trankLL Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Σκλαβενίτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Γαλαξία και Σκλαβενίτη Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnl1977 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kira83 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 ΑΒ βασιλοπούλας. Μόνο κ μόνο από τις ανταμοιβές από την κάρτα συμφέρει πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim101 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Προτιμώ Σκλαβενίτη. Επειδή βάζει αρκετά συχνά πρόσφορες 1+1 δώρο σε διάφορα προϊόντα. Παράθεση Απεργίες GR - Windows 10 App (PC,Mobile,Xbox) Download HERE Γιορτές - Windows 10 App (PC,Mobile,Xbox) Download HERE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George2181 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Οποιο και να επιλεξω εχω καιρο που εχω σταματησει την μαναβικη και τα κρεατα απο ολα αυτα τα σουπερ μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Όλα καλά είναι αναλόγως τι θες και με τις προσφορές που έχουν. Τώρα από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, αν πούμε πως βασικοί ανταγωνιστές είναι ο Σκλαβενίτης με τον ΑΒ και ότι είναι κυρίως παρόμοια, προτιμώ, εμπιστεύομαι και στηρίζω Σκλαβενίτη. Επίσης εναλλακτικό σούπερ μάρκετ με τρομερές προσφορές και άλλης φιλοσοφίας γενικότερα είναι τα Lidl. Συνεπώς οι πρώτες μου επιλογές και συχνότερες είναι Σκλαβενίτης και Lidl. Επίσης vfm αγορές σε πάρα πολλά είδη και για μεγάλες ποσότητες είναι τα Mart {ανήκουν στον Σκλαβενίτη πλέον (πρώην Makro)} αλλά χρειάζεται ΑΦΜ εταιρίας/επιχείρησης (βγάζεις και κάρτα εισόδου αν θες) και επειδή έχει μόνο δύο καταστήματα στου Ρέντη και Ανθούσα που αρκετούς δεν βολεύει όπως πχ. εμένα, λόγο απόστασης. Πάραυτα μία στο τόσο πάω και προμηθεύομαι πράμα για αρκετό καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizbiki Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 προτιμώ το δια γτ εχει ωραιους υπαλληλους Παράθεση unlock your soul unlock your wifi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 προτιμώ το δια γτ εχει ωραιους υπαλληλους Τι γράφεις; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Τι γράφεις; τρολ είναι..εχει γεμίσει ολη την ενότητα με άκυρες απαντήσεις Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzop Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 MyMarket! Το προσωπικό τους είναι πολύ φιλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZZRas Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Μόνο Grand Masoutis Ξάνθης !!! Ποιότητα και θα βρεις τα πάντα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 ΑΒ Βασιλόπουλος. Με σωστές αγορές καταφέρνεις να εξοικονομήσεις ένα αρκετά καλό ποσό. + η ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Έχει μερικές προσφορές το ΑΒ, άπιαστες και ούτε καν από τα άλλα σουπερ μαρκετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Έχει μερικές προσφορές το ΑΒ, άπιαστες και ούτε καν από τα άλλα σουπερ μαρκετ...????????? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Έχει μερικές προσφορές το ΑΒ, άπιαστες και ούτε καν από τα άλλα σουπερ μαρκετ... Κλασική περίπτωση βλάβης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 My market γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου και μου αρέσει το περιβάλλον και τα προϊόντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dennisbest Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Σκλαβενίτη , κυρίως επειδή είναι το πιο κοντινό στο σπίτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εγω ξερω οτι τα πραγματα που αγοραζω στο Lidl, αν επιχειρουσα να τα αγορασω σε αλλα s/m, θα πληρωνα πολλαπλασια χρηματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εγω ξερω οτι τα πραγματα που αγοραζω στο Lidl, αν επιχειρουσα να τα αγορασω σε αλλα s/m, θα πληρωνα πολλαπλασια χρηματα... Εξαρταται τι προιοντα αγοραζεις και τι διαλογης. Γιατι καποια που δεν ειναι σε προσφορα δεν ειναι φθηνα, πανω κατω ιδια τιμη. Αν εξαιρεσω τις προσφορες, δεν το θεωρω και το σουπερ μαρκετ των φτωχων. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Λεω να παω αυριο σουπερ μαρκετ... Θα βρω τιποτε, ή θα εχουν σηκωσει ολα τα τροφιμα διαρκειας, λογω κορονοιου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Λεω να παω αυριο σουπερ μαρκετ... Θα βρω τιποτε, ή θα εχουν σηκωσει ολα τα τροφιμα διαρκειας, λογω κορονοιου; Νωρις ειναι ακομα για κατι τετοιο. Ισως καποιοι να εχουν αρχισει το στοκαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Τα ράφια είναι άδεια... Να ξέρετε. Δουλεύω σε σούπερ πολύ μεγάλο κιόλας και γίνεται ο κακός χαμός... Έλεος δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Τα ράφια είναι άδεια... Να ξέρετε. Δουλεύω σε σούπερ πολύ μεγάλο κιόλας και γίνεται ο κακός χαμός... Έλεος δηλαδή Ασχετο, αλλα δεν καταλαβα γιατι εγινε αυτο με τα S/M; Τι θα μας κανει ο ιος; Λαιμαργους; και πρεπει να εχουμε προμηθειες; :lol::rolleyes: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Ασχετο, αλλα δεν καταλαβα γιατι εγινε αυτο με τα S/M; Τι θα μας κανει ο ιος; Λαιμαργους; και πρεπει να εχουμε προμηθειες; :lol::rolleyes:Όχι απλά ο κόσμος βλέπει πολλές ταινίες με ζόμπι :p Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts