GREGORYMO Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Ακριβώς αυτό που του αναλογούσε για αυτόν τον μήνα. Για τους επόμενους ; Ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα ότι την προηγούμενη φορά του ενεργοποίησαν την προσφορά και για τους επόμενους μήνες, αλλά αυτή τη φορά του δώσανε δώρο 1gb για 1 μήνα, ενώ θα έπρεπε να του δίνουν 1gb κάθε μήνα μέχρι το Νοέμβριο. Δωράκι της πλάκας είναι ! Αν του έδωσαν ΜΟΝΟ για ένα μήνα είναι ΧΟΝΤΡΟ !!!!! Το θέμα είναι ότι η Q όταν συμπληρώθει το 2δινο, ΔΕΝ σου τρώει μόνο το υπόλοιπο αλλά και το πακέτο που έχεις !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Αν του έδωσαν ΜΟΝΟ για ένα μήνα είναι ΧΟΝΤΡΟ !!!!! Το θέμα είναι ότι η Q όταν συμπληρώθει το 2δινο, ΔΕΝ σου τρώει μόνο το υπόλοιπο αλλά και το πακέτο που έχεις !!!!!!! Τυπικά λένε ότι αν δεν κάνεις ανανέωση χάνεις τα πακέτα και το υπόλοιπο που έχεις. Εγώ έκανα την ανανέωση μερικές ώρες αργότερα και έχασα και το υπόλοιπό μου (~20E) και το συγκεκριμένο πακέτο. Στο παρελθόν που είχε γίνει κάτι αντίστοιχο μου ενεργοποίησαν ξανά το πακέτο (για τους μήνες που έμεναν). Τώρα έχει αλλάξει προφανώς η πολιτική και έμειναν στο 1GB "δώρο"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Ένας από τους λόγους που η κιου είναι το τρίτο μου νούμερο (αφού δε βάζει φραγή εισερχομένων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 θυμάται κανείς πότε ήταν η ταλευταία φορά που είχαμε 8gb με 8€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Εγώ το είχα βάλει 28/10. Κάποιοι και λίγο αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 (edited) Ένας από τους λόγους που η κιου είναι το τρίτο μου νούμερο (αφού δε βάζει φραγή εισερχομένων) αφού συντηρείς τρία νούμερα όλο και κάποιο θα ήταν τρίτο,εμείς με ένα το έχουμε πρώτο και τελευταίο :p πάντως η χρέωση ανα δεύτερο είναι σωτήρια και πότε δεν αγχώνομαι αν έχω πακέτο ομιλίας η όχι Edited July 24, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 θυμάται κανείς πότε ήταν η ταλευταία φορά που είχαμε 8gb με 8€?Εγω το ενεργοποιησα σε ενα νουμερο μου 31.5.19 Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 αφού συντηρείς τρία νούμερα όλο και κάποιο θα ήταν τρίτο,εμείς με ένα το έχουμε πρώτο και τελευταίο :p πάντως η χρέωση ανα δεύτερο είναι σωτήρια και πότε δεν αγχώνομαι αν έχω πακέτο ομιλίας η όχι Το κιου δε χρειάζεται συντήρηση, αφού δεν έχει φραγή εισερχομένων μέχρι να περάσει το 12μηνο. Για ίντερνετ έχω γουατσαπ και για ομιλία ανά δευτερόλεπτο έχω φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Εγω το ενεργοποιησα σε ενα νουμερο μου 31.5.19 Sent from my LEX820 using Tapatalk Ήσουν από τους τελευταίους. Κάπου εκεί έληξε η προσφορά. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένας από τους λόγους που η κιου είναι το τρίτο μου νούμερο (αφού δε βάζει φραγή εισερχομένων) Το υπόλοιπο όμως το ΧΑΝΕΙΣ στο δίμηνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Το υπόλοιπο όμως το ΧΑΝΕΙΣ στο δίμηνο! Ναι, αλλά δέχομαι εισερχομενες μέχρι το 12μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 (edited) Ναι, αλλά δέχομαι εισερχομενες μέχρι το 12μηνο και τι έγινε ?μπορούν να σε πάρουν στους άλλους αριθμούς που διατηρείς ,εκτός και δεν .....γιατί μόνο αυτό έχει νόημα έτσι όπως το λες Edited July 24, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 και τι έγινε ?μπορούν να σε πάρουν στους άλλους αριθμούς που διατηρείς ,εκτός και δεν .....γιατί μόνο αυτό έχει νόημα έτσι όπως το λες Εννοώ ότι δεν τον πετάω λόγω 12μηνου. Όταν φτάσει το 12μηνο κ δε μου δίνει κάποια αξιόλογη προσφορά, θα τον αφήσω να σβήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 το sms για ειδοποιηση κλησεων ερχεται μετα το μηδενισμο υπολοιπου? Στο f2g αμα το καλεσεις βγαζει σημα κατειλημμενου και κλεινει η γραμμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 το sms για ειδοποιηση κλησεων ερχεται μετα το μηδενισμο υπολοιπου? Στο f2g αμα το καλεσεις βγαζει σημα κατειλημμενου και κλεινει η γραμμη. αναπάντητη δεν σου βγάζει στην status bar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 αναπάντητη δεν σου βγάζει στην status bar? λεω για την υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων "Q-who called" οταν το εχεις κλειστο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 λεω για την υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων "Q-who called" οταν το εχεις κλειστο δεν το ξέρω αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1981 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 καλημερα σε ολη την ομαδα!! 1 ερωτηση?οταν κανεις ανανεωση 6 ευρω το καθαρο ποσο που μενει ποσο ειναι ακριβως? ευχαριστω προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 καλημερα σε ολη την ομαδα!! 1 ερωτηση?οταν κανεις ανανεωση 6 ευρω το καθαρο ποσο που μενει ποσο ειναι ακριβως? ευχαριστω προκαταβολικά (€6÷1.12) - €0.30=€5.06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Από το προηγούμενο Σάββατο με χρέωσαν 1€ με κλειστά τα δεδομένα. Επικοινώνησα μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντάς τους το θέμα και μέχρι σήμερα καμία απάντηση!!! Παλιότερα τουλάχιστον μέσα στην ίδια μέρα απαντούσαν. Από το κακό στο χειρότερο η εξυπηρέτηση πελατών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ωραίο countdown έβγαλε σήμερα για 2 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Από το προηγούμενο Σάββατο με χρέωσαν 1€ με κλειστά τα δεδομένα. Επικοινώνησα μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντάς τους το θέμα και μέχρι σήμερα καμία απάντηση!!! Παλιότερα τουλάχιστον μέσα στην ίδια μέρα απαντούσαν. Από το κακό στο χειρότερο η εξυπηρέτηση πελατών... Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού σου, φτιάξε ένα κενό apn και όρισε αυτό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 (edited) Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού σου, φτιάξε ένα κενό apn και όρισε αυτό. το έχω πει πολλές φορές,δεν είναι θέμα δεδομένων,είναι ο τρόπος επικοινωνεί το δίκτυο με το κινητό,στην οποία υπάρχει ελάχιστη διακίνηση kb/sec,και τσουπ η χρέωση bug η επίτηδες το κάνουν σίγουρα έχουν φάει χιλιάδες € και δεν λένε να το φτιαξουν είπαμε οποίος θέλει την ηρεμία του,πάει σε άλλο δικτυο τώρα βάλανε κι αυτό το σκατομποτ και στα τέτοια τους Edited July 26, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ωραίο countdown έβγαλε σήμερα για 2 μέρες ΠΡΩΤΗ φορά countdown περιλαμβάνει ΣΚ. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το έχω πει πολλές φορές,δεν είναι θέμα δεδομένων,είναι ο τρόπος επικοινωνεί το δίκτυο με το κινητό,στην οποία υπάρχει ελάχιστη διακίνηση kb/sec,και τσουπ η χρέωση bug η επίτηδες το κάνουν σίγουρα έχουν φάει χιλιάδες € και δεν λένε να το φτιαξουν είπαμε οποίος θέλει την ηρεμία του,πάει σε άλλο δικτυο τώρα βάλανε κι αυτό το σκατομποτ και στα τέτοια τους Έχει να κάνει με τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει !!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Έχει να κάνει με τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει !!!!!!!!!! Συμφωνώ, αλλά και η εταιρία δεν θέλει να δώσει λύση, όπως έδωσε η πράσινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 (edited) σχεδόν όλες ψάχνουν,έτσι είναι το android η πράσινη σε ανακατευθηνε σε μια ιστοσελίδα για να αγοράσεις data,δεν ξέρω αν το εχει ακόμα,άρα και εκεί ήταν υπαρκτό το πρόβλημα ,αλλά τουλάχιστον δεν χρεωνε στην wind το χουν κάνει επάγγελμα edit:μια λύση υπάρχει να κλείσετε τα data παίρνοντας τηλ στο 13700 τώρα πως και γιατί αν σας κλείσουν τα data από κει,ανοίξτε τα κλείστε τα ότι θέλετε καντε,χρέωση δεν θα δείτε αυτό τουλάχιστον ήταν το μόνο σίγουρο μέχρι πρότινος Edited July 26, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts