Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδη εχει χαρτεσ οπως τα νοκια ετσι

μαζι με το gps???

γιατι το εψαξα στο πλαισιο και δεν εβρισκα εφαρμογη gps

Κοιτα, με χρεωση εχει google maps μεσα, αν βαλεις wifi δεν εχεις χρεωση.

Αλλα εχουμε και εναλλακτικο προγραμμα το wetravel, το οποιο ειναι πολυ ωραιο προγραμματκι μονο που δεν εχει ολοκληρωμενους χαρτες!!

ΕDIT: Αληθεια αλλο προγραμμα χαρτων υπαρχει σε java εφαρμογη που να μην χρεωνεσαι??

βρηκα μολις αυτο: http://mapnav.spb.ru/site/page.php?15

κι αλλο: gpsylon!!! (Java GPS application)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά,έχει καταντήσει βαρετή η κατάσταση. Έχουμε φτάσει τις 89 σελίδες και συνέχεια υπάρχουν ερωτήσεις από υποψήφιους αγοραστές για τα υπέρ και τα κατά,gps,camera κ.α. και από κατόχους για το wetravel και διάφορα άλλα. Έχει καταντήσει βαρετό να απαντάμε συνέχεια στα ήδη απαντημένα θέματα. Διαβάστε από την αρχή,κάθε σελίδα και θα λυθούν όλες οι απορίες σας. :blink:

Εχω παρατηρησει κι αλλες εφαρμογες που ειναι συμβατες.Δεν εχουν αναφερθει πολλα στο thread, περι προγραμματων. 3 εχουν ακουστει ολα κι ολα.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Απο την αρχη τα εχω παρει ολα. Απλα εχω παρατηρησει κι αλλες εφαρμογες που ειναι συμβατες.Δεν εχουν αναφερθει πολλα στο thread, περι προγραμματων. 3 εχουν ακουστει ολα κι ολα.

Δεν αναφερόμουν σε σένα γιατί όντως δεν έχουμε ασχοληθεί με άλλο πρόγραμμα εκτός του wetravel αλλά σε μηνύματα όπως: άμα αγοραστεί το κινητό από το εξωτερικό άμα θα έχει ελληνικά,που βρίσκουμε το εγχειρίδο του κινητού online,για το jogging buddy και το gps και άλλα πολλά. Είναι λίγο εκνευριστικό να βλέπεις ερωτήσεις σε ήδη απαντημένα θέματα και μάλιστα όταν η απάντηση μπορεί να είναι μερικά posts πιο πάνω :)

Δεν αναφερόμουν σε σένα γιατί όντως δεν έχουμε ασχοληθεί με άλλο πρόγραμμα εκτός του wetravel αλλά σε μηνύματα όπως: άμα αγοραστεί το κινητό από το εξωτερικό άμα θα έχει ελληνικά,που βρίσκουμε το εγχειρίδο του κινητού online,για το jogging buddy και το gps και άλλα πολλά. Είναι λίγο εκνευριστικό να βλέπεις ερωτήσεις σε ήδη απαντημένα θέματα και μάλιστα όταν η απάντηση μπορεί να είναι μερικά posts πιο πάνω :)

elate ...oxi grinies kai mena mou tin dinei auto kai to exw pei alla ok allo na exei apantithei 5 ante 10 selides pio prin i na ksereis se pia selida exei apantithei kai na to deis ...kai allo gia enan pou mpenei proti fora einai adinaton na katsei kai na diavasei gia na vrei ayto pou thelei se 89 selides.....ase pou kai egw otan ksekinisa kapos etsi ematha rwtisa merika idi apantimena me parepempsan kai twra ok twra exw enan irmo ...kai stin teliki ama den thes den apantas kiolas ,,,oxi pws exeis apantisei k se polous apo oti fenete file mou....opote ase ....diladi ti na pei o tsoump o spidey kai o huskedu kai alloi pou kanoun trelei douleia edw mesa

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

elate ...oxi grinies kai mena mou tin dinei auto kai to exw pei alla ok allo na exei apantithei 5 ante 10 selides pio prin i na ksereis se pia selida exei apantithei kai na to deis ...kai allo gia enan pou mpenei proti fora einai adinaton na katsei kai na diavasei gia na vrei ayto pou thelei se 89 selides.....ase pou kai egw otan ksekinisa kapos etsi ematha rwtisa merika idi apantimena me parepempsan kai twra ok twra exw enan irmo ...kai stin teliki ama den thes den apantas kiolas ,,,oxi pws exeis apantisei k se polous apo oti fenete file mou....opote ase ....diladi ti na pei o tsoump o spidey kai o huskedu kai alloi pou kanoun trelei douleia edw mesa

Επειδή δεν απαντάω σε πολλά μηνύματα,αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν μπορώ να απαντάω σε όλα τα μηνύματα. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι έχουμε διαβάσει -αν όχι όλες- τις περισσότερες σελίδες και τους έχουν λυθεί οι απορίες-τουλάχιστον οι περισσότερες-. Απλά μερικοί προτιμούν να την έχουν την απάντηση στο "πιάτο". Δεν βλάπτει να ψάξεις μερικές σελίδες πιο πίσω. Αυτό το θέμα το αναφέρω γιατί ενώ εμείς ακόμα συζητάμε πως δουλεύει το gps τα γαλλάκια έχουν αλλάξει τα φώτα στο κινητό.

Να μην ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος οταν βγαζεις φωτογραφιες.

μηπως ξερει μκανεις αν υπαρχει τιποτα αντιστοιχο και για την εγγραφη βιντεο?δηλαδη να μην ακουγεται ο ηχος εναρξης-σταματηματος της βιντεοκαμερας??:rolleyes:

Poco X3 nfc 6/128

Επειδή δεν απαντάω σε πολλά μηνύματα,αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν μπορώ να απαντάω σε όλα τα μηνύματα. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι έχουμε διαβάσει -αν όχι όλες- τις περισσότερες σελίδες και τους έχουν λυθεί οι απορίες-τουλάχιστον οι περισσότερες-. Απλά μερικοί προτιμούν να την έχουν την απάντηση στο "πιάτο". Δεν βλάπτει να ψάξεις μερικές σελίδες πιο πίσω. Αυτό το θέμα το αναφέρω γιατί ενώ εμείς ακόμα συζητάμε πως δουλεύει το gps τα γαλλάκια έχουν αλλάξει τα φώτα στο κινητό.

Εν μέρει έχεις δίκιο, ίσως κάποιοι τα θέλουν στο πιάτο.Από την άλλη δε μπορούμε να απαντάμε μονολεκτικά " ψάξε σε προηγούμενες σελίδες", δε ξέρω, μου ακούγεται κάπως ,απο τη στιγμή που είμαστε εδώ για να βοηθάμε και να ανταλλάζουμε απόψεις.

Σου ξαναλέω ότι έχεις το δίκιο σου, αλλά υπάρχουν και παιδιά εδώ που αφενός μπορεί να μην έχουν τον χρόνο να κοιτάξουν σε προηγούμενες σελίδες κ αφετέρου μπορεί να φοβούνται να κάνουν μια " επέμβαση " στο κινητό και να θέλουν κ μια 2η κ 3η γνώμη.

Προφανώς στα γαλλάκια υπάρχουν προγραμματιστές και ξέρουν τι κάνουν,εδώ δεν υπάρχει κάποιος, οπότε αναγκαστικά θα περιμένουμε τα γαλλάκια να βλέπουμε τι κάνουν.

Ace of Hearts..

μηπως ξερει μκανεις αν υπαρχει τιποτα αντιστοιχο και για την εγγραφη βιντεο?δηλαδη να μην ακουγεται ο ηχος εναρξης-σταματηματος της βιντεοκαμερας??:rolleyes:

Όχι ακόμη.

Ace of Hearts..

Παιδια, συγχαρητηρια για το φορουμ!Πραγατικα καταπληκτικο!Εχω ενα προβλημα το οποιο ειναι και σπαστικο.Στο δικο μου Lg KC910 Renoir που εχω αγορασει και μια εβδομαδα εχω διαρκως καποια κολληματα.Παραδειγματος χαρη οταν ανοιγω το μενου,ξαφνικα κολλαει και κανει επανεκκινηση.Και παλι οταν χρησιμοποιω το κινητο μου,στο ασχετο παλι μου σωηνει και καει επανεκκινηση!!!Θα ηθελα πολυ την βοηθεια σας.Ευχαριστω πολυ!

Παιδια, συγχαρητηρια για το φορουμ!Πραγατικα καταπληκτικο!Εχω ενα προβλημα το οποιο ειναι και σπαστικο.Στο δικο μου Lg KC910 Renoir που εχω αγορασει και μια εβδομαδα εχω διαρκως καποια κολληματα.Παραδειγματος χαρη οταν ανοιγω το μενου,ξαφνικα κολλαει και κανει επανεκκινηση.Και παλι οταν χρησιμοποιω το κινητο μου,στο ασχετο παλι μου σωηνει και καει επανεκκινηση!!!Θα ηθελα πολυ την βοηθεια σας.Ευχαριστω πολυ!

Ποια έκδοση έχεις; Πήγαινε ρυθμίσεις-ρυθμίσεις τηλεφώνου-πληροφορίες-πληροφοριες τηλ και δες την εκδοση λογισμικού

Μπορείς επίσης να πληκτρολογήσεις (σαν να παίρνεις τηλ) 3845#*910# και θα σου βγει το κρυφό μενού.Εκει πατας version info-sw version info-media version και εκει αναλυτικα βλεπεις ποια εκδοση φορας.

Απο το κρυφο μενού μπορεις να κανεις factory reset , είναι το νο 8(θα χασεις δεδομενα, οποτε αποθηκευσε τις επαφες σου), μπας κ φτιαξει το προβλημα.

Ace of Hearts..

αλλο!!

ρε παιδια εχει βγει και το kc 910i??το ειδα στο ιντερνετ και ειναι πιο καλο απο χαρακτιριστηκα και σε μαυρο...http://www.phonearena.com/htmls/LG-KC910i-phone-p_3524.html

εσεις το ξερετε??

θα κυκλοφορησει ελλαδα??

αυτο με το μαυρο μπορει να ειπα βλακεια:worry:!

επειδη στα εξωφυλλα μου φαινεται μπλε!!σορρυ αν εκανα λαθος....

αυτο με το μαυρο μπορει να ειπα βλακεια:worry:!

επειδη στα εξωφυλλα μου φαινεται μπλε!!σορρυ αν εκανα λαθος....

Αφου διαβασα ολο το topic, πείστηκα να το αγορασω.Θα περασω απο κωτσόβολο σημερα.ελπίζω να μου βγει καλό/να μεινω ευχαριστημενος.(τιθεται θεμα παραεισαγωγων μηπως στον Κωτσόβολο? Γτ εχει καλυτερη τιμη απο το πλαισιο και το eshop.)

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Αφου διαβασα ολο το topic, πείστηκα να το αγορασω.Θα περασω απο κωτσόβολο σημερα.ελπίζω να μου βγει καλό/να μεινω ευχαριστημενος.(τιθεται θεμα παραεισαγωγων μηπως στον Κωτσόβολο? Γτ εχει καλυτερη τιμη απο το πλαισιο και το eshop.)

δεν το γνωριζω αυτο...

μπα...

παντως και εγω αυτο ελπιζω,να μου βγει καλο!!

το πακετο παντως ειναι κομπλε!!εχει και την καρτα μνημης(8gb) μεσα!!

:happy:

δεν το γνωριζω αυτο...

μπα...

παντως και εγω αυτο ελπιζω,να μου βγει καλο!!

το πακετο παντως ειναι κομπλε!!εχει και την καρτα μνημης(8gb) μεσα!!

:happy:

8αρα , παντα εχει. Τι ειδους? Την παπ@ριά την κingston??:mad:

αλλο!!

ρε παιδια εχει βγει και το kc 910i??το ειδα στο ιντερνετ και ειναι πιο καλο απο χαρακτιριστηκα και σε μαυρο...http://www.phonearena.com/htmls/LG-KC910i-phone-p_3524.html

εσεις το ξερετε??

θα κυκλοφορησει ελλαδα??

Το κινητο ειναι μαυρο.Εχει κανα-δυο λεπτομεριες παραπανω.Αν δεις η κατασκευη του ειναι διαφορετικη.Εχει την καμερα ζουπιγμενη μεσα χωρις να υπαρχει καποιο εξωγκομα.Επισης εχουν αφαιρεσει την προστασια της καμερας.(το κλιπσακι)

Καλησπέρα , πήρα πρόσφατα μια δευτερή μπαταρία για το lg και σκέφτομαι την επιλογή των desktop φωρτιστών. Στο ebay είναι τζάμπα (4-5 ευρώ με τα μεταφορικά)

http://shop.ebay.ie/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=Desktop+Charger+For+LG+Battery+

γνωρίζει κανείς αν είναι αξιόπιστοι ή αν θα εκραγούν στο πρώτο μισάωρο?

Καλησπέρα , πήρα πρόσφατα μια δευτερή μπαταρία για το lg και σκέφτομαι την επιλογή των desktop φωρτιστών. Στο ebay είναι τζάμπα (4-5 ευρώ με τα μεταφορικά)

http://shop.ebay.ie/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=Desktop+Charger+For+LG+Battery+

γνωρίζει κανείς αν είναι αξιόπιστοι ή αν θα εκραγούν στο πρώτο μισάωρο?

Αν ειναι κινέζικοι, να την φορτίζεις στην πεθερά σου.

* Χωρητικότητα extra μνήμης Eως 32GB :blink: !! Με ποια memory card ρε παιδια??:confused:

* Μιλούσα με εναν φιλο του αδελφου μου, για το Renoir. Και μου το 'παιζε ειδικος.Μου ειπε κατι πραματα βασικα, περι updating, και modding κι επεσε μεσα σε αυτα, οσον αφορα προγραμματα... Γυρισε και μου ειπε το εξης: "Γιατι δεν εχεις φορτωσει καποιο αλλο λειτουργικο στο κινητο?" Του απαντησα πως ειναι αδυνατον διοτι δεν εχει ανοιχτο λειτουργικο το κινητο και δεν μπορεις να το αλλαξεις με καποιον τροπο, το εχω ψαξει. Αυτος επεμενε ομως, πως γινεται.... Εμεινα μαλακ@ς :worry: !!

Ισχυει κατι τετοιο???:X

Ποια έκδοση έχεις; Πήγαινε ρυθμίσεις-ρυθμίσεις τηλεφώνου-πληροφορίες-πληροφοριες τηλ και δες την εκδοση λογισμικού

Μπορείς επίσης να πληκτρολογήσεις (σαν να παίρνεις τηλ) 3845#*910# και θα σου βγει το κρυφό μενού.Εκει πατας version info-sw version info-media version και εκει αναλυτικα βλεπεις ποια εκδοση φορας.

Απο το κρυφο μενού μπορεις να κανεις factory reset , είναι το νο 8(θα χασεις δεδομενα, οποτε αποθηκευσε τις επαφες σου), μπας κ φτιαξει το προβλημα.

Εχω την KC910_V10K....Ειναι σιγουρο οτι θα λυσει το προβλημα??:O

8αρα , παντα εχει. Τι ειδους? Την παπ@ριά την κingston??:mad:

Το κινητο ειναι μαυρο.Εχει κανα-δυο λεπτομεριες παραπανω.Αν δεις η κατασκευη του ειναι διαφορετικη.Εχει την καμερα ζουπιγμενη μεσα χωρις να υπαρχει καποιο εξωγκομα.Επισης εχουν αφαιρεσει την προστασια της καμερας.(το κλιπσακι)

βλακεια κανανε τοτε!!γιατι να αφαιρεσουνε το προστατευτικο καμερας..?

για τα σπασιματα στο βιντεο η καρτα μνημης kingston φταιει??σε ολους ειναι αυτο το προβλημα??

παντως την επεκταση εως 32 γκιγκα την εχω ξαναακουσει αλλα θα κολλαει!!

τα σπασιματα στην βιντεοσκοπηση δυστυχως τα εχω κι εγω κι ας εχω transcend 8gb και την τελευταια εκδοση λογισμικου...:( να ρωτησω κατι αλλο τους κατεχοντες..κατεβασα το amazegps και το περασα στην συσκευη και ενω τρεχει κανονικα μου ζηταει συνεχως εγκριση για να συνδεθει στο ιντερνετ..πως το παρακαμπτουμε αυτο ρε παιδια γιατι ειναι πολυ σπαστικο να ζηταει καθε τοσο και λιγακι εγκριση...
Poco X3 nfc 6/128

Το πηρα και εγώ πριν λιγο, δεν κρατηθηκα......!!!

αν θυμαμαι καλα, βαζω την μπαταρια, το αφηνω να ξεφορτιστει εντελως και μετα το φορτιζω κατα προτιμηση σβηστο τις πρωτες φορες?

σε πλαισιο και multirama δεν μπορεσα να βρω καμια καλη θηκη υφασματινη...

Μηπως στην αντιπροσωπεια της lg εχουν ειδικες? Ξερει κανεις που ειναι στην Πατρα η αντιπροσωπεια της LG ?

με γεια μου...(ανοιγω κουτί...)

Oπα μια ερωτηση,λετε οτι το KC910 περιεχει 8g καρτα μνημης και γενικα το εχω ακουσει κ απο αλλους, αλλα σε οπιο καταστιμα κ αν εχω δει τα περιεχομενα της σησκευασιας δεν το αναφερει πουθενα,τελικα τι τρεχει?

Oπα μια ερωτηση,λετε οτι το KC910 περιεχει 8g καρτα μνημης και γενικα το εχω ακουσει κ απο αλλους, αλλα σε οπιο καταστιμα κ αν εχω δει τα περιεχομενα της σησκευασιας δεν το αναφερει πουθενα,τελικα τι τρεχει?

Το δικο μου παντως ειχε την 8gbyte trancend.(ελπιζω σε αυτην να μην εχει τα κολληματα του βιντεο).

Το βραδυ θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω.

απο τις πρωτες ωρες μαζι του, δηλωνω κατενθουσιασμενος...Η καμερα του, με φλας σε απολυτο σκοτάδι, ειναι αμμεσα συγκρισιμη με το Κ800 μου, πραγμα που με υπερικανοποιει.

Μονο μια θηκη θελω να του βρω...(απλη υφασματινη).