pow Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Σημερα ληξει ο χρονος ομιλιας της καρτας(3 μηνο) χανονται και τα χρηματα που εxω υπολοιπο μεσα 5€ .πρεπει να αγορασω πακετο η να κανω online ανανεωση για αλλα 5€για να μην χαθουν τα αρχικα 5€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Η αγορά πακέτου δεν έχει να κάνει με την ημερομηνία λήξης του χρόνου ομιλίας. Συνεπώς πρέπει να ανανεώσεις για να πάρει παράταση. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Πρέπει να κάνεις ανανέωση online 5€ κάθε 3μήνο αλλιώς χάνεται το υπόλοιπο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Η αγορά πακέτου δεν έχει να κάνει με την ημερομηνία λήξης του χρόνου ομιλίας. Συνεπώς πρέπει να ανανεώσεις για να πάρει παράταση. Sent from my SM-G930F Ευχαριστω για την ενημερωση , εκανα την ανανεωση με αγορα 5€ οnline Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 πριν 5 μερες παρέλευσε το 3μηνο χωρίς να κάνω 5ευρη ανανέωση και φυσικά χάθηκαν ατα 3 ευρουλάκια που είχα μεσα. Οκ, δεκτόν. Σημερα έκανα ανανέωση 5ευρώ απο το myq αλλά φαινεται να μην μου έχουν αποδοθεί τα ΜΒ της προσφοράς 1GB για 8μήνες με 8€ που κανονικά θα έπρεπε να έχουν αποδοθεί κι αυτά πριν 5 μέρες. Έτυχε και τα 2 να ειναι την ίδια μέρα. Αναμένω απάντηση απο το chat της myQ. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Παιδιά καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει τι προσφέρει η q από πακέτα δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Παιδιά καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει τι προσφέρει η q από πακέτα δεδομένων https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-data/ 10 δευτερόλεπτα μου πήρε να το βρω. Κάτι μου λέει πως βαριέσαι να ψάξεις Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-data/ 10 δευτερόλεπτα μου πήρε να το βρω. Κάτι μου λέει πως βαριέσαι να ψάξεις Καθε άλλο. Αυτά τα εχω δει ρωτάω όμως αν υπάρχουν πακέτα τα οποία είναι "κρυφά" κάτι αντίστοιχο που έχει το φρογκ με τα 4 giga / 4,44€ το οποίο έχω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Δεν υπάρχει κατι αντιστοιχο πλέον. Σε καποια πακέτα που μοιραζαν στο δρόμο ισχυε η ιδια προσφορά (μονο γι'αυτα τα νούμερα) αλλα και εκεί έγινε η ιδια τροποποίηση. Κατά τα άλλα,μεταφέροντας τον αριθμό σου σε q ισως θα μπορούσες κατα καιρούς να επωφεληθείς απο προσφορές του 12410 που ερχονται μετα τους πρώτους μήνες ή από την προσφορά του 1 gb ανα μήνα για 8 μηνες με 8€. Με λίγα λόγια τίποτα μόνιμο και τίποτα απόλυτα σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Ok ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 προ ημερων ειχα αναφερει οτι στο τσατ η υπάλληλος μου ειπε πως το ειδικο πακετο των 8,07€ (για οσους το εχουν) δεν εχει κανεναν περιορισμό στο θεμα της ενεργοποιησης (π.χ. μια φορα το 6μηνο),περα απο το γνωστο της ανανεωσης ανα τριμηνο. Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει,οτι δηλ. δεν το εχει ενεργοποιησει για πανω απο 6 μηνες, και εξακολουθει να το εχει? Το αληθες της ισχυος μπορει να επιβεβαιωθει απο την αναλογη αναγγελια στο 12200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Εχω το 1gb για 8 μηνες και θα παρω (μονο για μενα μαλλον προσφορα) τα 200' προς ολους +1 gb με 3€ θα ισχυουν τα 200'(χρεωση ανα δευτερολεπτο) και 1 +1 gb σε romming ( χωρα Ε.Ε) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Εχω το 1gb για 8 μηνες και θα παρω (μονο για μενα μαλλον προσφορα) τα 200' προς ολους +1 gb με 3€ θα ισχυουν τα 200'(χρεωση ανα δευτερολεπτο) και 1 +1 gb σε romming ( χωρα Ε.Ε) ? τα 200'σε αυτο το πακετο που λες με τα 3 ευρω δεν εχει χρεωσει αν δευτερολεπτο εχει ανα 3' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 3' ελάχιστη και μετά ανα δευτερόλεπτο μάλλον. Για να δείτε πόσα ισχύουν σε roaming στείλτε ΥΠ στο 1285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 http://i68.tinypic.com/5lt190.png Κατι δεν παει καλά,πότε μπήκε και πότε έληξε? Πριν απο 1-2 ώρες είχε την προηγούμενη με τα 120' και τα 300 mb. Αν ειναι αυτή που έρχεται πάντως είναι πολύ καλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Εχει κανεις αλλος προβλημα συνδεσης με το app τη ς Q ? Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 ναι και σε μενα δεν μπαινει. Ελπιζω οταν θα γυρισει να ειναι διαθεσιμο και το countdown που με εχει βαλει στην πριζα απο το πρωι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Εμένα δεν με βάζει στην εφαρμογή με την έννοια ότι με πετάει στο να εισάγω τα στοιχεία των λογαριασμών μου. Το έκανε και παλιότερα αυτό απλά την ανοιγοκλεινα τρεις τέσσερις φορές και έστρωνε. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 https://www.wind.gr/gr/q/paketa/countdown-offers/ Ετοιμο το countdown! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 θελω να κανω φορητοτητα σε q πηγα σε καταστημα και κοστιζει 30. στο site δειχνει οτι ειναι 10 αλλαζει το κοστος αναλογα πως το ζητω; αν ειναι 10 vs 30 να την ακυρωσω και να την κανω online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Αν μπορείς να την ακυρώσεις καντο. Online σου δίνει μια καρτα ανανέωσης 10€. Τα 30 που δίνεις στο κατάστημα μπαινουν στο λογαριασμό και πρέπει να τα ξοδεψεις σε ενα μηνα. Το υπερ του καταστήματος βέβαια είναι οτι η μεταφορά θα γινει πιο γρήγορα,πανω κάτω 2 μερες. Ενω online πρέπει να ερθει κουριερ να υπογραψεις,να σταλουν τα χαρτιά πισω και παίρνει 5-6 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 ευχαριστω σιγουρα θα την ακυρωσω ειχα ρωτησει και τα 30 ειναι μονο για τη μεταφορα μηδεν στο λογαριασμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 ευχαριστω σιγουρα θα την ακυρωσω ειχα ρωτησει και τα 30 ειναι μονο για τη μεταφορα μηδεν στο λογαριασμο Τα εχεις δωσει τα 30€ ; Θα στα δωσουν πισω; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Λογικα θα επρεπε να τα δωσει με την παραλαβή της σιμ,μετά την αποδοχή της μεταφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Λογικα θα επρεπε να τα δωσει με την παραλαβή της σιμ,μετά την αποδοχή της μεταφοράς. Αρα μπορει να μην παρουσιαστει καν και να μην τα δωσει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts