Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Άκουσα για 10GB για ένα μήνα με 8€. ισχύει όντως? αν ναι, πως?

Ρώτα (ή διάβασε περισσότερα) "εκεί" που το "άκουσες".....

Καλησπέρα. Άκουσα για 10GB για ένα μήνα με 8€. ισχύει όντως? αν ναι, πως?

για οσους ελαβαν το αντιστοιχο μηνυμα μονο.

Καλησπέρα, μια ερώτηση. Υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογος για κλήσεις προς τετραψήφιους αριθμούς; Και πιο συγκεκριμένα για το 1158, την οδική βοήθεια της interamerican. Μίλησα σήμερα 5 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα και χρεώθηκα 3,83€. Είναι λογικό; Ευχαριστώ

ΔΕ κατάλαβα τι μου λες...Το διευκρινίζεις;

Για τη διάρκεια του κάθε 1GB;

Αυτο που ειχες παραθεσει το εσβησα γιατι μπλεχτηκα κι εγω...

https://ibb.co/if8jO6

με λιγα λογια για να μην το κουραζουμε. Ανανεωση στις 10/10,ενεργοποιηση 8G στις 16:54.

Αυτο που με μπερδεψε επισης ειναι οτι το μπονους ανανεωσης ληγει μια μερα μετα,σε σχεση με το 1gb της προσφορας.

Οσον αφορα την ωρα,στο ιδιο νουμερο ειχα το 8g οχι απο τον Ιουνιο,πιο πριν,οταν εστελνε ειδοποιηση για το νεο γιγα. Ενεργοποιημενο αρχικα τοτε στις 20.00. Καθε φορα το νεο γιγα πιστωνοταν εκεινη περιπου την ωρα,8 / 8 και κατι. Βεβαια τοτε δεν θυμαμαι αν επαιζε το ιδιο τωρινο μοτιβο της ημερας,καλυτερα να το δουμε στην πραξη τωρα.

με λιγα λογια για να μην το κουραζουμε. Ανανεωση στις 10/10,ενεργοποιηση 8G στις 16:54.

Αυτο που με μπερδεψε επισης ειναι οτι το μπονους ανανεωσης ληγει μια μερα μετα,σε σχεση με το 1gb της προσφορας.

Οσον αφορα την ωρα,στο ιδιο νουμερο ειχα το 8g οχι απο τον Ιουνιο,πιο πριν,οταν εστελνε ειδοποιηση για το νεο γιγα. Ενεργοποιημενο αρχικα τοτε στις 20.00. Καθε φορα το νεο γιγα πιστωνοταν εκεινη περιπου την ωρα,8 / 8 και κατι. Βεβαια τοτε δεν θυμαμαι αν επαιζε το ιδιο τωρινο μοτιβο της ημερας,καλυτερα να το δουμε στην πραξη τωρα.

Τεράστιο "μπέρδεμα" με σένα:

1 ΝΑ σε ρωτήσω και απάντα μου με ΝΑΙ ή ΟΧΙ (και θα σου πω μετά γιατί ρωτώ):

Έβαλες "κάρτα" από 00:01 ως 01:00 της Τρίτης 10 / 10 /2017.. ? ?

ΝΑΙ

ή ΟΧΙ ;

Δεν αναφέρεσαι στους ίδιους αριθμούς Q; Είναι 2 διαφορετικές sim με ενεργοποιημένο το 8G;

Και για την ώρα σύμφωνοι και εγώ 00.02 το ειχα βαλει και ξανάρχεται και μένα ως τις 00.30

Edited by jimmiss

Οχι η καρτα μπηκε λιγο πριν ενεργοποιήσω το 8G. Μετά τις 2 το μεσημέρι σίγουρα.

Οχι η καρτα μπηκε λιγο πριν ενεργοποιήσω το 8G. Μετά τις 2 το μεσημέρι σίγουρα.

Δεν αναφέρεσαι στους ίδιους αριθμούς Q, λοιπόν, έτσι; Είναι 2 διαφορετικές sim με ενεργοποιημένο το 8G;

Και για την ώρα σύμφωνοι και εγώ 00.02 το ειχα βαλει και ξανάρχεται και μένα ως τις 00.30

Το 8G ενεργοποιήθηκε στις 16:54 τώρα τον Οκτώβρη (με τη νέα ξανά προσφορά του τον Οκτώβρη)

Και δε λες για ενεργοποίηση (ΑΡΧΙΚΗ) του 8G τον Ιούνη, έτσι;

Για το screenshot που έβαλες, έτσι;

10/10/2017:

Μετά τις 14:00 "κάρτα".

Και ακόμα πιο μετά το 8G;

Δε μπορείς ακόμα να ξέρεις τι ώρα θα μπει η 2η δόση σε αυτή την άλλη sim Q που ενεργοποίησε το 8G τώρα τον Οκτώβρη με τη νέα προσφορά του ξανά:

Την 9/11 σίγουρα η 2η του δόση.

Για το τι ώρα θα "μπει" η 2η του δόση, το πιό πιθανό όπως είπαμε (Ως 00:30):

Δε το ξέρεις ακόμα για να το λες από τώρα, όμως.

ΔΕΝ ισχύουν πια όσα ίσχυαν στα παλιά 8G που έμπαινε κάθε δόση την 1η του μηνός.

Edited by jimmiss

1ος αριθμος: 00.02 πρώτη ενεργοποίηση του 8g και με την ωρα και τις ημερομηνιες ισχυει οτι εχεις αναλυσει. Τελευταια ενεργοποίηση Ιούνιο.

2ος αριθμός αυτος του screenshot, και ισχυει οτι γραφω στο αντίστοιχο ποστ.

..............................

Δεν αναφέρεσαι στους ίδιους αριθμούς Q, λοιπόν, έτσι; Είναι 2 διαφορετικές sim με ενεργοποιημένο το 8G;

10/10/2017:

Μετά τις 14:00 "κάρτα".

Και ακόμα πιο μετά το 8G;

Δε μπορείς ακόμα να ξέρεις τι ώρα θα μπει η 2η δόση σε αυτή την άλλη sim Q που ενεργοποίησε το 8G τώρα τον Οκτώβρη με τη νέα προσφορά του ξανά:

Την 9/11 σίγουρα η 2η του δόση.

Για το τι ώρα θα "μπει" η 2η του δόση, το πιό πιθανό όπως είπαμε (Ως 00:30):

Δε το ξέρεις ακόμα για να το λες από τώρα, όμως.

ΔΕΝ ισχύουν πια όσα ίσχυαν στα παλιά 8G που έμπαινε κάθε δόση την 1η του μηνός.

Εχμμμ.. Να ρωτήσω κάτι τους φίλους της Q. Τις προάλλες (έχει κάνα μήνα) με πλησίασε στα ΚΤΕΛ του Βόλου μια κοπέλα με μπλουζάκι της Q και μου πλάσαρε μια sim κάρτα με νέο νούμερο, μου είπε ότι με 4 ευρώ θα βάζω 4GB και κάτι παρόμοιο για ομιλία με συμφέροντες όρους, που δεν συγκρατησα όμως επειδή είχα επικεντρωθεί στα GB.

Κάτι τέτοιους πωλητές συνήθως τους προσπερνάω με συνοπτικές διαδικασίες, αυτή την φορά δεν ξέρω πώς μου ήρθε και την τσιμπησα, 1 ευρώ έδωσα και μου είπε ότι έχω 2 χρόνια περιθώριο για να την ενεργοποίησω γιατί σκέφτομαι να πάρω εφεδρικη συσκευή. Ακόμα δεν την έχω βάλει, έτυχε σε κανέναν άλλον η ίδια προσφορά; Όντως έχω 2 χρόνια περιθώριο να την ενεργοποίησω;

Πρεπει να γραφει στο πακέτο. Καλό θα ηταν να ρωτήσεις σε κατάστημα. Για το συγκεκριμένο πακέτο των 4 gb όμως εχουν ανακοινωθεί αλλαγή για τον άλλο μήνα,νομίζω πάει στα 2 γίγα.

Εχμμμ.. Να ρωτήσω κάτι τους φίλους της Q. Τις προάλλες (έχει κάνα μήνα) με πλησίασε στα ΚΤΕΛ του Βόλου μια κοπέλα με μπλουζάκι της Q και μου πλάσαρε μια sim κάρτα με νέο νούμερο, μου είπε ότι με 4 ευρώ θα βάζω 4GB και κάτι παρόμοιο για ομιλία με συμφέροντες όρους, που δεν συγκρατησα όμως επειδή είχα επικεντρωθεί στα GB.

Κάτι τέτοιους πωλητές συνήθως τους προσπερνάω με συνοπτικές διαδικασίες, αυτή την φορά δεν ξέρω πώς μου ήρθε και την τσιμπησα, 1 ευρώ έδωσα και μου είπε ότι έχω 2 χρόνια περιθώριο για να την ενεργοποίησω γιατί σκέφτομαι να πάρω εφεδρικη συσκευή. Ακόμα δεν την έχω βάλει, έτυχε σε κανέναν άλλον η ίδια προσφορά; Όντως έχω 2 χρόνια περιθώριο να την ενεργοποίησω;

Δεν σου ζήτησε στοιχεία; Στην Αθήνα ζητάνε ταυτότητα και στην ενεργοποιούν εκείνη τη στιγμή. Σε κατάστημα σου λένε άλλα αντί άλλων περί promotion κτλ.

Οι κλήσεις σε αριθμούς οδικής βοήθειας παλαιότερα ήταν δωρεάν. Τι θα γινόταν αν είχες ξεμείνει σε μια ερημιά και δεν είχες μονάδες;

Edited by Vox

Καλησπέρα, μια ερώτηση. Υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογος για κλήσεις προς τετραψήφιους αριθμούς; Και πιο συγκεκριμένα για το 1158, την οδική βοήθεια της interamerican. Μίλησα σήμερα 5 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα και χρεώθηκα 3,83€. Είναι λογικό; Ευχαριστώ

Ως κλήση σε σταθερό (από κινητό) το 1158: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=469 Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 0,0124€/ δευτερόλεπτο.

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=472

Από 31 Οκτωβρίου 2017 για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής που ανήκουν στο πακέτο Q Special International pack Το πακέτο προπληρωμένης χρήσης που προσφέρει 4GB θα προσφέρει 2GB mobile internet. Το κόστος του πακέτου παραμένει αμετάβλητο.

Σε όλα τα προαναφερθέντα πακέτα του Q Special International pack η διάρκεια ισχύος τους τροποποιείται από 30 σε 25 ημέρες.

Σε σχέση το "Ως πότε ενεργοποίηση":

Ως ότου γράφει το καρτελάκι της sim απέξω

Και με ό,τι τιμ€ς κ όρους θα ισχύουν τότε (Και έως ότου ξαναλλάξουν).:)

Δεν σου ζήτησε στοιχεία;Στην Αθήνα ζητάνε ταυτότητα και στην ενεργοποιούν εκείνη τη στιγμή.

Σε κατάστημα σου λένε άλλα αντί άλλων περί promotion κτλ.

Από αλλοδαπό την έδινε στο λιμάνι Πειραιά τον Αύγουστο με 2€ {Μετά από παζάρι αρχική τιμή 5€}: Ταυτοποίηση σε κατάστημα.

Πέσαν οι τιμ€ς (1€ ο φίλος)

Και για ευνόητους λόγους "Όχι όλη η αλήθεια" από τους promoters ως ότου ξεπουλήσουν (Και ανάλογα με τη ζήτηση ΚΑΙ ΟΣΟ "ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ" Ο ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ).

Αλλά:

Ας "ζήσουν κι αυτοί", "Λεφτά υπάρχουν", "Πώς αλλιώς; Σε τσιγγάνα ή άστεγο θα έδινες;"....

Οι κλήσεις σε αριθμούς οδικής βοήθειας παλαιότερα ήταν δωρεάν. Τι θα γινόταν αν είχες ξεμείνει σε μια ερημιά και δεν είχες μονάδες;

Ο μόνος κατάλογος της Wind στο διαδίκτυο: https://www.wind.gr/files/1/WIND_Files/Other%20Calls%20Pricelist%20Generator_20130419.pdf ΔΕΝ ισχύει.

Για ΑΠΟ σταθερά:

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=471

Επίσης, από 14/11/2017 η χρέωση προς τους μη γεωγραφικούς αριθμούς των σειρών 801 ΧΧΧ ΧΧΧΧ καθώς και προς τους σύντομους κωδικούς των σειρών 10ΧΧΧ, 11ΧΧΧ (πλην των σειρών 118ΧΧ & 116ΧΧ), 181ΧΧ - 183ΧΧ και 15ΧΧΧ τροποποιείται και διαμορφώνεται από 0,055€/λεπτό στα 0,173€/λεπτό.

Ενώ από άλλη εταιρία κινητής,

"καταλαβαίνεις" (τι έχει αλλάξει):

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_BUSINESS_FTT432f29bd-6359-4ff7-9f94-c523d36c6d06

Η χρέωση και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης προς τους σύντομους κωδικούς των σειρών 10xx, 11xx (πλην των σειρών 116xx & 118xx), 181xx, 182xx, 183xx, 70xxxxxxxx και 801xxxxxxx είναι ίδιες με αυτές των κλήσεων προς εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας του εκάστοτε προγράμματος. Επιπλέον, κλήσεις προς τους σύντομους κωδικούς 100, 112, 108, 109, 166, 199, 1056, 1014, 10400, 1154, 1170, 1057, 1010, 11555, 1077 , 1158, 11556, 11591, 116xx, 116000, 116111 και 800xxxxxxx είναι δωρεάν.

Edited by jimmiss

Δηλαδή το q με τα 1500 πάει κ αυτό 25 μέρες?

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό πως σου'ρθε;

ΟΧΙ: Δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση γι αυτό. 30 μέρες αυτή τη στιγμή κ ΔΕΝ υπάρχει αυτή τη στιγμή ανακοίνωση για αυτό.

Ακόμα δίνουν νούμερα εκεί; Εγώ πήρα μέσα Ιουλίου (ήταν 2 κοπέλες τότε). Αυτό που σου είπε για τα 2 έτη είναι το περιθώριο ενεργοποίησης της sim, η ημερομηνία που γράφει το πακετάκι της sim επάνω. Βέβαια ποιος ο λόγος να πάρεις σιμ και να την ενεργοποιήσεις μετά από 2 χρόνια :)

Edited by Tasos30

Χμ...

Γράφω όνομα, κωδικό, αριθμό, mail, εισάγω τον προσωρινό κωδικό και το mail επιβεβαίωσης δεν έρχεται ποτέ.... Όλα αυτά στο myq app...

Δε λειτουργεί το app Σάββατο;.... :rolleyes:

Huawei Nova 5T

Απο οσο γνωριζω, διωρθωστε με αν κανω λαθος η κληση του 1158 απο ΚΙΝΗΤΟ COSMOTE ειναι ΔΩΡΕΑΝ.

Υ.Γ.

Ειναι συμαντικο για καποιον που εχει πχ οδικη interamerican να το γνωριζει αυτο.

Απο οσο γνωριζω, διωρθωστε με αν κανω λαθος η κληση του 1158 απο ΚΙΝΗΤΟ COSMOTE ειναι ΔΩΡΕΑΝ.

Υ.Γ.

Ειναι συμαντικο για καποιον που εχει πχ οδικη interamerican να το γνωριζει αυτο.

Άλλα (από το παραπάνω που έβαλα)..

Εδώ :

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_BUSINESS_FTT432f29bd-6359-4ff7-9f94-c523d36c6d06

Η χρέωση και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης προς τους σύντομους κωδικούς των σειρών 10xx, 11xx (πλην των σειρών 116xx & 118xx), 181xx, 182xx, 183xx, 70xxxxxxxx και 801xxxxxxx είναι ίδιες με αυτές των κλήσεων προς εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας του εκάστοτε προγράμματος. Επιπλέον, κλήσεις προς τους σύντομους κωδικούς 100, 112, 108, 109, 166, 199, 1056, 1014, 10400, 1154, 1170, 1057, 1010, 11555, 1077 , 1158, 11556, 11591, 116xx, 116000, 116111 και 800xxxxxxx είναι δωρεάν.

Να πω "Ανάλογα με το πρόγραμμα";

Ή ΝΑ δοκιμάσεις να καλέσεις (και να μας πεις κ το πρόγραμμα που έχεις) κ να μας πεις;

Ότι ούτε αυτοί Δ€ν ξ΄€ρουν , Θα ήταν άστοχο να το πω;

Στο φίλο παραπάνω με Wind τον χρέωσε το 1158 Interamerican ως κλήση (από κινητό) σε σταθερό, πάντως:

Δεν αμφισβητείται.

ΚΑΙ μη σου τύχει.

Edited by XP130TD

Καρτοκινητο cosmokarta εχω. Το 2016 που χρειαστηκε πραγματι ηταν δωρεαν. Αυτα βεβαια αλλαζουν ξαφνικα και συνεχεια.

Υ.Γ.

Το κειμενο που παραθετεις νομιζω ειναι ξεκαθαρο.

Καρτοκινητο cosmokarta εχω. Το 2016 που χρειαστηκε πραγματι ηταν δωρεαν. Αυτα βεβαια αλλαζουν ξαφνικα και συνεχεια.

Υ.Γ.

Το κειμενο που παραθετεις νομιζω ειναι ξεκαθαρο.

Όπως και το πιο παραπάνω, βεβαίως....Ό,πως νομίζεις....:lol:

Χαθήκαμε.....

Edited by XP130TD

Παιδιά ναι, πήρε τα στοιχεία μου και έβγαλε φωτογραφία την ταυτότητά μου. Μου είπε ότι μπορεί να μου την ενεργοποιήσει κι εκείνη την στιγμή, αλλά της είπα θα το κάνω (αν το κάνω) κάποια άλλη στιγμή.

Δεν την έχω μπροστά μου τώρα την κάρτα για να δω τι γράφει πάνω σχετικά με την προσφορά, μου έγραψε με στυλό τι μήνυμα πρέπει να στείλω και πού για τα 4GB με τα 4 ευρώ.

Απλά σκεφτόμουν, είναι δηλαδή η συγκεκριμένη SIM "συνδεδεμένη" με την συγκεκριμένη προσφορά; Και ισχύει όποτε κι αν την ενεργοποιήσω (που θα γίνει μόλις πάρω την εφεδρική μου συσκευή) μέσα σε αυτό το -γενικό- χρονικό πλαίσιο των 2 ετών; Ή ισχύει γενικά αυτον τον καιρό για όποιον πάρει από οπουδήποτε μια καινούρια κάρτα Q και την ενεργοποιήσει;

Βασικά με ενδιαφέρει αν εγώ αργήσω να την ενεργοποιήσω και χαθεί αυτή η ειδική (;;; ) προσφορά.

• This topic was unpinned, featured and pinned