Jump to content

LetMeFly

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LetMeFly

  1. Καλησπέρα , πήρα πρόσφατα μια δευτερή μπαταρία για το lg και σκέφτομαι την επιλογή των desktop φωρτιστών. Στο ebay είναι τζάμπα (4-5 ευρώ με τα μεταφορικά) http://shop.ebay.ie/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=Desktop+Charger+For+LG+Battery+ γνωρίζει κανείς αν είναι αξιόπιστοι ή αν θα εκραγούν στο πρώτο μισάωρο?
  2. Ναι τα υποστηρίζει πλήρως (t9 και τα σχετικά)
  3. Yeap, θα δοκιμάσω την trial και θα σας ενημερώσω αν παίζει για να την αγοράσουμε όλοι μαζι ¨)
  4. http://www.i10n.com/screencast και αυτή η εφαρμογούλα φαίνεται καλή για gps guide. Εχει 40$ βέβαια
  5. Λολ έχεις δίκιο , επειδη ηταν κάτω κάτω δεν εφτανε το scrolling για να το δω. 1000 ευχαριστώ μου φυγε ενα βάρος :p:lol:
  6. Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα το kc910 χτες ωστοσο παρατηρώ τα εξής: Ενω μεταφέρω τα αρχεία μου (mp3, εικόνες video) σε φακέλους στην εξωτερική μνήμη (με χρήση του mode "Μαζική αποθήκευση"), όταν παω να κάνω πρόσβαση απο το menu "Τα αρχεία μου" εμφανίζονται όλα χυμα κ όχι ανα φακέλους.Πχ όλα τα mp3 κατω απο τη κατηγορία "Ηχοι" , όλες οι εικόνες κάτω απο την κατηγορια "Εικόνες" κτλ.. Ο μόνος τρόπος να έχω προσπέλαση των αρχείων ανα φάκελο είναι εμμεσος κ απαράδεκτος, πρέπει να πάω στις Εικονές >Μετακίνηση > Μετακίνηση σε εξωτερικη μνημη, οπου ανοιγει ένα panel με τα περιεχόμενα της εξωτερικής μνήμης oπου εκεί φαίνονται οι φάκελοι κανονικά. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πιο γρήγορος/σωστός τρόπος να δει κανεις τα αρχεια της flash μνήμης ανα φάκελο?
  7. Εγκαταστησα το Service pack 2 και εχω την live 8 εκδοση του msn . Εχω απενεργοποιησει το firewall των Windows καθοτι χρησιμοποιω δικο μου firewall (αυτο που ειχα και πριν εγκαταστησω το service pack 2) . Kαθε φορα που μου στελνει καποιος mp3 μου το κατεβαζει κανονικα και οταν ολοκληρωθε,ι οταν παω να το ανοιξω μου πεταγεται ενα παραθυρο "Προειδοποιηση ασφάλειας των Windows" Τα Windows θεωρουν οτι αυτο το αρχειο ειναι μαλλον επικυνδινο. Για την καλυτερη προστασια του υπολογιστη σας ta Windows εχουν αποκλεισει τη προσβαση σε αυτο το αρχειο . Κ εχει επιλογες μονο OK το οποιο αμα πατησω μου σβηνει το mp3... Εχει κανεις ιδεα πως μπορω να το απενεργοποιησω? Πηγα στην ασφαλειαα στο control panel απενεργοποιησα τα παντα μα δεν αλλαξε....
  8. thnx a lot για ακομη μια φορά
  9. Μια αλλη "δυσλειτουργια" που παρατηρησα στο κινητο αυτο ειναι οτι ο μεγιστος αριθμων χαρακτηρων για ελληνικη γραμματοσειρα ειναι 80 χαρακτηρες ( ενω το κανονικο σε οσα κινητα γνωριζω ειναι 160 ) οποτε σε αναγκαζει να το γυριζεις στα αγγλικα (οπου εκει ειναι οντως 160) κ στην ουσια να αποστηθισεις τα greeklish πληκτρολογιο..
  10. thnx laio απλα ενσωματοθηκε το ποστ μου σε αυτο και δε το πηρα χαμπαρι (γιαυτο εκανα κ 2ο ποστ το οποιο ειχε την ιδια μοιρα) Τεσπα thnx anyway ,δε το ξερα οτι ο παραληπτης το λαμβανει με κεφαλαια..
  11. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο firmware (εστω κ ανεπισημο ) το οποιο να προσθετει το ελληνικο τελικο σιγμα " s " στα μυνηματα? Einai σπαστικο οι καταληξεις να ειναι Κωστασ κτλ , ενω το να βαλω απλα T9 δε το θεωρω αμεση λυση..
  12. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο firmware εστω κ ανεπισημο το οποιο να προσθετει το σιγμα "s" ελληνικο στους ελληνικους χαρακτηρες του κινητου οταν γραφουμε μυνημα ? (ειναι λιγο σπασιμο να πρεπει να αλλαζεις γλωσσα καθε φορα που εχεις τελικό "σ" κ προσπαθω να αποφυγω το Τ9 για διαφορους λογους )..
  13. Peite re pedia se pious irc servers kai #kanalia iparxoun ta episodia.. mou leipei i 7i season
×
×
  • Create New...