Te_salat Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Σε περιμένω με ανυπομονησία :) Πάντως για το ημερολόγια που πρότεινες δεν βρηκα κατι ... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Εχεις ΠΜ για ημερολογιο. Τα προγράμματα που εχω περασμενα στο λιτο στησιμο που εχω με την black pearl 1.4 είναι τα παρακάτω: http://www.image-upload.net/images/jpuolwvahta9mmk8r0f7.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 μετα απο τόσα πολλά μηνυματα που διάβασα ...δεν έχω καταλάβει κάτι που μόνο ένας χρήστης του ppc μπορεί να απαντησει...και χρήστης ο οποιος θα έχει βρεθει στην ίδια αναγκη με μενα δηλαδη ... μπορει το μηχανάκι να τρέξει java μεσα απο σελίδα ? ή το Live.24 μπορει να το τρέξει και γενικά σελίδες που έχουν Live περιεχόμενο ? είτε σε ήχο έιτε σε βίντεο straming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Breaveheart1980 μπορεις να βαλεις μια βάση αυτοκινήτου :D ναι αν εχεις crt οθόνη κόλα το εκει επανω :P :X Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Αν και τα περισσότερα απο την must hace λίστα του Κώστα παραπάνω μου είναι εντελώς άγνωστα, είναι καλό να δημοσιεύονται. Ολοι παίρνουμε έτσι μια γεύση για το τι έχουν στημένα εμπειρότεροι χρήστες και βελτιώνουμε κ τα δικα μας hd . Ευχαριστώ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Έχω πρόβλημα με το Calendar. Βάζω να έχει μόνημα επιλογή να δείνχει YEAR αλλά αλλάζει κ δείχνει DAY. Πάω MENU -> TOOLS -> OPTIONS -> Start In: Year View. Όταν ανοίγει δείχνει για 1 δευτερόλεπτο την χρονιά αλλά γυρνάει στο Day view. Αυτό γίνεται μόνο εάν το ανοίξεις μέσω του manila και πρόκειται για κάποιο bug που υπάρχει από την πρώτη έκδοσή του μέχρι και σήμερα. Εάν το ανοίξεις μέσα από τα προγράμματα, θα ανοίγει σωστά με την προεπιλεγμένη μορφή που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ρε παιδιά εκανα μια τοσο απλή ερώτηση και νόμζα οτι θα πάρω μια απαντηση...να υποθέσω οτι κανεις δε ξέρει ? η είμαι αόρατος ! anyway ,...περιμενα λίγο καλύτερη αντιμετωπιση απο ενα τοπικ που υποτίθεται οτι ειναι εξειδικευμενο πάνω στο θέμα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ρε παιδιά εκανα μια τοσο απλή ερώτηση και νόμζα οτι θα πάρω μια απαντηση...να υποθέσω οτι κανεις δε ξέρει ? η είμαι αόρατος ! anyway ,...περιμενα λίγο καλύτερη αντιμετωπιση απο ενα τοπικ που υποτίθεται οτι ειναι εξειδικευμενο πάνω στο θέμα :confused: για να μην εχεις παρει απαντηση ακομη,το πιο λογικο ειναι να μην εχει ασχοληθει κανενας απο οσους εχουν διαβασει το μηνυμα σου,η απλα δεν ξερουν να σου απαντησουν... δλδ θα προτιμουσες 40 απαντησεις που να σου λενε ""δεν ξερω"" η ""δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτο"" ?? ;) ασε που....ποιος ασχολειται σημερα με live stuff?? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 δηλαδη το να μην εχει κανεις την απορια να δει google video η να ακουσει το αγαπημενο του ραδιοφωνο ειναι φυσιολογικο ? και επισης αφου τόσοι έχουν το κινητο ειναι δυσκολο να το βαλει καποιος να δε ιτι μηνυμα βγαινει ελεος δηλαδη!!!- δε ζητησα και επιλυση διαφορικής εξίσωσης με μεταβλητους συντελεστές ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 δηλαδη το να μην εχει κανεις την απορια να δει google video η να ακουσει το αγαπημενο του ραδιοφωνο ειναι φυσιολογικο ? και επισης αφου τόσοι έχουν το κινητο ειναι δυσκολο να το βαλει καποιος να δε ιτι μηνυμα βγαινει ελεος δηλαδη!!!- δε ζητησα και επιλυση διαφορικής εξίσωσης με μεταβλητους συντελεστές ! δεν σε καταλαβαινω ειλικρινα φιλε μου....:O:O ποιος σου ειπε να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ αποριες??? εγω σου ειπα οτι για να μην σου απαντησει καποιος παει να πει οτι δεν ξερουν η οτι δεν εχει ασχοληθει κανεις με το θεμα...τοσο κακο ειναι αυτο?? θα μας την πεις και απο πανω ???:blink::blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 δηλαδη ... μπορει το μηχανάκι να τρέξει java μεσα απο σελίδα ? ή το Live.24 μπορει να το τρέξει και γενικά σελίδες που έχουν Live περιεχόμενο ? είτε σε ήχο έιτε σε βίντεο straming Φιλε η απάντηση είναι όχι. Νομίζω πως δεν υπάρχει καν Java plugin για κάποιο mobile browser (δεν ξέρω αν ο καινούριος Opera υποστηρίζει Java). Από την άλλη ο Flash Lite δεν είναι ικανός να υποστηρίξει video, live streaming κλπ. Υποτίθεται πως ο Flash Lite 3 θα κάνει κάτι τέτοιο αλλα δε νομίζω ότι έχει ενσωματωθεί από κάποιο browser σε WM. Γενικώς, τόσο όσον αφορά το video όσο και γενικότερα το Web development η εξέλιξη τείνει προς τα ανοικτά standards (H.264 codec και HTML5) και μακριά από τα plugins. Μπορεί και να μην υπάρχει Flash σε 4-5 χρονάκια (τουλάχιστον με τη σημερινή του μορφή). Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 καλημέρα συναδελφοι, @ngalios φιλε μου μην εξάπτεσαι, επειδή είχα και εγώ την ίδια απορία, αφού πήρα όμως το pda, το δοκίμασα με τον Opera και δεν έπαιζε...Τώρα, επειδή δεν είμαι και κανένας hi-end user, μπορεί να μην έκανα και κάτι σωστά. Αυτά. Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 δηλαδη το να μην εχει κανεις την απορια να δει google video η να ακουσει το αγαπημενο του ραδιοφωνο ειναι φυσιολογικο ? και επισης αφου τόσοι έχουν το κινητο ειναι δυσκολο να το βαλει καποιος να δε ιτι μηνυμα βγαινει ελεος δηλαδη!!!- δε ζητησα και επιλυση διαφορικής εξίσωσης με μεταβλητους συντελεστές ! Kane ligo kratei... min ksexnas oti briskesai se forum kai kanenas edw pera den plirwnetai gia na sou dinei apantiseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα εδω μεσα, αλλα το IDIAMOND PROJECT το εχετε δει? . Φοβερο προγραμματακι, παιζει και σε HD απλα ειναι γραμμενο προς το παρον για vga - για τα diamond και touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα εδω μεσα, αλλα το IDIAMOND PROJECT το εχετε δει? . Φοβερο προγραμματακι, παιζει και σε HD απλα ειναι γραμμενο προς το παρον για vga - για τα diamond και touch. Είχα δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο από το XDA πριν κανα μήνα. To είχε δώσει ο Domal. To κράτησα κανα 2 μέρες αλλα δεν με εντυποσίασε. Oλα αυτά βασίζονται στο winter face. Η απόκριση των προγραμμάτων ήταν ανάλογη με αυτήν που έχει οπως είναι τώρα. Δηλαδή αν στο Tab των programs βάλεις τα αντίστοιχα προγράμματα, και επιχειρήσεις να εχεις πρόσβαση σε αυτά από εκεί θα δεις πως δουλευει αυτή η εφαρμογή. Ετσι οπως είναι η συσκευή μας συν το action 12 είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε iphone. Αν καταργήσεις to TF3D για να δουλεψεις μόνο αυτό θα βαρεθείς σε μια μέρα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Έχω εντυπωσιαστεί πολύ από το κινητό!!! Η οθόνη είναι όλα τα ευρω!!! Απίστευτο! Λοιπόν, έχετε περάσει κάποια ROM, αν ναι ποια προτείνεται? Πως μπορώ να κάνω το Destinator κ το iGo να παίξει? Με το destinator έχω πρόβλημα μόνο στο menu, κατα τα άλλα δείχνει να δουλεύει κανονικά. Το iGo μου λέει ότι δεν υποστιρίζει την ανάλυση. Κάποιο αρχειάκι πρέπει να θέλει εδώ, θυμάμαι κάτι παλιότερο που έπαιζε παλιά για το Destinator για της 2.8 οθόνες κ της τετράγωνες. Έχει κανείς το ChangeScreen κ μπορεί να το ανεβασει? Κατέβασα το Gyrator 2 αλλά δε παίζει .. :/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγνώμη που ζαλίζω κ επαναφέρω το post μου πάλι, αλλά θα ήθελα μερικές απαντήσεις σχετικά με αυτά που ρωτάω, για όσους τα έχουν ψάξει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Συγνώμη που ζαλίζω κ επαναφέρω το post μου πάλι, αλλά θα ήθελα μερικές απαντήσεις σχετικά με αυτά που ρωτάω, για όσους τα έχουν ψάξει. Ευχαριστώ. Λοιπόν, έχετε περάσει κάποια ROM, αν ναι ποια προτείνεται? Αν μιλάς για Αγγλική rom και θέλεις να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο, να είσαι ενημερωμένος πάντα και να εχεις βοήθεια ανα πάσα στιγμή από τον δημιουργό της, φυσικά θα βάλεις black pearl 1.4 Πως μπορώ να κάνω το Destinator κ το iGo να παίξει? Με το destinator έχω πρόβλημα μόνο στο menu, κατα τα άλλα δείχνει να δουλεύει κανονικά. Το iGo μου λέει ότι δεν υποστιρίζει την ανάλυση. Κάποιο αρχειάκι πρέπει να θέλει εδώ, θυμάμαι κάτι παλιότερο που έπαιζε παλιά για το Destinator για της 2.8 οθόνες κ της τετράγωνες. Αν εχεις κάποια εκδοση του destinator 7, το μόνο που εχεις να κάνεις είναι βάλεις το 801 panosha skin. Για το iGO εχουν γραφτει πολλά. Ο Οδυσσέας είναι ο καταλληλότερος για να σε βοηθήσει. Έχει κανείς το ChangeScreen κ μπορεί να το ανεβασει? Κατέβασα το Gyrator 2 αλλά δε παίζει .. :/ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Te_salat ευχαριστώ για την βοήθεια! Ναι, για ROM εννοώ πάντα την Αγγλική, κ η Official που έχω Αγγλική είναι, δε συμπαθώ ιδιαίτερα της μεταφρασμένες Ελληνικές ROM. Αυτή που προτείνεις εσύ λογικά είναι αυτή,ε? Θα την περάσω αλλά όχι άμεσα, θέλω να ασχοληθω λίγο περισσότερο με την Official πρώτα. Δλα να κλείσω έστω βδομάδα με την official κ μετά αρχίζουμε το "σκάψημο" :D Panosha μπορείς να μου στείλεις κανενα link του skin που 801?!?! Rapidshare κτλ.. Ευχαριστώ! Ο Οδυσσέας ποιος είναι? :/ ChangeScreen κάποιος?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Panosha μπορείς να μου στείλεις κανενα link του skin που 801?!?! Rapidshare κτλ.. Ευχαριστώ! O Panosha den symetexei se afto to forum. To en logw skin tha to breis edw. Ο Οδυσσέας ποιος είναι? :/ Gnwstos edw ws Odytsak. Eidikos sta peri GPS! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Είχα δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο από το XDA πριν κανα μήνα. To είχε δώσει ο Domal. To κράτησα κανα 2 μέρες αλλα δεν με εντυποσίασε. Oλα αυτά βασίζονται στο winter face. Η απόκριση των προγραμμάτων ήταν ανάλογη με αυτήν που έχει οπως είναι τώρα. Δηλαδή αν στο Tab των programs βάλεις τα αντίστοιχα προγράμματα, και επιχειρήσεις να εχεις πρόσβαση σε αυτά από εκεί θα δεις πως δουλευει αυτή η εφαρμογή. Ετσι οπως είναι η συσκευή μας συν το action 12 είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε iphone. Αν καταργήσεις to TF3D για να δουλεψεις μόνο αυτό θα βαρεθείς σε μια μέρα. Το συγκεκριμενο project ειναι ενος τυπου που το nick του ειναι DiMANi666 και απο τι διαβασα στο xda τραβηξε πολυ τα βλεματα των κατοχων htc. Το καλο ειναι οτι μπορεις να χειριστεις την συσκευη πολυ γρηγοροτερα απο τι με τον κλασικο τροπο - και το κυριοτερο ανταποκρινεται αμεσα στην αφη ακριβως οπως και του iphone! Βεβαιως παραμενει προγραμμα (που μιμειται το iphone) και παταει πανω στα windows, αλλα δειχνει τον δρομο για το ποσο ευχρηστες και με ακαριαια αντιδραση στη αφη μπορουν να γινουν οι windows mobile συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 στο Excel δεν σας δουλευει το Gyrator? Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Αν το ξεφλούδισμα δεν έχει γίνει από πέσιμο αλλά είναι το πρόβλημα που παρουσίασαν κάποιες συσκευές τότε δεν θα έχεις πρόβλημα στην αλλαγή από ACE. Έχουν αναφέρει ρητά ότι αλλάζουν τις κάσες στα πλαίσια της εγγύησης. σε καμιά περίπτωση δεν έχει πέσει αφού το προσέχω σαν τα μάτια μου. Όλη μέρα στην θήκη-προσεκτικές κινήσεις κτλ. :( Το ξέρω ότι το έχουν παραδεχτεί στην htc αφού το είχα αναφέρει ενάμιση με δύο μήνες πριν στο σχετικό link του forum της htc και είχα πάρει απάντηση αλλαγής.. Απλά είμαι λίγο επιφυλακτικός ποτέ δεν ξέρεις.. ;). Όπως είχε πει και ένα παλικάρι στη συγκεκριμένη σελίδα : "άντε να αποδείξεις ότι δεν είναι ελέφαντας..." Τελικά είναι ελέφαντας το κινητό.... Ακούστε η μάλλον διαβάστε επίσημη απάντηση από το service της HTC : ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 267,67Ε. !!!!!!! Δεν πάμε καλά... Δεν φτάνει που δώσαμε 700 ευρώ και ξεφλούδισε την πρώτη βδομάδα θα δώσουμε και 267,67 για φτιάξουμε και κάτι που δεν κάναμε... Πείτε λοιπόν ότι το είχα χτυπήσει.. Δεν θα είχε γίνει κάποιο βαθούλωμα ή χάραγμα? Παρά μόνο θα είχε φύγει το χρώμα και θα ήταν λεία η επιφάνεια??? Σήμερα το πήγα στο service και είναι ακόμα εκεί..... Η περίπτωσή μου μοιάζει με αυτή http://img398.imageshack.us/my.php?image=dsc02420qs6bs5.jpg αλλά με μία τελεία και όχι τρείς. Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα : http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=11464 και η επίσημη απάντηση του θέματος : http://www.htc.com.gr/forum/showpost.php?p=96465&postcount=101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Πω πω πω ... με τρόμαξες ! Ευτυχώς το δικό μου δεν εμφάνισε τίποτα τέτοιο ... ακόμα ... βέβαια, το προσέχω σαν μωρό για να είμαι ειλικρινής :lol: :lol: Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 exw ena problima me tis epafes mou!den exw balei kapoio programa gia ,xrisimopio auto p exei h htc sto hd,to problima m einai oti exw tis epafes mou apothieumenes k sto kin kai sti karta[giati merikes fores bazw tin karta k se alla kin alla k gia asfalia an pathei kati to kin] kai to problima einai oti mou tis emfanizei 2fores!pos mpooro na kano tis epafes tis sim na mi mou tis emfanizei,alla xwris na tiis diagrapso k an ginete xwris n perasw allo programa gia tis epafes!an d ipaxei toulaxiston n perasw kana programa p na kanei fragi stis epafes tis sim? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 στο Excel δεν σας δουλευει το Gyrator? ακυρο.. ηθελα ρεσταρτ Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 exw ena problima me tis epafes mou!den exw balei kapoio programa gia ,xrisimopio auto p exei h htc sto hd,to problima m einai oti exw tis epafes mou apothieumenes k sto kin kai sti karta[giati merikes fores bazw tin karta k se alla kin alla k gia asfalia an pathei kati to kin] kai to problima einai oti mou tis emfanizei 2fores!pos mpooro na kano tis epafes tis sim na mi mou tis emfanizei,alla xwris na tiis diagrapso k an ginete xwris n perasw allo programa gia tis epafes!an d ipaxei toulaxiston n perasw kana programa p na kanei fragi stis epafes tis sim? δυστυχως φιλε μου με greekglish ....δεν διαβαζεται το μηνυμα σου...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts