GREGORYMO Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Συμφωνώ, αλλά και η εταιρία δεν θέλει να δώσει λύση, όπως έδωσε η πράσινη. Εγώ βρήκα λύση ως εξής: έχω dual συσκευή και η 2' κάρτα είναι cosmote. Όταν δεν έχω data ενεργοποιω την cosmote που έχω κάνει την γνωστή φραγή και είμαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Εγώ βρήκα λύση ως εξής: έχω dual συσκευή και η 2' κάρτα είναι cosmote. Όταν δεν έχω data ενεργοποιω την cosmote που έχω κάνει την γνωστή φραγή και είμαι οκ! Πολύ σωστός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Γεια σας. Ήθελα να μάθω αν όντως οι συνομιλίες, οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι δωρεάν μέσα από το watch up.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Είναι, αλλά πρέπει να έχεις ήδη πακέτο δεδομένων αλλιώς χρεωνεσαι το Daily Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Αγόρασα μια νέα κάρτα κιου από πωλητή στην ομόνοια στις 27/06/2019 και μου είπε ότι έχει καλοκαιρινό πρόγραμμα η κιου στο όποιο με 10 ευρώ παίρνω διπλασιασμό στην κάρτα στα χρήματα και γίνονται 20, και με αυτά μπορώ να αγοράσω ότι πακέτο θέλω, είχε και αναρτημένη την προσφορά με μεγάλα γράμματα μάλιστα μου την ενεργοποίησε ο ίδιος για τον 1ο μήνα , μου έδωσε την κάρτα και μου είπε ότι η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει για 3 μήνες , την επομένη φορά που θα βάλω 10 ευρώ θα πάρω 20 και θα ξαναπάρω την προσφορά, έβαλα τα χρήματα χθες, αλλά διπλασιασμό δεν πήρα, σε συνομιλία με το 13800 , μου απάντησαν ότι μου βάζουν 1 γιγα δώρο, δεν θέλω δώρα θέλω την προσφορά που μου υποσχεθήκαν.. σε 2η επικοινωνία μου με το 13800 η κοπέλα μου έκλεισε το τηλέφωνο..... , τι γίνεται;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Σε έπιασαν κότσο μήπως; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 τι γίνεται;;;; Το γίνεται δεν μπορούσες να το ρωτήσεις πριν? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Αγόρασα μια νέα κάρτα κιου από πωλητή στην ομόνοια στις 27/06/2019 και μου είπε ότι έχει καλοκαιρινό πρόγραμμα η κιου στο όποιο με 10 ευρώ παίρνω διπλασιασμό στην κάρτα στα χρήματα και γίνονται 20, και με αυτά μπορώ να αγοράσω ότι πακέτο θέλω, είχε και αναρτημένη την προσφορά με μεγάλα γράμματα μάλιστα μου την ενεργοποίησε ο ίδιος για τον 1ο μήνα , μου έδωσε την κάρτα και μου είπε ότι η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει για 3 μήνες , την επομένη φορά που θα βάλω 10 ευρώ θα πάρω 20 και θα ξαναπάρω την προσφορά, έβαλα τα χρήματα χθες, αλλά διπλασιασμό δεν πήρα, σε συνομιλία με το 13800 , μου απάντησαν ότι μου βάζουν 1 γιγα δώρο, δεν θέλω δώρα θέλω την προσφορά που μου υποσχεθήκαν.. σε 2η επικοινωνία μου με το 13800 η κοπέλα μου έκλεισε το τηλέφωνο..... , τι γίνεται;;;; Πάνε σε κατάστημα wind και ζήτα να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών. Το πιο πιθανό να σου είπε ψέμματα ο πλανόδιος. Εάν το νούμερο είναι στο όνομα σου, ζήτα από την εξυπηρέτηση πελατών να σου πουν σε ποιο κατάστημα έγινε η ταυτοποίηση. Εαν δεν έδωσες στοιχεία ταυτότητας σου στον πλανόδιο, μην ασχοληθείς καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontan Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Αγόρασα μια νέα κάρτα κιου από πωλητή στην ομόνοια στις 27/06/2019 και μου είπε ότι έχει καλοκαιρινό πρόγραμμα η κιου στο όποιο με 10 ευρώ παίρνω διπλασιασμό στην κάρτα στα χρήματα και γίνονται 20, και με αυτά μπορώ να αγοράσω ότι πακέτο θέλω, είχε και αναρτημένη την προσφορά με μεγάλα γράμματα μάλιστα μου την ενεργοποίησε ο ίδιος για τον 1ο μήνα , μου έδωσε την κάρτα και μου είπε ότι η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει για 3 μήνες , την επομένη φορά που θα βάλω 10 ευρώ θα πάρω 20 και θα ξαναπάρω την προσφορά, έβαλα τα χρήματα χθες, αλλά διπλασιασμό δεν πήρα, σε συνομιλία με το 13800 , μου απάντησαν ότι μου βάζουν 1 γιγα δώρο, δεν θέλω δώρα θέλω την προσφορά που μου υποσχεθήκαν.. σε 2η επικοινωνία μου με το 13800 η κοπέλα μου έκλεισε το τηλέφωνο..... , τι γίνεται;;;; Ίσως δεν είχες κλείσει μήνα στην δεύτερη ανανέωση. Αν πήρες την κάρτα 27/6 δεν θα έπρεπε να βάλεις ξανά 27/7 ή και 28 καλύτερα για να πάρεις την προσφορά; Παράθεση Μη δείχνεις ποτέ αυτά που έχεις. Θα φανούν όσα σου λείπουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μου ήρθε μήνυμα από το 54333. Στέλνω μήνυμα στην κιου ότι δεν έχω εγγραφεί πουθενά και ότι δεν είμαι σε κανέναν τηλεφωνικό κατάλογο. Μου απαντούν ένα αυτόματο μακρυνάρι που λέει ότι πρέπει ΕΓΏ να επικοινωνήσω με την εταιρία και να μην δίνω το νούμερο μου σε πενταψήφια. Ένας ακόμη λόγος που ποτέ δε θα πάρω στα σοβαρά την wind/q!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μου ήρθε μήνυμα από το 54333. Στέλνω μήνυμα στην κιου ότι δεν έχω εγγραφεί πουθενά και ότι δεν είμαι σε κανέναν τηλεφωνικό κατάλογο. Μου απαντούν ένα αυτόματο μακρυνάρι που λέει ότι πρέπει ΕΓΏ να επικοινωνήσω με την εταιρία και να μην δίνω το νούμερο μου σε πενταψήφια. Ένας ακόμη λόγος που ποτέ δε θα πάρω στα σοβαρά την wind/q!!! Σου φταιει η Q επειδη σου ηρθε μυνημα απο 5ψηφιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Σου φταιει η Q επειδη σου ηρθε μυνημα απο 5ψηφιο?? Όχι, ο γείτονας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Τα παραπονα στον δημαρχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Όταν παρέχεις μία υπηρεσία, οφείλεις να προστατεύεις τους συνδρομητές αυτής της υπηρεσίας, αλλιώς είσαι συνένοχος και συνυπευθυνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Σε έπιασαν κότσο μήπως; Πολύ πιθανών, σκέπτομαι να κάνω καταγγελία... Έτσι για το γαμ@@τ@.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Όταν παρέχεις μία υπηρεσία, οφείλεις να προστατεύεις τους συνδρομητές αυτής της υπηρεσίας, αλλιώς είσαι συνένοχος και συνυπευθυνος. χαχαχαχα :lol: :rotfl: Καλό! Πολύ καλό! Fun fact: Και οι άλλες 2 εταιρείες το ίδιο κάνουν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Στελνεις STOP στο 1213 από το κινητό σου και μπαίνει φραγή στα 5ψήφια υψηλής χρέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Στελνεις STOP στο 1213 από το κινητό σου και μπαίνει φραγή στα 5ψήφια υψηλής χρέωσης. Αυτή τη λύση γιατί δεν τη ξέρουν τα σαΐνια της εξυπηρέτησης πελατών; ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χαχαχαχα :lol: :rotfl: Καλό! Πολύ καλό! Fun fact: Και οι άλλες 2 εταιρείες το ίδιο κάνουν. Λάθος νοοτροπία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Fun fact: Και οι άλλες 2 εταιρείες το ίδιο κάνουν. Περιγραφεις το καρτελ? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Μωρέ μπράβο! Έβγαλαν ενδιάμεσο πακέτο, μεταξύ απλού Κιου Σταρ και Κιου Σταρ Χιουτζ, το Κιου Σταρ Μπιγκ, που δίνει 350' προς Ελλάδα και επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού+1GB με 12€. Δε μας είχαν συνηθίσει σε τέτοια ελευθερία επιλογών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Μωρέ μπράβο! Έβγαλαν ενδιάμεσο πακέτο, μεταξύ απλού Κιου Σταρ και Κιου Σταρ Χιουτζ, το Κιου Σταρ Μπιγκ, που δίνει 350' προς Ελλάδα και επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού+1GB με 12€. Δε μας είχαν συνηθίσει σε τέτοια ελευθερία επιλογών! Τι 12€ ρε κιου! Από εκεί που έδινε πακέτα ενός ευρού, τώρα μας κάνει το χατήρι και δίνει 12αρι; Βάλε και το 0,30 χρέωση από το πουθενά (που δεν το χρεώνει κανένας άλλος) συν τους φόρους βεβαίως βεβαίως, 15€/μηνα καλά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Πολύ πιθανών, σκέπτομαι να κάνω καταγγελία... Έτσι για το γαμ@@τ@.. Να καταγγείλεις τον πλανωδιο σκέφτεσαι; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Το παιδί εξήγησε ότι είναι ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ πακέτο , αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ πιο φτηνό, αρα ΔΕΝ θα πάρεις αυτό το πακέτο εσυ που θες πιο φτηνό. Και τους φόρους τους επιβάλει το κράτος, δεν μπορεί να μην στους βαλει η q Εννοείται ότι υπάρχει φθηνότερο! Και με τη σημερινή τιμή (7€) του απλού Κιου Σταρ, αν και εφόσον μονιμοποιηθεί αυτή η προσφορά (που δεν το βλέπω), δεν το λες και κακό πακέτο γι'αυτά που προσφέρει. Όσο για τους φόρους που αναφέρεις, θα μπορούσε να τους χαρίσει αν ήθελε η Q, όπως έκανε πριν από αρκετά χρόνια με την κάρτα των 20€ και όπως κάνει μέχρι σήμερα η πράσινη με την κάρτα των 30€. Anyway, η Wind/Q έχει ακριβύνει αρκετά, σε σχέση με παλαιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Έβαλα δέκα ευρώ και μου λέει μέχρι-29 Σεπτεμβρίου.... Γιατί όχι μέχρι 30? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Για μέτρα τις ημέρες. 60 ημέρες διαρκεί το υπόλοιπο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts