Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι συμφωνω καμια τρελη διαφορα δεν παιζει , ειμαι με cosmote 10b, εκανε καποιες αλλαγες, αλλα το j.buddy δε μου δουλευει ακομη.Θελω να δω και με τη 10j τι αλλαγες θα υπαρξουν, αν θα βγει σε cosmote βεβαια.
Ace of Hearts..

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, με stand-alone το gps.. Έπιασε δορυφόρο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μέσα στο δωμάτιο μου, όπως και το google maps (μέσω wifi) που δοκίμασα αμέσως μετά..

Το δοκίμασα αμέσως μετά το upgrade που του έκανα χωρίς να μεσολαβήσει κάποια άλλη ενέργεια..

Το πρόβλημα είναι ότι από τότε δε ξαναδούλεψε!! Είτε μέσα είτε έξω, είτε στο κέντρο είτε στο βουνό, δε ξαναείδα το play φωτισμένο και το χρονόμετρο να λειτουργεί!!

Πάντως το google maps βρίσκει κανονικά δορυφόρο..

Έχω το Renoir κοντά ένα μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όπως ήμουν και από το Viewty που είχα για ακριβώς ένα χρόνο προηγουμένως..

Στη περίπτωση της άμεσης σύγκρισης μεταξύ των 2 κινητών (και όχι με τον ανταγωνισμό όπως πολλοί κάνουν), έχω να πω πως η LG έκανε όχι μόνο ένα αλλά πολλά βήματα μπροστά..

Αναλυτικότερες εντυπώσεις θα σας πω με τον καιρό..

Φιλικά,

Κώστας.

Συμφωνω μαζι σου, το viewty μου ειχε αρεσει παρα πολυ κ το ρενουάρ ακομη περισσοτερο.

Ace of Hearts..

+1..

Πολύ καλό και πάνω απο όλα πλήρες κινητό...;)

Οστόσο εγω ειχα χρόνια nokia και δεν μπορω να μείνω μακριά τους...:lol:

:ninja:Για αυτο και αποφάσισα να πουλήσω το lgακι μου...:X

Οποις ενδιαφέρεται...355€...εχω βάλει και αγγελία!:ninja:

Συμφωνω μαζι σου, το viewty μου ειχε αρεσει παρα πολυ κ το ρενουάρ ακομη περισσοτερο.

Παιδιά,μη συγκρίνουμε τα ανόμοια..

Το Renoir είναι κλάσεις ανώτερο απ’το Viewty!!

Καταρχήν,εχει πιο ώριμο και δουλεμένο λογισμικό και είναι σαφώς πιο εύχρηστο.

Επισης,είναι κουκλί μπροστά στο Viewty(ευθύνεται ο χρωματισμός;τα 3 πλήκτρα μπροστά;το καλύτερο και πιο εύχρηστο σχήμα;το μικρότερο πάχος;το πανέμορφο πισω μέρος;Δεν ξέρω!)Πάντως,σχεδιαστικά,είναι πανέμορφο.

Η οθόνη του επίσης ειναι πιο ευαίσθητη στα πατήματα,πράγμα άκρως επιθυμητό!

Το μονο μείον για μένα όταν το δούλεψα είναι που αφαίρεσαν το δαχτυλίδι απ’το φακό για τη χειροκίνητη εστίαση.....Βολευε πολύ γι’αυτήν τη δουλεια στο Viewty,με την έννοια ότι ήταν πιο εύχρηστο!Φαντάζομαι όλοι οι πρώην κάτοχοι του Viewty θα συμφωνούν!Άλλωστε,έδινε άλλον ‘‘αέρα‘‘ κατά τη χρήση της κάμερας,αυτήν μιας κανονικής μηχανής!

1.copy τα wetravel.jar & wetravel.jad στο card\others

2. δημιουργείς το path για τα maps, card\others\Wetravel & card\others\Wetravel\Maps card\others\Wetravel\Voice, στα Maps και Voice unzip τα σχετικά αρχεία

3. μέσω του τηλεφώνου κάνεις move τα Wetravel.jar & Wetravel.jad απο το card\others στην μνήμη του τηλεφώνου, αυτόματα επιλεγετε \others

4. Βγαζουμε την SD card

5. τρέχουμε το Wetravel.jad (απο την μνημη του τηλεφωνου)

Θα δεις οτι δεν υπάρχει πια το 'Authotication Failure' και το πρόγραμμα μετά την εγκατασταση βρίσκεται στο Games&Applications.

Πηγαίνεις στο folder Games&Applications, click στο εικονίδιο επάνω αριστερά για τις επιλογές και απο το Set Permissions θέτεις τα Read και Write access στο "Αlways"

Aυτααα :)

Μια βοηθεια παιδια οποιος γνωριζει. Εχω κανει ολα τα παραπανω και πατωντας για εγκατασταση το Wetravel.jad μου βγαζει μηνυμα: "Αρχειο jar Πολυ μεγαλο για αποθηκευση". Τι συμβαινει?

Μια βοηθεια παιδια οποιος γνωριζει. Εχω κανει ολα τα παραπανω και πατωντας για εγκατασταση το Wetravel.jad μου βγαζει μηνυμα: "Αρχειο jar Πολυ μεγαλο για αποθηκευση". Τι συμβαινει?

Δεν κατεβαζεις το αρχειο jar που ειναι μεγαλο σε mb ,δεν μπορει να το τρεξει το κινητο.Κατεβαζεις ξεχωριστα τα map files, voice files κ την rc11.Εγω δεν το χω καταφερει ακομη, ειτε με την rc11 ειτε την rc13.

Huskerdu κανε ενα tutorial!!!!!!!!!!:lol:

Ace of Hearts..

Δεν κατεβαζεις το αρχειο jar που ειναι μεγαλο σε mb ,δεν μπορει να το τρεξει το κινητο.Κατεβαζεις ξεχωριστα τα map files, voice files κ την rc11.Εγω δεν το χω καταφερει ακομη, ειτε με την rc11 ειτε την rc13.

Δεν προσεξα οτι βγηκε η RC13! :)

Δες και αυτο εδω:

http://www.wayviewer.de/en/index.html

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Ok, για να τα περασουμε κ αυτα απο εξονυχιστικό τεστ..:D

Ace of Hearts..

βγαίνω έξω με το αυτοκίνητο, πέρασα την RC13, θα την δοκιμάσω στον δρόμο, τα λέμε!

βγαίνω έξω με το αυτοκίνητο, πέρασα την RC13, θα την δοκιμάσω στον δρόμο, τα λέμε!

Ok, πες μας εντυπωσεις.

Ace of Hearts..

Σ ευχαριστω, αλλα δεν με βοηθησες....

Με ή χωρις το Jar δεν το τρεχει. Αν δεν τρεχει ουτε τις αλλες τοτε τι γινεται?

Πως εχει περασει σε καποιους αλλους? Ολες οι εσωτερικες μνημες το ιδιο δεν ειναι?

Παιδιά θέλει ένας φίλος μου θήκη για αυτό το κινητό.Μονάχα στο ebay θα βρούμε?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ok, πες μας εντυπωσεις.

Λοιπόν, είχα μαζί μου και το Garmin(nuvi200), το Renoir lockαρισε 2-3min αργότερα, δεν ειδα καποια εμφανή διαφορά, ισως λιγο πιο γρήγορο. Καθ'οδον, κλείνω το we-travel και τρέχω το jogging buddy, αυτο κλείδωσε ακομη πιο γρήγορα!! (Παντα σε GPS standalone). Ισως να ευνόησε και η ηλιόλουστη ήμερα και ο καθαρός ουρανός στη Θεσ/νικη!

:)

Παιδιά θέλει ένας φίλος μου θήκη για αυτό το κινητό.Μονάχα στο ebay θα βρούμε?

Περιμενω να μου ερθει αυτή:

http://www.mobilefun.co.uk/product/18356.htm

Όσο για την θήκη?Την παρηγγειλε κανεις?Ρώτησε?

Genuine LG Leather Case CCL-240

http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/12/lg-kc910-renoir-unboxing-17.jpg

αυτη ειναι μια φοβερη θηκη! πραγματικα τα σπαει!!!!!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Αυτή είναι η original LG renoir θήκη, το μειονέκτημά της, για μένα, είναι οτι δεν έχει γάντζο, θελω να εχω το κινητό πάντα στην ζώνη μου.

Παιδιά μηπως υπαρχει καποια αλλη

εφαρμογη για τον καιρο?

Στο k800 ειχα το Worldmate

εγώ την παράγγειλα από το mobilefun και μετά από μια εβδομάδα μου ήρθε.είναι πολύ καλή θήκη αλλά έχει δύο μειονεκτήματα:

1. Είναι πολύ σφιχτή και το κινητό δεν βγαίνει εύκολα
  2. Ακουμπάει στο ηχείο και δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο

Καλημέρα σε όλους.

Παίζοντας σήμερα με το Renoir κατέληξα στο εξής συμπέρασμα:

Όσες φορές προσπάθησα να τρέξω το jogging buddy μετά το Google maps, δε λόκαρε ποτέ σε δορυφόρο.

Αντιθέτως, μετά από οποιοδήποτε reboot του τηλεφώνου, και χωρίς να τρέξω το google maps, τότε βρίσκει δορυφόρο αμέσως.

Αυτό το τσέκαρα πάνω απο 10 φορές και συμβαίνει πάντα το ίδιο.

Άρα αυτό που μπορώ να φανταστώ είναι ότι iσως το google maps να δεσμεύει κάτι στη μνήμη του τηλεφώνου όσον αφορά το gps που δεν αφήνει το jogging buddy να δουλέψει κανόνικα.

Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει αν συμβαίνει το ίδιο και σε αυτόν.

Κώστας

Καλημέρα σε όλους.

Παίζοντας σήμερα με το Renoir κατέληξα στο εξής συμπέρασμα:

Όσες φορές προσπάθησα να τρέξω το jogging buddy μετά το Google maps, δε λόκαρε ποτέ σε δορυφόρο.

Αντιθέτως, μετά από οποιοδήποτε reboot του τηλεφώνου, και χωρίς να τρέξω το google maps, τότε βρίσκει δορυφόρο αμέσως.

Αυτό το τσέκαρα πάνω απο 10 φορές και συμβαίνει πάντα το ίδιο.

Άρα αυτό που μπορώ να φανταστώ είναι ότι iσως το google maps να δεσμεύει κάτι στη μνήμη του τηλεφώνου όσον αφορά το gps που δεν αφήνει το jogging buddy να δουλέψει κανόνικα.

Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει αν συμβαίνει το ίδιο και σε αυτόν.

Κώστας

Το j.buddy το δουλεύουμε χωρις καμια συνδεση, πχ. wifi ;απλα το τρεχουμε με το gps stand alone ;

Ace of Hearts..

Ναι, δεν χρειαζεται το wifi. Προσεχε μόνο γιατι το google maps το χρειάζεται αν δε θέλεις να πληρώσεις!! Την έχω πατήσει γι'αυτό στο λέω!!

Ναι, δεν χρειαζεται το wifi. Προσεχε μόνο γιατι το google maps το χρειάζεται αν δε θέλεις να πληρώσεις!! Την έχω πατήσει γι'αυτό στο λέω!!

Ναι το ξερω αυτό , no prob.:)

Και κάτι άλλο, επειδη έχουμε κ την ιδια εκδοση, v10b cosmote, geotagging έχεις κάνει;Οσες φορες κ αν εχω προσπαθησει τίποτα.Και μάλιστα σε χώρο που λοκαρε κανονικα σε δορυφορο με το google maps, περιμενα να λοκαρει στη φωτογραφία, αλλα τίποτα.

Ace of Hearts..