derti21 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Δεν εγινε τιποτα ευχαριστω παντος.Μου εβγαλε τα σπλαχνα παω να το δωσω. Αμαν πια Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 ποιό cd και πια συσκευασία...πλάκα με κάνεις:lol: Γιατί; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 pia einai i pio teleutea ekdosi tou sprite backup? auto den einai to kalitero programa gia back up? kai kati akoma iparxei kapoio programa san to no data(giati to dokima auto to eixa k sto touch cruismou alla den douleuei sto HD) gia to HD pou na exei ri8misi oste na min afinei to kin na sinde8ei to kin meso gprs sto internet??? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 pia einai i pio teleutea ekdosi tou sprite backup? auto den einai to kalitero programa gia back up? kai kati akoma iparxei kapoio programa san to no data(giati to dokima auto to eixa k sto touch cruise mou alla den douleuei sto HD) gia to HD pou na exei ri8misi oste na min afinei to kin na sinde8ei to kin meso gprs sto internet??? Φίλε μου καλησπερα. Κατ' αρχας δεν σε ειδαμε χθες στο meeting και την κοπη βασιλόπιτας κατόχων HD. κακως δεν ηρθες (εκτος αν δεν μπορούσες....... :confused:) Στη συνεχεια : α. sprite backup v 6.5.4 τελευταια εκδοση :cool: β. Το Modaco NoData δουλευει μια χαρα στο HD. Εισαι ο μονος που λεει οτι δεν σου δουλεύει. :cool: γ. Αν μπορεις γραφε Ελληνικα για να διευκολύνεις και τους αλλους να διαβαζουν ευκολα αυτα που γραφεις. :worry: Να σαι καλα και σε περιμενουμε στο επόμενο Meeting κατοχων HD (και οχι μονο), που θα λαβει χωρα μεσα στο Φεβ. 2009 :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 β. Το Modaco NoData δουλευει μια χαρα στο HD. Εισαι ο μονος που λεει οτι δεν σου δουλεύει. Ούτε εμένα δούλευε στην συσκευή του φίλου μου και δεν ξέρω τον λόγο... Και σε ένα Diamond που το δοκίμασα δεν δούλευε Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ούτε εμένα δούλευε στην συσκευή του φίλου μου και δεν ξέρω τον λόγο... Και σε ένα Diamond που το δοκίμασα δεν δούλευε Είσαι από τους ελάχιστους! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Το ξέρω. Δούλευε μόνο σε ένα HTC Touch ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μπορείς. Έχεις βάλει το Sprite που περιέχεται στο CD της συσκευασίας και δεν τα καταφέρνεις; Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το PC σου; Δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα σε Vista ή XP. Φίλε athanaso77 χωρίς να θέλω να σε θίξω, για ποιο cd ποιας συσκευσίας μιλάς? Γιατί εγώ είδα και έπαθα να το βρω το πρόγραμμα και τελικά το αγόρασα σε προσφορά για 20 δολάρια σε έκδοση htc special. Δουλεύει πάντως τέλεια μέχρι στίγμης. Πώς μπορώ να δω τι class είναι η κάρτα μνήμης μου? Φαντάζομαι πως μπορώ να βρω στο εμπόριο class 6 σε περίπτωση που έχω class 2 να την αντικαταστήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Σχετικά με το Nodata, πρώτη φορά το δοκίμασα στο HD. Απλά ήθελε να τρέξεις το πρόγραμμα 2-3 φορές και να κάνεις την σύνδεση enable/disable τόσες για να κρατήσει την ρύθμιση, γιατί και με το GPRS disabled στο Nodata, μου έκανε σύνδεση. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Φίλε athanaso77 χωρίς να θέλω να σε θίξω, για ποιο cd ποιας συσκευσίας μιλάς? Γιατί εγώ είδα και έπαθα να το βρω το πρόγραμμα και τελικά το αγόρασα σε προσφορά για 20 δολάρια σε έκδοση htc special. Δουλεύει πάντως τέλεια μέχρι στίγμης. Πώς μπορώ να δω τι class είναι η κάρτα μνήμης μου? Φαντάζομαι πως μπορώ να βρω στο εμπόριο class 6 σε περίπτωση που έχω class 2 να την αντικαταστήσω. βγαζεις την καρτα σου και κοιτας καλα ο αριθμος βρισκετε σε μικρο κυκλακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 σχετικα με το Modaco NoData ουτε κ σε μενα δουλευει! τι μπορει να φτεει? κριμα κ ηταν πολυ καλο προγραματακι! κατι αλλο παρομιο που να κανει την ιδια δουλεια αποτελεσματικα υπαρχει? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 ευχαριστω ζαχαρακη,αντε να δουμε και την 7.3 με βλεπω παντως να γυριζω και radio Μου το έκανε κι μένα στην αρχή. Ετρεξα το cab που έχει μέσα και δουλευει μια χαρά. Απλά φαίνεται ότι είναι εκτός ρομ γιατί όταν κάνεις κλικ στο εικονίδιο για να μπεις σου βγάζει πρώτα το σήμα του opera. Προσωπικά δεν είμαι ακόμα σίγουρος για το νεο radio. Βλέπω μια βελτίωση στα νεκρά σημεία του σπιτιού μου, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν δεν το παρακολουθήσω μερικές μέρες. Το σήμα δεν είναι ποτέ σταθερό οπότε χρειαζεται χρόνος. Gps kai WiFi μου φαινονται οπως πριν. Το ίδιο και για την μπαταρία. Τι γνωμη να εχω αφου από την ώρα που την έβαλα στηνω και κάνω δοκιμές. Επ' ευκαιρία να πω δυο πραγματάκια σχετικά με την μπαταρία για τους νεότερους: Όσο ξεληγώνουν την μπαταρία τα απανωτά soft reset που απαιτούνται για την εγκατάσταση προγραμμάτων, δεν καταναλώνει καμια εφαρμογή ακόμα και το gps. Γι' αυτό αν δεν έχετε πρόσβαση σε μπρίζα η φορτιστή αυτοκινήτου μην σκαλίζετε. Ακούστε μουσική, περιηγηθείτε με μέτρο στο ιντερνετ, αλλά όχι πείραγμα και ασκοπα ανοικτή οθόνη. Φορτιστή αυτοκινήτου μόνο 2 mA αν θέλετε πραγματική φόρτιση. Οι μικρότεροι δεν καταφέρνουν καλά καλά να διατηρίσουν την υπάρχουσα φόρτιση. Τι εννοώ: οταν χρησιμοποιώ τον γνήσιο 2mA που έχω αγοράσει από netimes, η συσκευη φορτίζεται κι ας δουλέυω παραλληλα το gps. Θα ξεκινήσω για παράδειγμα με 70% και όταν φθάσω στον προορισμό μου αναλογα με τον χρόνο της διαδρομής μπορεί να το βρω και με 100%. Με ενα άλλο του 1mA, στην ίδια διαδρομή θα φτάσω με 68% και με την συσκευη πιο ζεστή. Το είχα παρατηρήσει και με το diamond και επιβεβαιώθηκα τώρα με τον δευτερο φορτιστή που αγόρασα. Είναι αυτός του netimes που εχει usb port για να βάζεις οτι καλώδιο θέλεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ξέρει κανείς κατι περισσότερο γι΄αυτό ? http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-touch-hd-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Πρέπει να ειναι κατι σαν screen protector για ολόκληρη την επιφάνια της συσκευης κ αν ειναι καλης ποιότητας φαντάζει ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Το NO DATA δουλευει κανονικα, το χρησιμοποιώ στο HD 2,5 μήνες τώρα. @Γιάννη στο HD στην Αγγλική έκδοση τουλάχιστον δεν υπήρχε το Sprite όπως στο diamond. ‘Θα το βρείτε σε όλα τα καλά καταστήμα με Ρώσικα προιόντα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Συγγνώμη για το απανωτό post, αλλα αυτό που λέγαμε πριν. Ουδεν σχόλιο............ Δουλεια να εχουμε.......δηλαδή. 