CarpeNoctum Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 πάντως το άβαταρ πάει μια χαρά κάτω από το nickname σου :lol::lol::lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 πάντως το άβαταρ πάει μια χαρά κάτω από το nickname σου :lol::lol::lol: ωραιο ε? :rolleyes::lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ρε παιδιά τόσα άτομα και κανείς δεν έχει απάντηση?? Κανείς δεν ασχολήται με το κ***πρόβλημα. Μπορεί παρακαλώ κάνα καλό παιδί να μου πει πως φεύγει εκείνο ??? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Επ Athanaso77... Καιρό να σε δούμε στο φόρουμ. Όπως είπα και πιο πριν την συσκευή την πήρε φίλος (aelaraole , μέλος εδώ) και όταν ξεκλειδώνει την οθόνη, δηλ. την κλειδώνει και μετα την ξεκλειδώνει του ζητά κωδικό. Βρήκα στα settings το Lock αλλά δεν βρήκα τρόπο να φύγει! Ξέρεις πως μπορεί να φύγει? Μήπως είχε βάλει ο φίλος κωδικό στα αρχικά σεταρίσματα μετά από hard reset; Εάν ναι... κακώς. Συνιστώ hard reset και μετά skip το συγκεκριμένο βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Θέλω να εγκαταστήσω το sprite backup στην έκδοση htc special απο την σελίδα της sprite. Για να το εγκαταστήσω θα πρέπει το πρόγραμμα να το εγκαταστήσω στη γλώσσα που είναι η ΡΟΜ μου? Το δικό μου είναι ελληνικό και από ότι είδα δεν έχει υποστήριξη για ελληνικά. Αν τελικα γίνετε εγκατάσταση στοιχεία για backup όπως για παραδειγμα οι επαφές που είναι στα ελληνικά θα τις κάνει backup σωστά ή μετά από restore θα βλέπω κινέζικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Βάλ' το σε ό,τι γλώσσα θέλεις δε θα έχεις πρόβλημα. Τις επαφές θα τις πάρει backup κανονικότατα χωρίς πρόβλημα. Πάντα όμως παίρνουμε και ένα backup με το pimbackup για να είμαστε σίγουροι για το calendar, τα tasks και τις επαφες. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Θέλω να εγκαταστήσω το sprite backup στην έκδοση htc special απο την σελίδα της sprite. Για να το εγκαταστήσω θα πρέπει το πρόγραμμα να το εγκαταστήσω στη γλώσσα που είναι η ΡΟΜ μου? Το δικό μου είναι ελληνικό και από ότι είδα δεν έχει υποστήριξη για ελληνικά. Αν τελικα γίνετε εγκατάσταση στοιχεία για backup όπως για παραδειγμα οι επαφές που είναι στα ελληνικά θα τις κάνει backup σωστά ή μετά από restore θα βλέπω κινέζικα? Den yparxei kanena problima. Xrisimopoiise tin aggliki ekdosi kanonika kai meine isixos! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα της απάντησης. Ερώτημα 2ο: Έχω εγκατεστημένο εδώ και πολύ καιρό το igo8 σύμφωνα πάντα με τα φώτα του odytsak ο οποίος στο συγκεκριμένο έχει εντρυφήσει. Παρατήρησα όμως μερικά πραγματάκια όσο αφορά τους χάρτες του τα οποία με δυσκολεύουν! Για παράδειγμα μου έχει βγάλει δυο φορές να στρίψω σε μονόδρομο τη μία στο κέντρο της Αθήνας και την άλλη στο Πειραιά κοντά στη Καστέλλα. Σε πολύ κεντρικές περιοχές δηλαδή. Ενώ το πρόγραμμα είναι πολύ εύχρηστο και πολύ ωραίο το περιβάλλον βρίσκει δορυφόρους εύκολα και δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής με το HD, δεν μου αρέσε αυτό. Βέβαια τα λάθη τα έβγαλε μετά από επαναϋπολογισμό διαδρομής γιατί έχανα μια στροφή. Πρέπει όμως να αναφέρθω και σε ένα γεγονός το οποίο με κατέπληξε και εκτίμησα πολύ και τη συσκευη και το πρόγραμμα πλοήγησης. Ήμουνα στην Καρδίτσα και οδεύαμε με τη παρέα μου για λίμνη πλαστήρα και συγκεκριμένα στα Καλύβια για φαγητό πριν μια εβδομάδα. Στην παρέα είχαμε ένα Ομνια με garmin ένα mio με miomaps και ένα htc cruise με igo πιο παλιά έκδοση αλλά δεν ξέρω ποια. Είχε πολύ χιόνι και πολύ ομίχλη. Κανένα από τα άλλα κινητά δεν έβρισκε δορυφόρους σε όλη τη διαδρομή Πόλη Καρδίτσας - Καλύβια ακόμα και όταν είχαμε φτάσει στο μαγαζι και καθίσαμε για φαγητό. Το δικό μου είχε συνεχώς λήψη με τη μια, το έχασε κάπου στη διαδρομή και με τα καμπάνα! Το Ερώτημα μου είναι μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο από τα destinator, miomaps, garmin στη συσκευή μου άφοβα? Δηλαδή χρειάζονται κάποιες ειδικές ρυθμίσεις για να το κάνω, σκινς ή οτιδήποτε? Γνωρίζω πώς το destinator δουλεύει το 7. Θέλω να δω τι ψάρια θα πιάσω και με κάποιο άλλο. Καλύτερους χάρτες τελικά ποιό έχει. Από ότι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής το destinator φαινεται πιο καλό σ΄αυτό το τομέα. Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο η εγκατάσή του. Συγνώμη που ρωτάω για ένα θέμα που έχετε όλοι αναφερθεί εκτενώς αλλά οι πληροφορίες είναι πολλές και συγκεχυμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 ναι ρε παιδια καποιος που εχει εγκαταστησει το garmin στο hd μπορει να δωσε οδηγιες πως το εκανε αναλυτικες γιατι προσπαθω 2 μερες χωρις αποτελεσμα ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Έχω εγκατεστημένο εδώ και πολύ καιρό το igo8 σύμφωνα πάντα με τα φώτα του odytsak ο οποίος στο συγκεκριμένο έχει εντρυφήσει. Παρατήρησα όμως μερικά πραγματάκια όσο αφορά τους χάρτες του τα οποία με δυσκολεύουν! Για παράδειγμα μου έχει βγάλει δυο φορές να στρίψω σε μονόδρομο τη μία στο κέντρο της Αθήνας και την άλλη στο Πειραιά κοντά στη Καστέλλα. Eisai sigouros oti xirisimopoieis tous teleftaious xartes tis NAVTEQ? Το Ερώτημα μου είναι μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο από τα destinator, miomaps, garmin στη συσκευή μου άφοβα? Δηλαδή χρειάζονται κάποιες ειδικές ρυθμίσεις για να το κάνω, σκινς ή οτιδήποτε? Γνωρίζω πώς το destinator δουλεύει το 7. Θέλω να δω τι ψάρια θα πιάσω και με κάποιο άλλο. Καλύτερους χάρτες τελικά ποιό έχει. Από ότι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής το destinator φαινεται πιο καλό σ΄αυτό το τομέα. Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο η εγκατάσή του. Mporeis na baleis osa programmata ploigisis theleis. To mono pou tha xreiasteis einai to swsto skin gia tin analysi tis othonis sou. To Destinator eksakolouthei na exei tous kalyterous xartes gia Ellada. Episis kalo einai kai to miomap 2008 me tous xartes tis Gi (GeoIntellingence). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Επ Athanaso77... Καιρό να σε δούμε στο φόρουμ. Όπως είπα και πιο πριν την συσκευή την πήρε φίλος (aelaraole , μέλος εδώ) και όταν ξεκλειδώνει την οθόνη, δηλ. την κλειδώνει και μετα την ξεκλειδώνει του ζητά κωδικό. Βρήκα στα settings το Lock αλλά δεν βρήκα τρόπο να φύγει! Ξέρεις πως μπορεί να φύγει? Μήπως είχε βάλει ο φίλος κωδικό στα αρχικά σεταρίσματα μετά από hard reset; Εάν ναι... κακώς. Συνιστώ hard reset και μετά skip το συγκεκριμένο βήμα. έλεισα το θέμα χωρίς hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 ναι ρε παιδια καποιος που εχει εγκαταστησει το garmin στο hd μπορει να δωσε οδηγιες πως το εκανε αναλυτικες γιατι προσπαθω 2 μερες χωρις αποτελεσμα ??? ριξτε μια ματια στο ipmart ;) in PocketPC/Palm Apps Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Δημήτρη βγάλε το active link :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Δημήτρη βγάλε το active link :p :worry: απο κεκτημενη ταχυτητα :p Νικολα καθε μερα που περναει ,το γουσταρω ολο και πιο πολυ το hd :!: χθες το βραδυ επιασα στα χερια μου το ομνια ενος φιλου να του φτιαξω καποια πραγματα.... μετα απο μια βδομαδα με το hd.......συνηδειτοποιησα ποσο πολυ :O αργησα να το παρω :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 έλεισα το θέμα χωρίς hard reset Kalo einai omws na leme kai tis lyseis (oxi mono ta problimata) giati olo kai kapoios tha boithithei! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 :worry: απο κεκτημενη ταχυτητα :p Νικολα καθε μερα που περναει ,το γουσταρω ολο και πιο πολυ το hd :!: χθες το βραδυ επιασα στα χερια μου το ομνια ενος φιλου να του φτιαξω καποια πραγματα.... μετα απο μια βδομαδα με το hd.......συνηδειτοποιησα ποσο πολυ :O αργησα να το παρω :!: Χαίρομαι που το ακούω. Το browsing, το navigation και το touch της συσκευής θεωρώ ότι είναι ασύγκριτα αυτή τη στιγμή. Αχ αχ να είχε και capacitative touch η οθόνη και θα κάναμε πάρτυ :lol: Εγώ έχω αρχίσει να προσέχω λίγο περισσότερο τη μπαταρία μετά τα σχόλιά σου. Του ΟΜΝΙΑ δεν την ξέρω μιας και αν και έχω ασχοληθεί μαζί του δεν του έχω κάνει εξαντλητικά τεστ για να γνωρίζω τις αντοχές της. Θα επανέλθω όμως με κάποια συμπεράσματα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Για όσους έχουν πρόβλημα με την πλαστική επιφάνεια και τους έχει ξεφλουδίσει μπορούν να πάνε στο service όπου και θα γίνει δωρεάν αλλαγή στο πλαίσιο της εγγύησης: http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=11464&page=11 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 εγω παντως πηρα (επιτελους απο ελλαδα τετοια προιοντα,play247) ενα screen protector της brando (ultra clear) και μια θηκη σιλικονης, (που ειλικρινα τετοια ποιοτητα σε θηκη σιλικονης δεν εχω ξαναδει :blink:) και ησυχασα... χαιρομαι που μας καλυπτει η αντιπροσωπεια σε αυτο το θεμα,αλλα θα προτιμουσα να μην τους χρειαστω ποτε :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 HTC Touch HD with Android?:blink::blink: Τι λεει ρε παιδια?? http://www.mobilewhack.com/telstra-to-launch-android-phone/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewsd Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Καλησπερα εχω στην συσκευη το destinator και το IGO8 Στο destinator ολα καλα ,στοIGO8 ομως μετα απο λιγο σβηνει η οθονη και επανερχεται μονο με το κουμπι on-off Ευχαριστω Παράθεση ewsd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 HTC Touch HD with Android?:blink::blink: Τι λεει ρε παιδια?? Έχουν ήδη αρχίσει οι δοκιμές με Android 0.8 και 1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Καλησπερα εχω στην συσκευη το destinator και το IGO8 Στο destinator ολα καλα ,στοIGO8 ομως μετα απο λιγο σβηνει η οθονη και επανερχεται μονο με το κουμπι on-off Ευχαριστω Ποια έκδοση του iGO έχεις; Με το 8.3.2 δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Δες και τις ρυθμίσεις του προγράμματος πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Kalo einai omws na leme kai tis lyseis (oxi mono ta problimata) giati olo kai kapoios tha boithithei! ;) μάλιστα! λοιπόν all settings-personal-lock-εκεί αφήστε το δάκτυλο πατημένο στην οθόνη και τότε θα καταλάβετε..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewsd Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ευχαριστω για την απαντηση εχω την εκδοση 8.3.2.64873 θυμισε μου λιγο τις ρυθμισεις Ευχαριστω Παράθεση ewsd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 :(:(:( Eεεεχμμμμ, θα θεωρηθεί προδοσία αν ομολογήσω οτι απαρνήθηκα το HD< για το C 905, σε οτι αφορά τις τηλεφωνικές του λειτουργίες φυσικά και μόνο.:O:O Αλήθεια, πόσοι από σας τους χρήστες του HD, το χρησιμοποιείτε σαν κινητό τηλέφωνο κατ' αποκλειστικότητα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts