Te_salat Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Πέρασα την 7.2 του Λαβρέντη. Αντιλαμβάνεσαι αμεσως την αυξημένη ταχύτητα της. Οι εφαρμογές ανοίγουν πριν προλάβεις να πάρεις το δάχτυλο από το μενου του resco explorer. Φυσικά χρειάζεται χρόνος για να μπορέσω να πω την γνώμη μου με σαφήνια. Ομως αυτό που είναι ορατό με την μία, είναι το πρόβλημα στον OPERA, παρόλο που ετρεξα το cabaki με το τελευταίο build τoy opera, δεν έχω καταφέρει να μπω σε κάποια σελίδα τουλάχιστον μεσω activ sync. Θα το ψάξω. Για μένα είναι πολυ βασικό να μπορώ να χρησιμοποιώ τον opera οπως με οποιαδήποτε αλλη ρομ. Περισσότερο ίσως και από το εξαιρετικά γρήγορο ανοιγμα των εφαρμογών. Αν δεν προκύψει κάτι, αυριο θα εχω πλήρη αναφορά. Η σύγκριση αφορά την συγκεκριμένη rom σε σχέση με την official. Για να την συγκρίνω με βάση αυτήν που φοράω χρειάζομαι περισσότερο χρόνο, να φορτωθούν τα ίδια προγράμματα κ.λ.π.. Ακυρον: ΟΚ OPERA Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Πέρασα την 7.2 του Λαβρέντη. Αντιλαμβάνεσαι αμεσως την αυξημένη ταχύτητα της. Οι εφαρμογές ανοίγουν πριν προλάβεις να πάρεις το δάχτυλο από το μενου του resco explorer. Φυσικά χρειάζεται χρόνος για να μπορέσω να πω την γνώμη μου με σαφήνια. Ομως αυτό που είναι ορατό με την μία, είναι το πρόβλημα στον OPERA, παρόλο που ετρεξα το cabaki με το τελευταίο build τoy opera, δεν έχω καταφέρει να μπω σε κάποια σελίδα τουλάχιστον μεσω activ sync. Θα το ψάξω. Για μένα είναι πολυ βασικό να μπορώ να χρησιμοποιώ τον opera οπως με οποιαδήποτε αλλη ρομ. Περισσότερο ίσως και από το εξαιρετικά γρήγορο ανοιγμα των εφαρμογών. Αν δεν προκύψει κάτι, αυριο θα εχω πλήρη αναφορά. Ακυρον: ΟΚ OPERA Σήμερα, αύριο βγάζει και την 7.3. Μη βιάζεστε :lol::lol::lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Pou emfanizontai dipla arxeia? Στην storage card εχω ενα φακελο με τα mp3. Πηγαινοντας εκει με τον Resco Explorer , τα εχει ολα διπλα, μονο που το ενα ειναι 8κ και το αλλο 16mb που ειναι και το κανονικο. π.χ Dousk - Blind ..... 8k Dousk - Blind ......16mb Τα ιδια σε ολους τουσ φακελουσ, documents e.t.c ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 καλημέρα συναδελφοι, μάλλον καλησπέρα... καμιά ιδέα γιατί το sprite backup δεν "θέλει" να συνδεθεί με το pc για να πάρω backup???? που να κοιτάξω??? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μη το λες αυτο(το "λαλακας") Ειναι οπως συνιθηζει ο καθενας και τι του καθετε! Πληροφοριακα και εγω τα ιδια επαθα στην αρχη και ακομα και τωρα επιμενω σε αυτο που λεω οτι το Cruise ειναι πιο πρακτικο για καθημερινη χρηση απ το HD! Α,και καθετε και καλυτερα στο χερι:D:) Μια λυση ειναι να εχεις και καποιο πιο καθημερινο τηλεφωνο,εγω εχω το SE C905 και να το εχεις (το HD)για τα αρχεια σου,να ασχοληση μαζι του τις ελευθερες ωρες η για πιο..VIP καταστασεις!:) Σε ευχαριστω φιlε manan Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 καλημέρα συναδελφοι, μάλλον καλησπέρα... καμιά ιδέα γιατί το sprite backup δεν "θέλει" να συνδεθεί με το pc για να πάρω backup???? που να κοιτάξω??? Pare to backup kateftheian apo ti syskevi sou kai asto na apothikeftei stin karta mnimis. Etsi den to xaneis meta apo hard reset kai to epanafereis opote theleis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Στην storage card εχω ενα φακελο με τα mp3. Πηγαινοντας εκει με τον Resco Explorer , τα εχει ολα διπλα, μονο που το ενα ειναι 8κ και το αλλο 16mb που ειναι και το κανονικο. π.χ Dousk - Blind ..... 8k Dousk - Blind ......16mb Τα ιδια σε ολους τουσ φακελουσ, documents e.t.c ..... Xm... den to exw ksanadei! Mou fainetai oti ta mikra einai san shortcut twn kanonikwn. Kapoio lathos exei ginei pou endexomenws na min exeis katalabei. Sbise ta mikra, logika apo mona tous dyskolo na ksanaemfanistoun. (PS. Wraios o Dousk... bres kai to Blender ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Σήμερα, αύριο βγάζει και την 7.3. Μη βιάζεστε :lol::lol::lol: Νικόλα δεν ξέρω αν θα βγάλει αύριο την 7.3, αλλά αν κρίνω από την προηγούμενη ακολουθία, είναι πολύ πιθανόν.:lol: Εχω ήδη στήσει την συσκευή μου, δεν μου παίρνει πάνω από μισή ώρα. Εχώ ολα τα cab σ ενα φάκελο και τα τρέχω με μια σειρά. Κάνω install μερικά που δεν χρειάζονται κατευθείαν ρισταρτ βάζω ενδιάμεσα ενα που θέλει restart, ώστε να μην πέσουν πολλά μαζεμενα στο φόρτωμα και πάει λέγοντας. Τον περισσότερο χρόνο τον καταναλώνω στις ρυθμίσεις της συσκευής. μακάρι να μπορουσα να φτιαξω ενα cabaki με τις ρυθμίσεις μου:D Μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά η 7.2 . Εχω μια εντύπωση ότι η ενταση του ηχείου είναι λίγο χαμηλότερη αλλά υπάρχει tweak γι αυτό. Εχω ενα δικό μου πρακτικό τεστ για να κρινω την ταχύτητα κάθε ρομ. Ο resco explorer ανοίγει στον φάκελο που ήσουν πριν τον κλείσεις. Είμαι στα windows, βγαίνω από τον resco ώστε να είναι αυτός ο φάκελος με τον οποίο θα ξανα-ανοίξει. Τον ανοίγω και ανάλογα με τον χρόνο που θα χρειασθεί, κρίνω την ταχύτητα της ROM σε συνάρτηση και με μερικά άλλα τεστάκια ανοίγματος αρχείων διαφορων μορφών, μπορώ χοντρικά να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Στο TF3D παντως δεν είναι πιο γρήγορη από την 1.3 pearl. Μια μικρή διαφορά κλάσματος του δευτερολέπτου υπάρχει στο ανοιγμα του φακέλου των windows. Για να σου δώσω να καταλάβεις οταν είσαι στο divice και κλικάρεις το windows, η κλεψύδρα δεν προλαβαίνει καν να αρχίσει την περιστροφή. Ίσα που κάνει την εμφάνιση της. Νομίζω για να έχουμε σαφή εικόνα και να μπορούμε να κρίνουμε, θα πρέπει να δοκιμάζουμε τις καλύτερες από τις διαθέσημες rom. Για μένα οι ROM του panosha, είναι υπόδειγμα σταθερότητας και απροβλημάτιστης λειτουργίας. Δεν τις δίνει αν δεν είναι 100% σίγουρος. Πολλές φορές για κάποιον που το τηλέφωνο είναι εργαλείο για την δουλειά του, είναι πολύ σημαντικοτερο αυτό, παρά μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Εν πας περιπτωσει, μεχρι στιγμής η λαβρεντιους δείχνει καλή. Δεν μπορώ να πω περισσότερο πριν δοκιμάσω όλες τις εφαρμογές. Στα υπέρ της είναι ότι διαθέτει ταχύτητα χωρίς να έχει αφαιρέσει καν πράγματα από την μαμισια, που δεν χρειάζονται. Το radio θα το δω στην πορεία. Στον τομέα τηλέφωνο δεν εχει κανενα πρόβλημα. Μολις γυρισω σπιτι που εχω κακο σήμα, θα σας πω αν τα πάει καλύτερα. Θα δοκιμάσω και το κλείδωμα δορυφόρων στην επιστροφή. Το WiFi δεν έχει καμια διαφορά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Στην storage card εχω ενα φακελο με τα mp3. Πηγαινοντας εκει με τον Resco Explorer , τα εχει ολα διπλα, μονο που το ενα ειναι 8κ και το αλλο 16mb που ειναι και το κανονικο. π.χ Dousk - Blind ..... 8k Dousk - Blind ......16mb Τα ιδια σε ολους τουσ φακελουσ, documents e.t.c ..... Μήπως συγχρονίζεις ή εν πάση περιπτώσει μεταφέρεις τα MP3 σου από κάποιον Mac ? Εμένα αυτό μου θυμίζει το File System του Mac OS ... Εμένα έτσι τα αντιγράφει ... μετά είτε επιλέγεις από τον εκάστοτε FileManager να μη σου δείχνει τα κρυφά αρχεία, είτε απλά τα σβήνεις με το χέρι ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Pare to backup kateftheian apo ti syskevi sou kai asto na apothikeftei stin karta mnimis. Etsi den to xaneis meta apo hard reset kai to epanafereis opote theleis. δηλαδή δεν μπορείς να πάρεις backup και να το αποθηκεύσεις στο pc?:( ρωτάω γιατί τα περισσότερα προγράμματα, τα έχω περασμένα στην κάρτα... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 εγω εχω σταματησει να χρησιμοποιω στο HD το sprite .... μονο spb backup που δουλευει πολυ καλα. το sprite μου εκανε νερα και μαλιστα εχασα και αρχεια εξαιτειας του..καποιο corrupt στην καρτα και τελος... καποια στιγμη σταματησε να δεχεται να επιλεξω τι θα κανω backup και με πεταγε κατευθειαν στην προετοιμασια για επανεκινηση πριν το backup... παντως αν εισαστε περιεργοι και αν εχετε καιρο που χρησιμοποιειτε την καρτα σας τσεκαρετε ποσο διαθεσιμο χωρο ελευθερο εχετε στην καρτα σας,αντιγραψτε ολα τα αρχεια σας απο την καρτα στο pc καντε ενα format στην καρτα και ξαναβαλτε τα... και ξαναελεξτε ποσο διαθεσιμο χωρο εχτε τωρα... εγω ειχα 1.8g χαμενο απο σκουπιδια στην καρτα μου... φλασαρισματα,επανεγκαταστσασεις,διαγραφες κλπ κινησεις που αφηναν το στιγμα τους και ετρωγαν τον ελευθερο διαθεσιμο χωρο μου στην καρτα..... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Νικόλα δεν ξέρω αν θα βγάλει αύριο την 7.3, αλλά αν κρίνω από την προηγούμενη ακολουθία, είναι πολύ πιθανόν.:lol: Εχω ήδη στήσει την συσκευή μου, δεν μου παίρνει πάνω από μισή ώρα. Εχώ ολα τα cab σ ενα φάκελο και τα τρέχω με μια σειρά. Κάνω install μερικά που δεν χρειάζονται κατευθείαν ρισταρτ βάζω ενδιάμεσα ενα που θέλει restart, ώστε να μην πέσουν πολλά μαζεμενα στο φόρτωμα και πάει λέγοντας. Τον περισσότερο χρόνο τον καταναλώνω στις ρυθμίσεις της συσκευής. μακάρι να μπορουσα να φτιαξω ενα cabaki με τις ρυθμίσεις μου:D Μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά η 7.2 . Εχω μια εντύπωση ότι η ενταση του ηχείου είναι λίγο χαμηλότερη αλλά υπάρχει tweak γι αυτό. Εχω ενα δικό μου πρακτικό τεστ για να κρινω την ταχύτητα κάθε ρομ. Ο resco explorer ανοίγει στον φάκελο που ήσουν πριν τον κλείσεις. Είμαι στα windows, βγαίνω από τον resco ώστε να είναι αυτός ο φάκελος με τον οποίο θα ξανα-ανοίξει. Τον ανοίγω και ανάλογα με τον χρόνο που θα χρειασθεί, κρίνω την ταχύτητα της ROM σε συνάρτηση και με μερικά άλλα τεστάκια ανοίγματος αρχείων διαφορων μορφών, μπορώ χοντρικά να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Στο TF3D παντως δεν είναι πιο γρήγορη από την 1.3 pearl. Μια μικρή διαφορά κλάσματος του δευτερολέπτου υπάρχει στο ανοιγμα του φακέλου των windows. Για να σου δώσω να καταλάβεις οταν είσαι στο divice και κλικάρεις το windows, η κλεψύδρα δεν προλαβαίνει καν να αρχίσει την περιστροφή. Ίσα που κάνει την εμφάνιση της. Νομίζω για να έχουμε σαφή εικόνα και να μπορούμε να κρίνουμε, θα πρέπει να δοκιμάζουμε τις καλύτερες από τις διαθέσημες rom. Εν πας περιπτωσει, μεχρι στιγμής η λαβρεντιους δείχνει καλή. Δεν μπορώ να πω περισσότερο πριν δοκιμάσω όλες τις εφαρμογές. Στα υπέρ της είναι ότι διαθέτει ταχύτητα χωρίς να έχει αφαιρέσει καν πράγματα από την μαμισια, που δεν χρειάζονται. Το radio θα το δω στην πορεία. Στον τομέα τηλέφωνο δεν εχει κανενα πρόβλημα. Μολις γυρισω σπιτι που εχω κακο σήμα, θα σας πω αν τα πάει καλύτερα. Θα δοκιμάσω και το κλείδωμα δορυφόρων στην επιστροφή. Το WiFi δεν έχει καμια διαφορά. Κωστη η ρομ ειναι παρα πολυ καλη πραγματικα :) για να μην γραφω τα ιδια :) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3232449&postcount=1199 Πολλές φορές για κάποιον που το τηλέφωνο είναι εργαλείο για την δουλειά του, είναι πολύ σημαντικοτερο αυτό, παρά μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. ολη η αληθεια μαζεμενη ........;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Στην storage card εχω ενα φακελο με τα mp3. Πηγαινοντας εκει με τον Resco Explorer , τα εχει ολα διπλα, μονο που το ενα ειναι 8κ και το αλλο 16mb που ειναι και το κανονικο. π.χ Dousk - Blind ..... 8k Dousk - Blind ......16mb Τα ιδια σε ολους τουσ φακελουσ, documents e.t.c ..... αποσυμπιεσε το και εγκατεστησε το στην καρτα μνημης σου και κανε επανεκινηση. πες μας αν εγινε τπτ ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 εμενα παντως μου κανει νερα η 7.2 ο οpera crashαρει 3 στις 5 φορες οταν βγαινεις και θελει reset,και utube δεν ανοιγει καν video,στο θεμα του radio gps ειχα γρηγοροτερο lock με 1.09.25.14 και black pearl,σημα ισως 1 γραμμη πανω τωρα(cosmote),wifi ιδια επιπεδα,και ισως ενα κλικ πανω η καταναλωση τωρα.μερικοι λενε οτι η 7.1 ηταν καλυτερη και γρηγοροτερη,δεν την ειχα και δεν ξερω.zaharaki τη γνωμη σου παρακαλω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 εμενα παντως μου κανει νερα η 7.2 ο οpera crashαρει 3 στις 5 φορες οταν βγαινεις και θελει reset,και utube δεν ανοιγει καν video,στο θεμα του radio gps ειχα γρηγοροτερο lock με 1.09.25.14 και black pearl,σημα ισως 1 γραμμη πανω τωρα(cosmote),wifi ιδια επιπεδα,και ισως ενα κλικ πανω η καταναλωση τωρα.μερικοι λενε οτι η 7.1 ηταν καλυτερη και γρηγοροτερη,δεν την ειχα και δεν ξερω.zaharaki τη γνωμη σου παρακαλω κατι δεν εχεις κανει καλα σε στησιμο η σε tweaks.... εμενα δουλευουν ολα αψογα και ειδικα αυτα που αναφερεις ;) πολυ καλυτερη απο την 7.1 και γενικα οτι καλυτερο εχω φλασαρει στο hd μου:!::!: tip :!: μην κλεινεις τον οπερα απο το exit button ποτε.... καντο με το ok η x αναλογα τι task manager χρησιμοποιεις :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 ευχαριστω ζαχαρακη,αντε να δουμε και την 7.3 με βλεπω παντως να γυριζω και radio Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 δηλαδή δεν μπορείς να πάρεις backup και να το αποθηκεύσεις στο pc?:( ρωτάω γιατί τα περισσότερα προγράμματα, τα έχω περασμένα στην κάρτα... Μπορείς. Έχεις βάλει το Sprite που περιέχεται στο CD της συσκευασίας και δεν τα καταφέρνεις; Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το PC σου; Δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα σε Vista ή XP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Παιδια καλησπερα. Ξερει κανειW γιατι δεν κλειδωνει δορυφορους στο GPS με κανενα προγραμμα;(DESTINATIOR και IGO8); Κεραια λεει πωσ ειναι συνδεμενη. Εχω την ROM panosha_Black_Pearl_GR_1.0_HD_ROM Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Κωστη η ρομ ειναι παρα πολυ καλη πραγματικα :) για να μην γραφω τα ιδια :) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3232449&postcount=1199 Δημήτρη, για το video performance που αναφέρεις κάποια προβληματάκια, δοκίμασε και με το album και δες αν τα πράγματα είναι καλύτερα. Λογικά θα είναι γιατί o Coreplayer κάνει κάτι άλλες μαγκιές. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μπορείς. Έχεις βάλει το Sprite που περιέχεται στο CD της συσκευασίας και δεν τα καταφέρνεις; Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το PC σου; Δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα σε Vista ή XP. ποιό cd και πια συσκευασία...πλάκα με κάνεις:lol: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Παιδια καλησπερα. Ξερει κανειW γιατι δεν κλειδωνει δορυφορους στο GPS με κανενα προγραμμα;(DESTINATIOR και IGO8); Κεραια λεει πωσ ειναι συνδεμενη. Εχω την ROM panosha_Black_Pearl_GR_1.0_HD_ROM Βάλε καρφωτά ρυθμίσεις GPS στα προγράμματα COM 4, Baud Rate 4800 Και ενημέρωσε και το quickgps σου. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 να ρωτησω? σημερα βρηκα οτι η καρτα μνημης μου ειναι class 2,και απο οτι ειδα σε αλλες συσκευες παιζουν καρτες μεχρι class 6, η διαφορα των 2 ειναι μεγαλη? με οτι προβλημα συνεπαγετε με την μεταφορα δεδομενων κτλ κτλ ?η ειναι ναχαμε να λεγαμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 να ρωτησω? σημερα βρηκα οτι η καρτα μνημης μου ειναι class 2,και απο οτι ειδα σε αλλες συσκευες παιζουν καρτες μεχρι class 6, η διαφορα των 2 ειναι μεγαλη? με οτι προβλημα συνεπαγετε με την μεταφορα δεδομενων κτλ κτλ ?η ειναι ναχαμε να λεγαμε? Class 2 - 2mb per second. Class 4 - 4mb per second. Class 6 - 6mb per second. Μιλάμε για ελάχιστη guaranteed ταχύτητα εγγραφής. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Class 2 - 2mb per second. Class 4 - 4mb per second. Class 6 - 6mb per second. Μιλάμε για ελάχιστη guaranteed ταχύτητα εγγραφής. να υποθεσω οτι ίσως το κο..:X μεγαλο gps lag που εχω να ωφειλετε και εκει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 να υποθεσω οτι ίσως το κο.. μεγαλο gps lag που εχω να ωφειλετε και εκει? Δεν νομίζω να φτέει αυτό. Και του φίλου μου class 2 είναι και τα πάει μια χαρά! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts