Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα...θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.αμα κανω αναβαθμιση λογισμικου στο ν85 μου(hacked) θα πρεπει υστερα να κανω παλι την διαδικασια με το helloox..??

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπερα...θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.αμα κανω αναβαθμιση λογισμικου στο ν85 μου(hacked) θα πρεπει υστερα να κανω παλι την διαδικασια με το helloox..??

Όχι δεν θα χρειαστεί να ξανακάνεις την διαδικασία με το HelloOX, γιατί δεν θα χαθεί κάτι από την συσκευή σου, θα μείνουν όλα ως έχουν. Την διαδικασία θα την κάνεις ξανά μόνο σε περίπτωση που κάνεις hard format μετά την αναβάθμιση, οπότε και θα σβηστούν όλα από την συσκευή σου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση Hacked? To kin μου είναι vodafone... Στην Νόκια δεν μου το κάνουν. Απαγορεύετε λέει... Μόνος μου γίνετε???

Στο FAQ της ενότητας αναφέρεται η διαδικασία.

Αν είναι VL πολύ πιθανό να μην έχεις τη δυνατότητα να περάσεις την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση της Nokia.

Αν όμως θέλεις οπωσδήποτε να το κάνεις έχει αναφερθεί πάρα μα πάρα πολλές φορές η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να σου δοθεί η δυνατότητα να την περάσεις.

Οδηγός υπάρχεις επίσης στο FAQ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Όπως είναι τώρα, αναβάθμιση δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου.

Στο S60 3rd Edition Platform FAQ όπως έγραψα και πριν λέει αναλυτικά τι μπορείς να κάνεις ώστε να μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση.

Αυτά εσύ δεν τα έγραψες???

Ναι, και...;:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Στο προηγούμενο ποστ μου γράφεις ότι γίνετε άμα θες......

Στο FAQ αναφέρεται στην περίπτωση που δεν έχεις VL......

Μπορείς να με βοηθήσεις με κάποιο τρόπο????

Καλησπερα.

Κατοχος του Ν85 εδω και 8 μηνες με αναμεικτα συναισθηματα.

Προσωπικα εχοντας αγορασει μια συσκευη απο τις 1ες παρτιδες, αντιμετωπισα τα χιλια μυρια .Το κυριοτερο ηταν οτι το κινητο ακομα και κλειστο αποφορτιζοταν!Πηγε εξωτερικο και μετα απο ...εναμιση μηνα αναμονης, το δοκιμαζω αφου επεστρεψε, και στις φορτισεις (ειτε φορτιστη, ειτε μεσω USB) οταν εβγαζε μηνυμα πληρους φορτισης, εσβηνε εντελως!

Ξανα πισω στο σερβις οπου μου λενε παλι για εξωτερικο...απο τα πολλα μου εδωσαν μια νεα συσκευη.Αυτα εγιναν μεσα σε Ιουνιο και Ιουλιο μιας και πρωτυτερα το χρησιμοποιουσα πολυ αραια.

Φίλε το κινητό το αγόρασα Φεβρουάριο και είχα πολλά προβλήματα. Μετα από 1,5 μήνα στο service στο εξωτερικό το παρέλαβα σήμερα, δεν μου έκαναν αντικατάσταση αλλά μου άλλαξαν κάποια πράγματα όπως το ακουστικό. Το θέμα είναι ότι έχει αποφωρτίσει την μπαταρία που είχε μέσα όταν το έστειλα , δοκίμασα μια δεύτερη που είχα αγοράσει για εφεδρική την οποία την αδειάζει και αυτήν , ενώ όταν το φορτίζω το κινητό παίρνει φωτιά (και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά ένα μικρό πονοκέφαλο τον έχω) και δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλεις στο αυτί .

Τι να κάνω τώρα ? Να το αφήσω στο συρτάρι και να πάει χαμένο ? Να απαιτήσω αντικατάσταση ? Εσύ πως το κατάφερες ?

Όντως πρόκειται για πολύ καλό κινητό αλλα λείπει η ποιότητα και η σωστή υποστήριξη. Δύσκολα ξανα Νοκια.

Θα πρεπει να δοκιμασεις το κινητο σου, ωστε να ανταποκρινεται στις προδιαγραφες που σου δινει ο κατασκευαστης, αν οντως κατι δεν ειναι συμφωνο με αυτες, εχεις το δικαιωμα να τους "ενοχλεις" ωσπου να σου δωσουν κατι που να δουλευει σωστα.

Στη θεση σου θα εκανα μια πληρη φορτιση με τη μαμα μπαταρια (αυτη που ηταν στη συσκευασια) και θα εβλεπα τι αναμονη εχει με νορμαλ χρηση.Αν αυτο το εκρινα λιγο θα το πηγαινα παλι στο σερβις.Οσο για την υπερθερμανση τετοια προβληματα δεν εχω - αν και το φορτιζω απο το USB συνηθως, ας μας πουν και αλλοι n85ers. :)

Γενικα μην απογοητευεσαι και πηγαινε τους το παλι για ελεγχο με τα φαινομενα που αναφερεις.Ειναι κριμα γιατι ειναι πολυ καλο κινητο - αν και ολιγον παρεξηγημενο - για να καταληξει στο συρταρι σου.

ΥΓ - οντως εχουν δικαιωμα να σου αλλαξουν οτι εκεινοι κρινουν ωστε να δουλεψει σωστα, αλλα το θεμα ειναι για ποσο εσυ μπορεις να μενεις χωρις κινητο. ;)

Κι εγω Ν85 εχω... Στη φοτιση ποτε δε μου ζεσταινοταν. Καποιες φορες βεβαια μπορει να μην αναγνωριζε τον φορτιστη και να μη φορτιζε. Μολις ξαναεβαζα το βυσμα του φορτιστη ολα καλα... Τωρα δε μου παρουσιαζει κανενα προβλημα. Να πας και να τους ενοχλεις συνεχεια.... Να τους βαλεις και τις φωνες και να τους απειλησεις για μυνησεις και τετοια. Αν κρινεις οτι πρεπει να σου αλλαξουν το κινητο. Το θεμα ειναι μεχρι ποσο θα αντεξεις χωρις κινητο.....
Hello !

• 2 weeks later...

μπορω να εχω μια γενικη εικονα/συνοψη για το τηλεφωνο διοτι ειμαι ετοιμος να το χτυπησω?

ισχυει τελικα το προβλημα με την διαδρομη του slide και το καπακι της μπαταριας,ή εχει διορθωθει στις τελευταιες παρτιδες?

απο ηχο,μπαταρια,αισθηση ποιοτητας κατασκευης πως παει?

ειχα το ν95 και εαν μπορειτε να μου δωσετε ενα μετρο συγκρισης θα βοηθουσε πολυ.

ευχαριστω...

Λοιπόν φίλε dp8 το κινητό σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλό, τουλάχιστον σε εμένα. Άλλα παιδιά πιο πάνω γράφουν προβλήματα με τη μπαταρία και τέτοια. Εγώ δεν είχα πρόβλημα σοβαρόμε τη μπαταρία. Ένα που είχα δορθώθηκε με την αναβάθμιση. Από φωτογραφίες δεν είναι πολύ καλό, κι ειδικά στο σκοτάδι. Το βίντεο του είναι αρκετά καλό. Η ποιότητα κατασκευής του κι αυτή είναι καλή. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με την κατασκευή του κι δε φροντίζω και πολύ τα κινητά μου, συχνά πυκνά είμαι λίγο απρόσεχτος...

Και τώρα στο πρόβλημά μου. Παιδιά το βάζω στον η/υ το Ν85 στη λειτουργεία μαζική αποθήκευση για να μεταφέρω αρχεία από την κάρτα μνήμης στον η/υ κι αντίστροφα. Μόλις το συνδέω τα windows xp pro μου ανοίγουν αφαιρούμενος δίσκος και το παραθυράκι με τις επιλογές (άνοιγμα αρχείων και φακέλων κτλ.). Επιλέγω από το παραθυράκι άνοιγμα αρχείων και μόλις με βάζει μέσα στα αρχεία της κάρτας μνήμης και μπόρω να κάνω ότι θέλω μετά από 5 δευτερόλεπτα με πετάει έξω, κλείνει το παράθυρο με τα αρχεία της κάρτας μνήμης και μου ανοίγει ξανά το παράθυρο με τις επιλογές (άνοιγμα αρχείων κτλ.), λες και ξαναδιαβάζει ο η/υ ότι συνδέθηκε πάλι το κίνητο. Αυτό το πράγμα το έχω σχεδόν εδώ και 4 μήνες. Αλλά για ένα χρονικό διάστημα δε το έκανε. Τώρα πάλι τα ίδια..... Τι μπορεί να συμβαίνει ? (Έκδοση λογισμικού: 30.019.53.1)

Hello !

Δε κάνεις μια μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης...

εγώ έχω άλλη άποψη σχετικά με τις φωτογραφίες. πιστεύω είναι πολύ καλό. γενικά εγώ με το τηλέφωνο δεν έχω το παραμικρό είμαι πολύ ευχαριστημένος !
PaOk RE!!!!

Δε κάνεις μια μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης...

Η κάρτα μνήμης του είναι η εργοστασιακή. Βασικά δε θέλω να κάνω μορφοποίηση γιατί δε ξέρω αν θα μπορέσω να κρατήσω back-up στον η/υ με τα προβλήματα της σύνδεση που έχω. Καμία άλλη ιδέα ?

Hello !

@johntfsi μήπως το συνδέεις μέσω κάποιο hub? Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ παλιά λόγω ότι έβαζα το καλώδιο στο hub και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά έκανε αποσύνδεση και πάλι σύνδεση. Επίσης υπάρχει περίπτωση να σου το κάνει και αν το συνδέεις στις μπροστά θύρες του υπολογιστή.

Η λύση είναι να αλλάξεις θύρα. Το συνδέεις απευθείας σε μία από τις πίσω θύρες του υπολογιστή και είναι εντάξει!

@johntfsi μήπως το συνδέεις μέσω κάποιο hub? Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ παλιά λόγω ότι έβαζα το καλώδιο στο hub και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά έκανε αποσύνδεση και πάλι σύνδεση. Επίσης υπάρχει περίπτωση να σου το κάνει και αν το συνδέεις στις μπροστά θύρες του υπολογιστή.

Η λύση είναι να αλλάξεις θύρα. Το συνδέεις απευθείας σε μία από τις πίσω θύρες του υπολογιστή και είναι εντάξει!

Φίλε μου το συνδέω στις μπροστινές θύρες. Δε χρησιμοποιώ hub. Άμα το συνδέσω στις θύρες πίσω τι θα αλλάξει? Ποια η διαφορά με των πίσω θυρών με των μπροστινών?

Hello !

Ο τρόπος σύνδεσης των θυρών με τη μητρική.

Κάνε το. Δεν χάνεις κάτι!

Ο δικός μου ο υπολογιστής δεν έχει μπροστινές θύρες.. αλλά έχω ακούσει ότι με κάποιες συσκευές υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης σε μπροστινές θύρες και σε hub. Για παράδειγμα ο ξάδερφός μου έχει ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο WD τον οποίο δεν τον αναγνωρίζει σωστά στις μπροστινές θύρες του υπολογιστή του. Στις πίσω συνδέεται κανονικά!

Το πρόβλημα υπάρχει μάλλον στο ότι η συσκευή υποστηρίζει σωστή σύνδεση μέχρι μια συγκεκριμένη απόσταση καλωδίου. Ακόμα και οι μπροστά θύρες του υπολογιστή συνδέονται με καλώδιο μέχρι την μητρική. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις όπου με τις μπροστινές θύρες μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Δεν το έχω ψάξει και πολύ να δω τί ακριβώς παίζει ρόλο.

Εγώ πλέον έχω συνδεδεμένο μόνιμα το καλώδιο στον υπολογιστή γιατί δεν με βολεύει να το βάζω και να το βγάζω. Δοκίμασέ το πάντως.

Οκ παιδιά θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Δεν ήξερα ότι η σύνδεση των θυρών usb με τη μητρική μπορεί να παίζει ρόλο.
Hello !

Παιδιά το συνέδεσα στις πίσω θύρες usb και πάλι τα ίδα προβλήματα μου βγάζει...

Καμία ιδέα για το τι να φταίει?

Ευχαριστώ

Hello !

Καλησπέρα

Έχω κι εγώ ένα Ν85 μπορώ να πω ότι εκτός από κάτι ψιλοκολληματάκια σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητο.

Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή με το Nokia maps χρεώνομαι την περιήγηση με το gps, εάν γνωρίζετε κάποιο navi προγραμμα πχ igo, garmin destinator που μπορούμε να το εγκαταστήσουμε στο κινητο για Navigator

Ευχαριστώ

Stouri

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ

GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2723960#post2723960

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Εχω το Ν85 από τον Δεκέμβρη.

Από πλευράς δυνατοτήτων του τηλεφώνου, είμαι 100% ικανοποιημένος. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή (δεν έχω τζόγο π.χ. που ανέφεραν άλλοι χρήστες), η κάμερα δυνατή, το GPS εξαιρετικά ακριβές, κλειδώνει δορυφόρους στο λεπτό ακόμα και σε κλειστούς χώρους, το wi-fi εξαιρετικό.

Ομως... Εχω προβλήματα επανεκκινήσεων από το πουθενά! Στην αρχή το πρόβλημα ήταν όταν χρησιμοποιούσα το GPS και τη φωνητική καθοδήγηση. Το κινητό πολύ συχνά έκλεινε και μάλιστα μερικές φορές χρειάστηκε να αφαιρέσω την μπαταρία και να την ξανατοποθετήσω ώστε να λειτουργήσει! Το κινητό επίσης κλείνει συχνά κατά τη διάρκεια φόρτισης. Κάποιες άλλες φορές το έχω στο γραφείο μου νομίζοντας ότι είναι ανοιχτό, όμως έχει κλείσει!

Ενημέρωση λογισμικού κάνω από το nokia update. Μια φορά που χρειάστηκε να το πάω για επισκευή τους ανέφερα το πρόβλημα, υποτίθεται ότι το κοίταξαν και δεν βρήκαν τίποτα όμως δεν είδα βελτίωση.

Και κάτι από την εμπειρία μου με το κέντρο επισκευής:

Πριν 1-2 μήνες μου έπεσε και χάλασε το μεγάφωνο, μπορούσα να πραγματοποιήσω κλήσεις μόνο με ανοιχτή ακρόαση. Δεν ήταν τίποτα, το πήγα σε nokia shop για επισκευή και φυσικά δεν τους είπα ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από πτώση. Το επισκεύασαν την επόμενη μέρα, χωρίς να με καλύπτει η εγγύηση, γιατί λέει βρήκαν... σκόνη και ρινίσματα σιδήρου μέσα και με ρώτησαν αν δουλεύω σε σιδηρουργείο!! Τους απάντησα ότι η σκόνη ή τα ρινίσματα θα μπορούσαν να είναι άμμος από την παραλία κι ότι δεν ήξερα ότι αγόρασα... αεροστεγές τηλέφωνο! Φυσικά τελείωσα την κουβέντα εκεί γιατί η χρέωση ήταν πολύ χαμηλή. Ελπίζω βέβαια να μην χρειαστεί να κάνω καμιά σοβαρή επισκευή, γιατί απ' ότι φαίνεται η εγγύηση είναι μόνο για τους τύπους, ως συνήθως. Ολο και κάποια δικαιολογία θα βρουν για να χρεώσουν.

Κάτι τελευταίο, αν γνωρίζει κάποιος: Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Garmin mobile, έκδοση 4.10(60), σπασμένο. Ακολούθησα τις οδηγίες, η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε κανονικά, πλην όμως δεν μπορώ να τρέξω το πρόγραμμα. Πατάω στο 'άνοιγμα' της εφαρμογής και μένω εκεί. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Η έκδοση αυτή δεν κάνει για το Ν85;

Κάτι τελευταίο, αν γνωρίζει κάποιος: Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Garmin mobile, έκδοση 4.10(60), σπασμένο. Ακολούθησα τις οδηγίες, η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε κανονικά, πλην όμως δεν μπορώ να τρέξω το πρόγραμμα. Πατάω στο 'άνοιγμα' της εφαρμογής και μένω εκεί. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Η έκδοση αυτή δεν κάνει για το Ν85;

Βρες την τρέχουσα έκδοση 5.00.60 που κάνει για όλες τις fp2 συσκευές όπως το Ν85 κλπ.