Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα ληξει ο χρονος ομιλιας της καρτας(3 μηνο) χανονται και τα χρηματα που εxω υπολοιπο μεσα 5€ .πρεπει να αγορασω πακετο η να κανω online ανανεωση για αλλα 5€για να μην χαθουν τα αρχικα 5€?

Η αγορά πακέτου δεν έχει να κάνει με την ημερομηνία λήξης του χρόνου ομιλίας. Συνεπώς πρέπει να ανανεώσεις για να πάρει παράταση.

Sent from my SM-G930F

Πρέπει να κάνεις ανανέωση online 5€ κάθε 3μήνο αλλιώς χάνεται το υπόλοιπο σου.

Η αγορά πακέτου δεν έχει να κάνει με την ημερομηνία λήξης του χρόνου ομιλίας. Συνεπώς πρέπει να ανανεώσεις για να πάρει παράταση.

Sent from my SM-G930F

Ευχαριστω για την ενημερωση , εκανα την ανανεωση με αγορα 5€ οnline

πριν 5 μερες παρέλευσε το 3μηνο χωρίς να κάνω 5ευρη ανανέωση και φυσικά χάθηκαν ατα 3 ευρουλάκια που είχα μεσα.

Οκ, δεκτόν.

Σημερα έκανα ανανέωση 5ευρώ απο το myq αλλά φαινεται να μην μου έχουν αποδοθεί τα ΜΒ της προσφοράς 1GB για 8μήνες με 8€ που κανονικά θα έπρεπε να έχουν αποδοθεί κι αυτά πριν 5 μέρες.

Έτυχε και τα 2 να ειναι την ίδια μέρα.

Αναμένω απάντηση απο το chat της myQ.

[ f i l i p p o s ]

Παιδιά καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει τι προσφέρει η q από πακέτα δεδομένων

https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-data/

10 δευτερόλεπτα μου πήρε να το βρω.

Κάτι μου λέει πως βαριέσαι να ψάξεις

[ f i l i p p o s ]

https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-data/

10 δευτερόλεπτα μου πήρε να το βρω.

Κάτι μου λέει πως βαριέσαι να ψάξεις

Καθε άλλο. Αυτά τα εχω δει ρωτάω όμως αν υπάρχουν πακέτα τα οποία είναι "κρυφά" κάτι αντίστοιχο που έχει το φρογκ με τα 4 giga / 4,44€ το οποίο έχω τώρα.

Δεν υπάρχει κατι αντιστοιχο πλέον. Σε καποια πακέτα που μοιραζαν στο δρόμο ισχυε η ιδια προσφορά (μονο γι'αυτα τα νούμερα) αλλα και εκεί έγινε η ιδια τροποποίηση. Κατά τα άλλα,μεταφέροντας τον αριθμό σου σε q ισως θα μπορούσες κατα καιρούς να επωφεληθείς απο προσφορές του 12410 που ερχονται μετα τους πρώτους μήνες ή από την προσφορά του 1 gb ανα μήνα για 8 μηνες με 8€. Με λίγα λόγια τίποτα μόνιμο και τίποτα απόλυτα σίγουρο.

προ ημερων ειχα αναφερει οτι στο τσατ η υπάλληλος μου ειπε πως το ειδικο πακετο των 8,07€ (για οσους το εχουν) δεν εχει κανεναν περιορισμό στο θεμα της ενεργοποιησης (π.χ. μια φορα το 6μηνο),περα απο το γνωστο της ανανεωσης ανα τριμηνο. Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει,οτι δηλ. δεν το εχει ενεργοποιησει για πανω απο 6 μηνες, και εξακολουθει να το εχει? Το αληθες της ισχυος μπορει να επιβεβαιωθει απο την αναλογη αναγγελια στο 12200.

Εχω το 1gb για 8 μηνες και θα παρω (μονο για μενα μαλλον προσφορα) τα 200' προς ολους +1 gb με 3€ θα ισχυουν τα 200'(χρεωση ανα δευτερολεπτο) και 1 +1 gb σε romming ( χωρα Ε.Ε) ?

Εχω το 1gb για 8 μηνες και θα παρω (μονο για μενα μαλλον προσφορα) τα 200' προς ολους +1 gb με 3€ θα ισχυουν τα 200'(χρεωση ανα δευτερολεπτο) και 1 +1 gb σε romming ( χωρα Ε.Ε) ?

τα 200'σε αυτο το πακετο που λες με τα 3 ευρω δεν εχει χρεωσει αν δευτερολεπτο εχει ανα 3'

3' ελάχιστη και μετά ανα δευτερόλεπτο μάλλον. Για να δείτε πόσα ισχύουν σε roaming στείλτε ΥΠ στο 1285

http://i68.tinypic.com/5lt190.png

Κατι δεν παει καλά,πότε μπήκε και πότε έληξε? Πριν απο 1-2 ώρες είχε την προηγούμενη με τα 120' και τα 300 mb. Αν ειναι αυτή που έρχεται πάντως είναι πολύ καλή!

ναι και σε μενα δεν μπαινει. Ελπιζω οταν θα γυρισει να ειναι διαθεσιμο και το countdown που με εχει βαλει στην πριζα απο το πρωι :lol:

Εμένα δεν με βάζει στην εφαρμογή με την έννοια ότι με πετάει στο να εισάγω τα στοιχεία των λογαριασμών μου. Το έκανε και παλιότερα αυτό απλά την ανοιγοκλεινα τρεις τέσσερις φορές και έστρωνε.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

θελω να κανω φορητοτητα σε q

πηγα σε καταστημα και κοστιζει 30.

στο site δειχνει οτι ειναι 10

αλλαζει το κοστος αναλογα πως το ζητω;

αν ειναι 10 vs 30 να την ακυρωσω και να την κανω online

Αν μπορείς να την ακυρώσεις καντο. Online σου δίνει μια καρτα ανανέωσης 10€. Τα 30 που δίνεις στο κατάστημα μπαινουν στο λογαριασμό και πρέπει να τα ξοδεψεις σε ενα μηνα. Το υπερ του καταστήματος βέβαια είναι οτι η μεταφορά θα γινει πιο γρήγορα,πανω κάτω 2 μερες. Ενω online πρέπει να ερθει κουριερ να υπογραψεις,να σταλουν τα χαρτιά πισω και παίρνει 5-6 μερες.

ευχαριστω

σιγουρα θα την ακυρωσω

ειχα ρωτησει και τα 30 ειναι μονο για τη μεταφορα μηδεν στο λογαριασμο

Τα εχεις δωσει τα 30€ ; Θα στα δωσουν πισω;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Λογικα θα επρεπε να τα δωσει με την παραλαβή της σιμ,μετά την αποδοχή της μεταφοράς.

Λογικα θα επρεπε να τα δωσει με την παραλαβή της σιμ,μετά την αποδοχή της μεταφοράς.

Αρα μπορει να μην παρουσιαστει καν και να μην τα δωσει

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;