Jump to content

ZZRas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ZZRas

  1. Καλημέρα σε όλους... η αναμονή της μπαταρίας στο mi9t ήταν απογοητευτικη... με όλα ανοιχτά δηλαδή BT WiFi GPS από την πρώτη ημέρα που το πήρα έως και την έκδοση 12.0.5 η μπαταρία κρατούσε έως και 1,5 ημέρες με νορμάλ χρήση... από εκεί και μετά ειδικά μετά την 12.0.8 η μπαταρία με ίδια χρήση χρειαζόταν φορτηση έως και δύο φορές την ημέρα... μετά την εγκατάσταση της 12.0.9 η μπαταρία απογειώθηκε... με την ίδια χρήση είμαι μεταξύ 35 έως και 40 ωρών ανά φόρτιση... και ημουν στο παρά πέντε να στείλω το τηλέφωνο ΑΔΙΆΒΑΣΤΟ... ευτυχώς η τηλεφωναρα επανήλθε :-)
  2. Αντί να πάμε μπροστά επιστρέφουμε σε πατροπαραδοτες μεθόδους... θα γράφουμε σε χαρτάκι ημερομηνία και ώρα που βγάλαμε τον φορτιστή και όταν τον ξαναβαλουμε θα κάνουμε υπολογισμούς :-Ρ
  3. Συμφωνώ απόλυτα... εμένα όμως με ενδιαφέρει να βλέπω τι αναμονή έχω από φόρτιση σε φόρτιση... όπως ήταν πριν δηλαδή
  4. Καθαρή εγκατάσταση...2,5GB και εργοστασιακές ρυθμίσεις ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα ...κατανάλωση με AoD απογοητευτική... 15 ώρες κράτησε ...πριν ήμουν στις 30 ώρες περιπου...οπότε το απενεργοποίησα και είμαι κοντά στις 40 ...δηλαδή χωρίς Aod η κατανάλωση είναι καλύτερα ...αυτό που με χάλασε είναι τα στατιστικά μπαταρίας όπου δείχνει αλλά αντί άλλων ...
  5. Καλημέρα... σήμερα πήραμε android 10 μαζί με MIUI 11.0.4.0... για να δούμε τι παίζει...
  6. Καλησπέρα σε όλους... διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχουν πάρει Android 10 και γω είμαι ακόμη με την 9... συμβαίνει κάτι???
  7. Μόνο Grand Masoutis Ξάνθης !!! Ποιότητα και θα βρεις τα πάντα !!!
  8. Στην Γερμανία έπινα Beck's (κάτοικος Βρέμης) και στην Ελλάδα μόνο Μύθος !!!
  9. Ευχαριστώ !!! Ναι έχεις απόλυτο δίκιο ... 10 χρόνια συμπιεστής και 5 χρόνια το υπόλοιπο !!!
  10. Fiat seicento 900... Το έχω απο το 2000 και έχω κάνει 220.000 περίπου χλμ... εκτός από τις τακτικές συντηρήσεις και τα αναλώσιμα έχω αλλάξει έναν θερμοστάτη και μια φλάντζα βαλβίδων... αααα και έναν δεξιό καθρέφτη που μου τον φάγανε στα 3,99€... ανταλλακτικά παμφτινα ακαι τα βρίσκεις ακόμη και στα... Περίπτερα... Είναι οικονομικό με χαμηλά ασφάλιστρα και τέλη κυκλοφορίας και σκυλί μαύρο... Τελικές μην περιμένεις από τον ΚΟΎΒΑ Είναι αυτοκίνητο πόλης,!!
  11. Έναν Morris πήρα 16L στα 129€ σε cracy sunday του οποίου οι προδιαγραφές είναι για 80 τετραγωνικά... μια χαρά δουλειά κάνει αφού τον πάω από δωμάτιο σε δωμάτιο και όχι για όλο το σπίτι... εκεί που υπάρχει πρόβλημα... και 10 χρόνια εγγύηση!!!
  12. Οι σειρές που βλέπω και προτείνω Grey's Anatomy Chicago PD Chicago Fire Chicago Med The Blacklist Bull NCIS Los Angeles The Mandalorian Bosch New Amsterdam Suits Hawaii Five-0 Jack Ryan Blue Bloods The Rookie
  13. Volvo φίλε μου εκτός και αν πάρεις το Audi με καινούργιο σκάφος αλλά αντικαταστήσεις το μοτέρ με κάποιο παλιό... 20VT ας πούμε!!!
  14. Αρκεί να φοράει το μοτέρ 20vt του ομίλου VW... έρωτας το Seat leon mk1cupra R παρότι έχω το Seat Toledo mk2 VOLCANO !!! ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλα αν θέλεις όχημα που θα το βλέπεις και θα τρελενεσαι συν τον ήχο που κάνει όταν το οδηγίας δεν υπάρχει άλλο από το... Honda CRX VTEC
  15. Χααα... ωραίο... Γερμανία Ολλανδία και Βέλγιο... Οι τρεις με το ψιλοτερο ποσοστό που δεν θα πολεμούσε για την Πατρίδα του... οι γνωστοί Παρτακιδες της Ευρώπης!!!
×
×
  • Create New...