Vasileios Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Το επιχείρημα ότι κάτι είναι Ελληνικό είναι ισχυρό αλλά αγνοεί το ότι α) Οι υπάλληλοι πληρώνονται σε συτόντ ον τόπο και οι μισθοί τους κατά ένα μεγάλο μέρος πληρώνοντι εδώ. β) Ότι τα κέρδη φορολογούνται εδώ πριν βγούν στο εξωτερικό. γ) Ότι Φ.Π.Α. και ΕΦΚΑ πληρωνονται και μένουνσ τον τόπο. δ) Ότι και Έλληνες επιχειρηματίες βγάζουν τα χρήαμτα τους στο εξωτερικό και επιπλέον ότι αγοράζουν πανάκριβα εισαγώμενα προϊόντα . Από Αυτκίνητσ μέχρι ελικόπτερα. Ο μόνος τρόπος να μένουν περισσότερα χρήματα στον τόπο είναι η ενίσχυση των Ελληνικών προϊόντων και όχι η ενίσχυση των Ελληνικών επιχειρήσεων. Ακόμα και στο lindl μπορεί κανείς να αγοράσει Ελληνικά προϊόντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Τώρα με το €υρω το παιχνίδι έχει χαθεί. Όπου και αν αγοράσουμε όλα πάνε σε φορολογικούς παραδείσους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Για χρόνοα ΑΒ έως ότου μπηκα μια μέρα Σκλαβενίτη. Με κερδισε η απλοτητα στα ράφια, η αμεσότητα και η ευγένεια άπαντων σε κάθε κατάστημα και αν μπήκα. ;) Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnt Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Σκλαβενιτης έχει πάντα πρόσφορες 1+1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Σήμερα 1/5 αγόρασα Νες καφέ από ΑΒ Βασιλόπουλο σε τιμή 4.87 με ΦΠΑ 13%. Το Σάββατο 30/5 αγόρασα το ίδιο προϊον 4.87 με ΦΠΑ 24%. Το κέρδος 11% από το ΦΠΑ στην τσέπη της Βέλγικης πολυεθνικής. Απαράδεκτοι, από εμένα γειά σας και έχω κάνει ήδη καταγγελία στην προστασία καταναλωτή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Στον Βασιλόπουλο πάνε τα λεφτά. Αυτός αποφασίζει για την τελική τιμή, όχι η παραγωγός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Σήμερα 1/5 αγόρασα Νες καφέ από ΑΒ Βασιλόπουλο σε τιμή 4.87 με ΦΠΑ 13%. Το Σάββατο 30/5 αγόρασα το ίδιο προϊον 4.87 με ΦΠΑ 24%. Το κέρδος 11% από το ΦΠΑ στην τσέπη της Βέλγικης πολυεθνικής. Απαράδεκτοι, από εμένα γειά σας και έχω κάνει ήδη καταγγελία στην προστασία καταναλωτή.:lol: ελευθερη αγορα. ας το βαλει και δεκα ευρω, Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Νες καφέ με 4,87 είναι η τιμη προσφοράς με 30% έκπτωση. Με τον παλιό Φ.Π.Α θα ήταν 40 % η έκπτωση. Καταγγελία για τέτιο θέμα θα πεταχτεί στον κάλαθο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Νες καφέ με 4,87 είναι η τιμη προσφοράς με 30% έκπτωση. Με τον παλιό Φ.Π.Α θα ήταν 40 % η έκπτωση. Καταγγελία για τέτιο θέμα θα πεταχτεί στον κάλαθο. Με τη νέα τιμή θα είναι έκπτωση 20% με αναγραφόμενη 30%. Απάτη δηλαδή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Η μείωση φπα νομίζω ήταν μόνο για τον κλάδο της εστίασης. Δηλαδή για αγορά έτοιμου ροφήματος και όχι για την αγορά πρώτης ύλης. οπότε η τιμή του δε θα μεταβληθεί στο σουπερ μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Η μείωση φπα νομίζω ήταν μόνο για τον κλάδο της εστίασης. Δηλαδή για αγορά έτοιμου ροφήματος και όχι για την αγορά πρώτης ύλης. οπότε η τιμή του δε θα μεταβληθεί στο σουπερ μαρκετ. Άλλαξε και στα σούπερ μάρκετ. Στην απόδειξη αναφέρεται 13%. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Άλλαξε και στα σούπερ μάρκετ. Στην απόδειξη αναφέρεται 13%. Από πέρυσι το Μάιο έπεσε στο 13%. Τώρα έπεσε μόνο για την αγορά έτοιμου ροφήματος από τα μαγαζιά εστίασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Από πέρυσι το Μάιο έπεσε στο 13%. Τώρα έπεσε μόνο για την αγορά έτοιμου ροφήματος από τα μαγαζιά εστίασης. Δυστυχώς δεν έπεσε ούτε εκεί. Όλοι το 11% το έβαλαν στην τσέπη τους. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Μου αρέσει που μερικοί ακόμη έχετε πίστη στην καλή θέληση του ελληναρα επιχειρηματία! Ειδικά στα καφέ, που θα βάλει τραπεζοκαθισματα πάνω σε διαδρομή τυφλών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 να γινετε εσεις επιχειρηματιες αν νομιζετε οτι ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα. και εγω θελω να κατεβαινω Λεωφορο Νικης να πληρωνω δυο ευρω τον καφε αλλά.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Χαλαρώστε, κι όταν ανέβηκε ο ΦΠΑ δε θυμάμαι καμιά αύξηση. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Χαλαρώστε, κι όταν ανέβηκε ο ΦΠΑ δε θυμάμαι καμιά αύξηση. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Εμένα την θυμάται η τσέπη μου! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Πήρα σήμερα από τον γαλαξια κάτι σακούλες σκουπιδιών δικές τους.απο 0,99 την προηγούμενη βδομάδα πήγαν στο 1,20.αλλα προϊόντα που παίρνω δεν είχαν αύξηση.τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Πήρα σήμερα από τον γαλαξια κάτι σακούλες σκουπιδιών δικές τους.απο 0,99 την προηγούμενη βδομάδα πήγαν στο 1,20.αλλα προϊόντα που παίρνω δεν είχαν αύξηση.τι μπορεί να συμβαίνει; Όλα τα Σ/Μ κάνουν το ίδιο κόλπο. Φθηνές τιμές σε προϊόντα που αγοράζουμε συχνά (γάλα κλπ), προσφορές κράχτες, και τρελά κέρδη στα υπόλοιπα. Μπορεί από τις σακκούλες ή τα μανταλάκια να κερδίσει όσο από 10 συσκευασίες γάλα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Επειδή δεν το γνωρίζω αύξηση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή;η υπάρχει κάποιος νόμος που το απαγορεύει;τις σακούλες αυτές ας πούμε τουλάχιστον πολλα χρόνια αν θυμάμαι τις είχε σε αυτή την τιμή.οτι άλλο πήρα δεν είδα κάποια αυξηση.δεν ειδα βέβαια και όλα τα προϊόντα του σούπερ.στην επόμενη επίσκεψη θα ρίξω μια ματιά σε προϊόντα που αγοράζω να δω αν υπάρχουν μεταβολές.ετσι από περιέργεια. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Επειδή δεν το γνωρίζω αύξηση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή;η υπάρχει κάποιος νόμος που το απαγορεύει;τις σακούλες αυτές ας πούμε τουλάχιστον πολλα χρόνια αν θυμάμαι τις είχε σε αυτή την τιμή.οτι άλλο πήρα δεν είδα κάποια αυξηση.δεν ειδα βέβαια και όλα τα προϊόντα του σούπερ.στην επόμενη επίσκεψη θα ρίξω μια ματιά σε προϊόντα που αγοράζω να δω αν υπάρχουν μεταβολές.ετσι από περιέργεια. Όχι δεν υπάρχει τίποτα σε διατίμηση. Ο καθένας πουλάει όσο θέλει. Νόμος ελεύθερης αγοράς. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Πάντως και σήμερα που πήγα είδα ότι κάποια αλλα πράγματα που επαιρνα είναι λίγο ποιο ακριβά. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Υπαρχει ενα πολυ ωραιο αππ που βλεπεις ολες τις τιμες, προσφορες κλπ απο ολα τα σουπερμάρκετ, το pockee. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Nαι το ξέρω αυτό για τις εφαρμογες.δεν θα αλλάξω σούπερ,απλά το εργαψα γιατί μου έκανε εντύπωση αυτή η αλλαγή σε κάποιες τιμές. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts