Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν απο 10 λεπτά παρέλαβα και γω το δικό μου.

Ερώτηση.

Πόση ώρα πρέπει να το βάλω να φορτίσει πριν αρχίσω να το σκαλίζω.

Του έβαλα την μπαταρία, και το έβαλα στον φορτιστή.

Ούτε καν το άναψα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Κανονικά

Μόλις το φωτάκι γίνει πράσινο, ξεκίνα και βγάλτου τα μάτια.:lol:

Καλορίζικο:) πες από που το αγόρασες?

Μου φαίνεται ότι καλό θα ήταν να βάζαμε όλοι στην υπογραφή μας κάποια στοιχία για να ξέρουμε πως και τι σε τυχόν προβλήματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν απο 10 λεπτά παρέλαβα και γω το δικό μου.

Ερώτηση.

Πόση ώρα πρέπει να το βάλω να φορτίσει πριν αρχίσω να το σκαλίζω.

Του έβαλα την μπαταρία, και το έβαλα στον φορτιστή.

Ούτε καν το άναψα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Εγώ το χρησιμοποίησα κατευθείαν και μετά του έκανα κάποιες πλήρεις φορτίσεις. Κρατάει μια χαρά η μπαταρία πάντως, φτου φτου.

+1 Απο μένα, οι καιροι είναι δύσκολοι και πρεπει πάντα να κοιτάμε που το βάζουμε :)

Off topic: Μαζί με την υπογραφή και το άλλο, προστίθεται και το HD :lol::lol:

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Απο το vnp στην Αγ.Παρασκευή.

Καμία θήκη υπάρχει πουθενά για να την τσιμπήσουμε άμεσα?

Επειδή δεν πρόλαβα να διαβάσω, π΄ρεπει να τσεκάρω κάτι?Να του περάσω κάτι πριν αρχίσω να παίζω μαζί του?

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

Φιλε te_salat το προβλημα δεν εχει να κανει με το πως χρησιμοποιεις το τηλεφωνο. Απλα συμβαινει!

Για το φιλο που θελει φωτογραφιες στο link που παρεθεσα πριν 3-4 σελιδες (στο forum της HTC) υπαρχουν αρκετες φωτογραφιες!

Φιλε te_salat το προβλημα δεν εχει να κανει με το πως χρησιμοποιεις το τηλεφωνο. Απλα συμβαινει!

Για το φιλο που θελει φωτογραφιες στο link που παρεθεσα πριν 3-4 σελιδες (στο forum της HTC) υπαρχουν αρκετες φωτογραφιες!

Φίλε μου δεν σε αμφισβητούμε, απλά εμείς που δεν έχουμε το πρόβλημα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι.

Εγώ ζήτησα φωτογραφίες γιατί δεν είμαι μέλος του φορουμ της ACE ώστε να μπορώ να τις ανοίξω από εκεί.

Λοιπόν είδα κάποιες φωτογραφίες στο XDA.

Αν αυτό είναι το πρόβλημα, http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2948436&postcount=24

δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά, αλλά δεν μου φαίνεται κάτι φυσιολογικό.

Αν δεν έχουν προέλθει από γδάρσιμο, σίγουρα πρόκειται για μεμονομένο λάθος.

Για να γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το χρώμα είναι "φουσκωμένο" πριν φύγει όλο το στρώμα.

Για όσους γνωρίζουν, τα πλαστικά έχουν 3 στρώματα βαφής.

Αστάρι για να πιάσει το χρώμα στο πλαστικό, μετά το χρώμα και τέλος το βερνίκι που δίνει τo glossy φινιρισμα και εξτρα σκληρότητα.

Εδώ αυτό που βλέπουμε, είναι ότι έφυγαν όλα μαζί, που σημαίνει δεν υπήρχε σωστή επαφή χρώματος και πλαστικού από πριν στο σημείο αυτό.

'Οταν λοιπόν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πριν φύγει το χρώμα παρουσιάζεται ένα φουσκωματάκι στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα. Με οποιαδήποτε καταπόνιση είναι φυσιολογικό να φύγει, αφού δεν έχει "κολλήσει" στην επιφάνεια.

ΟΜΩΣ επιμένω ότι ο τρόπος και τα σημεία που δείχνουν οι φωτογραφίες δεν με πείθουν.

Δεν κάνω τον ξερόλα, μπορεί να είμαι λάθος. Θα δείξει.

Το σίγουρο είναι προσοχή στα πεσήματα και στις προσκρούσεις. Ο τρόπος βαφής είναι παρόμοιος με αυτόν των αυτοκινήτων οπότε είναι ευπαθής σε χτυπήματα.

Το ξεφλούδισμα απο φυσιολογική ατελεια βαφής είναι διαφορετικό. Καλύπτει μεγαλύτερα σημεία, κανονικά θα έπρεπε να φεύγει εκτός από τις γωνίες, στο πλαϊ και από πάνο.

Εξετάστε τις συσκευές σας και αν παρουσιάζει το χρώμα κάπου ανωμαλίες στην επιφάνια, να ανησυχείτε διαφορετικα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στιγματάκια σαν τρυπίτσες ναι μπορούν να γίνουν γύρω απο την usb αλλά δεν θα φύγει όλο το χρώμα σαν να γδάρθηκε. Αυτό το 8-10% που μιλά για πρόβλημα στο XDA εννοούν ακριβως κάτι σαν κι αυτό στην φωτογραφία?

Υπομονή, θα δούμε τελικά τι ήταν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φίλε μου δεν σε αμφισβητούμε, απλά εμείς που δεν έχουμε το πρόβλημα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι.

Εγώ ζήτησα φωτογραφίες γιατί δεν είμαι μέλος του φορουμ της ACE ώστε να μπορώ να τις ανοίξω από εκεί.

Κώστα πάρε να χεις φωτογραφίες από μέλη του xda...

http://img148.imageshack.us/my.php?image=dsc02420qs6.jpg

http://img403.imageshack.us/my.php?image=dsc02422ea4.jpg

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2954530&postcount=34

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2956840&postcount=39

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2962928&postcount=52

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2963075&postcount=54

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2966391&postcount=62

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2966689&postcount=65

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2970348&postcount=67

Δειτε τις 3 φωτογραφίες

@Νίκο

Ναι στις φωτογραφίες που υποδυκνύεις είναι πρόβλημα βαφής.

Έχει μπιμπικιάσει το χρώμα. Βλέπετε που είναι τρυπίτσες τρευπίτσες όπως έλεγα παραπάνω?

Αυτό είναι πρόβλημα και σίγουρα οφείλεται σε μ....κια , πιθανώς λερομένη επιφάνεια πλαστικού η χρήση λάθος διαλύτη.

Σίγουρα θα δεχτούν να αλλάξουν τα καπάκια.

Στις δικές μου ειδικά η πρώτη βρωμάει

Ε ναι βρε Κώστα.. Ειδικά η δεύτερη είναι τραγική.. Και μη μου πεις ότι στόχευε για το usb γιατί θα τρελαθώ. Στο diamond δηλαδή που το χα ταράξει γιατί δεν έκανε τέτοιες γρατζουνιές. Προφανώς αν το πιάνεις με χειρουργικά γάντια θα είναι εντάξει. Αλλά αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες και διαβάζω στα φόρα είναι ότι η επιφάνεια αυτή είναι πολύ ευαίσθητη και το θεωρώ φάουλ.

παιδια εχω την αισθηση οτι αυτο εχει συμβει απο μικρο-χτυπηματα.γιαυτο το λογο κ ειναι τοπικο κ οχι γενικευμενο στη συσκευη..η αισθηση μου ειναι...μπορει να κανω λαθοσ...
Samsung Galaxy S8 plus.....

Κι εγώ την ίδια αίσθηση θα είχα αν δεν ήταν τόσοι πολλοί που το αναφέρουν.

Εσείς που δεν έχετε προβλήματα με το πλαστικό για γράψτε λίγο τα πρώτα 3 νούμερα του serial number σας μετά το HT για να δούμε από ποιά εβδομάδα είναι να ξέρουμε. (πχ. HT844)

HT844, και ολα ΟΚ μέχρι στιγμης :nagger:

+1 Απο μένα, οι καιροι είναι δύσκολοι και πρεπει πάντα να κοιτάμε που το βάζουμε :)

:oops:, σαν δεν ντρεπεσαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ATTACH]12966[/ATTACH]

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Deleted !!!!!!!!!!!!!!!!!

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Παιδια υπαρχει καποιο application για facebook αντιστοιχο του youtube για το hd?

