Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βιαστηκα να μιλησω,στο 2o νούμερο που ειχα ενεργοποιήσει την προσφορά,ήρθε το gb. Περιμενω να έρθει και στο κανονικό τώρα,για να μην εχω κενό τελος του μήνα. Αν ερχεται βέβαια κάθε φορά το μεσημέρι,μάλλον θα εχουμε πρόβλημα ενδιάμεσα,θα πάει η χρέωση του daily σύννεφο....

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο ποιος το λεει; Πηρες τηλεφωνο και σου ειπαν επισημα κατι τετοιο ή ειναι δικη σου υποθεση; Γιατι περσι δεν το ειχαν κανει ετσι.

Οντως,οι 8 μηνες ειναι το χρονικό όριο,δεν σημαίνει οτι παιρνεις 8 γιγα,παιρνεις 1 κάθε 1η του μήνα. Πέρισυ έγινε ακριβώς το ιδιο και δόθηκε και για εναν μηνα επιπλέον.

Τι ποιος το λεει αφου πηρα ενα γιγα το σαββατο μολις εβαλα το προγραμμα κι ενα μου ηρθε σημερα κι εχω τωρα δυο γιγα.

Το οτι πηρες 2 GB δεν σημαινει οτι σε χρεωσε 2 μηνες, ειδικα οταν το 1GB εχει διαρκεια λιγων ημερων. Ειναι αυθαιρετη η υποθεση σου και με βαση το ιστορικο της προσφορας.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βιαστηκα να μιλησω,στο 2o νούμερο που ειχα ενεργοποιήσει την προσφορά,ήρθε το gb. Περιμενω να έρθει και στο κανονικό τώρα,για να μην εχω κενό τελος του μήνα. Αν ερχεται βέβαια κάθε φορά το μεσημέρι,μάλλον θα εχουμε πρόβλημα ενδιάμεσα,θα πάει η χρέωση του daily σύννεφο....

Επιβεβαιωνω και εγω οτι πηρα και σημερα 1GB. Θα το εχουν υπολογισει οπως ειχε γινει περσι. Θα το παιρνουμε καθε 1 του μηνα και θα ληγει την πρωτη του αλλου μηνα στις 23:59, συνεπως δεν θα υπαρχουν χρεωσεις daily internet.

Το οτι πηρες 2 GB δεν σημαινει οτι σε χρεωσε 2 μηνες, ειδικα οταν το 1GB εχει διαρκεια λιγων ημερων. Ειναι αυθαιρετη η υποθεση σου και με βαση το ιστορικο της προσφορας.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιβεβαιωνω και εγω οτι πηρα και σημερα 1GB. Θα το εχουν υπολογισει οπως ειχε γινει περσι. Θα το παιρνουμε καθε 1 του μηνα και θα ληγει την πρωτη του αλλου μηνα στις 23:59, συνεπως δεν θα υπαρχουν χρεωσεις daily internet.

εαν αυριο πρωί ο φίλος έχει 1 γιγα λιγότερο, η μονη εξηγηση θα ειναι οτι πηρε 1 γιγα στις 30 για Γενάρη και 1 γιγσ για Φλεβάρη, αρα του εφαγε τον πρώτο μήνα σε 2 μερες...

Πάντως αυτο που ήρθε σήμερα λέει λήξη 29/2. Έχω την αίσθηση οτι το δινουν παντως την ώρα που είχε ενεργοποιηθεί η προσφορά. Στο κύριο νούμερο που περιμενω ακομα,ειχα στειλει το d στο 12000 στις 8.30 το βράδυ,ενω στο 2ο νούμερο στις 1.30 το μεσημέρι,και οντως τέτοια ωρα αποδοθηκε το 1 gb σήμερα. Και στο περσινό μάλλον αυτό γινόταν,απλά τοτε το ειχα κανει μετα τα μεσάνυχτα και το θεωρησα φυσιολογικό η απόδοση να γίνεται τότε.

σχεδόν όπως το προέβλεψα,20.17 ηρθε το sms για το 1gb. Η εφαρμογή και το site δεν μου δίνουν ομως το πότε λήγει,εμφανίζει την λήξη για τα mb που λήγουν νωρίτερα.

υγ1. η μεγαλη παγιδα-κοτσανα της wind,τα μπονους ακομα και αν λήγουν αργότερα,καταναλώνονται πρώτα απ'ολα,ακόμα και αν εχεις αγορασμενο πακετο.Στον κουβά τα 3 ευρώ και όσα έμειναν από τα 850 mb της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς.

υγ2. σορρυ για το διπλο ποστ μαλλον περασε το χρονικο οριο για την αυτοματη προσθηκη στο απο πανω μηνυμα.

Edited by kmpatra

Πάντως αυτο που ήρθε σήμερα λέει λήξη 29/2. Έχω την αίσθηση οτι το δινουν παντως την ώρα που είχε ενεργοποιηθεί η προσφορά. Στο κύριο νούμερο που περιμενω ακομα,ειχα στειλει το d στο 12000 στις 8.30 το βράδυ,ενω στο 2ο νούμερο στις 1.30 το μεσημέρι,και οντως τέτοια ωρα αποδοθηκε το 1 gb σήμερα. Και στο περσινό μάλλον αυτό γινόταν,απλά τοτε το ειχα κανει μετα τα μεσάνυχτα και το θεωρησα φυσιολογικό η απόδοση να γίνεται τότε.

Ναι και περσι δινοταν πρωτη του μηνα και ωρα πανω κατω την ωρα που ειχες ενεργοποιησει το πακετο. Να δουμε τελος του μηνα ποτε θα ληξει το GB της 1 Φεβρουαριου. Θελω να πιστευω οτι θα συνεχισουν στο ιδιο μοτιβο και οτι θα ληγει 1/3 ωστε να μην υπαρξουν daily χρεωσεις.

Πήρα προχθές το πακέτο των 8€ και σήμερα μου έβαλε άλλο ένα γιγα. Τώρα λέει σύνολο 2048mb εκ των οποίων τα 1024mb λήγουν 1/3/2016.

Άρα τα άλλα 1024mb πότε λήγουν;

Που το ειδες το 29/2; Γιατι σε εμενα βλεπω τωρα οτι ληγει 2/3.

Ειναι η ληξη του 1ου γιγα τελικά,οχι του σημερινού,κοιτα και το επόμενο ποστ μου.

Παιδιά ρωτάω μάλλον αυτό που ρωτάνε οι περισσότεροι .

Είχα ενεργοποιημένη την προσφορά του 2015 με τα μηνιαία γίγα που έμπαιναν μέχρι και τον φετινό Ιανουάριο.

Ενεργοποίησα το πακέτο του 2016 με το 8μηνο. Και αυτό το μήνα έχω βρεθεί με δύο γιγά. Με διάφορα λήξης λίγων ημερών. Άρα μπαίνουν ακόμα από την προηγούμενη προσφορά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ρωτάω μάλλον αυτό που ρωτάνε οι περισσότεροι .

Είχα ενεργοποιημένη την προσφορά του 2015 με τα μηνιαία γίγα που έμπαιναν μέχρι και τον φετινό Ιανουάριο.

Ενεργοποίησα το πακέτο του 2016 με το 8μηνο. Και αυτό το μήνα έχω βρεθεί με δύο γιγά. Με διάφορα λήξης λίγων ημερών. Άρα μπαίνουν ακόμα από την προηγούμενη προσφορά;

δεν νομιζω φιλε μου. εγω ειχα την προηγουμενη προσφορα αλλα δεν μου ηρθε κατι.

Μπορεί κάποιος φίλος που έχει παραλάβει πρόσφατα πακέτο σύνδεσης από on line αγορά να μου πει αν η sim card που δίνει η Q είναι multi η απλή.

σε μένα ήρθε χτες το απόγευμα το σμσ με το 1 γίγα

και έχω 1 γίγα που λήγει 29/02

και 1 γίγα που λήγει 01/03

και περιμένω και το 1 γίγα που λένε θα το πιστώσουν στις 5 του μηνός.

τώρα πότε θα πιστώνουν κάθε μήνα τα γίγα.. μυστήριο!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Με χρέωσαν 1€ για χρήση internet. Που να τηλεφωνήσω για να τους τα ψαλω;

Δημοσιευση στη σελίδα τους στο facebookαν σε χρεωσαν ενω δεν επρεπε

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Για υλοποίηση φορητότητας από άλλη εταιρία στην Q (κόστος 10 ε) μου ζητήσανε σε κατάστημα Wind να πληρώσω cash το 10ευρο και όχι με πιστωτική. Σε διαμαρτυρία μου ότι αυτό είναι μια συναλλαγή σαν όλες τις άλλες και θα έπρεπε να δέχονται κάρτες, μου είπαν ότι είναι η μόνη συναλλαγή που δεν μπορεί να γίνει με πλαστικό χρήμα, ειδάλλως το πληρώνουν οι υπάλληλοι (!). Τελικά τα έδωσα ντούκου.

Το έχετε ξανακούσει αυτό;

Για υλοποίηση φορητότητας από άλλη εταιρία στην Q (κόστος 10 ε) μου ζητήσανε σε κατάστημα Wind να πληρώσω cash το 10ευρο και όχι με πιστωτική. Σε διαμαρτυρία μου ότι αυτό είναι μια συναλλαγή σαν όλες τις άλλες και θα έπρεπε να δέχονται κάρτες, μου είπαν ότι είναι η μόνη συναλλαγή που δεν μπορεί να γίνει με πλαστικό χρήμα, ειδάλλως το πληρώνουν οι υπάλληλοι (!). Τελικά τα έδωσα ντούκου.

Το έχετε ξανακούσει αυτό;

Στείλε μεηλ στη κιου ή γουιντ και πες τους το συμβάν. Χρέωση 10€ επειδη τους προτιμησες; Σε τιμωρούν δλδ; Και οι άλλες εταιρίες έτσι κάνουν;

Στείλε μεηλ στη κιου ή γουιντ και πες τους το συμβάν. Χρέωση 10€ επειδη τους προτιμησες; Σε τιμωρούν δλδ; Και οι άλλες εταιρίες έτσι κάνουν;

εαν δεν κάνω λάθος εφαρμόζεται πλεον τέλος φορητότητας 10ευρώ σε όλες τις εταιρίες, όχι μονο στην Wind/Q

[ f i l i p p o s ]

εαν δεν κάνω λάθος εφαρμόζεται πλεον τέλος φορητότητας 10ευρώ σε όλες τις εταιρίες, όχι μονο στην Wind/Q

Πάντως σε κοσμοτε καρτοκινητό που έκανα πριν λίγες μέρες δε με χρέωσε!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

η απορία μου δεν είναι στο ποσό (τα 10 ε για φορητότητα όλοι τα χρεώνουν), αλλά η απαίτηση για πληρωμή μετρητοίς και όχι πλαστικό χρήμα.

η απορία μου δεν είναι στο ποσό (τα 10 ε για φορητότητα όλοι τα χρεώνουν), αλλά η απαίτηση για πληρωμή μετρητοίς και όχι πλαστικό χρήμα.

απόδειξη σου έδωσαν; τί γράφει ξ απόδειξη;

απόδειξη σου έδωσαν; τί γράφει ξ απόδειξη;

μου έδωσαν απόδειξη με την ένδειξη "ενεργοποίηση καρτοκινητής, μετρητοίς".