, εκτός και αν αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να έχω, ούτε το today screen αν έχει. Τί πρέπει να εγκαταστήσω και πώς. Αρκει να φορτώσω μόνο το rescoexploreren_p.ARM.CAB?

Δεν είχε οδηγίες εγκατάστασης από κει που το κατέβασα.

rescoexploreren_p.exe αυτο που χρειαζεσαι αλλα για εγκατασταση απο pc

ftpaddinen_p.arm.cab ftp server αν δεν τον χρησιμοποιεις δεν το βαζεις

registryen_p.arm.cab πιστευω οτι ειναι must

rescoexploreren_p.ARM.CAB ο explorer σε μορφη cab που ειναι τα exe των wm

retodayen_p.arm.cab today plugin για shortcuts κλπ

τα bold ειναι αυτα που χρησιμοποιω εγω παντα :)

παιδια βοηθεια...πατησα απο τον υπολογιστη μεσα διαμορφωση τησ storage και πριν ολοκληρωσει μου εβγαλε μηνυμα οτι τα windows δεν ειναι δυνατον να το ολοκληρωσουν.και τωρα δεν μου την αναγνωριζει η συσκευη.τι να κανω τωρα????
Samsung Galaxy S8 plus.....

παιδια βοηθεια...πατησα απο τον υπολογιστη μεσα διαμορφωση τησ storage και πριν ολοκληρωσει μου εβγαλε μηνυμα οτι τα windows δεν ειναι δυνατον να το ολοκληρωσουν.και τωρα δεν μου την αναγνωριζει η συσκευη.τι να κανω τωρα????

Κι εγώ από το pc την εκανα format και διαμόρφωση. Μετάνιωσα που δεν την εκανα με το sktools γιατί έπεσε η ταχύτητα εγγραφής πολύ χαμηλότερα.

Για ξαναπροσπάθησε απο το pc και δοκίμασε από το sktools.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

rescoexploreren_p.exe αυτο που χρειαζεσαι αλλα για εγκατασταση απο pc

ftpaddinen_p.arm.cab ftp server αν δεν τον χρησιμοποιεις δεν το βαζεις

registryen_p.arm.cab πιστευω οτι ειναι must

rescoexploreren_p.ARM.CAB ο explorer σε μορφη cab που ειναι τα exe των wm

retodayen_p.arm.cab today plugin για shortcuts κλπ

τα bold ειναι αυτα που χρησιμοποιω εγω παντα :)

Δήμήτρη , αν τρέξουμε μόνο το exe αρχείο απο το pc, τα δύο capακια που προτείνες δεν εμπεριέχονται? Το resco exp 2008 που έχω σε zip , είναι τις ίδιας μορφής με του φίλου. Εχω την εντύπωση πως αν τρέξουμε το exe δεν χρειάζονται τα cap, σωστά?

Σωστα :)

το exe στα περναει ολα

με τα cab περνας οτι θες εσυ

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Και στον υπολογιστή βγαίνει πλαίσιο , που ξετικάρεις ότι δεν θες να εγκαταστήσεις .

Εκτός των .exe που περιέχουν μόνο ένα αρχείο-πρόγραμμα .

Καλημέρα, έχετε βρεί κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να μετατρέψει ταινίες με υπότιτλους είτε για Xperia είτε για HD? Αν ναί πείτε μου. Ευχαριστώ
Swift-Red-Arrow:ninja:

Βρήκα το [Tutorial] Mετατροπη αρχείων βιντεο για HD και το έβαλα να κάνει την μετατροπή. Πάντως απο ότι φαίνεται της υπομονής είναι....
Swift-Red-Arrow:ninja:

Καλημερα

Ενδιαφερομαι ν αγορασω το κινητο αυτο ...υπαρχει κατι ως συμβουλη για να το προσεξω?

Ευχαριστω

jg

Καλημερα

Ενδιαφερομαι ν αγορασω το κινητο αυτο ...υπαρχει κατι ως συμβουλη για να το προσεξω?

Ευχαριστω

απλα για να εχεις πληρη καλυψη ελληνικης αντιπροσωπειας να εχει την σφραγιδα(αυτοκολητο) της Ace Hellas πανω στο κουτι της συσκευης :)

Guest lagoudakis
Καλημερα

Ευχαριστω

προφανως μιλας για μεταχειρισμενο σωστα;τοτε προσεχεις τα βασικα,εξωτερικη κατασταση,οθονη,δοκιαμασε και να κανεις μια κληση οπως και να σε παρουν,φυσικα να εχει το κουτι με ολα τα συνοδευτικα του και την αποδειξη αγορας