pavlitakis1 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Μου ήρθε τώρα σμσ για 3gb με 1 € τωρα από την Q στο 12410. Ξέρει κανείς για πόσες μέρες ή ώρες είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 για 30 μερες είναι,αν εννοουμε το 3 στο 12410 κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7448565#post7448565 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 για 30 μερες είναι,αν εννοουμε το 3 στο 12410 κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7448565#post7448565 Ευχαριστώ. Καλή προσφορά. 3 στο 12410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ευχαριστώ. Καλή προσφορά. 3 στο 12410 Όχι απλά καλή, πραγματικά εξαιρετική προσφορά. Αν έχει και καλό internet η Wind/Q στις περιοχές που κινείσαι, είσαι πάρα πολύ τυχερός που σου ήρθε τέτοια προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Και άλλη φορά είχε αργήσει να δοθεί η προσφορά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ευχαριστώ. Καλή προσφορά. 3 στο 12410 Ισχύει για όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Για όσους το έλαβαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Για όσους το έλαβαν. Ευχαριστώ. Εάν πάντως το έδινε μόνιμα σε όλους, θα έκλεινε τη Φρογκ. Πού όμως μυαλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ισχύει για όλους; Υπ οψιν οτι ειχα μεινει με 0,90 € για 5 μερες και πριν ειχα αγορασει 1 gb με 2 € και χρησιμοποιούσα voip για κλήσεις. Μου ειχαν στείλει 5 σμσ με διάφορα ασχετα και τώρα στείλαν αυτο για να με ψήσουν να βαλω 5ευρο. Θα το βάλω την μερα που λήγει στις 9/2. Παντως οι προσφορές έρχονται όταν δεν βάζεις €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ευχαριστώ. Εάν πάντως το έδινε μόνιμα σε όλους, θα έκλεινε τη Φρογκ. Πού όμως μυαλό... Μπορεί. Μαζί με τη Φρογκ όμως, ίσως να έκλεινε και τον ίδιο τον εαυτό της, καθώς θα έμπαινε μέσα με τα μπούνια. Μην ξεχνάς, ότι το internet, καταναλώνεται πολύ ευκολότερα από ό,τι τα λεπτά. Τα 1500' προς όλους, τα δίνει με το σκεπτικό, ότι ελάχιστοι θα τα καταναλώσουν όλα, ενώ οι περισσότεροι, θα τα αγοράζουν κάθε μήνα και θα αξιοποιούν μόλις το 10-20% αυτών. Αντίθετα, με το internet τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Αν η επιλογή των 3 GB με 1€ δινόταν σε όλους τους Q συνδρομητές ως μόνιμο πακέτο, όλοι θα κατανάλωναν 12 GB κάθε μήνα, πληρώνοντας μόνο 4€. Το αποτέλεσμα? Το δίκτυο της Wind θα ήταν διαρκώς μπουκωμένο, θα σερνόταν και η εταιρεία δε θα εισέπραττε αρκετά χρήματα ώστε να το αναβαθμίσει, οπότε αργά ή γρήγορα, θα είχε την τύχη της Κυπριακής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ακριβως αυτό. Ξερουν πολύ καλά τι τους παίρνει να δώσουν μαζικά και τι όχι. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Τα 1500 λεπτά κοστίζουν περισσότερο στον πάροχο από το ίντερνετ. Στο εξωτερικό που δίνουν ίντερνετ για ψίχουλα, πως επιβιώνουν; Γιατί όλο και περισσότεροι πάροχοι προτιμούν voip, εάν δεν τους βγαίνει φτηνότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Τα 1500 λεπτά κοστίζουν περισσότερο στον πάροχο από το ίντερνετ. Στο εξωτερικό που δίνουν ίντερνετ για ψίχουλα, πως επιβιώνουν; Γιατί όλο και περισσότεροι πάροχοι προτιμούν voip, εάν δεν τους βγαίνει φτηνότερο; Ναι, μόνο που τα 1500' δεν πρόκειται να τα καταναλώσεις, παρά μόνο ένα πολύ μικρό μέρος τους. Αντίθετα, τα GB θα τα εξαντλήσεις και δε θα σου φτάσουν κι'όλας. Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι εταιρείες, πολύ καλύτερα από εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Ναι, μόνο που τα 1500' δεν πρόκειται να τα καταναλώσεις, παρά μόνο ένα πολύ μικρό μέρος τους. Αντίθετα, τα GB θα τα εξαντλήσεις και δε θα σου φτάσουν κι'όλας. Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι εταιρείες, πολύ καλύτερα από εμάς. Προσωπικές σου εκτιμήσεις VS οικονομικά δεδομένα. Προφανώς έχεις τους δικούς σου λόγους που προσπαθείς να με πεισεις ότι το (φτηνότερο) ίντερνετ είναι ακριβότερο. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά απεφυγες να απαντήσεις στις 2 ερωτήσεις μου στο προηγούμενο ποστ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Προσωπικές σου εκτιμήσεις VS οικονομικά δεδομένα. Προφανώς έχεις τους δικούς σου λόγους που προσπαθείς να με πεισεις ότι το (φτηνότερο) ίντερνετ είναι ακριβότερο. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά απεφυγες να απαντήσεις στις 2 ερωτήσεις μου στο προηγούμενο ποστ μου. Δεν έχω κανένα λόγο να σε πείσω για τίποτα, ούτε αποφεύγω να απαντήσω σε κάτι. Δεν είμαι μέτοχος ούτε εργαζόμενος καμίας εταιρείας, ούτε έχω προσωπικό συμφέρον, από τον ένα ή τον άλλο πάροχο. Όλοι κλέφτες είναι και μόνο αν οι ρυθμιστικές αρχές (ΕΕΤΤ, επιτροπή ανταγωνισμού) αναλάβουν δράση, υπάρχει προοπτική να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για εμάς. Τώρα, γιατί οι πάροχοι του εξωτερικού δίνουν φτηνό internet και δεν κλείνουν? Για τον ίδιο λόγο που θα κάνουν ακριβώς το ίδιο και οι δικοί μας πάροχοι, σε καμία τριετία. Εν ολίγοις, όλα απεριόριστα (κλήσεις, μυνήματα, δεδομένα), με ελάχιστη ταρίφα 25-30€ το μήνα, ακόμη και στην καρτοκινητή. Εσένα μάλλον θα σου αρέσει αυτή η πολιτική, εμένα όμως καθόλου. Άλλο, γιατί οι εταιρείες προτιμούν να δίνουν VOIP συνδέσεις? Προφανώς αναφέρεσαι στη σταθερή τηλεφωνία. Πέραν του ότι είμαστε εκτός θέματος, είναι εντελώς διαφορετικό το κόστος των δεδομένων στη σταθερή τηλεφωνία, από ό,τι στην κινητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής και ευχαριστώ προκαταβολικά οποίος γνωρίζει. Έχω αυτή τη στιγμή στη κάρτα χρηματικό υπόλοιπο 1, 90€. Έστω ότι αγοράζω ένα πακέτο με 1€ μπορώ να κάνω κάνω κλήσεις με το υπόλοιποι 0.90€; Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να υπάρχει στη κάρτα ώστε να πραγματοποιούνται κλήσεις η χρήση δεδομένων με ενεργό πακέτο (μηνιαίο); Θυμάμαι σε μια αντίστοιχη περίπτωση με 0,49€ δε με αφήνε μου είχε έρθει sms ότι το υπόλοιπο μου είναι πολύ χαμηλό και να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής και ευχαριστώ προκαταβολικά οποίος γνωρίζει. Έχω αυτή τη στιγμή στη κάρτα χρηματικό υπόλοιπο 1, 90€. Έστω ότι αγοράζω ένα πακέτο με 1€ μπορώ να κάνω κάνω κλήσεις με το υπόλοιποι 0.90€; Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να υπάρχει στη κάρτα ώστε να πραγματοποιούνται κλήσεις η χρήση δεδομένων με ενεργό πακέτο (μηνιαίο); Θυμάμαι σε μια αντίστοιχη περίπτωση με 0,49€ δε με αφήνε μου είχε έρθει sms ότι το υπόλοιπο μου είναι πολύ χαμηλό και να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας.. Αν εχεις Q και με 0,01 λεπτο μπορεις να καλεσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Αν εχεις Q και με 0,01 λεπτο μπορεις να καλεσεις Φυσικά και μπορείς, άλλο είναι το θέμα? Τι πακέτο θα ενεργοποιήσει ο φίλος με 1€? Υπάρχουν τέτοια σούπερ οικονομικά πακέτα κι'εμείς δεν τα γνωρίζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Αν εχεις Q και με 0,01 λεπτο μπορεις να καλεσεις κι εγω αυτο νόμιζα, αλλα παρατηρησα οτι ο γιος μου εχει 0 (μηδεν) υπόλοιπο εδω και 10 μερες και χρησιμοποιεί κανονικα τα πακετα του (κλησεις και ιντερνετ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 με μηδεν μπορεις να καλεσεις,δεν μπορεις ομως να μπεις ιντερνετ ακομα κι αν εχεις ενεργο πακετο. Εκει,χρειάζεται το 0,01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Εδώ και λίγο καιρό δε δουλεύουν τα widgets της Q, δείχνουν διαρκώς να κάνουν ανανέωση χωρίς να αναγράφεται κάτι. Συμβαίνει σε άλλους; Το έχω δοκιμάσει με αρκετούς launchers Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Φυσικά και μπορείς, άλλο είναι το θέμα? Τι πακέτο θα ενεργοποιήσει ο φίλος με 1€? Υπάρχουν τέτοια σούπερ οικονομικά πακέτα κι'εμείς δεν τα γνωρίζουμε? Παλιά υπήρχαν πακέτα ενός ευρου, για ομιλία και σμσ προς κιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 μπορει να ηταν υποθετικο το 1€,το ελαχιστο ποσο που χρειαζεται για να χρησιμοποιει τα πακετα ρωτησε επι της ουσιας. Επισης στο countdown συχνα πυκνα κανουν την εμφανιση τους τα πακετα του 1€. Αυτο με τα 300' προς wind/q το σνομπαρουν τελευταια βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Πάντως και εγώ που έχω το πακέτο με τα 1gb για 8 μήνες με 8€ λήγει στις 8/2 πράγμα που σημαίνει ότι το ενεργοποίησα στις 8/6 και αν δεν κάνω λάθος το ενεργοποίησα με την πρώτη ειδοποίηση από τα παιδιά του φόρουμ αρα άντε στην χειρότερη να έφτασε η προσφορά στα κινητά στις 6/6. Συμπερασμα αν ανοίξει προσφορά προφανώς και θα είναι κάπου στις 5-6-7-8-9 Φεβρουαρίου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Για να κάνω εγγραφή στο αpp μόνο με δεδομένα q γίνεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts