George6633 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Εμένα θα με ενοχλούσε πολυ μια τέτοια αλλαγη...ξερω οτι είναι μια ψευδαίσθηση να την θεωρούμε Ελληνική αλλα ας μείνει τουλάχιστον το ονομα να θυμίζει Ελλάδα..και ας είναι ψέμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Λίγο ακόμη και θα έκλεινε 10ετια! Δεν άλλαξε, μην ανησυχείς! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk 1 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Λίγο ακόμη και θα έκλεινε 10ετια! Δεν άλλαξε, μην ανησυχείς! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Το ξέρω.. Ακόμα Cosmote γράφει το κινητό μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Λίγο ακόμη και θα έκλεινε 10ετια! Δεν άλλαξε, μην ανησυχείς! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Χαχαχα...Θεούλης! Έγραψες! Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Μόνο το εμπορικό όνομα είναι Cosmote, όλος ο κόσμος στο εξωτερικό μεταξύ των οποίων και οι κατασκευαστές τηλεφώνων την αναφέρουν σαν T-Mobile GR. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Εδώ αλλάχτηκαν και τα εμπορικά πακέτα του ΟΤΕ σε Cosmote τάδε.... Είναι πιασαρικο φαίνεται. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk 1 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Δεν είναι καθόλου εύηχο.Δε νομίζω ν αλλάξει.Προσωπικα δε Θ μ αρεσε. 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Δεν είναι καθόλου εύηχο.Δε νομίζω ν αλλάξει.Προσωπικα δε Θ μ αρεσε. Πρόσεξες ότι το θέμα είναι του 2008? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Απ' ό,τι φαίνεται 17 χρονιά μετά θα αλλάξει όνομα κρίμα δεν έμεινε ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vodafone βρετανική Nova (United) ολλανδική και τώρα Telekom γερμανική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts