miky7 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 @spirosR το μήνυμα στην οθόνη όταν κάνεις align screen λέει tap και όχι drag, οπότε απλώς πάτα στο κέντρο του σταυρού με την γραφίδα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Για τον ενοχλητικό ήχο που κάνει το iGO για να κρατάει συνέχεια ανοικτή την οθόνη, υπάρχει κάποια λύση εκτός από το να σταματήσουμε εντελώς τους ήχους της οθόνης από τα settings των WM ? Γιατί γενικά έξω από το iGo θα ήθελα να τους έχω ... Βάλε στο sys.txt το παρακάτω... [sound] mute_os_key=1 Καλή χρονιά σε όλους!!!:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 αντε καλη χρονια σε ολους και οσοι δεν εχουν αποκτησει ακομα HD να το βρουν μεσα στη billpie:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 καλη χρονια παιδια.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Βάλε στο sys.txt το παρακάτω... [sound] mute_os_key=1 Απίστευτος για άλλη μια φορά. Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewsd Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!!!! Μπορει καποιος να μου διευκρινισει το αρχειο sys.txt για το HD τι πρεπει να περιεχει??? Ευχαριστω Παράθεση ewsd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 καλη χροννια σε ολους.μπορω να βαλω ελληνικα ? Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!!!! Μπορει καποιος να μου διευκρινισει το αρχειο sys.txt για το HD τι πρεπει να περιεχει??? Ευχαριστω Το δικό μου περιεχει αυτά και είναι μια χαρά: [folders] #app="%SDCARD%/iGO8" [sound] ding=0 [route] correctness=90 [device] sdcard_dsk_num=7 [interface] skin="ui_igo8" resolution_dir="480_800" maxzoom2d=6000000 defaulttilt3d=9000 show_zoombar=1 show_exit=1 screen_x=480 screen_y=800 vga=1 [rawdisplay] highres=0 screen_x=480 screen_y=800 class="portrait" driver="GDI" [timezone] sync_os_timezone=0 reset_os_timezone=0 [debug] disable_outlookpoi=1 show_oneway=1 mapfontscale=150 show_speed_limit=1 show_poi_boundingrects=1 show_poi_areas=1 show_oneway_3d=1 speedcam_enabled=1 skip_eula=1 enable_roadshadow=1 enable_buildings=1 enable_roadsign=1 speedcam_enabled=1 show_pedestrian=1 [map] 3d_max_tiltlevel=10000 3d_max_zoomlevel = 3000 3d_min_zoomlevel=40 3d_max_zfar=2000 fake2d_max_zoomlevel = 3000 3d_zfar_horizon_ratio = 200 roadblockicon_maxzoom = 2000 [smartzoom] minangle=0 maxangle=80 [3d_config] roadsign_lines_per_screen=20 [sound] ding=0 mute_os_key=1 queue_length=200 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Σ' ευχαριστώ πολύ athanaso77. Επ' ευκαιρία ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους HDτζίδες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!!!! Μπορει καποιος να μου διευκρινισει το αρχειο sys.txt για το HD τι πρεπει να περιεχει??? Ευχαριστω Το δικό μου περιεχει αυτά και είναι μια χαρά Κώστα σου λείπει αυτό.:p http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=3558 Και γενικώς θα βρείτε αρκετές πληροφορίες για το iGO8 στην εν λόγω ενότητα. http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewforum.php?f=51 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 καμια εφαρμογουλα για αυτοματο κλειδωμα των πληκτρων που να επιδεχεται ρυθμισεις υπαρχει???δοκιμασα το s2u2 αλλα ετρωγε μπαταρια και το εβγαλα.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 καλη χροννια σε ολους.μπορω να βαλω ελληνικα ? Στα Windows όχι, αλλά στο TF3D ναι μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα σε ελληνικά: Άλλαξε στο registry την τιμή HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang από 1033 σε 1032 (ή αν στο δείχνει σε δεκαεξαδικό, από 409 σε 408) Επίσης μπορείς να αλλάξεις τις Τοπικές Ρυθμίσεις σε Ελληνικές από το Start -> Settings -> Regional Settings -> επιλογή Greek Για ελληνικά στα πληκτρολόγια, εγκατέστησε το Blackstone Greek Keyboards.cab από εδώ. Καλή Χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 'Εχω την εξής απορία, έχω για πάροχο την Cosmote και έχω ενεργοποιημένο το internet easy (για συνδεση στο ιντερνετ). Αυτό που θέλω είναι όταν ενεργοποιώ το wifi να μην έχω πρόσβαση από το internet easy που με χρεώνει αλλά από το ασύμαρτο δίκτυο. Σαν προσωρινή λύση (δεν το βρίσκω σαν λύση) απενεργοποιώ το τηλέφωνο (μπαίνω δηλαδη σε flight mode). 'Αλλος τρόπος δεν υπάρχει? Βασικά αυτό που θέλω είναι να επιλέγω εγώ αν θα συνδεθω με internet easy ή όχι, και όχι να είναι αυτό προεπιλεγμένος τρόπος σύνδεσης στο ιντερνετ. Γιατί και καταλάθος να ανοιξω το browser αυτό κάνει σύνδεση και με χρεώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 'Εχω την εξής απορία, έχω για πάροχο την Cosmote και έχω ενεργοποιημένο το internet easy (για συνδεση στο ιντερνετ). Αυτό που θέλω είναι όταν ενεργοποιώ το wifi να μην έχω πρόσβαση από το internet easy που με χρεώνει αλλά από το ασύμαρτο δίκτυο. Σαν προσωρινή λύση (δεν το βρίσκω σαν λύση) απενεργοποιώ το τηλέφωνο (μπαίνω δηλαδη σε flight mode). 'Αλλος τρόπος δεν υπάρχει? Βασικά αυτό που θέλω είναι να επιλέγω εγώ αν θα συνδεθω με internet easy ή όχι, και όχι να είναι αυτό προεπιλεγμένος τρόπος σύνδεσης στο ιντερνετ. Γιατί και καταλάθος να ανοιξω το browser αυτό κάνει σύνδεση και με χρεώνει. ο μονος λόγος για να ενεργοποιηθεί το GPRS(ή 3G) είναι να μην έχεις συνδέσει internet μέσα από το Wi-fi...σιγουρέψου ότι όταν μπαίνεις με wi-fi έχει συνδεθεί κανονικά και έχεις internet διότι αποκλείται να ανοίγει το GPRS εάν είσαι με wi-fi και έχεις internet Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλή χρονιά σε όλους. Να ρωτήσω κάτι όταν το συνδέω με υπολογιστή για να φορτίσει πρέπει να το έχω ανοιχτό? Δεν βλέπω κάποια ένδειξη φόρτισης με κλειστή οθόνη. Υποθέτω θα φορτίζει και έτσι απλά πάει πολύ αργά η φόρτιση μέσω υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 ψαξε στο navimania για το no data...πολυ καλο και θα αποφευγεισ τισ χρεωσεισ.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geologic Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Να κάνω μια ερώτηση/παραγγελία!!! για το εορτολόγιο (που είναι πολύ χρήσιμο addon). Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά αν δεν γίνεται θα ήταν χρήσιμο να γίνει. Υπάρχουν ορισμένα άτομα που δεν βρίσκονται αυτά καθευατά στις επαφές αλλά συγγενείς τους π.χ. έχω τον Νίκο στις επαφές αλλά όχι την γυναίκα του ή τα παιδιά του. Αν έχω δηλώσει στην επαφή του Νίκου ότι έχει γυναίκα (πεδίο Σύζυγος) την Βάσω και παιδιά τον Γιώργο και τον Ανδρέα (χωρισμένα με κόμμα!)υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται σαν εορτάζοντες και αυτοί στις κατάλληλες ημερομηνίες (επώνυμο της γυναίκας ότι αναφέρεται στο πεδίο σύζυγος και των παιδιών αυτό της βασικής επαφής); Αν δεν γίνεται τώρα (που νομίζω δεν γίνεται) δεν θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει; Υπάρχει ακόμα ένα ανοιχτό θέμα με τα γεννέθλια των συγγενών αλλά αυτό ίσω λύνεται πιο απλά αν δίνεται η δυνατότητα να ορίζουμε και δικά μας γεννέθλια και όχι μόνο εορτές. Πάντως στο τέλος το παιδί που έφτιαξε το πρόγραμμα θα πρέπει να μας χρεώσει λογαριασμό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλη χρονια σε ολους!!!! Κατι μου ειπε ενα φιλος μου για ενα προγραμματακι για να παιζουν τα βιντεο αξιοποιωντας τις δυνατοτητες της καρτας γραφικων και οχι μονο του επεξεργαστη για να μην κολανε. Θα μαθω περισσοτερα και θα σας πω. Αυτος εχει ενα toshiba g900 και λεει πως παιζει βιντεακια 720ρ. Bεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εφικτο αυτο στο δικο μας....γιατι μου φαινεται παραξενο να μην το εχουν βρει ακομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλη Χρονια σε ολους!Το πηρα να το δοκιμασω κι εγω:D Θελω να μου πειτε πως γινεται ν'αναβει το ledακι οταν υπαρχει αναπαντητη π.χ.?Και επισης ακομα κι οταν φορτιζει,δεν αναβει τιποτα!Ετσι ειναι σε ολα τα HD,η ειναι κατι που πρεπει να ρυθμισω εγω?Ν'αναφερω οτι εχω εγκτατεσιμενο το HD Tweak και το Advanced Config,αλλα δεν ξερω αν οφειλεται σε καποια ρυθμιση εκει:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 ...Θελω να μου πειτε πως γινεται ν'αναβει το ledακι οταν υπαρχει αναπαντητη π.χ.?Και επισης ακομα κι οταν φορτιζει,δεν αναβει τιποτα!Ετσι ειναι σε ολα τα HD,η ειναι κατι που πρεπει να ρυθμισω εγω?Ν'αναφερω οτι εχω εγκτατεσιμενο το HD Tweak και το Advanced Config,αλλα δεν ξερω αν οφειλεται σε καποια ρυθμιση εκει:) Η κανονική λειτουργία είναι η παρακάτω: The Notification LED under the POWER button shows a: Flashing green light when there are new SMS, MMS or e-mail messages, missed calls, or reminders. Solid green light when the device is connected to the power adapter or a computer and the battery is fully charged. Solid amber light when the battery is being charged. Flashing amber light when the remaining battery level reaches below 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Η κανονική λειτουργία είναι η παρακάτω: The Notification LED under the POWER button shows a: Flashing green light when there are new SMS, MMS or e-mail messages, missed calls, or reminders. Solid green light when the device is connected to the power adapter or a computer and the battery is fully charged. Solid amber light when the battery is being charged. Flashing amber light when the remaining battery level reaches below 10%. Δεν βλεπω πουθενα αυτη τη ρυθμιση:mad:Αν καταλαβα καλα,λες πατωντας το "ενεργεια"μεσα στις"ρυθμισεςι"-εχω Ελλην.HD-να κανω,αλλα δεν βλεπω κατι τετοιο! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Δεν το λέει στο τηλέφωνο. Στο manual το γράφει νομίζω!! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Στα Windows όχι, αλλά στο TF3D ναι μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα σε ελληνικά: Άλλαξε στο registry την τιμή HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang από 1033 σε 1032 (ή αν στο δείχνει σε δεκαεξαδικό, από 409 σε 408) Επίσης μπορείς να αλλάξεις τις Τοπικές Ρυθμίσεις σε Ελληνικές από το Start -> Settings -> Regional Settings -> επιλογή Greek Για ελληνικά στα πληκτρολόγια, εγκατέστησε το Blackstone Greek Keyboards.cab από εδώ. Καλή Χρονιά! poy einai i reg Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Πρέπει να έχεις κάποιο πρόγραμμα. Resco Explorer ή το PHM Registry Editor. Υπάρχουν και άλλα όμως. Το πρώτο δεν είναι δωρεάν το δεύτερο είναι Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Κατι μου ειπε ενα φιλος μου για ενα προγραμματακι για να παιζουν τα βιντεο αξιοποιωντας τις δυνατοτητες της καρτας γραφικων και οχι μονο του επεξεργαστη για να μην κολανε. Θα μαθω περισσοτερα και θα σας πω. Αυτος εχει ενα toshiba g900 και λεει πως παιζει βιντεακια 720ρ. Μάλλον θα μιλάει για το TCPMP modded for Goforce, το οποίο παίζει σε συσκευές με Nvidia Goforce 5500 (Xda Flame, κάποια iMate και στο Toshiba G900). Είναι φοβερό αλλά θέλει χαμηλό bitrate. Βέβαιως είναι ακόμη σε alpha version! :O Bεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εφικτο αυτο στο δικο μας....γιατι μου φαινεται παραξενο να μην το εχουν βρει ακομα. εμείς με το goforce και περιμέναμε σχεδόν 2 χρόνια.. έχετε ψωμί ακόμη! :wacko: Το κακό είναι ότι: Καμία εταιρία ppc απότι φαίνεται ΔΕΝ αξιοποιεί πλήρως το hardware της κάθε συσκευής :mad: (έτσι ώστε να αγοράζουμε το επόμενο μοντέλο...?) Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts