Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανενας, αν στην 11m υπαρχει η επιλογη no sound στους ηχους της καμερας?
If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξερει κανενας, αν στην 11m υπαρχει η επιλογη no sound στους ηχους της καμερας?

Υπαρχει κανονικα.

Ace of Hearts..

Καλημέρα παιδιά .

Τελικά παραγκειλα το κινητό από τον Γερμανό και σε μια βδομαδουλα θα το έχω στα χέρια μου τζάμπα :D λόγω μεταφοράς σύνδεσης από vodafon σε cosmote.

Θα ήθελα να μου πείτε ποιες οι διαφορές στα παλιά λειτουργικά 10b και στο καινούργιο 11m ; τι αλλάζει γενικά στο τηλέφωνο ; γίνεται πιο γρήγορο στις εφαρμογές;

:confused:

Το πρώτο post, λέει τα features του! :)

http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12487-custom-firmware-release-v11m-new-update.html

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

ωραια να ρωτισω κ εγω κατι. εγω που δεν εχω ιδεα πως γινετε η αναβαθμιση και δεν θελω να το ριψοκυνδινευσω, μπορω να το παω καπου να μου το αναβαθμισουν?

ωραια να ρωτισω κ εγω κατι. εγω που δεν εχω ιδεα πως γινετε η αναβαθμιση και δεν θελω να το ριψοκυνδινευσω, μπορω να το παω καπου να μου το αναβαθμισουν?

Ή στην LG ( που ισως να πληρώσεις) ή στην κόρινθο στο φίλο tsoump που είναι και τσαμπα!:p

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

pw pw ...epitelous to pira to kinito apo ti lg 3 vdomades kanane na to ftiaksoun kai pali den ta kataferan ..kai mou edwsan kainourgia siskeui kai exei mesa kai alli 8ara karta ...twra exw 3 na dw ti tha tis kanw oles aytes....to kalw einai oti to exw ksana sta xeria mou kai autoi stin lg den pernoun xamparei oti to kanw chakarismata....xexexexex

Ή στην LG ( που ισως να πληρώσεις) ή στην κόρινθο στο φίλο tsoump που είναι και τσαμπα!:p

an den exeis xasei tin eggisisi den plirwneis tipotes,,,,,alla ama mporeis na pas korintho olo kai kati allo tha exei mesa sto kinito ektos apo mia new version apo ton filo tsoump:D

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

Γεια σας παιδιά....για όσους σκέφτονται να πάρουν το Renoir......αν θέλουν ας κάνουν λίγη υπομονή γιατί βγαίνει ανανεωμένο(δε ξέρω πότε)

''LG Renoir 8GB Black''

http://www.unwiredview.com/2009/03/03/lg-renoir-8gb-black-unveiled

http://www.intomobile.com/2009/03/03/lg-unveils-lg-renoir-8gb-black.html

http://www.lg-phones.org/lg-renoir-8gb-black.html

Από ότι διάβασα είναι ολόκληρο σε μαύρο χρώμα και έχει εσωτερική μνήμη 8GB:shock::shock::shock:.....πέρνεις και μια εξωτερική 8GB (αν δεν έχει)....imagine :X Εγώ δυστυχώς έχω ήδη το παλιό :( αλλά εσείς τρέξτε να προλάβετε (όταν βγει ;) )

Πραμγατικό ακόμη πιο τέλειο το renoir.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Γεια σας παιδιά....για όσους σκέφτονται να πάρουν το Renoir......αν θέλουν ας κάνουν λίγη υπομονή γιατί βγαίνει ανανεωμένο(δε ξέρω πότε)

''LG Renoir 8GB Black''

http://www.unwiredview.com/2009/03/03/lg-renoir-8gb-black-unveiled

http://www.intomobile.com/2009/03/03/lg-unveils-lg-renoir-8gb-black.html

http://www.lg-phones.org/lg-renoir-8gb-black.html

Από ότι διάβασα είναι ολόκληρο σε μαύρο χρώμα και έχει εσωτερική μνήμη 8GB:shock::shock::shock:.....πέρνεις και μια εξωτερική 8GB (αν δεν έχει)....imagine :X Εγώ δυστυχώς έχω ήδη το παλιό :( αλλά εσείς τρέξτε να προλάβετε (όταν βγει ;) )

εχει δικαιο ο φιλος...αλλα απ οτι βλεπω η μονη διαφορα ειναι στην 8αρα μνημη

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2495&idPhone1=2715

εχει δικαιο ο φιλος...αλλα απ οτι βλεπω η μονη διαφορα ειναι στην 8αρα μνημη

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2495&idPhone1=2715

Έτσι ακριβώς ειναι.Κ εχει καποιες διαφορες στο inteface της καμερας,απο κει κ περα τιποτα ουσιαστικο.

Με patch της καμερας που κυκλοφορει μπορουμε να περασουμε το interface στο ρενουαρ μας, ειναι σαφως πιο καλαίσθητο κ χρηστικο, αλλα δεν βλεπεις ολη την οθονη οταν φωτογραφιζεις.

Επισης η νεα ανεπισημη v11m εχει διάφορα patches απο το kc910i-ενω ετοιμαζεται κ η v13a ,ανεπισημη φυσικα-το λινκ εχει δωθεί παραπανω απο τον tsoump.

Ace of Hearts..

Βρέθηκε τρόπος να αλλάζουμε και τα εικονιδια στο μενού, πανευκολη διαδικασία, λογικα θα βγουν και άλλα .Δειτε την διαδιακασια κ το αρχειακι εδω http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12570-menu-background-image-new-icons.html

Στην διευθηνση που δινεις εχει δυο αρχεια τα κατεβασα αλλα μετα πωσ τα περναω στο κινητο αμα εχεις χρονο μου εξηγεις ευχαριστω

χαιρεται σε ολη την παρέα! Έγινα και εγώ κάτοχος του Renoir και είμαι πολύ ευχαριστημενος απο τις πρώτες μέρες χρησης του! Έχω μια ερωτηση: χρησιμοποιω το opera για browser που εχω κατεβασει και το εχω αποθηκευσει ως java εφαρμογη. όταν συνδεομαι με wi-fi με το opera αλλαζει το συμβολακι που δειχνει μια γη να περιστρεφεται οταν χρησιμοποιεις το μανισιο browser και δειχνει ενα κινιτο τηλεφωνακι με δυο βελακια. Υπαρχει περιπτωση να με χρεωνει και να μην συνδεεται μεσω wi-fi; Ευχαριστω πολυ!

Γεια σας παιδιά....για όσους σκέφτονται να πάρουν το Renoir......αν θέλουν ας κάνουν λίγη υπομονή γιατί βγαίνει ανανεωμένο(δε ξέρω πότε

Προσωπικα μου φαινεται μουφα η ιστοριουλα.Ισως καποτε να βγει καποιο άλλο renoir με λίγα ++ , αλλά όχι κάτι τέτοιο. Βγήκε ήδη το μαυρο το οποιο εχει την καμερα ζουπηγμενη μεσα και δεν εξέχει, με 1 ή 2 gb εσωτερικη.

Δεν περιμενω να βγει κατι τετοιο, και θα θεωρηθει πολυ ηλιθιο.

an den exeis xasei tin eggisisi den plirwneis tipotes,,,,,alla ama mporeis na pas korintho olo kai kati allo tha exei mesa sto kinito ektos apo mia new version apo ton filo tsoump:D

:lol::lol:

Επισης η νεα ανεπισημη v11m εχει διάφορα patches απο το kc910i-ενω ετοιμαζεται κ η v13a ,ανεπισημη φυσικα-το λινκ εχει δωθεί παραπανω απο τον tsoump.

Την 11m την ίδα ίδια με την j. @@ δηλαδή... Όσο για την ν13a, μοιαζει τελειως ψοφια.Δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο, + του οτι σου αχρηστευει το gps + του οτι δεν καταλαβα τι ειναι το PXO. (αλλα νομιζω με ενα πατσακι μπορει να εγκατασταθει...:confused: )

Την 11m την ίδα ίδια με την j. @@ δηλαδή... Όσο για την ν13a, μοιαζει τελειως ψοφια.Δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο, + του οτι σου αχρηστευει το gps + του οτι δεν καταλαβα τι ειναι το PXO. (αλλα νομιζω με ενα πατσακι μπορει να εγκατασταθει...:confused: )

Οπως θα δεις, η 13α ειναι η 11m με τα 3 patches.Για μενα η 11m ειναι η πιο γρηγορη αυτη τη στιγμη, ενω η 13α προσφερεται κ χωρις το patch που "αχρηστευει" το gps.

Oσον αφορα την ταχυτητα του κινητου θεωρω οτι δε μπορει ο τυπος που εχει φτιαξει τις ανεπισημες, να προσφερει κατι παραπανω

Εκει που πρεπει να επικεντρωθουν ειναι να προσφερουν θεματα οπως στο viewty, ολοκληρωμενα.Κατι εχουν αρχισει να κανουν, δε ξερω αν θα τα καταφερουν παντως.

Ace of Hearts..

Οπως θα δεις, η 13α ειναι η 11m με τα 3 patches.Για μενα η 11m ειναι η πιο γρηγορη αυτη τη στιγμη, ενω η 13α προσφερεται κ χωρις το patch που "αχρηστευει" το gps.

Oσον αφορα την ταχυτητα του κινητου θεωρω οτι δε μπορει ο τυπος που εχει φτιαξει τις ανεπισημες, να προσφερει κατι παραπανω

Εκει που πρεπει να επικεντρωθουν ειναι να προσφερουν θεματα οπως στο viewty, ολοκληρωμενα.Κατι εχουν αρχισει να κανουν, δε ξερω αν θα τα καταφερουν παντως.

Ειναι καμμενοι!! Καλα βαινουν... το κινητο ακομα ειναι σε πειραματικο σταδιο, και κυριως το modding του.

Ιδιο λειτουργικο εχουν viewty-renoir, δεν νομιζω να δυσκολευτουν πολυ...:)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα....έχω κ γω το renoir κανα 2 βδομάδες...πετάει το κινητό.το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το ηχείο..πολύ χαμηλό ήχο.διάβασα ένα post πιο πίσω αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί οι ρυθμίσεις που κάνω στο κρυφό μενού δεν αποθηκευονται:confused: επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως βλέπουμε videο απο youtube στο κινητό...όταν μπαίνω απο τον browser στο youtube οταν είναι να ανοίξει το video μου γράφει οτι ίσως έχω απενεργοποιημένο Java ή οτι δν έχω την πιο πρόσφατη έκδοση flash player.Όταν το δοκιμάζω όμως μέσα απο τις εφαρμογές-Google παίζουν κανονικά.ξέρει κανένας τίποτα?

Εγώ πάλι φοβάμαι να πειράξω το κρυφό μενού (λόγω άγνοιας) αλλά δοκίμασα ένα άλλο ζευγάρι ακουστικά από κάποιο Sony Ericsson και είδα αισθητή διαφορά στην ένταση, περισσότερα μπάσα και περίπου (ακουστικά) 30-40 % πιο δυνατό ήχο.

Τελικά βολεύτηκα μ αυτά.

Είχα πάρει και Bluetooth (Sony Ericsson HBH-IS800) άλλα πάπαλα… τζάμπα τα 110 ευρώ, πολύ χαμηλή ένταση και δεν ξέρω κατά πόσο από το κρυφό μενού γίνετε να δυναμώσει ο ήχος και για τα Bluetooth.

Επίσης με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου έχω ανεβάσει το volume στα μουσικά αρχεία κατά 50% και έχω λύση το πρόβλημα της έντασης.

geia sas paidia!!!eixa balei to screen protector kai twra 8elw na to bgalw..me ti mporw na ka8arisw tin o8oni gia na min exei ixnos "kolas"????

δεν αφήνει κόλλα... με στατικό ηλεκτρισμό δουλεύει αυτό. ένα πανάκι για γυαλιά οράσεως πιστεύω σ κάνει...

PaOk RE!!!!

Εγώ πάλι φοβάμαι να πειράξω το κρυφό μενού (λόγω άγνοιας) αλλά δοκίμασα ένα άλλο ζευγάρι ακουστικά από κάποιο Sony Ericsson και είδα αισθητή διαφορά στην ένταση, περισσότερα μπάσα και περίπου (ακουστικά) 30-40 % πιο δυνατό ήχο.

Τελικά βολεύτηκα μ αυτά.

Είχα πάρει και Bluetooth (Sony Ericsson HBH-IS800) άλλα πάπαλα… τζάμπα τα 110 ευρώ, πολύ χαμηλή ένταση και δεν ξέρω κατά πόσο από το κρυφό μενού γίνετε να δυναμώσει ο ήχος και για τα Bluetooth.

Επίσης με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου έχω ανεβάσει το volume στα μουσικά αρχεία κατά 50% και έχω λύση το πρόβλημα της έντασης.

Όταν ακούω μουσική είναι μια χαρά...λογικά βοηθάει το dolby mobile του κινητού.το πρόβλημα μου είναι όταν με καλούν ή μου στελνουν μήνυμα...εκεί νομίζω οτι είναι πολύ χαμηλό το ηχείο.

Όταν ακούω μουσική είναι μια χαρά...λογικά βοηθάει το dolby mobile του κινητού.το πρόβλημα μου είναι όταν με καλούν ή μου στελνουν μήνυμα...εκεί νομίζω οτι είναι πολύ χαμηλό το ηχείο.

ναι,βλακεια αυτο!!

πρεπει συνεχεια να το εχεις κοντα σου...:lol:

Μπορείς να αλλάξεις τους ήχους με κάτι πιο διαπεραστικό και δυνατό. Αυτό έκανα και εγώ.

(Να υποθέσω φυσικά ότι έχεις βάλει το προφίλ στο δυνατό και την ένταση στο 7)

a!!

ειχε πει ενας φιλος στο φορουμ για το viewty πως αν μετατρεψεις το ΜΡ3 σε αρχειο wav θα ακουγεται πολυ πιο δυνατα,ακομα και απο τα walkman(αυτο δεν το πιστευω ενταξει:D)

αλλα επισης το καθε τραγουδι θα πιανει τριπλασια 'η τετραπλασια χωρο!!

το εχει κανει κανενας στο ρενουαρ μας??

Φιλε μου, καμμια σχεση. το wma που ακουστηκε δεν ισχυει πουθενα! Δοκιμασε να δεις...

Ενα αρχειο wma θα επιανε μεγαλο χωρο , αλλα οχι Χ3 ή Χ4 . αντε 200kb να το ανεβαζε!:)

Ενα wav , πιανει 45mb.

(αν και εχω την εντυπωση πως τα wav δεν τα παιζει... θελει ειδικο code)