Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Μια χαρά μας φαίνεται. Σημασία όμως έχουν οι δικές σου εντυπώσεις από τη συνεύρεση μαζί της. Αυτό που με απασχολεί είναι να μην φθείρει την ήδη ευαίσθητη επιφάνεια του αμφιβόλου ποιότητας πλαστικού γύρω από την οθόνη.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όντως αυτό με ανησυχεί και μένα, αλλά σε αυτή την τιμή δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ας έρθει πρώτα και αν δεν έχει κάποιο προστατευτικό ύφασμα εσωτερικά στα clips που κουμπώνει η συσκευή κάποια πατέντα θα σκεφτούμε. Από τώρα μου γυρνάει στο μυαλό το αυτοκόλλητο στρατιωτικό σκρατς σε μαύρο χρώμα (η χνουδωτή πλευρά), στο εσωτερικό των clips

Από τώρα μου γυρνάει στο μυαλό το αυτοκόλλητο στρατιωτικό σκρατς σε μαύρο χρώμα (η χνουδωτή πλευρά), στο εσωτερικό των clips

πολύ καλή η ιδέα σου, και η βάση φαίνεται να είναι σχεδιασμένη σωστά, μια αντίστοιχη είχα στο cruise και πολύ με είχε βολέψει.

Να ρωτήσω και κάτι, με gyrator εγκατεστημένο, υπάρχει τρόπος ώστε να μην "απαντά" στις κλήσεις με απλές κινήσεις που αναγκαστικά ενεργοποιούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα? Το είχα βάλει και το έβγαλα γι αυτό το λόγο:(

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Αυτό και μόνο αρκεί για να πω ότι η συγκεκριμένη βάση δεν είναι κατάλληλη για το HD.

ναι μπορεί να έχεις και δίκιο.. πάντως το κομμάτι που ακουμπάει το υφασματακι μπορεί να κοπει παντως, ,μιας και την πήρα τώρα.. ;)

Video call εχει κάνει κάποιος? Το έχω αλλάξει στο video call αλλά μου λέει ότι απέτυχε.. θέλει ενεργοποιημένο το HSDPA?? Και φαντάζομαι και 3G δίκτυο?

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

είχε κανένας πριν από αυτό το Touch Cruise να μας πει ποιες διαφορές, υπέρ κ κατά, διέκρινε? Ενδιαφέρομαι να το πάρω.

ναι μπορεί να έχεις και δίκιο.. πάντως το κομμάτι που ακουμπάει το υφασματακι μπορεί να κοπει παντως, ,μιας και την πήρα τώρα.. ;)

Video call εχει κάνει κάποιος? Το έχω αλλάξει στο video call αλλά μου λέει ότι απέτυχε.. θέλει ενεργοποιημένο το HSDPA?? Και φαντάζομαι και 3G δίκτυο?

video call κανω εγώ συνέχεια.

μια χαρά χωρίς σπασίματα στα frames και με πολύ δυνατό ηχείο :lol:

θέλει να έχεις τουλάχιστον 3g δύκτιο και να έχει και ο άλλος που καλείς!

Αυτή η βάση πως σας φαίνεται;

http://i281.photobucket.com/albums/kk201/sky004532/HO/M-HO-HD-1.jpg

Πάντως την παραγγελία μου την έριξα και αν με το καλό έρθει θα επανέλθω με εντυπώσεις

και εγώ αυ΄τη παρήγειλα αλλά με 1 Ε ακριβώτερα, αλλά περιέχει φορτιστή +screen protector η δικιά μου :)

παντως εγω επειδη βαρεθηκα το tf3d το εκανα ετσι

[/img]

χρονια πολλα σε ολους

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Να κάνω και μια ερώτηση αν έχει δοκιμάσει κανείς το ΑΘΟΡΥΒΟ σε μένα δεν λειτουργεί ενώ βγάζει Χ δίπλα στο ηχείο όταν με καλέσουν βαρά κανονικότατα και το σύμβολο Χ δίπλα από το ηχείο φεύγει και τα είδα όλα

μέσα στην νύχτα. Για ήχο κλήσης έχω επιλέξει από ένα mp3 . Έχω το Ελληνικό από cosmote και φυσικά είναι από ACE .:confused::(

ΝΙΚΟΣ

Την βάση αυτή στην τελευταία φωτογραφία, την είχα στο diamond.

Το πλαστικό της δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στα καπάκια του διαμαντιού.

Δεν ξέρω στο HD που δείχνει πιο ευαίσθητο τι θα κάνει. Επίσης έχει καλή βεντούζα, δεν ξεκολλά και ο βραχίονας είναι πολυ γερός.

Φυσικά δεν μπορείς να αποφύγεις εντελώς τα κουνήματα αλλά από κάτι άλλους που είναι πολύ μακριοί είναι σαφώς πιο σταθερός.

Για μένα η λύση στο αυτοκίνητο είναι μία: ΑΕΡΑΓΩΓΟΣ

Το HD το βάζω σε μια βάση που αυξομειώνεται το φάρδος μ' ενα κουμπάκι στο πλάι.

Εχει σφουγκαράκια εκεί που έρχεται σε επαφή με τα πλαινά για να μην σημαδευει την συσκευή και να την συγκρατεί καλύτερα.

Όταν το τοποθετώ αν είναι ανοικτη η οθόνη, κάποιες φορές το volume key κατεβαίνει μια σκάλα στην ένταση. Δεν με πειράζει. Μ'ενα κλικ επανέρχεται και δεν ξανασυμβαίνει όσο είναι εκεί.

Τα πλεονεκτίματα του αεραγωγού είναι πολλά.

1. Είναι διακριτικό και δεν έχει κραδασμούς.

2. Δεν κάνει αντανακλάσεις το φως του ήλιου.

3. Το καλοκαίρι με το αιρκοντίσιον ψύχεται η συσκευή και δουλευει απροβλημάτιστα (δοκιμασμένο με το diamond). Με την βεντούζα, δεν έφθανε η υπερθέρμανση λόγω φόρτισης και επεξεργαστή κατα την χρήση gps, είχα και τον ήλιο που χειροτέρευε τα πράγματα.

Τον χειμώνα δεν βγαίνει ζεστός αέρας από τους κεντρικούς αεραγωγούς. Βάζουν μόνο φρέσκο αέρα. Συνήθως με τα πολλά κρύα τους έχουμε κλειστούς. Οπότε δεν υπάρχει κι εκεί πρόβλημα.

4. Βρίσκεται πιο κοντά στον οδηγό και έχει ευκολότερη πρόσβαση χωρίς να μας αποσπά από την οδήγηση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

θενξ φίλος!

μπορει να γινομαι κουραστικος αλλα είχε καποιος πριν από το HD το Touch Cruιse να μου πει εντυπώσεις κ διαφορές που διέκρινε? Αν πιστεύει οτι δεν αρμόζει εδώ, ας μου απαντήσει με ΠΜ.

Ευχαριστώ!

Για μένα η λύση στο αυτοκίνητο είναι μία: ΑΕΡΑΓΩΓΟΣ

Το HD το βάζω σε μια βάση που αυξομειώνεται το φάρδος μ' ενα κουμπάκι στο πλάι.

Εχει σφουγκαράκια εκεί που έρχεται σε επαφή με τα πλαινά για να μην σημαδευει την συσκευή και να την συγκρατεί καλύτερα.

Όταν το τοποθετώ αν είναι ανοικτη η οθόνη, κάποιες φορές το volume key κατεβαίνει μια σκάλα στην ένταση. Δεν με πειράζει. Μ'ενα κλικ επανέρχεται και δεν ξανασυμβαίνει όσο είναι εκεί.

Τα πλεονεκτίματα του αεραγωγού είναι πολλά.

1. Είναι διακριτικό και δεν έχει κραδασμούς.

2. Δεν κάνει αντανακλάσεις το φως του ήλιου.

3. Το καλοκαίρι με το αιρκοντίσιον ψύχεται η συσκευή και δουλευει απροβλημάτιστα (δοκιμασμένο με το diamond). Με την βεντούζα, δεν έφθανε η υπερθέρμανση λόγω φόρτισης και επεξεργαστή κατα την χρήση gps, είχα και τον ήλιο που χειροτέρευε τα πράγματα.

Τον χειμώνα δεν βγαίνει ζεστός αέρας από τους κεντρικούς αεραγωγούς. Βάζουν μόνο φρέσκο αέρα. Συνήθως με τα πολλά κρύα τους έχουμε κλειστούς. Οπότε δεν υπάρχει κι εκεί πρόβλημα.

4. Βρίσκεται πιο κοντά στον οδηγό και έχει ευκολότερη πρόσβαση χωρίς να μας αποσπά από την οδήγηση.

Κάποιο λίνκ Κώστα? Γυρίζει και σε Landscape?

Κάποιο λίνκ Κώστα? Γυρίζει και σε Landscape?

Νίκο την έχω πάρει από το Cairo.

Μοιάζει με αυτήν στην φωτογραφία της προηγούμενης σελίδας. Διαθέτει και βεντούζα αλλά δεν την χρησιμοποιώ.

Μπορείς άνετα να το βάλεις έτσι ώστε να είναι σε landscape. Και μαζεύεται πολύ ευκολα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πώς ανοιγοκλείνει η βάση αυτή για να βγάλεις-βάλεις το HD?

Αυτές με το κουμπάκι είναι βολικές γιατί μπορείς να τοποθετήσεις το κινητό με το ένα χέρι. Με αυτήν τί γίνεται?

In the Flesh?

• Administrators
μπορει να γινομαι κουραστικος αλλα είχε καποιος πριν από το HD το Touch Cruιse να μου πει εντυπώσεις κ διαφορές που διέκρινε?

Οι διαφορές των δύο συσκευών είναι ξεκάθαρες πιστεύω! Ρίξε μια ματιά στα χαρακτηριστικά τους... http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=801&id2=1469

Modpic.gif

Έχω αγγλική ROM και φυσικά spelling και σε word και σε sms/email υπάρχει Αγγλικό. Μπορεί να μπει δεύτερη γλώσσα Ελληνικό spelling ??

Εάν δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο , το άλλο που σκέφτηκα αλλά δεν έχω τα αρχεία είναι εάν μπορούσε να γίνει copy το wordmobile με ότι files και libraries χρειάζονται από κάποιο ελληνικό HTC σε ένα αγγλικό HTC και να τρέχει σαν δεύτερο word (δηλαδή να υπάρχουν δυο word εγκατεστημένα ένα word english και ένα word greek) ώστε να μπορεί να γίνει spelling από εκεί...

Το έχει σκεφτεί/δοκιμάσει κανεις ?

αυτο κανείς ???

:( :(

θενξ φίλος!

μπορει να γινομαι κουραστικος αλλα είχε καποιος πριν από το HD το Touch Cruιse να μου πει εντυπώσεις κ διαφορές που διέκρινε? Αν πιστεύει οτι δεν αρμόζει εδώ, ας μου απαντήσει με ΠΜ.

Ευχαριστώ!

Ναι φιλε τα ειχα και τα 2.

Τωρα εμεινα με το TC δε ξερω αν σου λεει αυτο κατι.

Εν συντομια και οτι μου ερχετε στο μυαλο.

Εμφανιση οθονη φιγουρα(κρυφος ποθος πολλων και ας μη το παραδεχοντε) φυσικα HD.

Πρακτικοτητα για καθημερινη χρηση TC,γιατι ειναι πιο μαζεμενο,αλλα κυριως οτι με το navi(D pad)δουλευετε εκπληκτικα ανετα με το 1 χερι.

Η μεγαλυτερη οθονη και ενδειξης που εχει το HD ΔΕΝ ειναι αρκετα να καλυψουν τη διαφορα!Για μενα μεγαλο μειονεκτημα η ελειψη πληκτρου πλοηγησης,πιστευω τα windows στη παρουσα μορφη το χρειαζοντε το πληκτρου πλοηγησης.

Επισεις το νεο ειναι και πιο ευαισθητο σε κακουχιες,και γλιστραει και ευκολα απ το χερι,ειδικα αν τσο παρει καποιος αμαθος να δει καποια φωτο τοτε εισαι με το αγχος!

Εμενα μου ελειψε και η δυνατοτητα να επανερχετε η οθονη και να ειναι κλειδωμενη οπως κανει το TC οταν παταω οποιοδηποτε πληκτρο,Στο HD αυτο γινετε μονο με το πανω πληκτρο.

Αυτα ειναι τα καθαρα πρακτικα,κατα τα αλλα σε θεμα εμφανισης,επεξεργαστη,και κυριως οθονης απλα ειναι σε ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ!

Για το λειτουργικο ΔΕ θα σου πω πολλα γιατι ειναι το ιδιο με αυτο του TC(6.1)

Τελειωνοντας να σου πω οτι εγω το πηρα με σκοπο να αντικαταστησω το TC δουλευοντας το κυριως σα ppc και λιγοτερο σα 2η συσκευη τηλεφωνου αλλα ΔΕ με ικανοποιησε οπως περιμενα και παρεμεινα στο μικρο καλο Cruisaki μου μεχρι νεοτερας.

Οπως ειπα παραπανω σε αλλο ποστ αν ηταν πιο στενο(π.χ. 55-56 αντι για 63mm) θα ηταν το ιδανικο τηλεφωνο για μενα παντα για το σημερα,αλλα...

Ελπιζω να μη σε μπερδεψα περισσοτερο,καλυτερα να πας να το δεις να το πιασεις στο χερι σου και να το δουλεψεις μονος σου,τοτε μονο μπορεις να βγαλεις λιγο πιο ασφαλη συμπερασματα!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ας καταθέσω και γω κάποιες λίγες πρώτες εντυπώσεις από το HD, 6 μέρες μετά την πρώτη επαφή μαζί του και έπειτα από 5 μήνες συμβίωσης με το diamond. Τα περισσότερα τα έχουν επισημάνει και άλλοι χρήστες αλλά ως γνωστόν η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως.

1. Οθόνη

Ό,τι και να πει κανείς γι αυτή την οθόνη είναι λίγο. Οι 3,8 ίντσες είναι σκέτη απόλαυση σε συνδυασμό με την ανάλυση. Επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιήσω το full qwerty πληκτρολόγιο και σε Portrait χωρίς κανένα πρόβλημα. Το browsing είναι μοναδικό.

2. Ταχύτητα

Το touchflo3d πετάει ακόμα και out-of-the-box. Πριν περάσω τα tweaks στη registry κράτησα λίγο τη συσκευή να δω πώς συμπεριφέρεται. Η εργοστασιακή ρομ χωρίς κανένα πείραγμα συμπεριφερόταν άψογα. Κανένα κόλλημα, καμία ανάγκη για soft reset. Αυτή τη στιγμή, χρησιμποιώ ακόμα την εργοστασιακή και έχω περάσει μόνο 2 tweaks. Ένα σχετικά μικρό memory leakage υπάρχει μόνο, αλλά χωρίς αυτό να εμποδίζει τη λειτουργία της συσκευής. Πραγματικά αν δεν είχα όρεξη για παιχνίδι περνώντας κάποια custom rom δεν θα είχε λόγο να φύγω από την εργοστασιακή.

3. Εφαρμογές

Έχω περάσει λίγες εφαρμογές προς το παρόν γιατί βρίσκομαι σε διακοπές. Η μόνη που δημιούργησε πρόβλημα ήταν το gyrator, το οποίο μου έσκισε το orientation του opera. Το έβγαλα προσωρινά και βλέπουμε πάλι.

4. Μπαταρία

Προερχόμενος από το diamond έχω μόνο να πω ότι μιλάμε για μπαταρία σκυλί. Έχω συνέχεια το BT ανοιχτό ενώ το πειράζω όλη την ώρα χρησιμοποιώντας πολύ και το wifi (σχεδόν 2-3 ώρες ημερησίως) και φτάνω άνετα τις 2 μέρες. Μια μέρα το άφησα idle με ΒΤ, WIFI ανοιχτά χωρίς να το πειράζω για 4 ώρες και κατανάλωσε περίπου 50%. Σημειωτέον επίσης ότι η μπαταρία δεν έχει φτάσει ακόμα στο μέγιστο της απόδοσής της μιας και έχει φορτιστεί 2 φορές μέχρι τώρα.

5. Γενικά

Πηγαίνοντας από το diamond στο HD έχω την εντύπωση ότι μεταπήδησα από ένα τηλέφωνο σε ένα pda. Δεν έχω χρησιποιήσει πότε τη γραφίδα (τα πάντα γίνονται πανεύκολα με τα δάχτυλα, ακόμα και στο κλάσσικό windows UI) παρά μόνο για soft reset μετά από κόλλημα και εδώ έχω να τονίσω ότι για μένα είναι μεγάλο φάουλ που δεν άφησαν το κουμπάκι για την επανεκκίνηση εκεί που ήταν και στο diamond - είναι ταλαιπωρία να βάζεις/βγάζεις το καπάκι κάθε φορά.

Πλέον αποφάσισα ότι δεν θα ξαναπάρω συσκευή με μικρότερη οθόνη, είτε μιλάμε για μέγεθος, είτε για ανάλυση. Όταν κυκλοφορήσουν δε και τα WM7 μια συσκευή σαν το HD με capacitative touch και ενδεχομένως 16 εκ. χρώματα θα είναι απλά μαγεία.

6. To Do List

Δεν έχω δουλέψει καθόλου ακόμα το GPS. Μόλις το κάνω θα πω τις εντυπώσεις μου.

@CarpeNoctum

3. Εφαρμογές

Έχω περάσει λίγες εφαρμογές προς το παρόν γιατί βρίσκομαι σε διακοπές. Η μόνη που δημιούργησε πρόβλημα ήταν το gyrator, το οποίο μου έσκισε το orientation του opera. Το έβγαλα προσωρινά και βλέπουμε πάλι.

Νίκο μακριά από το gyrator, μην το ξαναβάλεις. Έχεις την δυνατότητα για άμεσο rotation με ενα tweak. :Όποτε το χρειάζεσαι αρκεί ένα παρεταμενο πάτημα στο πλήκτρο του τηλεφώνου.

Πλέον αποφάσισα ότι δεν θα ξαναπάρω συσκευή με μικρότερη οθόνη, είτε μιλάμε για μέγεθος, είτε για ανάλυση. Όταν κυκλοφορήσουν δε και τα WM7 μια συσκευή σαν το HD με capacitative touch και ενδεχομένως 16 εκ. χρώματα θα είναι απλά μαγεία.

Ετσι ακριβώς, είναι το απόλυτο εργαλείο. Ειλικρινά μιλάω, δεν το λέω επειδή το αγόρασα. Μέχρι στιγμής είναι η πιο πλήρης συσκευή PDA.

Κάνω τα πάντα χωρίς παραχωρήσεις. Μου έχει λύσει τα χέρια στην δουλειά μου. Όχι χάρη στις εφαρμογές, αυτές υπήρχαν και πριν. Το όλο θέμα είναι στην ευκολία πρόσβασης και στην ανετη υλοποίηση τους, λόγο μεγέθους οθόνης, ταχύτητας και σταθερότητας.

Δουλευω με το πληκτρολόγιο της spb και παρόλο που έχει και foul screen, με portrait γράφω πιο γρήγορα και μ' ενα χέρι.

Πραγματικά είναι μια συσκευή που αφήνει τους developers χωρίς δουλειά.

Δεν λέω ότι δεν θα την αλλάξω, γιατί είναι αρώστια το νέο. Όμως για να το κάνω θα πρέπει να υπάρχει διαφορά όση μεταξύ diamond & HD.

Για πλοήγηση με αυτη την οθόνη τι να πούμε, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα PNA.

@CarpeNoctum

Νίκο μακριά από το gyrator, μην το ξαναβάλεις. Έχεις την δυνατότητα για άμεσο rotation με ενα tweak. :Όποτε το χρειάζεσαι αρκεί ένα παρεταμενο πάτημα στο πλήκτρο του τηλεφώνου.

Σε ποιό twak αναφέρεσαι γιατί δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου...

1. Οθόνη

Το browsing είναι μοναδικό.

Το browsing είναι όντως μοναδικό αλλά ο Opera 9 στον χειρισμό δεν μου αρέσει καθόλου. Προτιμώ τον mini Opera αλλά εχει το πρόβλημα με την μικρή γραμματοσειρά.

Αυτό δεν είναι tweak αλλά κανονικά ρύθμιση start->settings->buttons και κάνεις assign το long press phone button να κάνει rotate την οθόνη.

Συμπληρώνω κι εγώ πάντως ότι είναι απόλαυση η συσκευή με αυτονομία παριμοιώδη. Άντε να βγουν και τα panels...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Αυτό δεν είναι tweak αλλά κανονικά ρύθμιση start->settings->buttons και κάνεις assign το long press phone button να κάνει rotate την οθόνη.

Έξυπνο κολπάκι αλλά λίγο ασταθές. Όταν κάνω rotate το inbox των emails δεν κάθεται και γυρνάει πάλι σε Portrait.