Jump to content

xenofon 7766

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xenofon 7766

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 7

xenofon 7766's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγω το εχω 2 εβδομαδες και κανει το εξης κουλο,οταν αδειασει πολυ η μπαταρια,μπαινει μονο του ,σε flash mode!!!Δηλαδη οταν το βαλω στο φορτιστη,γινεται αυτο ,οταν η μπατταρια γινεται τελειως κοκκινη στα εικονιδια.Επισης οταν το παω να το αναψω,κανει το ιδιο!Δεν συμβαινει αυτο αν η μπατταρια εχει φορτιο,γυρω στο ενα τριτο,του φορτιου της.Κατα τα αλλα ειναι καλο ,εχει δυνατο σημα,και η μπατταρια κραταει πανω απο 4 μερες.Το αγορασα απο το εσοπ,και το λογισμικο ειναι το R2633131_U_A0.05.1FR ,και εχει εικονιδια cosmote,μαλιστα το ενα κουμπι γραφει my view και συνδεεται αυτοματα σ αυτη την ιστοσελιδα!Υπαρχει καποιος τροπος να σταματησει αυτες τισ κουλαμαρες,εχω εμπειρια με τα μοτορολα ,ειχα κατα καιρους το v3,v3i,και τωρα αυτο.Ευχαριστω εκ των προτερων!
  2. Δεν υπαρχει διαφορα γιατι τουλαχιστον σε εμενα στο σημειο που λεει get data ,δεν παιρνει την ενδειξη -500 .Οταν πατησω το οκ δεν την κραταει,και ζηταει αλλη τιμη ,οτι και να βαλεις δεν το δεχεται και μενει στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Εχω περασει την 10κ ,ελληνικη με το δικο του προγραμμα αναβαθμισης, μπορει να φταιει η εκδοση αυτη !
  3. Να προσθεσω κατι ,οι αλλοι με ακουνε πολυ καθαρα!!Εγω δεν τους ακουω καλα ,και δεν παιζει να ειναι χαλασμενο το ακουστικο,γιατι η μουσικη ακουγεται πολυ καθαρα!!μαλλον κατι παιζει στην αποκωδικοποιιηση του ακουστικου σηματος,εχει περιορισμενη αποκριση συχνοτητας,δεν ακουγονται τα συριστικα,εκανα αναβαθμιση μια απο τα ιδια,το ericsson, και τα motorola ,εχουν ηχο κρυσταλλο σαν να ειναι σταθερο τηλεφωνο!Η LG εχει κανει βηματα μπροστα ,αλλα εχει πολυ δρομο ακομη,πρεπει να βελτιωσει πολλα πραγματα,κριμα τα λεφτα που εδωσα:shock:
  4. Οχι δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος , εχει σοβαρο προβλημα στην φωνητικη επικοινωνια. Εχει απαισιο ηχο,πολλες φορες ειδικα απο αλλο κινητο,δεν καταλαβαινω τι μου λενε!! Επισης κανει διακοπες ειδικα οταν ειναι ανοιχτο το 3g.Χαλι μαυρο!!Ολα αυτα σε δικτυο cosmote με καμπανα σημα παντου!! Βιντεοκληση καλη,με ελαχιστες διακοπες.Παιζει καμμια ρυθμιση , γιατι δεν εχω βρει κατι!! Αυτα τα προβληματα με εχουν στεναχωρησει πολυ, κατα τα αλλα ειναι καλο,καμερες ,κλπ.Αλλα τι να το κανεις,αν ειναι αχρηστο σαν τηλεφωνο!Με βλεπω να γυριζω,στο κ800i παρολο που δεν με βολευει γιατι εχει μικρη οθονη,και μικρα γραμματα. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
  5. Tωρα το πηρα και εγω με την ιδια εκδοση λογισμικου, απο το πλαισιο.Ολα καλα εκτος απο το wifi το οποιο δε συνδεεται με τιποτεστο δικτυο του σπιτιου μου(zyxel 660 router,με wpa /tkip κλειδωμα)Εχω 2 υπολογιστες λαπτοπ (ubuntu 8.04)και ντεσκτοπ με σβιστα και συνδεονται και τα 2 ασυρματα,απροβληματιστα.Οποιος εχει την ιδια εκδοση λογισμικου ας δοκιμασει το wifi μηπως φταιει το λογισμικο του τηλεφωνου.Επισης δε το δοκιμασα σε αλλο δικτυο,και δεν ξερω τι γινεται.Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  6. Εβαλα και εγω τα wm6 ,χωρις προβλημα ΑΛΛΑ! Ανοιξα τον sim manager για να προσθεσω μια νεα επαφη στην sim,εβαλα κανονικα το ονομα,και τον αριθμο,αλλα εβγαλε μηνυμα,μεγαλο μηκος ονοματος (αν θυμαμαι καλα,γιατι το εβγαλε στα αγγλικα).Τελος παντων,μειωνα σταδιακα στα γραμματα,και το πηρε με 4 γραμματα!!Αν ειναι δυνατον,για ενα τετοιο ακριβο τηλεφωνο!! Εχω απογοητευθει πληρως,να μην κανει κατι που γινεται απο τηλεφωνα των 100 ευρω.Δεν απογοητευτηκα,και κατεβασα ,το jeyo mobile companion,δε γ******ι ,δε γινεται απο το τηλεφωνο,θα γινει απο τον υπολογιστη!!Εγκαθιστω το προγραμμα,συνδεω το τηλεφωνο,το ειδε κανονικα , επειχειρω το ιδιο μεσα απο το προγραμμα,λεει η επαφη περασε επιτυχως,κοιταζω στη sim δε περασε καμμια επαφη!!Κανω το αναποδο,απο την σιμ στο τηλεφωνο εγινε κανονικα!!Εχουν περασει απο τα χερια μου ενα σωρο συσκευες,τετοια μ*****α πρωτη φορα βλεπω,ειναι χειροτερο ακομα και απο το sx1 ,που εχω ακομη σε λειτουργικη κατασταση.Δεν ξερω αν παιζει κατι με τη sim επειδη ειναι παλια(cosmote του 1999),αλλα τη δοκιμασα και σε αλλα τηλεφωνα και δεν ειδα προβλημα.Αν γνωριζει,κατι καποιος,για λυση του προβληματος,θα ημουν υποχρεος!!! ΥΓ Δεν ξερω αν ειχε το ιδιο προβλημα και στα wm5,δεν ειχα δοκιμασει.Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!
  7. Γεια σου spazoklabanias!! To τηλεφωνο αυτο το εχω 6 μηνες.Εχουμε και λεμε! Αυτονομια δεν εχει καλη,σε μενα βγαζει 2 μερες με ελαχιστη χρηση,ελληνικα sms στελνει 160 χαρ με ενα προγραμμα που εχει προθεσει η αντιπροσωπεια,εχει wifi και μπορεις να μπεις κανονικα ιντερνετ,εγω εχω ασυρματο ρουτερ(usr9108),και συνδεομαι ανετα αλλα ειναι δυσχρηστος ο internet explorer,που εχει πανω,εχει μικρα γραμματα,και η πλοηγηση ειναι δυσκολη.Το wifi στραγγιζει κυριολεκτικα την μπατταρια ! Θεματα μπορεις να βρεις και να βαλεις ευκολα,συνεργαζετε ανετα με τον υπολογιστη,mp3 παιζει,αλλα τα ακουστικα του ειναι απαραδεκτα,σαν τηλεφωνο ειναι αριστο,σημα εχει παντου και εχει αριστο ακουστικο.Εγω γενικα ειμαι ευχαριστημενος,αλλα δε με ικανοποιει η αυτονομια του ,λιγο να το ζορισεις δε κραταει ουτε μερα.Τωρα για wm6 δεν ξερω τι παιζει,λενε οτι τα καινουργια ερχονται με αυτα!α και κατι αλλο κολληματα δεν εχει γενικως αλλα το μενου του ειναι αργο,αργει να ανοιξει τις εφαρμογες,στα μηνυματα ομως γραφεις γρηγορα χωρις προβλημα λογω πληκτρολογιου.Θα σου συνιστουσα να μη το αγορασεις,και να βρεις κατι ποιο απλο!!Χαιρετω!!!
  8. Το δοκιμασα , και δεν μου αρεσε τα γραμματα γινονται πολυ μικρα στην οθονη αναμονης απλα εχει ωραια χρωματα που εναλλασονται συνεχως . Στις αλλες οθονες δεν ειδα διαφορες, το εβγαλα αμεσως!!!
  9. Γνωριζει καποιος να μου πει εαν μπορω να ακουσω μουσικη με ασυρματα ακουστικα bluetooth Exει δοκιμασει καποιος κατι Ευχαριστω εκ των προτερων
  10. Το προβλημα φιλε μου λυνεται πολυ απλα! Μολις το αγορασα και εγω και ειχε το ιδιο προβλημα.Θα πας στη διαχειρηση προγραμματων και θα αφαιρεσεις το sms 160,μετα θα πας στο site της qtek και θα το κατεβασεις.Μετα θα το αποσυμπιεσεις και με το activesync και θα το περασεις στο τηλεφωνο.Yστερα θα αποσυνδεσεις το τηλεφωνο και θα πας να το βρεις με το filemanager (ριχτο χυμα μη το βαζεις σε φακελλο)και το τρεχεις .Βαρα καπακι μια επανακκινηση,και ειναι ενταξει!!Αλλαζεις γλωσσα με cap-space .Με την ευκαιρια γνωριζει κανεις εαν μπορουμε να περασουμε μεγαλυτερη γραμματοσειρα,γιατι εχω και καποια ηλικια!!! Και κατι αλλο .ΔΕΝ εχει t9 δεν χρειαζεται!! Εαν υπαρχει και κανενα προγραμματακι ευπροσδεκτο!!
  11. Αν ξερει καποιος να μου πει ,εαν υπαρχει καποιο προγραμμα,που να μπορει να επεξεργαζεται τις επαφες τις sim,να μπορει να περναει καινουργιες επαφες στη sim,να γινετε μεταφορα απο τη σιμ στη μνημη και το αντιστροφο ,γενικα ενα προγραμμα επεξεργασιας επαφων. Θεωρω σοβαροτατο ελατωμμα αυτη την ελλειψη,απο την στιγμη που φθηνοτερα τηλεφωνα δεν εχουν προβλημα.Λογω του προβληματος αυτου το πεταξα στην ακρη,και χρησιμοποιω ενα motorola v3i.Eπισης ενα αλλο σοβαρο ελλατωμα ιδιαιτερα σπαστικο εινα οτι δεν κλεινουν οι εφαρμογες αλλα γινονται minimize με αποτελεσμα να πρεπει να τις κλεινεις χειροκινητα για να μην αδειαζει αδικα η μπατταρια. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  12. Μετα τις 29-10-2006,περιοχη Καλυμνου σε γραμμη 1024,απο 80-110 kbps,στο e-mule,αναλογα βεβαια,με την προσφορα ,και την ωρα.Η αναβαθμιση,εγινε απο 512 στις 15/9 και πηγαινε χαλια (απο 30-70 με μεγαλες διακυμανσεις) :)
  13. Εχω παρει seagate εξωτερικο απο το πλαισιο,200gb (baracuda ata hard drive) Εχει και usb 2/IEE1394 οποτε μπορεις να τον συνδεεις σε οποια θυρα θες.Επισης,εχει και θυρα(ιεε 1394)για να συνδεθει με αλλο δισκο για αυξηση χωρητικοτητας.Τον εχω 1 χρονο και λειτουργει χωρις προβλημα,αλλα ειναι αρκετα θορυβωδης! και το προγραμμα που τον συνοδευει ειναι για τα μπαζα!Εχει διαφορες χωρητικοτητες ,ριξε μια ματια.Χαιρετω.
  14. Καλησπερα!!Σημερα το απογευμα διπλασιαστηκε,η ταχυτητα(περιοχη Καλυμνου) Συχρονισε στα 1088/288,(isp otenet πακετο 512 modem usr 9108) Δεν ειδα διαφορες,τεραστιες κατεβαζα με το e-mule και ειδα για μια στιγμη 70KB,κατεβασμα ,και καταλαβα οτι κατι εγινε.Εδω δεν ημαστε παρα πολλοι ,εφτανα αρκετα συχνα 57ΚΒ σταθερα στο e-mule ,γυρω στα 60 απο sites.Αυτες τις μερες ειχα πολλες διακυμανσεις στις ταχυτητες και αρκετες διακοπες,εσβηνε τελειως το λαμπακι του internet ,και δεν ανοιγε ουτε σελιδες.Ευτυχως για λιγα λεπτα και μετα εφτιαχνε μονο του.Θα δουμε απο εδω και περα τι θα γινει!! Σας χαιρετω!!
×
×
  • Create New...