Ναι αλλά θα πρέπει να περιμένεις να βγουν τα panels του xperia για το HD.

Facebook Panel.

Δεν ξέρω αν υποστηρίζει chat όμως.

Twitter.

:O πως βρισκω το serial number? μηπως ειναι το ιμει:O

Όχι, αν δεις έξω από το κουτί στο αυτοκόλλητο ο αριθμός κάτω από το ΙΜΕΙ που λέει S/N είναι το serial numner.

Εναλλακτικά το βλέπεις και στο αυτοκόλλητο που φαίνεται αν βγάλεις την μπαταρία από την συσκευή.

Twitter.

Προς τους απανταχού κατόχους της συσκευής!

Επειδή τα ποστ σ' αυτο το θέμα έχουν παρει χαοτικές διαστάσης και επειδη δυστηχώς δεν έχω το χρόνο να το ψαξω όπως θα ήθελα, χρειάζομαι βοήθεια. Πρόκειται να αγοράσω τη συσκευή και από κάποια σύντομα review που έριξα μια ματιά στο ιντερνετ είδα ότι έχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή βίντεο ειδικά με το core player (και καλά δεν αξιοποιεί πλήρως το hardware της συσκευής). Τελικά όσοι το έχετε και το λειτουργείται έχει όντως πρόβλημα?

Επίσης θα θελα να ρωτήσω γενικά στη χρήση του πως είναι? Κάνει κολλήματα? Ο opera 9.5 λειτουργεί καλά? Κάπου διάβασα ότι δεν υποστιρίζει flash. Ισχύει? Δεν θέλω να πετάξω 700 ευρω πάλι για το τίποτα. Αξίζει ή να στραφώ προς το DIAMOND PRO ή XPERIA? Ένας γνωστός μου που αγόρασε πρόσφατα το ΟΜΝΙΑ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος!

Να ρωτήσω και γω κάτι με την σειρά μου.

Υπάρχει κανένας τρόπος να αναβοσβύνει το λαμπάκι έτσι για να ξέρουμε οτι είναι αναμένο το κινητό και δεν έχει τελειώσει η μπάταρία του?(λέω εγώ)

Όταν έχω χαμένη κλήση αναβοσβύνει πορτοκαλί όπως και πιο παλιά.

Με το πράσινο τι γίνεται?

Να ρωτήσω και γω κάτι με την σειρά μου.

Υπάρχει κανένας τρόπος να αναβοσβύνει το λαμπάκι έτσι για να ξέρουμε οτι είναι αναμένο το κινητό και δεν έχει τελειώσει η μπάταρία του?(λέω εγώ)

Όταν έχω χαμένη κλήση αναβοσβύνει πορτοκαλί όπως και πιο παλιά.

Με το πράσινο τι γίνεται?

Καλησπερα. στο δικο μου αναβοσβηνει πρασινο οσο ειναι σε sleep mode, οποτε ξερω οτι ειναι σε λειτουργεια!!!!!

Προς τους απανταχού κατόχους της συσκευής!

Επειδή τα ποστ σ' αυτο το θέμα έχουν παρει χαοτικές διαστάσης και επειδη δυστηχώς δεν έχω το χρόνο να το ψαξω όπως θα ήθελα, χρειάζομαι βοήθεια. Πρόκειται να αγοράσω τη συσκευή και από κάποια σύντομα review που έριξα μια ματιά στο ιντερνετ είδα ότι έχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή βίντεο ειδικά με το core player (και καλά δεν αξιοποιεί πλήρως το hardware της συσκευής). Τελικά όσοι το έχετε και το λειτουργείται έχει όντως πρόβλημα?

Επίσης θα θελα να ρωτήσω γενικά στη χρήση του πως είναι? Κάνει κολλήματα? Ο opera 9.5 λειτουργεί καλά? Κάπου διάβασα ότι δεν υποστιρίζει flash. Ισχύει? Δεν θέλω να πετάξω 700 ευρω πάλι για το τίποτα. Αξίζει ή να στραφώ προς το DIAMOND PRO ή XPERIA? Ένας γνωστός μου που αγόρασε πρόσφατα το ΟΜΝΙΑ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος!

οσον αφορα το video οταν το πρωτο ανοιξα εκανα μετατροπη στο PC μια ταινια να δω πως παιζει. mpeg4 με την καλυτερη ποιοτητα με αναλυση 720χ480 και framerate23976 ηταν σκετη απολαυση σε στιγμες γρήγορωνσκηνων και εντονης δρασης ομως ηταν σκετο δραμα κολλουσε το συμπαν πηγαινε καρε καρε.το ιδιο εργο στην ιδια ποιοτητα στην ιδια ανναλυση και με framerate 15000 ηταν το ιδανικο.δεν ξερω να σε πω ομως αν φταιει ο core η συσκευη.και οπως θα ξανα πω σε αυτην την συσκευη θα απολαυσεις ταινιες του αγγελοπουλου:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δικό μου απο την άλλη δεν αναβοσβύνει.

Ξέρει κανείς τι γίνεται?

ουτε'μενα:confused:

α και κατι αλλο το non sleep γιανα μην σβηνει η οθονη κατα την διάρκεια της συνομιλιας.......δεν δουλευει:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

οσον αφορα το video οταν το πρωτο ανοιξα εκανα μετατροπη στο PC μια ταινια να δω πως παιζει. mpeg4 με την καλυτερη ποιοτητα με αναλυση 720χ480 και framerate23976 ηταν σκετη απολαυση σε στιγμες γρήγορωνσκηνων και εντονης δρασης ομως ηταν σκετο δραμα κολλουσε το συμπαν πηγαινε καρε καρε.το ιδιο εργο στην ιδια ποιοτητα στην ιδια ανναλυση και με framerate 15000 ηταν το ιδανικο.δεν ξερω να σε πω ομως αν φταιει ο core η συσκευη.και οπως θα ξανα πω σε αυτην την συσκευη θα απολαυσεις ταινιες του αγγελοπουλου:p

Δοκιμάστε να μειώσετε το bitrate με μέγιστο το 1mbps, το framerate στα 23-25 είναι οκ μάλλον.

Twitter.

Λοιπόν διάβασα αρκετά ποστ στο XDA σχετικά με το πρόβλημα στο χρώμα.

Τα πράγματα είναι κάπως έτσι όπως τα είπα σε προηγούμενο μήνυμα.

Οι προβληματικές συσκευές παρουσιάζουν από την αρχή ύποπτα σημάδια τα οποία σε λίγες μέρες εξελίσονται όπως τα βλέπουμε σε εικόνες σαν αυτή στα attachment.

Προσωπικά δεν έχω πισθεί ότι πρόκειται για γενικευμένο πρόβλημα που αργά η γρήγορα θα εμφανισθεί σε όλους.

Νομίζω πως με καλό ψάξιμο μπορούμε να διακρίνουμε τυχόν σημεία που θα παρουσιάσουν πρόβλημα.

Μετά από 23 μέρες στα χέρια μου, το δικό μου δεν μου έχει δώσει καμια υποψία ότι μπορεί να χάσει το χρώμα του χωρίς εξωτερική αιτία.

Επαναλαμβάνω τόσα χρόνια που έχω κινητό, από το 1993 δηλαδή, όσες συσκευές ξεβαφαν με την πάροδο του χρόνου, δεν είχαν καμια σχέση με το πρόβλημα που βλέπουμε στις φωτογραφίες των παιδιών.

Το samsung D880 για παράδειγμα χάνει το χρώμα στο glossy γύρω από την οθόνη αλλά σταδιακά. Αρχίζει να θαμπώνει (φευγει το βερινίκι πρώτα) και σιγά σιγά, ομαλα αρχίζει να εξαφανίζεται και το χρώμα, αφήνοντας να εμφανισθεί το μαύρο του πλαστικού. Αυτό γίνεται στα σημεία που υπάρχουν τριβές.

Εδώ στο δικό μας θέμα πρόκειται για manufactured πρόβλημα 100%. Γι' αυτό και συμβαίνει σε μικρό ποσοστό.

Όπως και να 'ναι πρέπει να έχουμε τον νου μας. Δεν είναι δυνατόν ένα πανάκριβο τηλέφωνο απροβλημάτιστο σε όλα τα άλλα να έχει πρόβλημα βαφής, έστω και σε ποσοστό 10%.

Ελπίζω η HTC θα το χειρισθεί σωστά και δεν μας κάνει μπαλάκι μεταξύ καταστημάτων και αντιπροσώπων όπως έγινε με τις οθόνες του Diamond.