27 Januari: L26_THDV7.3_WWE * Back to radio 1.10.25.25 * Back to original ddi.dll * Youtube problem fixed (new radio) * Opera problem fixed (new radio) * Provxml Schap's AC fixed * Customer feedback icon removed Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ξέρει κανείς κατι περισσότερο γι΄αυτό ? http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-touch-hd-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Πρέπει να ειναι κατι σαν screen protector για ολόκληρη την επιφάνια της συσκευης κ αν ειναι καλης ποιότητας φαντάζει ενδιαφέρον Μιχάλη άστο καλύτερα. Εγώ τα 700 ευρώ δεν τα ρισκάρω κολλώντας στην κυριολεξία πάνω αυτό το πράμα. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που ξεκολλάει το χρώμα όταν πας να το βγάλεις. Επίσης οι περισσότεροι αναφέρουν ότι το μπροστά μέρος απλά δεν μπαίνει με τίποτα. Όλο αφήνει φουσκάλες. Συγγνώμη για το απανωτό post, αλλα αυτό που λέγαμε πριν. Ουδεν σχόλιο............ Δουλεια να εχουμε.......δηλαδή. 27 Januari: L26_THDV7.3_WWE * Back to radio 1.10.25.25 * Back to original ddi.dll * Youtube problem fixed (new radio) * Opera problem fixed (new radio) * Provxml Schap's AC fixed * Customer feedback icon removed Έρχεσαι μόνος σου σ αυτό που είπες πριν. Αυτές είναι ρομ καθαρά για παιχνίδια και πειράματα. Αν κάποιος ψάχνει κάτι γρήγορο, σταθερό και απροβλημάτιστο γιατί δε μπορεί να φλασάρει κάθε τρεις μέρες ας κοιτάξει αλλού. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Γιατί; :confused: Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο φίλο - τα cd της δικής μου συσκευασίας ήταν 3: 1 με το ελληνικό εγχειρίδιο, 1 με το αντίστοιχο αγγλικό και ένα με το πρόγραμμα της Microsoft "getting started". Για ποιό sprite backup που περιέχεται στο cd μιλάς? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Χμ... ίσως έχω μπερδέψει τις συσκευές! Στο Diamond και στο Pro υπάρχουν αυτά στο CD συσκευασίας. :O Τέλος πάντων... νομίζω ότι δεν χρειάζεται η έκδοση που εγκαθίσταται στον υπολογιστή μιας και κάποιος μπορεί να βρει εύκολα την τελευταία έκδοση και να κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Επίσης οι περισσότεροι αναφέρουν ότι το μπροστά μέρος απλά δεν μπαίνει με τίποτα. Όλο αφήνει φουσκάλες. Και καλά να μπει, γιατί μετά... δεν βγαίνει με τίποτα! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Έρχεσαι μόνος σου σ αυτό που είπες πριν. Αυτές είναι ρομ καθαρά για παιχνίδια και πειράματα. Αν κάποιος ψάχνει κάτι γρήγορο, σταθερό και απροβλημάτιστο γιατί δε μπορεί να φλασάρει κάθε τρεις μέρες ας κοιτάξει αλλού. Νικο ειπα επίσης οτι πρέπει να γνωρίζουμε όλες τις ρομ που κυκλοφορουν για να μπορουμε να πούμε ποια είναι η καλύτερη. Σιγουρα δεν είναι σοβαρή κατάσταση να δίνεται καθε μέρα νέα ρομ. Θα μπορούσε να δωσει μια δοκιμασμενη και να πει: παίδες όποιος θέλει παιχνίδι και να γίνει beta tester ας συνεχίσει. Τι να το κάνω οτι είναι η γρηγορότερη αν δεν μπορώ πρακτικά να το απολαυσω. Αν είμαι κάθε μέρα στο στήσιμο δεν εχει καμια πρακτική αξία η οποια εξτρα ταχύτητα αφού ποτε δεν εχεις διαθέσημο το τηλέφωνο για ολοκληρωμένη χρήση. Όμως αν δεν δοκιμάσεις πως θα πείς στον φίλο μας τον Δημήτρη:D, Ναι αγαπητε Ζαχαράκη αλλα.......κλπ, κλπ. Με το δίκιο του θα σου πει ασε μας ρε φίλε, την δοκίμασες? πως εχεις άποψη. Περα από ολα αυτά ο λαβρεντης έχει ταλέντο. Απλά στο XDA με τα donate υπάρχει εντονος ανταγωνισμός και βιασύνη στος ποιος θα βγάλει πρώτος για να μαζέψει τάληρα. Είμαι εντελώς αντίθετος σ΄ αυτό το σύστημα. Εχουν πέσει όλοι οι πειναλέοι των πρωην ανατολικών κρατών συν κάποιοι ρεμπελοι της δυτικής ευρώπης και προσπαθούν να βγάλουν μεροκάματο από το χομπι τους. Είναι τυχαίο ότι κανενας Ελληνας δεν έχει ζητήσει donate? Αλλά είπαμε η λέξη ΦΙΛΟΤΙΜΟ υπάρχει μονο στο ελληνικό λεξιλόγιο. Για μένα αν κάτι το κάνεις από ευχαρίστηση το μοιράζεσαι χωρίς κέρδος με μοναδική ανταμοιβή το ευχαριστώ όσων χρησιμοποιούν την δουλεια σου. Το να δίνεις μια ρομ χωρίς ουσιαστικά να την έχεις δοκιμάσει είναι ανοριμότητα. Δεν είχε δει οτι ο opera & You Tub ειχαν πρόβλημα? γιατί έδωσε την 7.2? Με λίγα λόγια δεν τον απορίπτω η θάβω την δουλεια του. Ισα ισα που εγραψα το πόσο γρηγορη ειναι η ρομ. Θα μπορουσε να την τελειωποιήσει πρώτα να βρει 3-4 να την δοκιμάσουν και μετά να την δώσει. Τελος πάντων. Α για την μπαταρία.... 6 ωρα ημουν με 86% πήρα ενα υπνακο μεχρι τις 7:30 ανοιξα μονο για test το wifi και δεν ασχοληθηκα καθόλου μεχρι τωρα. Απλά εμεινε μονο ανοιχτο το wifi. Ποσο λεει τώρα? 54% ναι καλά διαβάσατε. Επόμενο βήμα: επιστροφή ολοταχως στην περλα. Τέλος η δοκιμή. Μετά τον Douty, μαχαιρίτσα και ο Λαβρεντης.:D Περιμενω τον Δημήτρη, αν καποια στιγμή βγει κάτι καλό και σταθερό βλέπουμε. ΥΓ. Το radio 1.09.25.35 στην 1.3 pearl παίζει μια χαρά opera & You Tube Πριν περάσω το official και με το που φλασαρισα την 1.3 εκανα τις δοκιμές μου. Δεν θα το αφήσω όμως γιατι πιστευω ότι αυτό είναι υπεύθυνο για την υπερβολική κατανάλωση αλλά και μια τάση για υπερθέρμανσης του επεξεργαστή. Δεν είμαι ειδικός αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την πτώση της μπαταρίας με το μονο ανοικτό το wifi εννοείται χωρίς να είμαι συνδεδεμένος σε κάποια σελίδα με εξαιρετικό σήμα αφου είμαι δίπλα στο ρούτερ. και χωρίς κανενα προγραμμα στο background. Επίσης στην πλοήγηση το απόγευμα παρατήρησα σημάδια υπερθέρμανσης το ίδιο και τώρα όταν έπαιξα ενα βιντεακι από το you tube. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 να κανω μια παρατηρηση για τον λαυρεντη επειδη δοκιμαζα τις ρομ που εβγαζε για το 9000 πριν 1-2 χρονια,τοτε ειχαν ολο φρου-φρου και αρωματα,γενικα τις φορτωνε,και δεν τα πηγαινε καλα στο θεμα μνημης,δεν ξερω τωρα αν βγαζει κατι καλο στο hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 εκανα περιπου 25λεπτα τεστ στο radiο,15 υτυbe 10ιντερνετ, μπαταρια απο 45%στο36% πολυ ελαφρια θερμοκρασια στο χωρο που ειναι sd/sιm.μπαταρια καθολου.χωρις καπακι πισω για σιγουρια,σημα μ.ο 1κλικ πανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 εκανα 25λεπτα τεστ στο radiο,15 υτυbe 10ιντερνετ μπαταρια απο 45%στο36% πολυ ελαφρια θερμοκρασια στο χωρο που ειναι sd/sιm.μπαταρια καθολου.χωρις καπακι πισω για σιγουρια,σημα μ.ο 1κλικ πανω. για ποιο λες Αλεξ? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 αυτο που εχει η 7.2 του λαυρεντη,δεν ξερω..θα τη δοκιμασω ακομα μια δυο μερες.με την 1.09.25.14 δεν ειχα κανενα προβλημα,εσυ ζαχαρακη ποιο τρεχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 αυτο που εχει η 7.2 του λαυρεντη,δεν ξερω..θα τη δοκιμασω ακομα μια δυο μερες.με την 1.09.25.14 δεν ειχα κανενα προβλημα,εσυ ζαχαρακη ποιο τρεχεις? το 1.09.25.14 νομιζω πως ειναι το πιο καλο πακετο.. αυτο του λαυρεντη στην 7,2 εχει καλυτερο σημα και πολυ γρηγορο κλειδωμα gps...με την αυτονομια δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος ακομη.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts