RAVEN_ Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 τελικα κανει βιντεοκλησεις η q? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 τελικα κανει βιντεοκλησεις η q? νομιζω πως οχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Libero_Grande Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Κύριοι καλησπέρα!Πρέπει να έχει περάσει πάνω από ένα 6μηνο,ίσως και παραπάνω από την τελευταία φορά που το είχα τσεκάρει,όταν η ανανέωση του χρόνου ομιλίας μέσω internet έδινε (νομίζω) διπλάσιο χρόνο ομιλίας.Σήμερα που το έψαξα εκ νέου,δε βρήκα κάτι σχετικό... http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Καρτοκινητή-Q/Q-Card/Πώς-να-ανανεώσετε-τον-χρόνο-ομιλίας-σας.aspx Τι συμβαίνει λοιπόν?Έπαψε η προσφορά να ισχύει (πιθανότερο) ή εγώ ψάχνω λάθος (λιγότερο πιθανό)? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Κύριοι καλησπέρα!Πρέπει να έχει περάσει πάνω από ένα 6μηνο,ίσως και παραπάνω από την τελευταία φορά που το είχα τσεκάρει,όταν η ανανέωση του χρόνου ομιλίας μέσω internet έδινε (νομίζω) διπλάσιο χρόνο ομιλίας.Σήμερα που το έψαξα εκ νέου,δε βρήκα κάτι σχετικό... http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Καρτοκινητή-Q/Q-Card/Πώς-να-ανανεώσετε-τον-χρόνο-ομιλίας-σας.aspx Τι συμβαίνει λοιπόν?Έπαψε η προσφορά να ισχύει (πιθανότερο) ή εγώ ψάχνω λάθος (λιγότερο πιθανό)? Ευχαριστώ! εχει σταματησει εδω και πολυ καιρο η online ανανεωση χρονου ομιλιας και η οποια προσφορα υπηρχε με αυτην. πλεον μονο με καρτες η σε καταστημα wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Μία ερώτηση, μήπως δεν καταλαβα καλά. Ηρθε αυτό ακριβώς το μηνυμα "Q kerdizo ανανεώστε τώρα και μεχρι 30/11/2010 το χρόνο ομιλίας σας και η Q card σας διπλασιάζει αυτόματα την αξία της πρώτης σας καρτας ανανέωσης! μόνο από την Q card!" 'Η εγώ δεν κατάλαβα καλά ή κάτι έγινε, γιατί έβαλα μεν κάρτα, αλλά διπλασιασμο δεν είδα. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Μήπως πρέπει να στείλεις SMS κάπου για να ενεργοποιηθεί η προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Μία ερώτηση, μήπως δεν καταλαβα καλά. Ηρθε αυτό ακριβώς το μηνυμα "Q kerdizo ανανεώστε τώρα και μεχρι 30/11/2010 το χρόνο ομιλίας σας και η Q card σας διπλασιάζει αυτόματα την αξία της πρώτης σας καρτας ανανέωσης! μόνο από την Q card!" 'Η εγώ δεν κατάλαβα καλά ή κάτι έγινε, γιατί έβαλα μεν κάρτα, αλλά διπλασιασμο δεν είδα. τι αξιας καρτα εβαλες? μηπως πρεπει να περασει λιγη ωρα για να μπει στο υπολοιπο σου ο διπλασιασμος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Χτες το μεσημέρι την έβαλα. Ακόμα να διπλασιαστεί. Οπότε δε νομίζω :( Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Χτες το μεσημέρι την έβαλα. Ακόμα να διπλασιαστεί. Οπότε δε νομίζω :( καποιο προβλημα υπαρχει. επικοινωνησε με την εξυπηρετηση πελατων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 καποιο προβλημα υπαρχει. επικοινωνησε με την εξυπηρετηση πελατων Μπα, δεν θα το κανω. Ξέρεις, βαρέθηκα, τη μια γίνεται αυτό, την άλλη το άλλο, ε, φτάνει! Περισσότερο θα μου κοστίσει ο χρόνος να ασχοληθώ, παρά να πάρω αυτό που δικαιούμαι. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Μην το αφήνεις έτσι φίλε μου, διεκδίκησε το δίκιο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 soublaki, λες; θα προσπαθησω τότε μήπως και βγάλω άκρη και θα ενημερωσω. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 εκανα συμβολαιο με ορους κιου, αλλα στο σαητ τους δεν εχου πλεον τις ρυθμισεις για ΜΜΣ και ιντερνετ.... μπορει καποιος να μου τις δωσει να τις περασω χειροκινητα ??? (ασχετο εχω το LG ku990) ευχαριστω!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Μία ερώτηση, μήπως δεν καταλαβα καλά. Ηρθε αυτό ακριβώς το μηνυμα "Q kerdizo ανανεώστε τώρα και μεχρι 30/11/2010 το χρόνο ομιλίας σας και η Q card σας διπλασιάζει αυτόματα την αξία της πρώτης σας καρτας ανανέωσης! μόνο από την Q card!" 'Η εγώ δεν κατάλαβα καλά ή κάτι έγινε, γιατί έβαλα μεν κάρτα, αλλά διπλασιασμο δεν είδα. Μου είχε συμβεί και εμένα το καλοκαίρι να έρθει μήνυμα διπλασιασμού. Βάζοντας κάρτα δεν μου ήρθε διπλασιασμός και περίμενα 4-5 μέρες. Πήρα τηλ. έκανα αίτημα και μετά από 2-3 μέρες μπήκε Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Μου είχε συμβεί και εμένα το καλοκαίρι να έρθει μήνυμα διπλασιασμού. Βάζοντας κάρτα δεν μου ήρθε διπλασιασμός και περίμενα 4-5 μέρες. Πήρα τηλ. έκανα αίτημα και μετά από 2-3 μέρες μπήκε Eστειλα μέιλ. Σιγά μη τους πληρώνω κιόλας! Η χρέωση στις πληροφορίες, απ' ό,τι διάβασα, γινεται ανά δευτερόλεπτο. Για να δουμε. Κάποτε θα μου απαντήσουν. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Γίνεται από wind νεά καρτοκινητή να πας σε q card, στέλνοντας κάποιο μήνυμα; Ή θεωρούνται τελείως διαφορετικά και πρέπει να πάρεις άλλη κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Γίνεται από wind νεά καρτοκινητή να πας σε q card, στέλνοντας κάποιο μήνυμα; Ή θεωρούνται τελείως διαφορετικά και πρέπει να πάρεις άλλη κάρτα; ειναι τελειως διαφορετικα. πρεπει να κανεις φορητοτητα για να πας απο το ενα στο αλλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Παιδια αξιζει καποιος απο vodafone cu να μεταφερθει σε Q card??? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Αν τον συμφέρει ναι. Αν δεν τον συμφέρει όχι. Εσύ τα 5 πιο συχνά τηλέφωνα που παίρνεις τι εταιρείας είναι; Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Χτες το πρωι εκανα αιτηση φορητοτητας απο vodafone cu σε q-card σημερα κατα τις 11κ30 δουλευω κανονικα με Q! Απιστευτο και ομως αληθινο! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 ΑΨΟΓΟ ΑΠΛΑ! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 νομιζω πως οχι Κανονικά γίνονται βιντεοκλήσεις, έχω κάνει από q σε wind Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 αυτό το μήνα λήγει η προσφορά του 1ευρώ με τα 1500λεπτά ομιλίας , μηνυμάτων και 100MB Internet. Είμαι περίεργος να δώ εαν θα παρατείνουν την προσφορά ή θα βγάλουν καμια καλύτερη, κυρίως για το ιντερνετ που ήταν και ο μόνος λογος που έφυγα απο vodafone και πήγα Q. Σε αναμονή! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 αυτό το μήνα λήγει η προσφορά του 1ευρώ με τα 1500λεπτά ομιλίας , μηνυμάτων και 100MB Internet. Είμαι περίεργος να δώ εαν θα παρατείνουν την προσφορά ή θα βγάλουν καμια καλύτερη, κυρίως για το ιντερνετ που ήταν και ο μόνος λογος που έφυγα απο vodafone και πήγα Q. Σε αναμονή! καλά καλύτερη δε νομίζω πιθανότερο να παρατείνουν την υπάρχουσα μέχρι τον ιούνιο που λήγει η αντιστοιχη της vodafone Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Απο ταχύτητες 3g τι πιάνει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts