Mikakilo Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Δείτε τις χρεώσεις στο e-banking σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Δείτε τις χρεώσεις στο e-banking σας Με PayPal πληρώνω και φυσικά δεν έφτασα πότε στο συγκεκριμένο σημείο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Με PayPal πληρώνω και φυσικά δεν έφτασα πότε στο συγκεκριμένο σημείο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο ένα τηλέφωνο που έχω samsung j6 plus σταματάει στο ουπς και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δούλευε και ξαφνικά σταμάτησε. Ότι και αν προσπάθησα δεν έφερε αποτέλεσμα. Μέσω browser δουλεύει κανονικά. Η ίδια έκδοση της εφαρμογής στο Ρ8lite δουλεύει άψογα και το χρησιμοποιώ συχνά για να κάνω ανανεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Ακόμη υπάρχει πρόβλημα μέσω της εφαρμογής..... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Ακόμη υπάρχει πρόβλημα μέσω της εφαρμογής..... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις δοκιμάσει να τρέξεις την εφαρμογή σε άλλο κινητό? Βαλτην σε κάποιο άλλο smartphone δοκιμαστικά να δούμε τι τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Όχι, δεν έχω κάποιο εύκαιρο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 ΟΥΠΣ ! Και στο δικό μου. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Λοιπόν, βρέθηκε η λύση. Με apk share έστειλα την εφαρμογή από το παλιό τηλέφωνο στο καινούργιο και δουλεύει μία χαρά. Έκδοση 4.0.5 Τελικά οι αναβαθμίσεις έχουν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Άσε που αργούν .... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ε είναι και πολύ μπιιιιιιιπ Πάει και η 6ευρη ανανέωση. Αναγκαστικά 10ρακι θα σταξω. Να δω αν ποτέ φτιάξουν την ανανέωση μεσω εφαρμογής Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Απο το site δε γινόταν ανανεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Σας έχει κολλήσει και εσάς το countdown να γράφει 00 σε όλα? Μήπως δεν το έχουν αλλάξει? Δεν γράφουν όμως πότε θα δώσουν το επόμενο. Δευτέρα ή Τρίτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Σας έχει κολλήσει και εσάς το countdown να γράφει 00 σε όλα? Μήπως δεν το έχουν αλλάξει? Δεν γράφουν όμως πότε θα δώσουν το επόμενο. Δευτέρα ή Τρίτη?Έτσι κολλάει συνήθως. Οπότε μάλλον από τρίτη θα πάει.Απο το site δε γινόταν ανανεωση;Από το σάιτ γίνεται κανονικά γιατί από εκεί κάνω κι εγώ, γιατί δεν κουβαλάω το παλιό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Δεν έχει κολησει απλά οι αχαερευτοι δεν το άλλαξαν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 αλλες φορες που δεν το ειχαν αλλαξει και ηταν μηδενικο,εμπαινε το countdown την επομενη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 αλλες φορες που δεν το ειχαν αλλαξει και ηταν μηδενικο,εμπαινε το countdown την επομενη μερα. Και εγώ, αυτό υποστηρίζω. ΑΥΡΙΟ ώρα 09.00 θα έχουμε countdown. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Εγώ πιστεύω ότι την Τρίτη 09:00 θα δώσει countdown Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Εγώ πιστεύω ότι την Τρίτη 09:00 θα δώσει countdown Φιλικά, στο λέω. Θα χάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Φιλικά, στο λέω. Θα χάσεις. Ραντεβού αύριο 09:00 εδώ να δούμε ποιός θα κερδίσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ραντεβού αύριο 09:00 εδώ να δούμε ποιός θα κερδίσει... Οκ, εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Οχι αλλα πονταρισματα παρακαλώ!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Κι εγώ ποντάρω Τρίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Τρίτη λέμε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Τα στοιχήματα έκλεισαν. Το countdowm βγήκε σήμερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Χάσαμε... Την προηγούμενη εβδομάδα την Τρίτη είχε δώσει καουνταουν. Αρπα-κολα η όλη φάση. Δεν πειράζει, τσιμπάω και αυτο το καουνταουν, αφήνοντας κάποια σεντς στο υπόλοιπο μου που ληγει σε εναν μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts