SGI Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Εξαρτάται το πρόγραμμα. Πες ένα παράδειγμα. πχ το destinator δεν το εμφανιζει? κ το core player το ιδιο,ενω οταν παω κ τα βρησκω απο τη διαχειριση αρχειων παιζουν κανονικα! τι πρεπει να κανω για να τα εμφανιζει? κ κατι ακομα πια ειναι η τελευτεα εκδοση του vito funcontact?? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Επειδή τα τελευταία χρόνια έχω ΜΟΝΟ WM συσκευές, έχω συνηθίσει τις μικρές αυτονομίες ... σχεδόν τις θεωρώ αυτονόητες. Αυτό που θέλω εγώ από το τηλέφωνό μου, είναι να μου βγάζει την ημέρα μου ... Φεύγω στις 8.30 - 9.00 περίπου και γυρνάω μετά τις 19.00. Αν μου βγάζει άνετα αυτές τις ώρες, δε θέλω τίποτε άλλο. Μετά, μπορώ να το φορτίσω. Εγώ πιστεύω ότι σ' αυτό τον τομέα η HTC έκανε μεγάλη πρόοδο ... Ζωγραφισες :D;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 αλλα με αλλη ρομ και ραδιο στο HD (οπως και το ομνια φυσικα) η διαφορα τους μειωθηκε παρα πολυ και πλεον να ειναι σε λογικα επιπεδα .... Δημήτρη ποιά ρομ και ποιό ράδιο έχεις περασμένα; Επίσης για το spb full screen keyboard που ανέφερες, έχω την 4.0.1 και υποστήριξη 160 χαρακτήρων στα ελληνικά δεν έχει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 πχ το destinator δεν το εμφανιζει? κ το core player το ιδιο,ενω οταν παω κ τα βρησκω απο τη διαχειριση αρχειων παιζουν κανονικα! τι πρεπει να κανω για να τα εμφανιζει? Το Destinator αν δεν ήταν .cab αρχείο και ήταν φάκελος και τον έβαλες στο τηλέφωνο σε ένα φάκελλο λογικό είναι! Βρίσκεις το .exe που τρέχεις , πατάς πάνω του , copy και μετά Windows-->Start Menu--> Programs και μετά Paste Shortcut... Τον Coreplayer δεν ξέρω γιατί δεν σου το εμφανίζει. Είναι περίεργο Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Δημήτρη ποιά ρομ και ποιό ράδιο έχεις περασμένα; Επίσης για το spb full screen keyboard που ανέφερες, έχω την 4.0.1 και υποστήριξη 160 χαρακτήρων στα ελληνικά δεν έχει. ρομ την V7 του laurentius ραδιο το 1. 09. 25.14. οσο για το spb εχεις πμ:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 πχ το destinator δεν το εμφανιζει? κ το core player το ιδιο,ενω οταν παω κ τα βρησκω απο τη διαχειριση αρχειων παιζουν κανονικα! τι πρεπει να κανω για να τα εμφανιζει? κ κατι ακομα πια ειναι η τελευτεα εκδοση του vito funcontact?? Για το Destinator σου απάντησε ο Ανδρέας. Όσον αφορά το Core Player τώρα... μήπως σου το έχει βάλει στο Start Menu? Εάν ναι, πήγαινε /Windows/Start Menu με τον explorer της συσκευής σου και πάρτο από εκεί και πέταξε το στο /Windows/Start Menu/Programs. Μετά θα το βλέπεις κανονικά στα προγράμματα. Για την τελευταία σου ερώτηση... VITO FunContact v2.16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 καλησπερα σε ολους ποια ειναι τελικα η λυση για 160 χαρακτηρες στο spb? προς το παρων χρησιμοποιω το 4.0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 καλησπερα σε ολους ποια ειναι τελικα η λυση για 160 χαρακτηρες στο spb? προς το παρων χρησιμοποιω το 4.0 Με ενδιαφέρει κι εμένα το παραπάνω, Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 καλησπερα σε ολους ποια ειναι τελικα η λυση για 160 χαρακτηρες στο spb? προς το παρων χρησιμοποιω το 4.0 Με ενδιαφέρει κι εμένα το παραπάνω, Ευχαριστώ :) τσεκαρετε στις ρυθμισεις μηνυματων το use unicode και μετα με διπλο πατημα στο sift του πληκτρολογιου κλειδωνετε τα κεφαλαια οπου και εχετε sms 160 χαρακτηρων Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 αυτό που έπαθα δεν το πιστεύω με τίποτα..λοιπόν με το που μπήκα στο mns όλες οι επαφές μου αντιγράφτηκαν στο κινητό εγώ τότε βιαστηκά διάγραψα όλες τις επαφές..μπήκα και άπο τον υπολογιστή και πάλι με όλες τις επαφές..μεχρι τότε όλα μια χαρά...σήμερα ξαναμπήκα msn από το hd...και είμουν χώρις καμία επαφή....μπαίνω από τον υπολογιστή...και τότε........καταλάβατε...χώρις καμία επαφή....ξέρεις κάνεις αν μπορεί και πως να σωθεί η κατάσταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 αυτό που έπαθα δεν το πιστεύω με τίποτα..λοιπόν με το που μπήκα στο mns όλες οι επαφές μου αντιγράφτηκαν στο κινητό εγώ τότε βιαστηκά διάγραψα όλες τις επαφές..μπήκα και άπο τον υπολογιστή και πάλι με όλες τις επαφές..μεχρι τότε όλα μια χαρά...σήμερα ξαναμπήκα msn από το hd...και είμουν χώρις καμία επαφή....μπαίνω από τον υπολογιστή...και τότε........καταλάβατε...χώρις καμία επαφή....ξέρεις κάνεις αν μπορεί και πως να σωθεί η κατάσταση?? μια μια σβησιμο τις επαφες του msn απο τις επαφες σου... και απεγκατασταση του msn που εχεις εγκαταστησει (εκτος και αν ειναι αυτος που εχει η συσκευη) αν ειναι αυτος που εχει ηδη μεσα η συσκευη.... εχει 5 σταδια με το που τον τρεχεις 1η φορα.. ενα απο αυτα ειναι να συγχρονισει τις επαφες του windows live/msn κλπ με αυτες του κινητου.. αν τα ξετσεκαρεις δεν θα στις περασει μεσα στις επαφες σου.. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 μια μια σβησιμο τις επαφες του msn απο τις επαφες σου... και απεγκατασταση του msn που εχεις εγκαταστησει (εκτος και αν ειναι αυτος που εχει η συσκευη) αν ειναι αυτος που εχει ηδη μεσα η συσκευη.... εχει 5 σταδια με το που τον τρεχεις 1η φορα.. ενα απο αυτα ειναι να συγχρονισει τις επαφες του windows live/msn κλπ με αυτες του κινητου.. αν τα ξετσεκαρεις δεν θα στις περασει μεσα στις επαφες σου.. αχχ...τώρα πια είναι αργά...το κακό έγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 αχχ...τώρα πια είναι αργά...το κακό έγινε... για αυτο σου ειπα,μια μια σβησιμο του msn...;) ποτε να μην βιαζεσαι οταν τρεχεις για 1η φορα μια εφαρμογη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ευχαριστω zaharakis:),ειδα οτι εχεις τη rom του laurentius εισαι ευχαριστημενος σε σχεση με pdaviet? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ευχαριστω zaharakis:),ειδα οτι εχεις τη rom του laurentius εισαι ευχαριστημενος σε σχεση με pdaviet? ναι ειναι πολυ καλυτερη...αλλα μολις τωρα μου εκοψε τα ποδια.... εβγαλε 7.1 :( λογω καποιων διορθωσεων σε καποια bugs poy eixe h 7...και δεν προλαβα καν να τελειωσω το στησιμο της 7 :lol: αντε παλι απο την αρχη.... παντως με την v4 (σε συγκριση με του pdaviet) που δουλευα για μερικες μερες εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος!!! αν κατι δεν μου κατσει καλα με αυτες απλα γυρναω στην v4(εχω κρατησει ενα καλο backup για αυτον το λογο) αν θελεις περιμενε λιγο και μην φλασαρεις αδικα..να την δοκιμασω. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 .αντε παλι απο την αρχη..και δεν προλαβα καν να τελειωσω το στησιμο της 7 :lol: ετσι ειναι οι cooked :Dτο ξερεις καλυτερα απο μενα οταν αρχισεις δεν σταματας (ευτυχως γιατι βαριεσαι)οκ περιμενω εντυπωσεις!προς το παρων τρεχω black pearl Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ετσι ειναι οι cooked :Dτο ξερεις καλυτερα απο μενα οταν αρχισεις δεν σταματας (ευτυχως γιατι βαριεσαι)οκ περιμενω εντυπωσεις!προς το παρων τρεχω black pearl η μαγεια των wm ειναι αυτη :lol: σε καμια ωριτσα τα λεμε παλι :) τσεκαρετε μια και αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3221770&postcount=260 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 για οσους θελουν να μενει το πληκτρολογιο που χρησιμοποιειτε σαν default μετα και απο soft reset δειτε μια και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475468 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Πολύ χρήσιμο αυτό Δημήτρη! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Πολύ χρήσιμο αυτό Δημήτρη! ;) ειχα φαγωθει να βρω λυση Γιαννη γιατι μου την εσπαγε πολυ αυτο το προβλημα...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandipl Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 τι ειδους φορματ ειναι καλυτερο για ταινιες στο κινητο αυτο ??? παιζει divx ? mp4 ? και σε τι αναλυση θα ηταν καλυτερα να τις μετατρεψω πριν τις βαλω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 τι ειδους φορματ ειναι καλυτερο για ταινιες στο κινητο αυτο ??? παιζει divx ? mp4 ? και σε τι αναλυση θα ηταν καλυτερα να τις μετατρεψω πριν τις βαλω ?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 για οσους θελουν να μενει το πληκτρολογιο που χρησιμοποιειτε σαν default μετα και απο soft reset δειτε μια και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475468 Δημητρη δεν ειμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά. Εγκατέστησα το cabaki, το spb είναι ετσι κι αλλιώς μόνιμα τσεκαρισμένο σαν αρχικό πληκτρολόγιο. Αλλά μετά το reset πάλι το keyboard εμφανίστηκε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Παιδιά υπάρχει σε όλους πρόβλημα με το Α στο spb4 πληκτρολόγιο στην οριζόντια μορφή? (στα Ελληνικα) Στις 7 απο της 10 που το πατάω βγάζει το Ζ. και οχι μόνο στηνπληκτρολόγηση που πιθανα λόγω ταχύτητας κανεις πατάει κατα λάθος το Ζ ( που είναι κατω απο το Α). Ακόμα και διαδοχικά να πατάω μόνο το Α παλι το Ζ βγάζει τις πολυ περισσότερες φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Παιδιά υπάρχει σε όλους πρόβλημα με το Α στο spb4 πληκτρολόγιο στην οριζόντια μορφή? (στα Ελληνικα) Στις 7 απο της 10 που το πατάω βγάζει το Ζ. και οχι μόνο στηνπληκτρολόγηση που πιθανα λόγω ταχύτητας κανεις πατάει κατα λάθος το Ζ ( που είναι κατω απο το Α). Ακόμα και διαδοχικά να πατάω μόνο το Α παλι το Ζ βγάζει τις πολυ περισσότερες φορές. Φίλε Μιχάλη αν πατήσεις προσεκτικά με την γραφίδα , θα δεις πως από το κέντρο του Α και κάτω βγάζει το Ζ . Πρέπει να πατήσεις στο κέντρο του Α τουλάχιστον . Η να το απεγκαταστήσεις , όπως έκανα του λόγου μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts