Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν δεν ειχες ποτε 4g με την συγκεκριμενη sim θελει ενεργοποιηση απο τον παροχο.

Όντως ήθελε ενεργοποίηση η οποία έγινε άμεσα από την εξυπηρέτηση πελατών.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

και σε εμένα χρειάστηκε ενεργοποίηση από τον πάροχο. Μάλιστα ήμουν από τους πρώτους που το ανέφερα σε αυτό το forum (2015-16). Δε βρίσκαμε άκρη με το κατάστημα που είχα αλλάξει κάρτα σε 4g από τις παλιές άσπρες. Ούτε εκεί το είχαν ξαναδεί. Με τηλέφωνο λύθηκε.

Το ότι το έχουν κλειστό by default το 4G σε κάποιες περιπτώσεις και όχι όλες ούτε το καταλαβαίνω και με ξεπερνα! Γιατί το κάνουν; Πόσο δύσκολο είναι να είναι ανοικτό για όλους; Έχει να κάνει με όσους είχαν "παλαιές" κάρτες και μετά άλλαξαν? Γιατί πάλι;

Τες πα..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Επειδή μπερδεύτηκα λιγο όπως τα γράφουν: το "My Tone" είναι η μουσική που ακούει κάποιος όταν με καλεί (αντί για το κλασσικό "τιτ τιιτ");

Αν ναι, υπάρχουν κάπου στο σάιτ της wind τα τραγούδια ή οι ήχοι που μπορώ να βάλω, ή πρέπει να παρω τηλ στο 14032;

ευχαριστω

Καλημέρα παιδιά .

Για να μεταφερθεί κάποιος από f2g σε q ,το κάνει μέσω καταστήματος ; Μπορείς να γίνει και με κάποιο sms ; Έχει κάποιο κόστος ;

Ευχαριστώ.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Το καλοκαίρι που το είχα κάνει είχα ρωτήσει πρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είχαν πει ότι το μόνο που πληρώνεις είναι 5€ για την sim. Όταν πήγα στο κατάστημα στα Χανιά δεν μου πήραν τελικά τίποτα και η ενεργοποίηση είχε γίνει σε λιγότερο από 10 λεπτά. Ρώτα πάντως μήπως έχει αλλάξει κάτι από τότε...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Το καλοκαίρι που το είχα κάνει είχα ρωτήσει πρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είχαν πει ότι το μόνο που πληρώνεις είναι 5€ για την sim. Όταν πήγα στο κατάστημα στα Χανιά δεν μου πήραν τελικά τίποτα και η ενεργοποίηση είχε γίνει σε λιγότερο από 10 λεπτά. Ρώτα πάντως μήπως έχει αλλάξει κάτι από τότε...
Οκ φίλε μου , ευχαριστω πολύ.

Οκ φίλε μου , ευχαριστω πολύ.

εξαρτάτε το μαγαζί. Τα χριστούγεννα που ψάχναμε για την αδελφή μου ένα κατάστημα έλεγε δε γίνεται και μετά έλεγε 30€ και του λέγαμε μα τι λες. Το επόμενο έλεγε 5€ η sim και 10 μία κάρτα ανανέωσης (σύνολο 15). Δεν δίνουν όλα την ίδια τιμή και μπορεί να τσακωθείς μαζί τους γιατί σου λένε ότι θέλουν. Πόσο μάλλον που μετά τις 1/1/2018 και καλά ισχύει το τέλος ενεργοποίησης 30€ που εξαιρούνταν μέχρι εκείνη την ημερομηνία. Επειδή δημιουργήθηκε εμπλοκή με την αδελφή μου (ακόμα δεν έγινε η φορητότητα καθώς για κάποιο λόγο δεν προχωρούσε και δεν απαντούσε το support στο μήνυμα που είχε στείλει το κατάστημα) και πήγε για το νέο έτος (2018) μας είπε η πωλήτρια λόγω του ότι είναι ίδια εταιρία δε θα υπάρχει χρέωση 30€ έτσι και αλλιώς. Το οποίο το αμφισβητώ προσωπικά ότι ισχύει 100% καθώς η wind όποτε την συμφέρει είναι ίδια εταιρία με την q και όποτε όχι θεωρεί ότι είναι άλλη.

Στο θέμα φορητότητας από wind f2g σε q υπάρχει ένα μπάχαλο που κάθε κατάστημα (δε γίνεται από ιντερνετ δυστυχώς) το χειρίζεται διαφορετικά και καλό είναι αμα ακούσεις πολλά να πας στο επόμενο θα ακούσεις άλλα.

Ας στείλει ένα e-mail στη Wind και μόλις πάρει την επίσημη απάντηση να πάει σε κατάστημα και να τους τη δείξει.

Αμα σου λέει 30€, του λες κάνεις λάθος και επιμένει.. Δύο στα τρία στην θεσνικη δεν κάναν την φορητότητα και το ένα από τα δύο έλεγε αν γίνεται θέλω 30€! Τι α κανς? Α.. καιτς α μαλώις? :p Πας στο επόμενο κατάστημα άμα είσαι μεγάλη πόλη και έχει.

Τους λες ευχαριστώ, φεύγεις και στελνεις e-mail στη Wind ότι το τάδε κατάστημα ζητάει 30ε. Για το θράσος του κάθε καταστήματος φταίμε και εμείς που δεν τους δίνουμε στεγνά.

Από ό,τι καταλαβαίνω, μάλλον δε θα παίξει νέα προσφορά, 8 GB για 8 μήνες με 8€. Πάπαλα λοιπόν, μπράβο Windάρα!

Από ό,τι καταλαβαίνω, μάλλον δε θα παίξει νέα προσφορά, 8 GB για 8 μήνες με 8€. Πάπαλα λοιπόν, μπράβο Windάρα!
Ελα μωρε κι εσυ....

Τοσους πελατες εχει διωξει. Με λιγους ακομα να φυγουν δεν θα αλλαξει τιποτα. Την εχει παρει την κατω βολτα απο καιρο με τις αυξησεις και τις εξυπναδες.

Sent from my Z2 Pro using Tapatalk

Ελα μωρε κι εσυ....

Τοσους πελατες εχει διωξει. Με λιγους ακομα να φυγουν δεν θα αλλαξει τιποτα. Την εχει παρει την κατω βολτα απο καιρο με τις αυξησεις και τις εξυπναδες.

Sent from my Z2 Pro using Tapatalk

Κατσε λιγο κι εσυ, μη βιαζεσαι, να μπει και να τρεξει λιγο ο φλεβαρης και το βλεπουμε..

Απο που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό?

Είναι η ιδέα μου, ότι ο Γενάρης (ο τελευταίος μήνας ισχύος της προηγούμενης προσφοράς) τελειώνει σήμερα? Μήπως φέτος κατ'εξαίρεση, ο μήνας έχει διάρκεια 32 ημέρες αντί για 31? Αν ναι, να περιμένω κι'άλλο, χωρίς να εξάγω κάποιο συμπέρασμα.

o Γεναρης τελειωνει σημερα,αλλα η τελευταια δοση λήγει απο τις 7-10 του Φλεβαρη (ίσως και λίγο αργοτερα για καποιους αλλους,μιας και ξαναεστειλαν αργοτερα το μηνυμα) αναλογα με το ποτε ειχε ενεργοποιηθει.Οπότε καπου εκει περιμενουμε την ανανεωση, αν γινει.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για την ακριβεια,ιδού η πρωτη αναφορα, ηταν 7/6/17,ειχαν ηδη ληξει απο το τελος μαιου τα προηγουμενα 8GB

Καλησπέρα, μόλις μου ήρθε προσφορά για 1gb για 8 μήνες με 8 ευρώ.

Δεν ξέρω αν παίζει για όλους.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ 8G ΣΤΟ 12000. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 09/06

όποιος θέλει ας δοκιμάσει.

Μην ξεχνάς όμως, ότι ενώ υπάρχουν μήνες που διαρκούν 31 ημέρες, όλα τα πακέτα της Wind/Q, λήγουν στις 30. Επομένως, αν λοιπόν ξεκίνησε να τρέχει η προσφορά στις 7/6, για το χρήστη που την ενεργοποίησε την ίδια ημέρα, το πρώτο 30ήμερο λήγει στις 7/7, το δεύτερο στις 6/8, το τρίτο στις 5/9, το τέταρτο στις 5/10, το πέμπτο στις 4/11, το έκτο στις 4/12, το έβδομο στις 3/1 και το όγδοο (και τελευταίο) στις 2/2. Ωραία, ας περιμένουμε μέχρι μεθαύριο, αν και πολύ χλωμό το βλέπω.

Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Σου απάντησε ο kmpatra.

Δεν ισχύει. Εξαρτάται απο το πότε ενεργοποίησες την προσφορά.

Για παράδειγμα, εμένα το τελευταίο 1GB κάθε μήνα για 8 μήνες λήγει στις 15 Φεβρουαρίου

[ f i l i p p o s ]

• This topic was unpinned, featured and pinned