xenofon 7766 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Παιδια,να σας κανω μια ερωτηση...Το renoir ποσο εχει αυτη τη στιγμη??Γενικοτερα εχετε μεινει ευχαριστημενοι απο το τηλεφωνο?? Οχι δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος , εχει σοβαρο προβλημα στην φωνητικη επικοινωνια. Εχει απαισιο ηχο,πολλες φορες ειδικα απο αλλο κινητο,δεν καταλαβαινω τι μου λενε!! Επισης κανει διακοπες ειδικα οταν ειναι ανοιχτο το 3g.Χαλι μαυρο!!Ολα αυτα σε δικτυο cosmote με καμπανα σημα παντου!! Βιντεοκληση καλη,με ελαχιστες διακοπες.Παιζει καμμια ρυθμιση , γιατι δεν εχω βρει κατι!! Αυτα τα προβληματα με εχουν στεναχωρησει πολυ, κατα τα αλλα ειναι καλο,καμερες ,κλπ.Αλλα τι να το κανεις,αν ειναι αχρηστο σαν τηλεφωνο!Με βλεπω να γυριζω,στο κ800i παρολο που δεν με βολευει γιατι εχει μικρη οθονη,και μικρα γραμματα. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 εμένα που και που το τηλ βγάζει στην οθόνη κάτι μπλε κουκίδες και κολλάει παντελώς... έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? είχα και πρόβλημα με τον ήχο των μηνυμάτων αλλά μ το έκανα αναβάθμιση και επαναπρογραμματισμό και έφτιαξε... αυτό παραμένει ... Εχεις μήπως το keylock πειραγμένο/χακαρισμένο; spidey exw ena provlima ...proxthes pou kolise to kinito to piga stin lg gia na to kanoun ola kala den mou eipan tipota pou to eixa hackari ola mes tin eggiisi ...tespa simera to pira kai mou eipan oti to ekanan epanaprogramatismo....evala tin karta to eida mia xara ola san kai nourio alla kapoia stigma piga na parw til kai den mporousa ..eida oti akomi kanei annazitisi diktioiu ,,,,ti mporei na ftaiei...kserei kaneis...? Έχει αναφερθεί πρόβλημα με το δίκτυο, ακριβώς το ίδιο με το δικο σου σε καποιους μετα απο χακαρισμα.Αλλα εσυ το πηρες πισω κανονικα απο lg. Δοκιμασε factory reset , βαλτο και χειροκινητα το δικτυο σ κ πες μας. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Οχι δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος , εχει σοβαρο προβλημα στην φωνητικη επικοινωνια. Εχει απαισιο ηχο,πολλες φορες ειδικα απο αλλο κινητο,δεν καταλαβαινω τι μου λενε!! Επισης κανει διακοπες ειδικα οταν ειναι ανοιχτο το 3g.Χαλι μαυρο!!Ολα αυτα σε δικτυο cosmote με καμπανα σημα παντου!! Βιντεοκληση καλη,με ελαχιστες διακοπες.Παιζει καμμια ρυθμιση , γιατι δεν εχω βρει κατι!! Αυτα τα προβληματα με εχουν στεναχωρησει πολυ, κατα τα αλλα ειναι καλο,καμερες ,κλπ.Αλλα τι να το κανεις,αν ειναι αχρηστο σαν τηλεφωνο!Με βλεπω να γυριζω,στο κ800i παρολο που δεν με βολευει γιατι εχει μικρη οθονη,και μικρα γραμματα. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!! τοσο χαλια ειναι το ακουστικο ρε παιδια??ψιλοξενερωσα τωρα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 τοσο χαλια ειναι το ακουστικο ρε παιδια??ψιλοξενερωσα τωρα...:( Εμένα είναι μια χαρά πάντως, καποιες φορές μου λένε οτι δε με ακούνε καλα, αλλα οφείλεται στο οτι γενικα στο τηλ δε φωναζω πολύ.:) 3g δε χρησιμοποιώ καθόλου, το έχω πάντα γυρισμένο σε gsm Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Παιδια εγω το πολυ σε κανα μηνα θα το παρω το κινητακι και μαζι και αυτην την θηκη, ειναι η πιο ωραια που εχω βρει μεχρι τωρα.Την ειχε ποσταρει κ ενα παιδι κατι σελιδες πισω,την εχει παρει κανεις σας μηπως? http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38.l1313&_nkw=Genuine+LG+Leather+Case+CCL-240&_sacat=See-All-Categories Ειναι τρομερη θηκη, με 2 αρνητικουρες τρελες!!!!!! - Βουλωνει το ηχειο και δεν ακουγεται δυνατα ο ηχος! - Βγαινει δυσκολα. Βρε παιδακι μου, φαγωθηκες με το bt, τοσο καιρο! Βλεπεις οτι δεν λειτουργει σωστα και εχεις και αργη μεταφορα δεδομενων.Χρησιμοποιήσε καλωδιο! prwti fora milisa egw gia bt..den exw ksanapei kati..kai to 8ema mou den einai to kalwdio i to bt...einai oti xanontai arxeia kai auto pou eipa parapanw Σορρυ απλα ειχε ξανααναφερθει κατι παρομοιο με εναν φιλο 3-4 σελ πισω! το σαββατο μετραει για εργασιμη μερα?? ποοοοο ρε...δεν μπορω αλλο να περιμενω:worry: :lol::lol: Ανυπομονεσια τεζα! :p Ναι το σαββατο θωρειται........ μη εργασιμη μερα!!!! Οχι δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος , εχει σοβαρο προβλημα στην φωνητικη επικοινωνια. Εχει απαισιο ηχο,πολλες φορες ειδικα απο αλλο κινητο,δεν καταλαβαινω τι μου λενε!! Επισης κανει διακοπες ειδικα οταν ειναι ανοιχτο το 3g.Χαλι μαυρο!!Ολα αυτα σε δικτυο cosmote με καμπανα σημα παντου!! Βιντεοκληση καλη,με ελαχιστες διακοπες.Παιζει καμμια ρυθμιση , γιατι δεν εχω βρει κατι!! Αυτα τα προβληματα με εχουν στεναχωρησει πολυ, κατα τα αλλα ειναι καλο,καμερες ,κλπ.Αλλα τι να το κανεις,αν ειναι αχρηστο σαν τηλεφωνο!Με βλεπω να γυριζω,στο κ800i παρολο που δεν με βολευει γιατι εχει μικρη οθονη,και μικρα γραμματα. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Φιλε μου εχεις προβλημα! Επεσες σε σκαρτη συσκευη!Ισως κι οχι... Για μενα, δοκιμασε : factory reset για αρχη κι αν βλεπεις τα πραγματα να μενουν ιδια, φλασαρε μια εκδοση original. Αν δεν δεις αποτελεσματα, δυσκολο, τοτε στην τελικη επεστρεψε το και απαιτησε αλλαγη! τοσο χαλια ειναι το ακουστικο ρε παιδια??ψιλοξενερωσα τωρα...:( Το ακουστικο ειναι πολυ καθαρο και πολυ ποιοτικο!Βεβαια υστερει σε ποσοτητα!Χαμηλο μονο σε ηχους! Οταν εισαι σε κληση, ειναι πολυ δυνατο! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 :lol::lol: Ανυπομονεσια τεζα! :p Ναι το σαββατο θωρειται........ μη εργασιμη μερα!!!! ολε!!:p φιλε tsoump δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ανυπομονω!! ειχα παραγγειλει στις 29 ιανουαριου το viewty και μεχρι τις 5 μαρτιου δεν μου το ειχαν φερει!! μετα ειδα το ποστ(:rolleyes:) του spidey που ελεγε πως επεσε η τιμη του renoir στον κωτσοβολο και πηγα κατευθειαν την επομενη μερα και αλλαξα τα χαρτια!!:p γι'αυτο αυτη η λυσσα!!^^:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 :lol::lol: Ανυπομονεσια τεζα! Ναι το σαββατο θωρειται........ μη εργασιμη μερα!!!! ολε!! φιλε tsoump δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ανυπομονω!! ειχα παραγγειλει στις 29 ιανουαριου το viewty και μεχρι τις 5 μαρτιου δεν μου το ειχαν φερει!! μετα ειδα το ποστ(:rolleyes:) του spidey που ελεγε πως επεσε η τιμη του renoir στον κωτσοβολο και πηγα κατευθειαν την επομενη μερα και αλλαξα τα χαρτια!!:p γι'αυτο αυτη η λυσσα!!^^:D Ξερει ο tsoump ποσο ανυπομονεις, γιατί κ αυτός το ίδιο δράμα ζούσε με σένα, τα ίδια έλεγε, χαχα!:p:p:D re paidia ta exw paiksei!! otan mou stelnoun otidipote me bleutooth an kai exw valei na apo8ikeuontai sthn eksoteriki katra mnimis mou apo8ikeuontai kai sti mnimi tou kinitou.. otan paw na diagrapsw auta apo to kinito mou diagrafontai kai auta apo thn karta mnimis.. i ekdosi pou exw einai v10k.lete na paizei rolo? pros tsoub kai spidey->an mporeite me pm i otidipote allo na me boi8isete gia na min gemizoume to forum me tis asxetes erwtiseis mou.. Η v10k ειναι η τελευταια κ δεν εχει τετοια προβλήματα. Factory reset απο το κρυφο μενου , πληκτρολογεις απο την οθονη κλησης 3845#*910# και factory reset (no 8) - φροντισε να κανεις μπακ απ , θα χαθουν τα παντα. Κ κανε κ ενα φορμαρισμα στην καρτα μνημης κ πες μας. Αυτό με το btooth που λες, το κανει κ σε μενα, δεν ειναι προβλημα.Το οτι εχεις επιλογη την αποθηκευση στην καρτα μνημης , δεν ισχυει για αποστολη με btooth, σημαινει οτι οι φωτο σου κ τα βιντεο σου σωζονται στην καρτα μνημης. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenofon 7766 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Εμένα είναι μια χαρά πάντως, καποιες φορές μου λένε οτι δε με ακούνε καλα, αλλα οφείλεται στο οτι γενικα στο τηλ δε φωναζω πολύ.:) 3g δε χρησιμοποιώ καθόλου, το έχω πάντα γυρισμένο σε gsm Να προσθεσω κατι ,οι αλλοι με ακουνε πολυ καθαρα!!Εγω δεν τους ακουω καλα ,και δεν παιζει να ειναι χαλασμενο το ακουστικο,γιατι η μουσικη ακουγεται πολυ καθαρα!!μαλλον κατι παιζει στην αποκωδικοποιιηση του ακουστικου σηματος,εχει περιορισμενη αποκριση συχνοτητας,δεν ακουγονται τα συριστικα,εκανα αναβαθμιση μια απο τα ιδια,το ericsson, και τα motorola ,εχουν ηχο κρυσταλλο σαν να ειναι σταθερο τηλεφωνο!Η LG εχει κανει βηματα μπροστα ,αλλα εχει πολυ δρομο ακομη,πρεπει να βελτιωσει πολλα πραγματα,κριμα τα λεφτα που εδωσα:shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ε οχι και κριμα τα λεφτα!! με ενα service κομπλε θα εισαι!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Παιδια, ειναι ευκολο καποιος να μου εξηγησει πως μποορω να βαλω καποια απο τις ακδοσεις λογισμικου που εχουν την επιλογη " no sound" στην κα΄μερα? Γινεται με το καλωδιο που εχει η σθσκευασια η αναβαθμιση? Γενικα πως αναβαθμιζουμε το κινηατακι μας?? (εχω διαβασει ολες τις σε λιδες του topic αλλα δε βρηκα καπου αναλυτικες οδηγιες, η τα αρχεια αναβαθμισης για να τα κατεβασω ) αν καποιος μπορεί, ας ενημερωσει ή ας μου στείλει pm. \Ευχαριστώ. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Βρέθηκε τρόπος να αλλάζουμε και τα εικονιδια στο μενού, πανευκολη διαδικασία, λογικα θα βγουν και άλλα .Δειτε την διαδιακασια κ το αρχειακι εδω http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12570-menu-background-image-new-icons.html Φωτος Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ξερει ο tsoump ποσο ανυπομονεις, γιατί κ αυτός το ίδιο δράμα ζούσε με σένα, τα ίδια έλεγε, χαχα!:p:p:D Ασε και χειροτερα! καθε μερα περιμενα καποια προσφορα , καποιο cutback.... Μια με την επιδοτηση ετρωγα αγγουρια , μια ψοφιες τιμες, και τελικα βρηκα εναν φιλο που μ το πουλησε σε τρομερη τιμη! τον υπερευχαριστω!!!:D :lol::lol: DRAMA!!!:lol: Βρέθηκε τρόπος να αλλάζουμε και τα εικονιδια στο μενού, πανευκολη διαδικασία, λογικα θα βγουν και άλλα .Δειτε την διαδιακασια κ το αρχειακι εδω http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12570-menu-background-image-new-icons.html Φωτος aυτο το ειχα βρει πριν κανα 10ημερο στο γαλλικο φορουμ! Αλλα δεν με συγκινησε κανενα....:confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Καινουρια απο το γαλλικο φορουμ Να βρω κ το wallpaper για να ειμαι κομπλε.:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 To ασπρο θεμα ειναι πανεμορφο.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 κ αλλες 2 :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ontws.... to white einai polu kalo! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Βρέθηκε τρόπος να αλλάζουμε και τα εικονιδια στο μενού, πανευκολη διαδικασία, λογικα θα βγουν και άλλα .Δειτε την διαδιακασια κ το αρχειακι εδω http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12570-menu-background-image-new-icons.html Φωτος δεν καταλαβα γρι...και αυτο το προγραμμα το flash decompiler που το βρισκουμε??:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 re paidia ta exw paiksei!! otan mou stelnoun otidipote me bleutooth an kai exw valei na apo8ikeuontai sthn eksoteriki katra mnimis mou apo8ikeuontai kai sti mnimi tou kinitou.. otan paw na diagrapsw auta apo to kinito mou diagrafontai kai auta apo thn karta mnimis.. i ekdosi pou exw einai v10k.lete na paizei rolo? pros tsoub kai spidey->an mporeite me pm i otidipote allo na me boi8isete gia na min gemizoume to forum me tis asxetes erwtiseis mou.. Σε μένα ,έχοντας βάλει ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ > ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ > ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ > ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ > ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ , όλα όσα λαβαίνω με Bluetooth , αποθηκεύονται μόνο στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Παιδια ειχα την χαρα να το δω απο κοντα τελικα το κινητο και ειναι απλα τελειο Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Εχεις μήπως το keylock πειραγμένο/χακαρισμένο; όχι τίποτα... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Παιδια ειχα την χαρα να το δω απο κοντα τελικα το κινητο και ειναι απλα τελειο αυτα να ακουω!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 αυτα να ακουω!!:rolleyes: Το κινητο ειναι τρομερο! Μην το σκεφτεσαι καν με αυτη τη δελεαστικη τιμη! Μονο το κλειστο λειτουργικο ξενερωνει... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Ωρε παιδια,μια ερωτηση...οταν βλεπω μια ταινια στο κινητο και το σταματαω πως μπορω μετα να συνεχισω απο εκει που εχει σταματησει και οχι ξανα απο την αρχη??:wacko: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Ωρε παιδια,μια ερωτηση...οταν βλεπω μια ταινια στο κινητο και το σταματαω πως μπορω μετα να συνεχισω απο εκει που εχει σταματησει και οχι ξανα απο την αρχη??:wacko: pause?:confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 ναι ωρε tsoump,αλλα εννοω οταν βγαινω τελειως στην οθονη αναμονης και μετα ξαναμπαινω βιντεο κλπ γιατι δεν ξεκιναει απο εκει που ειχα σταματησει???:confused: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts