andreas_ku990 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Καλά ε αν έχει τιμή γύρω στα 620 ευρώ όπως αναφέρει και το gsmarena τότε θα πουλίσει πολύ. http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd_gets_video_previewed_available_for_preorder_at_619_euro-news-596.php Αχχχχ... Περιμένω και πως περιμένω τα Χριστούγεννα :P Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Καλά ε αν έχει τιμή γύρω στα 620 ευρώ όπως αναφέρει και το gsmarena τότε θα πουλίσει πολύ. http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd_gets_video_previewed_available_for_preorder_at_619_euro-news-596.php Αχχχχ... Περιμένω και πως περιμένω τα Χριστούγεννα :P Ψόφησε το Pro; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μπορεί ... Πάντως είναι τέλεια συσκευή αν και λίγο μεγάλη σε μέγεθος. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_T Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Εκπληκτική συσκευή όντως. Δείχνει ότι αν θέλει η HTC βγάζει πολύ καλές συσκευές. Και δικαιολογείται γιατί το Diamond έχει ορισμένες ελλείψεις (κακώς βέβαια). Και εγώ είμαι ανάμεσα σε Diamond και HD. Η διαφορά στην τιμή πάντως θα είναι γύρω στα 200 € πιστεύω καθώς το HD θα πάει γύρω στα 800. Παράθεση ---------------------------------------------------- "Free your mind..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ψόφησε το Pro; κάτσε έχουμε καιρό ακόμα (για να ψοφήσει και το HD κλπ.) πάντως δεν είναι εντάξει ο πατέρας του... έπρεπε να του πάρει και το pro και το HD για να έχει να αλλάζει ο νεαρός μας αν θες μπορούμε να του μιλήσουμε Ανδρέα να σου βγάλει ένα μικρό badget, 700 ευρώ ανά τρίμηνο (πλην κανονικού χαρτζιλικιού) για τις PDA ανάγκες σου Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Η διαφορά στην τιμή πάντως θα είναι γύρω στα 200 € Με τίποτα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ψόφησε το Pro; Παιδιά... μην λέμε ότι να 'ναι! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 αχαχχαχα nls τι κακούλης είσαι!:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδιά... μην λέμε ότι να 'ναι! :rolleyes: Η ερώτηση πήγαινε στον andrea :rolleyes:. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 αχαχχαχα nls τι κακούλης είσαι!:grin: :X:lol::O μπορεί να ζηλεύω κιόλας (δεν ακούστηκε αυτό ακόμα, πως κι έτσι) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Πολύ αστείο. Γέλασα πάρα πολύ. Που θα πάει θα έρθω από εκεί (Ελλάδα) καμιά μέρα κάπου θα σε βρω :p ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 πάντως δεν στα λέω με κακία να το ξέρεις ελπίζω να σε ταρακουνήσω λίγο, αλλά δεν το βλέπω Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ωχ τώρα πρόσεξα οτι είναι 13.:blink: Τι κρίμα που βαριέμαι να κράξω αυτή την ώρα.:frog: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 καλησπερα,πριν απο μια βδομαδα ειχα καταληξει στο pro,αλλα το hd με εβαλε στην πριζα. πρωτον η οθονη,μετα οτι το θεωρω πολυ ομορφη συσκευη,απλα το μονο μειον πιστευω οτι θα ειναι λιγο δυσκολο στην χρηση των κουμπιων που εχει. μεχρι να βγει και η τιμη επισημα,και φυσικα ποτε θα ερθει εχουμε να ακουσουμε και να διαβασουμε πολλα και διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ωχ τώρα πρόσεξα οτι είναι 13. Τι κρίμα που βαριέμαι να κράξω αυτή την ώρα. Καλά εσύ τώρα το είδες ???? Κατάλαβα... πάντως δεν στα λέω με κακία να το ξέρεις ελπίζω να σε ταρακουνήσω λίγο, αλλά δεν το βλέπω Ναι όμως πολύ ειρωνία... Αλλά για ποιο λόγο να με ταρακουνήσεις ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Η ερώτηση πήγαινε στον andrea :rolleyes:. Sorry τότε, στη βιασύνη μου δεν το πρόσεξα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 γιατι στην ηλικια που εχεις προτεραιοτητα κανονικα θα επρεπε να ειχαν αλλα πραγματα και οχι τα κινητα,τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο. μην ξεχνας,παιδι και εφηβος εισαι μονο μια φορα... δεν γυρνανε πισω κινητα θα δοκιμαζεις μια ζωη... μην το παρεις σαν υποδειξη,δεν ειμαι εγω αρμοδιος να δινω συμβουλες,παρτο σαν μια φιλικη τοποθετιση,και χωρις καθολου ειρωνια. καθε αλλο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 γιατι στην ηλικια που εχεις προτεραιοτητα κανονικα θα επρεπε να ειχαν αλλα πραγματα και οχι τα κινητα,τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο Καλώς ή κακώς οι εποχές έχουν αλλάξει. Κακώς ασχολούμαστε με τον Ανδρέα, δικαίωμα του είναι όπως αντίστοιχα και του κάθε 40άρη και 50άρη που είναι εδώ μέσα, που παρόλο που έχει τόσες ευθύνες, ασχολείται με τον ίδιο ζήλο με αυτές τις συσκευές. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή η συσκευή θα είναι γύρω στα 650 ευρώ. Το iphone από την άλλη, μπορώ να το αγοράσω με 300 ευρώ (το 3G). Εσείς τι λέτε να κάνω...; Δεν έχω τα λεφτά για αυτή την συσκευή αλλά θα καθυστερήσω την αγορά μου αν νομίζεται ότι αξίζει περισσότερη αυτή. Αυτή την στιγμή έχω το TyTN Ι και εντάξει.. είναι καλό, αλλά με αρκετά προβλήματα η οθόνη, keyboard, κτλ από την πολλή χρήση... Εσείς τι νομίζεται; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή η συσκευή θα είναι γύρω στα 650 ευρώ. Το iphone από την άλλη, μπορώ να το αγοράσω με 300 ευρώ (το 3G). Εσείς τι λέτε να κάνω...; Δεν έχω τα λεφτά για αυτή την συσκευή αλλά θα καθυστερήσω την αγορά μου αν νομίζεται ότι αξίζει περισσότερη αυτή. Αυτή την στιγμή έχω το TyTN Ι και εντάξει.. είναι καλό, αλλά με αρκετά προβλήματα η οθόνη, keyboard, κτλ από την πολλή χρήση... Εσείς τι νομίζεται; Ευχαριστώ. Σε αυτό το φόρουμ η απάντηση είναι προφανής! Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 η Ace λέει αναμενόμενη τιμή Hd 800 ευρώ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Γνώμη μου, μιας και θέλει να χτυπήσει το iphοne καλύτερα μην το βάλει τόσο. 650 το πολύ. Ελπίζω. Όπως έχω ξαναπεί, δεν παίζει να χτυπήσει iPhone κατευθείαν, κατά τη γνώμη μου. Γιατί υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων που παίρνουν iPhone: 1) Οι αδαείς που παρασέρνονται/εντυπωσιάζονται από το (φοβερό, ομολογουμένως) marketing της Apple και το αγοράζουν επειδή είναι ωραίο/μοδάτο/πιασάρικο (οι περισσότεροι δε γνωρίζουν καν την ύπαρξη εναλλακτικών λύσεων)... 2) Οι συνειδητοποιημένοι που επιλέγουν επειδή θέλουν ευχρηστία, ομοιογένεια στο λειτουργικό, καλύτερη απόκριση και άλλες ομορφιές, και βάζουν τα χαρακτηριστικά σε 2η μοίρα. Το 1ο δεν αλλάζει, εκτός αν η HTC ταρακουνήσει τα νερά του marketing (σχεδόν απίθανο). Το 2ο, επίσης δεν αλλάζει γιατί το HD παραμένει WM και συνεχίζει να κουβαλάει τα "λειτουργικά κουσούρια" του Diamond, οπότε τα φοβερά χαρακτηριστικά του ποσώς ενδιαφέρουν τους iPhone fans... Πάντως τα 800€ είναι στα όρια της λογικής τιμής... Νομίζω ότι στα 700-750 θα ήταν πιο λογικό, αλλά σιγά-σιγά θα πέσει η τιμή σε πιο φυσιολογικά επίπεδα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 η Ace λέει αναμενόμενη τιμή Hd 800 ευρώ H ACE milaei omws gia tin elliniki syskevi. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 H ACE milaei omws gia tin elliniki syskevi. :rolleyes: Akrivos...pios eipe oti ellhnikh syskeuh tha paroume...:lol::lol::lol: Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 800Ε??:confused::confused: τουλαχιστον θα εχουμε το κεφαλι μας ησυχο σε θεμα εγγυησης.:):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts