stefanw595 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Εμένα είχε κανονικά οδηγό χρήσης. Από πού το πήρες, μου κάνει εντύπωση που δεν έχει. Ειχε οδηγο χρησης?!? Εμενα ειχε το βιβλιαρακι με το sar ενα βιβλιαρακι για τη μουσικη και ενα ακομη λεπτο με συντομες οδηγιες! Αυτο εννοεις εσυ? Αν εννοεις αυτο δεν ειναι και τιποτα ειδικα συγκριτικα με το K750 που ειχα πριν καμια σχεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ε ενταξει. Τι να τις κανουμε τις αναλυτικες οδηγιες; Δεν ειναι και κατι δυσκολο εξαλλου. Σαν ολα τα αλλα κινητα ειναι και αυτο... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ε ενταξει. Τι να τις κανουμε τις αναλυτικες οδηγιες; Δεν ειναι και κατι δυσκολο εξαλλου. Σαν ολα τα αλλα κινητα ειναι και αυτο... Καλα σαυτο εχεις δικιο...Τωρα βρηκα στο internet τον πληρη οδηγο του τηλεφωνου απλα μαυτο ισως μαθεις καποιες λεπτομερειες που αγνοεις! Α και εχω μια απορια...Θελω να κανω αναβαθμιση λογισμικου μεσω PC αλλα αποτι διαβασα στις οδηγιες λεει οτι πρεπει να κανεις πρωτα back up τα αρχεια που εχεις περασμενα στη μνημη του τηλεφωνου...Αυτο που θελω να ξερω ειναι αν διαγραφονται και τα μηνυματα που ειναι αποθηκευμενα εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ναι, διαγράφονται τα πάντα από τη μνήμη του τηλεφώνου. Γίνεται σαν να το αγόρασες εκείνη τη στιγμή. Ε ενταξει. Τι να τις κανουμε τις αναλυτικες οδηγιες; Δεν ειναι και κατι δυσκολο εξαλλου. Σαν ολα τα αλλα κινητα ειναι και αυτο... Όχι εννοώ ότι είχε κανονικά οδηγό χρήσης με κάπου 60 σελίδες, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 σε μερικα κινητα κανουν περικοπες! ακριβως στην ιδια κατασταση ηταν το w302 που ειχα αγορασει πριν κατι μηνες. ενα μικρο χαρτι διπλομενο στα 6 και για να διαβασεις τις οδηγιες ηθελες μεγενθυτικο φακο και μετα εμενες με τις αποριες (για νεο χρηστη πρωτη φορα σε κινητο sony ericsson) :whistle: :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ναι, διαγράφονται τα πάντα από τη μνήμη του τηλεφώνου. Γίνεται σαν να το αγόρασες εκείνη τη στιγμή. Όχι εννοώ ότι είχε κανονικά οδηγό χρήσης με κάπου 60 σελίδες, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Σοβαρα ειχε ε? Εμενα οικονομια!!:mad::mad: Απο που το πηρες? Απο vodafone? Α σβηνονται ε? Thnx! σε μερικα κινητα κανουν περικοπες! ακριβως στην ιδια κατασταση ηταν το w302 που ειχα αγορασει πριν κατι μηνες. ενα μικρο χαρτι διπλομενο στα 6 και για να διαβασεις τις οδηγιες ηθελες μεγενθυτικο φακο και μετα εμενες με τις αποριες (για νεο χρηστη πρωτη φορα σε κινητο sony ericsson) :whistle: :down: Ναι οντως ενας νεος χρηστης SE τι θα κανει? Εχει αρχισει να κανει αρκετα foul η SE και σιγα σιγα με απωθει ενω ημουν πιστος στα SE!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Yep από Vodafone... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cefirul Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 loipon skeftomai na agorasw to w595 apo oti diavasa dn iparxei kapio tromero provlima. Exw mono mia aporia, ta koumpia tou spane san tou w580 i exoun kaliteri kataskevi? tha m einai duskolo na grafw i einai kalo g sms? exuaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Τα αριθμητικά πλήκτρα δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Εμένα το κεντρικό πολυπλήκτρο έχει χαλάσει, μία πατάει μία όχι. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Καταρχήν συγχωρέστε με για το τελείως άκυρο θέμα που άνοιξα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω που να απευθυνθώ, αφού τόσο το τμήμα εξυπηρέτησης της Cosmote, όσο και το υποκατάστημα του Οτέ της περιοχής μου έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Μετά από μια αίτηση για νέα σύνδεση που είχα κάνει στο site της Cosmote, είχα ζητήσει να μου αποσταλεί και το Sony Ericsson w595 σε White Cosmopolitan χρώμα ώστε να το κάνω δώρο στη σύζυγό μου. Όταν παραλάβαμε το κινητό από την courier, τελικά αλλάξαμε γνώμη και πλέον θέλουμε το Ruby Black. Κάλεσα το e-shop για να ρωτήσω λεπτομέρειες σχετικά με την αλλαγή (μιας και η ίδια η Cosmote μέσα από το site μας έδινε αυτή τη δυνατότητα) και οι άνθρωποι είχαν πλήρη μεσάνυχτα και φυσικά με παρέπεμψαν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έδειξε αδυναμία στο να με εξυπηρετήσει και με παρέπεμψε με τη σειρά του στο υποκατάστημα του Οτέ της περιοχής μου. Τελικά έχω φτάσει στο σημείο να γίνομαι μπαλάκι για μία ρημαδοαλλαγή από μία συσκευασία την οποία δεν έχω καν αφαιρέσει την ταινία ασφαλείας!!! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σχετικά με το θέμα να με κατατοπίσει; Τελικά σκεφτόμαστε να το κρατήσουμε ως έχει, αφού καταντάει κουραστικό να τρέχω σχεδόν για το τίποτα, απλά σκέφτηκα σαν τελευταία λύση εσάς που στάνταρ γνωρίζετε πολλά περισσότερα από τις ίδιες τις εταιρίες, μήπως και βγάλουμε όλοι μαζί μια άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veniap Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 geia sas thelo na rwtisw poios kerei an to ericsson w595 exei kodiko kleidwmatws plhktrologiou? sygnwmh gia ta greekglish alla to pc mou exei ena prosorino problhmataki. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 geia sas thelo na rwtisw poios kerei an to ericsson w595 exei kodiko kleidwmatws plhktrologiou? sygnwmh gia ta greekglish alla to pc mou exei ena prosorino problhmataki. Οχι γενικα τα Sony Ericsson δεν εχουν κωδικο κλειδωματος του πληκτρολογιου οποτε ουτε και το συγκεκριμενο. Φιλε veniap μην ανοιγεις ομως θεματα οταν θες να ρωτησεις κατι. Μπορεις να απευθυνθεις στο επισημο θεμα της συγκεκριμενης συσκευης για να σου λυθουν οι αποριες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Προσπάθησε να βγάλεις "άκρη" από το τοπικό κατάστημα του ΟΤΕ της περιοχής σου. Πες τους ότι έχεις μιλήσει και τηλεφωνικά με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και σου είπαν ότι πρέπει να κάνεις την αλλαγή μέσω του τοπικού καταστήματος. Να επιμένεις λίγο και αν γίνει κάτι έχει καλώς... Το πολύ πολύ (αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να γίνει αυτή η αλλαγή), ζήτα να μιλήσεις με τον προϊστάμενο του τοπικού καταστήματος του ΟΤΕ ώστε να του εξηγήσεις τι και πως. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Σε 5 λεπτά το πολύ ξεμπέρδεψα! Πραγματικά δεν ξέρω πώς να σ' ευχαριστήσω! Δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από το να ζητήσω να μιλήσω με τον προιστάμενο. Να είσαι καλά και πάλι σ' ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selena Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 προβλημα! πριν λιγες μερες γλιστρησε το κινητο απο τα χερια μου και επεσε στο πατωμα...:cry: τωρα εχει καποια μικρα γκρι σημαδια στο πανω μερος και επειδη το υπολοιπο ειναι μπλε φαινονται αρκετα. μηπως ξερετε αν μπορω να κανω κατι να το διορθωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 loipon skeftomai na agorasw to w595 apo oti diavasa dn iparxei kapio tromero provlima. Exw mono mia aporia, ta koumpia tou spane san tou w580 i exoun kaliteri kataskevi? tha m einai duskolo na grafw i einai kalo g sms? exuaristw Τα πλήκτρα του W580 έσπαγαν σε συγκεκριμένη προβληματική παρτίδα η οποία ανακλήθηκε!Εννοείται πως δεν παρουσιάζεται το ίδιο θέμα με το W595! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 προβλημα! πριν λιγες μερες γλιστρησε το κινητο απο τα χερια μου και επεσε στο πατωμα...:cry: τωρα εχει καποια μικρα γκρι σημαδια στο πανω μερος και επειδη το υπολοιπο ειναι μπλε φαινονται αρκετα. μηπως ξερετε αν μπορω να κανω κατι να το διορθωσω; Μια λυση ειναι να παρεις ενα μαρκαδορακι στο χρωμα του κινητου και να το βαψεις. Μια αλλη ειναι να βρεις μια θηκη για το κινητο απο σιλικονη. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selena Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Μια λυση ειναι να παρεις ενα μαρκαδορακι στο χρωμα του κινητου και να το βαψεις. Μια αλλη ειναι να βρεις μια θηκη για το κινητο απο σιλικονη. ευχαριστω για την ιδεα, θα δοκιμασω με μαρκαδορακι μαλλον. αλλα δε θα ειναι ποτε πια το ιδιο. σνιφ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Εμένα μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν έχει πλέον αναφορά παράδοσης των Sms :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Εμένα μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν έχει πλέον αναφορά παράδοσης των Sms :( Αυτό είναι εντελώς παράξενο. Μήπως κατά λάθος έχει απενεργοποιηθεί η λειτουργία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Έχει. Απλά πρέπει να την ενεργοποιήσεις πάλι από το μενού ρυθμίσεων στο μενού μηνύματα. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Μπα δεν έχει καθόλου. Πηγαίνω στα Μυνήματα/Ρυθμίσεις/Sms και έχει βγεί η λειτουργία. Μόνο για Αιτημα Απάντησης έχει να επιλέξω ;) Πριν την αναβάθμιση είχα κανονικά ρύθμιση για αναφορά παράδοσης ;) Περίεργο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Καλά στο λέω εγώ σε κανονικές συνθήκες τέτοια περίπτωση δεν υφίσταται. Ξανακάνε αναβάθμιση. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Το ιδιο λογισμικό πάλι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Το ίδιο. Βασικά πες μου, ποιά έκδοση σου πέρασε; Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts