Gm87 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Εκανες 2η ανανέωση πριν συμπληρωθούν 30 ημέρες. 1 φορά τα δίνει. @gm87, πολύ καλό το ποστάκι σου.:up: Δεν έχει σημασία αν έχουν παρέλθει 30 ημέρες ή όχι. Ανά ημερολογιακό μήνα υπολογίζεται το μπόνους. Αν δεν έχει κάνει άλλη ανανέωση μέσα στο Δεκέμβριο, δικαιούται το μπόνους. Μόνο η κόκκινη υπολογίζει 30-ήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Δηλ 1 και 31 Δεκ αν κάνεις ανανέωση σου δίνει το μπόνους; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Δηλ 1 και 31 Δεκ αν κάνεις ανανέωση σου δίνει το μπόνους; Όχι βέβαια, αφού και οι δύο ανανεώσεις γίνονται μέσα στο Δεκέμβριο. Ωστόσο, αν ανανεώσεις 31 Δεκεμβρίου 23:59 και ξανά 1 Ιανουαρίου 00:00, θα πάρεις κανονικότατα το μπόνους δύο φορές, τσεκαρισμένο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p6994 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, θα ήθελα τα φώτα σας: Θέλω να 'ανεβάσω' ένα screenshot εδώ, αλλά μου ζητάει λινκ από upload service. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν πάω να κάνω upload, η συσκευή μου λεει οτι δεν εχει αρκετη μνηνη. Εαν ομως κάνω το ίδιο σε apps της συσκευής (facebook + twitter) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορει να μου προτείνει κάποιος κανενα app για να ανεβαζω φώτος και να αντιγράφω το λινκ εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, θα ήθελα τα φώτα σας: Θέλω να 'ανεβάσω' ένα screenshot εδώ, αλλά μου ζητάει λινκ από upload service. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν πάω να κάνω upload, η συσκευή μου λεει οτι δεν εχει αρκετη μνηνη. Εαν ομως κάνω το ίδιο σε apps της συσκευής (facebook + twitter) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορει να μου προτείνει κάποιος κανενα app για να ανεβαζω φώτος και να αντιγράφω το λινκ εδώ; Πιστευω οτι θα εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να παρεις απαντηση αν το γραψεις στο σωστο θεμα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα! Στην Q, μπορω να μπαινω στο ιντερνετ ακομα και αν εχω μηδενικο υπολοιπο; Σε λιγες μερες ληγει το τριμηνο και θα χασω το υπολοιπο, αλλα εχω ενεργοποιησει την προσφορα με το 1GB/μηνα με 8€. Αν ειναι να βαλω μια 5ευρη καρτα, αλλιως να το αφησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα! Στην Q, μπορω να μπαινω στο ιντερνετ ακομα και αν εχω μηδενικο υπολοιπο; Σε λιγες μερες ληγει το τριμηνο και θα χασω το υπολοιπο, αλλα εχω ενεργοποιησει την προσφορα με το 1GB/μηνα με 8€. Αν ειναι να βαλω μια 5ευρη καρτα, αλλιως να το αφησω. Χρειάζεται να εχεις τουλάχιστον 0,01€. Επομενως πρέπει να βαλεις καρτα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 παιδια καλημέρα και χρονια πολλα, εχω καρτοκινητο wind card και λεω να παω q κατροκινητο τι λετε συμφερει;ειναι φτηνοτερο; παλι κάθε 3μηνο θελει χρημα ποιο είναι το ελαχιστο? ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 5 ευρω ελάχιστη ανανέωση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 και δινει κατι λεπτα-δεδομενα κατι δωρεαν τελος παντων? Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 1γιγα και 1000' προς q σε 10ευρη ανανέωση online ή σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 με 5 ευρω ανανεωση απο καταστημα και ΜΕ χρεωση 0.30 ευρω μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε 120 λεπτα προς σταθερα (συμφερει) για ενα μηνα ή 120μβ για ενα μηνα. με 10 ευρω απο καταστημα παιρνεις 1γβ νετ, 1000 λεπτα προς κιου και ΜΕ χρεωση 0.30 ευρω μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε 120 λεπτα προς σταθερα (συμφερει) για ενα μηνα ή 120μβ για ενα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Νομίζω το 1 γιγα πλέον δεν ισχύει στην 10αυρη ανανέωση, 500+120 από το κατάστημα δίνουν. Αν κάνω λάθος διορθώστε Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 https://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Σήμερα έκανα ανανέωση υπολοίπου 10€ σε κατάστημα wind, μου έδωσε κανονικά 1Gb και τα 1000' προς q (και 120' λεπτά προς σταθερά που ζήτησα ως bonus καταστήματος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Δε νομίζω να υπάρχει πλέον οποιαδήποτε αμφιβολία πως το νήμα παρακολουθείται από τη Wind. Τα links που αναρτήθηκαν σε προηγούμενο post με τα πακέτα των 2 και 3ευ βγάζουν "Page not found". Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Έχω χάσει τη μπάλα με την απελπιστική κατάσταση στην κινητή τηλεφωνία. Στην μάνα μου μέχρι τώρα ενεργοποιούσα το πακέτο Economy (3€ για 150΄προς ολους και 150' προς Wind). Αυτό πήγε στα 3,5€ βλέπω. Υπάρχει άλλη εναλλακτική στα 3€ με λεπτά προς όλους; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Στο 12200 επιλογή 2 υπάρχουν 80' με 3,02 ευρώ. Αυτά τα πακέτα βέβαια των 3,02 ευρώ θα καταργηθούν σε λιγότερο από 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) Μιλώντας με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω chat μου είπαν πως για να ενεργοποιήσω νέο αριθμό σε κατάστημα wind πρέπει να πληρώσω 10€ και μάλιστα αυτά τα 10€ είναι για την αγορά της sim, δηλαδή πρέπει να βάλω επιπλέον χρήματα για χρόνο κτλ...εγώ θυμόμουν πως η ενεργοποίηση ήταν δωρεάν, τώρα το πήγαν 10€ και χωρίς να μπαίνει στην κάρτα; Ισχύει αυτό; Ήθελα ένα δεύτερο νούμερο αλλά δεν το βλέπω να το κάνω πλέον. edit: είδα στον τιμοκατάλογο της Q μόλις τώρα και επισυνάπτω παρακάτω ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 10€ ΕΩΣ 31/12/16, , ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ) 30€ Δηλαδή τα 10€ είναι προσφορά! απίστευτο... Edited December 29, 2016 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Μιλώντας με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω chat μου είπαν πως για να ενεργοποιήσω νέο αριθμό σε κατάστημα wind πρέπει να πληρώσω 10€ και μάλιστα αυτά τα 10€ είναι για την αγορά της sim, δηλαδή πρέπει να βάλω επιπλέον χρήματα για χρόνο κτλ...εγώ θυμόμουν πως η ενεργοποίηση ήταν δωρεάν, τώρα το πήγαν 10€ και χωρίς να μπαίνει στην κάρτα; Ισχύει αυτό; Ήθελα ένα δεύτερο νούμερο αλλά δεν το βλέπω να το κάνω πλέον. edit: είδα στον τιμοκατάλογο της Q μόλις τώρα και επισυνάπτω παρακάτω ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 10€ ΕΩΣ 31/12/16, , ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ) 30€ Δηλαδή τα 10€ είναι προσφορά! απίστευτο... κι όμως ισχύει... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ξέρουμε ποιο smartwatch δίνει η q; Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161229/65bdee09aeff08359100170e88f206b1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445627 Δες εδώ υπάρχει ανάλογο θεμα Edited December 29, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 1 στο 12200 για 1 gb για το ΣΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 χθες εληξε το 3/6μηνο και χαθηκε το υπολοιπο. πηγα να παρω το 1gb, ομως δε μπορεσα. αρα πρεπει να ΜΗΝ ειναι μηδενικο το υπολοιπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 οταν ληξει το υπολοιπο δεν μπορεις να κανεις τιποτα και χανεις και καποιες υπηρεσιες πχ συνδυασμό με σταθερο (120'), ειδοποιηση κλησης κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts