mikepaltri Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Από το προηγούμενο Σάββατο με χρέωσαν 1€ με κλειστά τα δεδομένα. Επικοινώνησα μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντάς τους το θέμα και μέχρι σήμερα καμία απάντηση!!! Παλιότερα τουλάχιστον μέσα στην ίδια μέρα απαντούσαν. Από το κακό στο χειρότερο η εξυπηρέτηση πελατών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ωραίο countdown έβγαλε σήμερα για 2 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Από το προηγούμενο Σάββατο με χρέωσαν 1€ με κλειστά τα δεδομένα. Επικοινώνησα μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντάς τους το θέμα και μέχρι σήμερα καμία απάντηση!!! Παλιότερα τουλάχιστον μέσα στην ίδια μέρα απαντούσαν. Από το κακό στο χειρότερο η εξυπηρέτηση πελατών... Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού σου, φτιάξε ένα κενό apn και όρισε αυτό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 (edited) Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού σου, φτιάξε ένα κενό apn και όρισε αυτό. το έχω πει πολλές φορές,δεν είναι θέμα δεδομένων,είναι ο τρόπος επικοινωνεί το δίκτυο με το κινητό,στην οποία υπάρχει ελάχιστη διακίνηση kb/sec,και τσουπ η χρέωση bug η επίτηδες το κάνουν σίγουρα έχουν φάει χιλιάδες € και δεν λένε να το φτιαξουν είπαμε οποίος θέλει την ηρεμία του,πάει σε άλλο δικτυο τώρα βάλανε κι αυτό το σκατομποτ και στα τέτοια τους Edited July 26, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ωραίο countdown έβγαλε σήμερα για 2 μέρες ΠΡΩΤΗ φορά countdown περιλαμβάνει ΣΚ. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το έχω πει πολλές φορές,δεν είναι θέμα δεδομένων,είναι ο τρόπος επικοινωνεί το δίκτυο με το κινητό,στην οποία υπάρχει ελάχιστη διακίνηση kb/sec,και τσουπ η χρέωση bug η επίτηδες το κάνουν σίγουρα έχουν φάει χιλιάδες € και δεν λένε να το φτιαξουν είπαμε οποίος θέλει την ηρεμία του,πάει σε άλλο δικτυο τώρα βάλανε κι αυτό το σκατομποτ και στα τέτοια τους Έχει να κάνει με τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει !!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Έχει να κάνει με τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει !!!!!!!!!! Συμφωνώ, αλλά και η εταιρία δεν θέλει να δώσει λύση, όπως έδωσε η πράσινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 (edited) σχεδόν όλες ψάχνουν,έτσι είναι το android η πράσινη σε ανακατευθηνε σε μια ιστοσελίδα για να αγοράσεις data,δεν ξέρω αν το εχει ακόμα,άρα και εκεί ήταν υπαρκτό το πρόβλημα ,αλλά τουλάχιστον δεν χρεωνε στην wind το χουν κάνει επάγγελμα edit:μια λύση υπάρχει να κλείσετε τα data παίρνοντας τηλ στο 13700 τώρα πως και γιατί αν σας κλείσουν τα data από κει,ανοίξτε τα κλείστε τα ότι θέλετε καντε,χρέωση δεν θα δείτε αυτό τουλάχιστον ήταν το μόνο σίγουρο μέχρι πρότινος Edited July 26, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Συμφωνώ, αλλά και η εταιρία δεν θέλει να δώσει λύση, όπως έδωσε η πράσινη. Εγώ βρήκα λύση ως εξής: έχω dual συσκευή και η 2' κάρτα είναι cosmote. Όταν δεν έχω data ενεργοποιω την cosmote που έχω κάνει την γνωστή φραγή και είμαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Εγώ βρήκα λύση ως εξής: έχω dual συσκευή και η 2' κάρτα είναι cosmote. Όταν δεν έχω data ενεργοποιω την cosmote που έχω κάνει την γνωστή φραγή και είμαι οκ! Πολύ σωστός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Γεια σας. Ήθελα να μάθω αν όντως οι συνομιλίες, οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι δωρεάν μέσα από το watch up.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Είναι, αλλά πρέπει να έχεις ήδη πακέτο δεδομένων αλλιώς χρεωνεσαι το Daily Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Αγόρασα μια νέα κάρτα κιου από πωλητή στην ομόνοια στις 27/06/2019 και μου είπε ότι έχει καλοκαιρινό πρόγραμμα η κιου στο όποιο με 10 ευρώ παίρνω διπλασιασμό στην κάρτα στα χρήματα και γίνονται 20, και με αυτά μπορώ να αγοράσω ότι πακέτο θέλω, είχε και αναρτημένη την προσφορά με μεγάλα γράμματα μάλιστα μου την ενεργοποίησε ο ίδιος για τον 1ο μήνα , μου έδωσε την κάρτα και μου είπε ότι η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει για 3 μήνες , την επομένη φορά που θα βάλω 10 ευρώ θα πάρω 20 και θα ξαναπάρω την προσφορά, έβαλα τα χρήματα χθες, αλλά διπλασιασμό δεν πήρα, σε συνομιλία με το 13800 , μου απάντησαν ότι μου βάζουν 1 γιγα δώρο, δεν θέλω δώρα θέλω την προσφορά που μου υποσχεθήκαν.. σε 2η επικοινωνία μου με το 13800 η κοπέλα μου έκλεισε το τηλέφωνο..... , τι γίνεται;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Σε έπιασαν κότσο μήπως; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 τι γίνεται;;;; Το γίνεται δεν μπορούσες να το ρωτήσεις πριν? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Αγόρασα μια νέα κάρτα κιου από πωλητή στην ομόνοια στις 27/06/2019 και μου είπε ότι έχει καλοκαιρινό πρόγραμμα η κιου στο όποιο με 10 ευρώ παίρνω διπλασιασμό στην κάρτα στα χρήματα και γίνονται 20, και με αυτά μπορώ να αγοράσω ότι πακέτο θέλω, είχε και αναρτημένη την προσφορά με μεγάλα γράμματα μάλιστα μου την ενεργοποίησε ο ίδιος για τον 1ο μήνα , μου έδωσε την κάρτα και μου είπε ότι η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει για 3 μήνες , την επομένη φορά που θα βάλω 10 ευρώ θα πάρω 20 και θα ξαναπάρω την προσφορά, έβαλα τα χρήματα χθες, αλλά διπλασιασμό δεν πήρα, σε συνομιλία με το 13800 , μου απάντησαν ότι μου βάζουν 1 γιγα δώρο, δεν θέλω δώρα θέλω την προσφορά που μου υποσχεθήκαν.. σε 2η επικοινωνία μου με το 13800 η κοπέλα μου έκλεισε το τηλέφωνο..... , τι γίνεται;;;; Πάνε σε κατάστημα wind και ζήτα να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών. Το πιο πιθανό να σου είπε ψέμματα ο πλανόδιος. Εάν το νούμερο είναι στο όνομα σου, ζήτα από την εξυπηρέτηση πελατών να σου πουν σε ποιο κατάστημα έγινε η ταυτοποίηση. Εαν δεν έδωσες στοιχεία ταυτότητας σου στον πλανόδιο, μην ασχοληθείς καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontan Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Αγόρασα μια νέα κάρτα κιου από πωλητή στην ομόνοια στις 27/06/2019 και μου είπε ότι έχει καλοκαιρινό πρόγραμμα η κιου στο όποιο με 10 ευρώ παίρνω διπλασιασμό στην κάρτα στα χρήματα και γίνονται 20, και με αυτά μπορώ να αγοράσω ότι πακέτο θέλω, είχε και αναρτημένη την προσφορά με μεγάλα γράμματα μάλιστα μου την ενεργοποίησε ο ίδιος για τον 1ο μήνα , μου έδωσε την κάρτα και μου είπε ότι η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει για 3 μήνες , την επομένη φορά που θα βάλω 10 ευρώ θα πάρω 20 και θα ξαναπάρω την προσφορά, έβαλα τα χρήματα χθες, αλλά διπλασιασμό δεν πήρα, σε συνομιλία με το 13800 , μου απάντησαν ότι μου βάζουν 1 γιγα δώρο, δεν θέλω δώρα θέλω την προσφορά που μου υποσχεθήκαν.. σε 2η επικοινωνία μου με το 13800 η κοπέλα μου έκλεισε το τηλέφωνο..... , τι γίνεται;;;; Ίσως δεν είχες κλείσει μήνα στην δεύτερη ανανέωση. Αν πήρες την κάρτα 27/6 δεν θα έπρεπε να βάλεις ξανά 27/7 ή και 28 καλύτερα για να πάρεις την προσφορά; Παράθεση Μη δείχνεις ποτέ αυτά που έχεις. Θα φανούν όσα σου λείπουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μου ήρθε μήνυμα από το 54333. Στέλνω μήνυμα στην κιου ότι δεν έχω εγγραφεί πουθενά και ότι δεν είμαι σε κανέναν τηλεφωνικό κατάλογο. Μου απαντούν ένα αυτόματο μακρυνάρι που λέει ότι πρέπει ΕΓΏ να επικοινωνήσω με την εταιρία και να μην δίνω το νούμερο μου σε πενταψήφια. Ένας ακόμη λόγος που ποτέ δε θα πάρω στα σοβαρά την wind/q!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μου ήρθε μήνυμα από το 54333. Στέλνω μήνυμα στην κιου ότι δεν έχω εγγραφεί πουθενά και ότι δεν είμαι σε κανέναν τηλεφωνικό κατάλογο. Μου απαντούν ένα αυτόματο μακρυνάρι που λέει ότι πρέπει ΕΓΏ να επικοινωνήσω με την εταιρία και να μην δίνω το νούμερο μου σε πενταψήφια. Ένας ακόμη λόγος που ποτέ δε θα πάρω στα σοβαρά την wind/q!!! Σου φταιει η Q επειδη σου ηρθε μυνημα απο 5ψηφιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Σου φταιει η Q επειδη σου ηρθε μυνημα απο 5ψηφιο?? Όχι, ο γείτονας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Τα παραπονα στον δημαρχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Όταν παρέχεις μία υπηρεσία, οφείλεις να προστατεύεις τους συνδρομητές αυτής της υπηρεσίας, αλλιώς είσαι συνένοχος και συνυπευθυνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Σε έπιασαν κότσο μήπως; Πολύ πιθανών, σκέπτομαι να κάνω καταγγελία... Έτσι για το γαμ@@τ@.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Όταν παρέχεις μία υπηρεσία, οφείλεις να προστατεύεις τους συνδρομητές αυτής της υπηρεσίας, αλλιώς είσαι συνένοχος και συνυπευθυνος. χαχαχαχα :lol: :rotfl: Καλό! Πολύ καλό! Fun fact: Και οι άλλες 2 εταιρείες το ίδιο κάνουν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Στελνεις STOP στο 1213 από το κινητό σου και μπαίνει φραγή στα 5ψήφια υψηλής χρέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Στελνεις STOP στο 1213 από το κινητό σου και μπαίνει φραγή στα 5ψήφια υψηλής χρέωσης. Αυτή τη λύση γιατί δεν τη ξέρουν τα σαΐνια της εξυπηρέτησης πελατών; ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χαχαχαχα :lol: :rotfl: Καλό! Πολύ καλό! Fun fact: Και οι άλλες 2 εταιρείες το ίδιο κάνουν. Λάθος νοοτροπία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts