giannisj5 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Ρε παιδιά όταν τραβάω βίντεο δεν μου ηχογραφεί ήχο, το έχει πάθει κανένας άλλος? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Ρε παιδιά όταν τραβάω βίντεο δεν μου ηχογραφεί ήχο, το έχει πάθει κανένας άλλος? Δες στις ρυθμισεις σου , αν εχεις βαλει ηχογραφηση φωνης. Δες και την επιλογη καθαρου ηχου... ------------- Ασχετο: Το αυτονομο gps , δεν σε χρεωνει καθολου. Αλλα γιατι εχω την εντυπωση πως κανει ωρα να επικοινωνησει με δορυφορο? Το υποβοηθουμενο, σε χρεωνει που και που. Διαβασα πως αυτη η επιλογη συνδεεται με δορυφορο της εταιριας . (vdf, cosmote,wind...) Καμμια παρατηρηση?:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Δες στις ρυθμισεις σου , αν εχεις βαλει ηχογραφηση φωνης. Δες και την επιλογη καθαρου ηχου... πάω Ρυθμίσεις, Άλλα, και στη Φωνή είναι ενεργοποιημένο το Απ.σιγ. και το Μικρόφωνο καθαρού ήχου είναι ενεργοποιημένο, δεν καταλαβαίνω τι έχει... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael_1985 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 πάω Ρυθμίσεις, Άλλα, και στη Φωνή είναι ενεργοποιημένο το Απ.σιγ. και το Μικρόφωνο καθαρού ήχου είναι ενεργοποιημένο, δεν καταλαβαίνω τι έχει... Σε fast kai slow motion δεν ηχογραφεί ήχο, μόνο σε normal mode. Μήπως εννοείς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Σε επικοινωνία που είχα με την LG μου είπαν ότι πρέπει το GPS να είναι στο αυτόνομο … εφ όσον συνδέεται με wi-fi δεν χρεώνεται τίποτα. Στη περίπτωση σύνδεσης με wap χρεώνεται και στις δυο περιπτώσεις (υποβοηθούμενο ή αυτόνομο) αλλά δεν μου διευκρίνισαν ποια η διαφορά και γιατί θα πρέπει να είναι στο αυτόνομο και όχι στο υποβοηθούμενο. Ότι καταλάβατε… κατάλαβα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Σε fast kai slow motion δεν ηχογραφεί ήχο, μόνο σε normal mode. Μήπως εννοείς αυτό; οχι στο normal εννοώ Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 mipws lew mipws ....einai xazo alla try,,,, otan patas anaparagogi tou video pou travikses dokimase na dinamoseis ton eixo ,,,egw etsi mia fora tin patisa Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 mipws lew mipws ....einai xazo alla try,,,, otan patas anaparagogi tou video pou travikses dokimase na dinamoseis ton eixo ,,,egw etsi mia fora tin patisa xaxaxa ναι ρε συ ειναι το πρωτο που δοκιμασα, το βαζω στο τερμα αλλα κα ιπαλι δεν ακουγεται τιποτα. Το μονο που ακουγεται ειναι οταν ζουμαρω κανει ενα παρα πολυ σιγανο και διακριτικο συριγμο, ενα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αλλα μονο οταν ζουμαρω και ξεζουμαρω. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 file mou to inta na se pw den kserw,,,,pane kalitera na sto doune apo ekei pou to peires.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 xaxaxa ναι ρε συ ειναι το πρωτο που δοκιμασα, το βαζω στο τερμα αλλα κα ιπαλι δεν ακουγεται τιποτα. Το μονο που ακουγεται ειναι οταν ζουμαρω κανει ενα παρα πολυ σιγανο και διακριτικο συριγμο, ενα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αλλα μονο οταν ζουμαρω και ξεζουμαρω. Ποια εκδοση λογισμικου φοράς;Το λεω γιατι μια ανεπισημη ειχε αυτο το προβλημα απ' οτι θυμαμαι. Πριν το πας σερβις, δοκιμασε ενα reset απο το κρυφο μενου(κανε μπακ απ τις επαφες, υποψη οτι θα χαθουν επαφες,μηνυματα) Το αυτονομο gps , δεν σε χρεωνει καθολου. Αλλα γιατι εχω την εντυπωση πως κανει ωρα να επικοινωνησει με δορυφορο? Το υποβοηθουμενο, σε χρεωνει που και που. Διαβασα πως αυτη η επιλογη συνδεεται με δορυφορο της εταιριας . (vdf, cosmote,wind...) Καμμια παρατηρηση?:) Το αυτονομο gps κανει πραγματι παραπανω ωρα γιατι επικοινωνει ας πουμε το gps του κινητου με δορυφορο , χωρις καμια βοηθεια απο καποια κεραια κινητης εταιριας-αυτο ειναι κ το Αssisted - Gps. Στο δικο μου κινητο την πρωτη φορα που δοκιμασα το αυτονομο με το j.buddy και το geotaggin σε συγκεκριμενη θεση (στο παραθυρο του γραφειου μου), εκανε γυρω στα 5 λεπτα να λοκαρει.Τις επομενες φορες ομως λοκαρει κατω απο ενα λεπτο. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 file mou to inta na se pw den kserw,,,,pane kalitera na sto doune apo ekei pou to peires.... ωρε , τράβα πάνε να κάνεις ένα reset, τσιάν δεν κάμει τίποτα, πέτα το στου τοίχο ! Δουκίμασ' να περάσεις κι καν' άλλου firrmware.... Ύστερα βλέπεις.. Οκ spidey ενα verification ήθελα! ;) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Ποια εκδοση λογισμικου φοράς;Το λεω γιατι μια ανεπισημη ειχε αυτο το προβλημα απ' οτι θυμαμαι. Πριν το πας σερβις, δοκιμασε ενα reset απο το κρυφο μενου(κανε μπακ απ τις επαφες, υποψη οτι θα χαθουν επαφες,μηνυματα) εβαλα την v11k λες να φταιει αυτο? αν κάνω reset θα μπει η v10i που είχε οταν το αγορασα? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 εβαλα την v11k λες να φταιει αυτο? αν κάνω reset θα μπει η v10i που είχε οταν το αγορασα? Όχι βεβαια. Απλα θα γυρισει το κινητο στην εργοστασιακη του μορφη. Οπως το πρωτοανοιξες. Η 10k ειναι original οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα με την εγγυηση!:) Δεν χρειαζεται δλδ να περασεις την 10i... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 εβαλα την v11k λες να φταιει αυτο? αν κάνω reset θα μπει η v10i που είχε οταν το αγορασα? Δοκιμασε να βαλεις την τελευταια επισημη την 10k ή την 10j(εξίσου καλή) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aporw Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Να ρωτησω κατι?? ο ηχος τι λεει??οταν σε περνουν τηλ χτηπαει δυνατα??:worry: Παράθεση Aporw me mena...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffyiannis Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 πώς μπαίνουμε στο κρυφό μενού?βοηθάει ως πρός την απόδοση του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jester1 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Καλησπερα παιδες...χθες αγορασα το κινητο και μπορω να πω οτι εχω μεινει κατενθουσιασμενος...απλα τελειο...και το ηχειο μια χαρα μου φαινεται...εξαλλου αν κανω παρτυ στο σπιτι δε θα παιξω μουσικη απο το κινητο:D ενα μικρο προβληματακι εχω μονο...με ποια ρυθμιση στα μηνυματα μπορω να αυξησω τον αριθμο των χαρακτηρων που εχει ενα sms...γιατι τωρα μετα τους 70 χαρακτηρες μου το στελνει σαν 2πλο μηνυμα... ευχαριστω πολυ!!!! ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffyiannis Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Καλησπερα παιδες...χθες αγορασα το κινητο και μπορω να πω οτι εχω μεινει κατενθουσιασμενος...απλα τελειο...και το ηχειο μια χαρα μου φαινεται...εξαλλου αν κανω παρτυ στο σπιτι δε θα παιξω μουσικη απο το κινητο:D ενα μικρο προβληματακι εχω μονο...με ποια ρυθμιση στα μηνυματα μπορω να αυξησω τον αριθμο των χαρακτηρων που εχει ενα sms...γιατι τωρα μετα τους 70 χαρακτηρες μου το στελνει σαν 2πλο μηνυμα... ευχαριστω πολυ!!!! ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ!!!! δέν μάς τήν λές και σε εμάς?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jester1 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Πηγαινεις στα μηνυματα---ρυθμισεις sms και εκει που λεει κωδικοποιηση χαρακτηρων επιλεγεις προεπιλεγμενη αλφαβητο...!! Τωρα ομως προεκυψε ενα αλλο προβλημα...:pΠως μπορω να γραφω μονο με κεφαλαια??Και στα μηνυματα και στην προσθηκη επαφων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delinquent Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Πηγαινεις στα μηνυματα---ρυθμισεις sms και εκει που λεει κωδικοποιηση χαρακτηρων επιλεγεις προεπιλεγμενη αλφαβητο...!! Τωρα ομως προεκυψε ενα αλλο προβλημα...:pΠως μπορω να γραφω μονο με κεφαλαια??Και στα μηνυματα και στην προσθηκη επαφων?? Πατησε 2 φορες το κουμπακι με το βελος(κατι σαν caps lock)που εχει! Αυτο θα αλλαξει χρωμα και θα γινει λιγο καφε! Τωρα μπορεις να γραφεις μονο με κεφαλαια! Ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση Drazen #3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jester1 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 ευχαριστω πολυ φιλε μου...βοηθησες πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Πηγαινεις στα μηνυματα---ρυθμισεις sms και εκει που λεει κωδικοποιηση χαρακτηρων επιλεγεις προεπιλεγμενη αλφαβητο...!! Τωρα ομως προεκυψε ενα αλλο προβλημα...:pΠως μπορω να γραφω μονο με κεφαλαια??Και στα μηνυματα και στην προσθηκη επαφων?? Απο ότι εχω καταλάβει τελικά , κανείς δε μπαίνει στον κόπο να διαβάσει το manual..:p:p Φιλικά πάντα..κ καλώς να το χαρείς το κινητό σου :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traction Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Μπορεί κάποιοςνα επιβεβαιώσει ότι υπάρχει έλλειψη του LG Renoir στη Vodafone?:confused: Θα παραλάμβανα αυτές τις μέρες αλλά ενημερώθηκα ότι δεν υπάρχει απόθεμα και θα παραλάβω (μάλλον) την επόμενη εβδομάδα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Παιδια μερικες φορες οταν παω να κανω κληση με το renoir, αυτο σαν να κανει την διαδικασια για την κληση στα πρωτα 3 δευτερολεπτα, αλλα μετα κολλαει και τερματιζει την κληση αυτοματα.Δοκιμαζοντας πάλι, γινεται το ιδιο.Συνηθως την 3 η την 4 φορα ξεκολλαει και παιρνει κανονικα τηλεφωνο.Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Εχω την v10j εκδοση λογισμικου.αναβαθμιση μηπως θα βοηθουσε?Καποιος να δωσει σε link την πιο προσφατη επισημη εκδοση λογισμικου? ευχαριστω. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael_1985 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Παιδια μερικες φορες οταν παω να κανω κληση με το renoir, αυτο σαν να κανει την διαδικασια για την κληση στα πρωτα 3 δευτερολεπτα, αλλα μετα κολλαει και τερματιζει την κληση αυτοματα.Δοκιμαζοντας πάλι, γινεται το ιδιο.Συνηθως την 3 η την 4 φορα ξεκολλαει και παιρνει κανονικα τηλεφωνο.Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Εχω την v10j εκδοση λογισμικου.αναβαθμιση μηπως θα βοηθουσε?Καποιος να δωσει σε link την πιο προσφατη επισημη εκδοση λογισμικου? ευχαριστω. Άλλαξε κάρτα SIM. Βάλε μία 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts