Allare Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 ρε παιδια 3 μηνες δεν ηταν το περιθωριο που πρεπει να βαλεις λεφτα για να συνεχισει να λειτουργει?4 ειναι? 3 μηνες για το υπόλοιπο χρημάτων (όλες οι εταιρίες το ενεργοποίησαν αυτό) 4 μήνες για φραγή εισερχομένων κλήσεων (μόνο η κοσμοτε το ενεργοποιησε αυτο) Απλά στη Κιού (φαντάζομαι και στο f2g) οταν το υπολοιπο πάει στο μηδεν, απενεργοποιουνται ολα τα ενεργα πακετα κ προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 ρε παιδια 3 μηνες δεν ηταν το περιθωριο που πρεπει να βαλεις λεφτα για να συνεχισει να λειτουργει?4 ειναι?Εδώ και κάποιους μήνες εάν δεν κάνεις ανανέωση μέσα σε 4 μήνες δεν μπορούν να σε καλέσουν ούτε να καλέσεις τουλάχιστον η cosmote το έχει εφαρμοστεί Πριν ήταν 12 μήνες Μην μπερδεύεις την λήξη του χρηματικού υπόλοιπου που εάν δεν βάλεις χρήματα μέσα σε 3 μήνες σου τραβάει το υπόλοιπο που έχεις Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Καλημέρα παιδια. Μια απορια. Εχω μια καρτα Q και σε οποιο slot και να την βαλω δεν μου δινει επιλογη για lte παρα μονο gsm/wcdma. Σε αλλο κινητο huawei p9 δουλεύει κανονικα το 4g. Με την αλλη καρτα Vodafone που εχω παλι μου δινει κανονικα επιλογη. Εννοειται εχω αλλαξει θεση και βαζω την μια παντα gsm αλλα τιποτα. Ξερει κανεις γιατι; Lg g4 h818p Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Καλημέρα παιδια. Μια απορια. Εχω μια καρτα Q και σε οποιο slot και να την βαλω δεν μου δινει επιλογη για lte παρα μονο gsm/wcdma. Σε αλλο κινητο huawei p9 δουλεύει κανονικα το 4g. Με την αλλη καρτα Vodafone που εχω παλι μου δινει κανονικα επιλογη. Εννοειται εχω αλλαξει θεση και βαζω την μια παντα gsm αλλα τιποτα. Ξερει κανεις γιατι; Lg g4 h818p Ευχαριστώ Κατα πάσα πιθανότητα να είναι θέμα ρυθμίσεων στο κινητό σου. Απο τη στιγμή που σε άλλο κινητό σου δινει LTE τότε σίγουρα δεν ειναι θέμα κάρτας sim. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Apn εχω βαλει οτι λεει η q..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Μήπως η sim είναι παλιά; Αν ναι, χρειάζεται αντικατάσταση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ολοκαινουργια ειναι. Το βρηκα ειναι θεμα λογισμικου της lg. *#546368#*818# στον dialer και το βαζεις απο εκει αυτοματο και πιανει και lte κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ολοκαινουργια ειναι. Το βρηκα ειναι θεμα λογισμικου της lg. *#546368#*818# στον dialer και το βαζεις απο εκει αυτοματο και πιανει και lte κανονικα. Τέλεια! Είναι χαζό ομως οι ίδιες οι εταιρίες να βάζουν τέτοια εμπόδια. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Πλεον μετα και τις αυξησεις που ανακοινωσε η cosmote , η Q ειναι οτι πιο τιμιο υπαρχει!!! Εχω καρτα φρογκ αλλα θα φαει σουταρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Πλεον μετα και τις αυξησεις που ανακοινωσε η cosmote , η Q ειναι οτι πιο τιμιο υπαρχει!!! Εχω καρτα φρογκ αλλα θα φαει σουταρισμα. Η κιου πόσο ιντερνετ δινει με 4,44ε και με 8,50ε; Το φρογκ δινει 2 και 5 αντιστοιχα (για 25 μερες). Στην ομιλία προς όλους η κιου ειναι φτηνιτερη με 4ε 150, αλλά στι ιντερνετ δε νομιζω να δινει περισσότερα. Μου ηρθε 2 φορες μηνυμα απο την κιου για 5γιγα με 5ε, αλλά είναι επιλεκτικη προσφορα επειδη εχω να βαλω καρτα 2μιση μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλησπέρα, εχω το προνομιακό αλλά δεν το έχω ενεργοποιησει εδω και καιρό πως ελέγχω αν ισχύει ακόμα; κάθε ποσό καιρό πρεπει να το ενεργοποιω για να μην το χάσω; Ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 καλεσε στο 12200 μετα απο λιγο αναγγελει την επιλογη του. Δεν υπαρχει κατι διευκρινισμενο για την ενεργοποιηση του,εμενα μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχει αλλος περιορισμος πλην της ανανεωσης ανα τριμηνο. Αλλοι το εχουν σχεδον χρονο χωρις ενεργοποιηση οπως ανεφεραν στο αντιστοιχο θεμα. Εχει ακουστει οτι σε καποιους που δεν ειχαν ενεργοποιησει το αντιστοιχο του f2g για 6 μηνες τους το ειχαν διακοψει μια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 θέλω να τεστάρω κάλυψη απο Q πριν κάνω την αίτηση φορητότητας. ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να πάρω νέα νούμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Παιδιά πως μπορούμε να δούμε πότε λίγουν τα 8 γιγα για 8 μήνες? (δεν θυμάμαι κ πότε το ενεργοποίησα) Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Παιδιά πως μπορούμε να δούμε πότε λίγουν τα 8 γιγα για 8 μήνες? (δεν θυμάμαι κ πότε το ενεργοποίησα) Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φλεβάρη 2018 ληγουν για σένα που δε θυμάσαι ποτέ το ενεργοποιησες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 καλημερα σημερα ηρθα q και μου δωσανε 100 mb θελω να ρωτησω οταν μου τελειωσουν κανω account myq για παρω 500 και μετα το κανονικο μπονους με τη 10αρα ανανεωση σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 σωστα. Βεβαια μπορεις να κανεις αμεσα το λογαριασμο αλλα τα 500 θα τα παρεις αμεσως. Θα στο προτεινα κιολας γιατι τα 100 ειναι λιγα και τελειωνουν γρηγορα,μη βρεθεις χρεωμενος χωρις λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 σωστα. Βεβαια μπορεις να κανεις αμεσα το λογαριασμο αλλα τα 500 θα τα παρεις αμεσως. Θα στο προτεινα κιολας γιατι τα 100 ειναι λιγα και τελειωνουν γρηγορα,μη βρεθεις χρεωμενος χωρις λογο. ευχαριστω και ομως αναμεσα στη δουλεια και σπιτι δεν φευγουν γρηγορα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλησπέρα στη παρέα, Ένα συγγενικό μου πρόσωπο έχει το εξής πρόβλημα. Αν έχει υπόλοιπο μέσα η κάρτα (ας πούμε 2€) και δεν έχει ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο για MB, τότε χρεώνεται ακόμα και με κλειστά δεδομένα (!), με αποτέλεσμα να μηδενίζεται το υπόλοιπο κάθε φορά που τελειώνει / λήγει το πακέτο με τα MB. Είναι θέμα της συσκευής ή του λειτουργικού (iPhone 5S / iOS 11); Γιατί εγώ (επίσης με Q κάρτα αλλά με Galaxy S6 / Android) δεν είχα ποτέ αντίστοιχο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 καλημέρα πως μπορώ να ενεργοποιησω την ειδοποίηση κλησεων όταν είναι το τηλ κλειστό η δεν έχω σημα; υπόψιν είναι παλιό τηλέφωνο και όχι android Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλησπέρα στη παρέα, Ένα συγγενικό μου πρόσωπο έχει το εξής πρόβλημα. Αν έχει υπόλοιπο μέσα η κάρτα (ας πούμε 2€) και δεν έχει ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο για MB, τότε χρεώνεται ακόμα και με κλειστά δεδομένα (!), με αποτέλεσμα να μηδενίζεται το υπόλοιπο κάθε φορά που τελειώνει / λήγει το πακέτο με τα MB. Είναι θέμα της συσκευής ή του λειτουργικού (iPhone 5S / iOS 11); Γιατί εγώ (επίσης με Q κάρτα αλλά με Galaxy S6 / Android) δεν είχα ποτέ αντίστοιχο πρόβλημα. Αν εχει κλειστα τα δεδομενα και το wifi assist(βοηθεια wifi) δεν πρεπει να χρεωνεται.Προσοχη ομως στο iMessage αν δεν το χρησιμοποιει.Οταν βγαινει εκτος δικτυου και ξαναμπαινει ή βαλει flight mode ή κανει επανεκκινηση χρεωνεται 0,25€ ανα sms για ενεργοποιηση μεσω αριθμου τηλεφωνου.Πατας ακυρωση και τελος.Αλλα επειδη ειπες για Q,κλεισε το data roaming αν εχεις ανοιχτο πακετο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 νεο countdown 300 mb με 1 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 νεο countdown 300 mb με 1 €. Σιγά τα ωα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 :) εγω απλα το "ανακοινωσα". Αν το ενεργοποιησεις πανω απο μια φορά πάντως δεν είναι κι άσχημο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 :) εγω απλα το "ανακοινωσα". Αν το ενεργοποιησεις πανω απο μια φορά πάντως δεν είναι κι άσχημο... Ναι βρε καλά έκανες, δε νομίζω να παρεξηγηθηκες που το έγραψα απότομα... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts