ktselios Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εγώ πήγα σε κατάστημα. Και μετά με ζάλισαν στα τηλέφωνα για να επιστρέψω στο συμβόλαιο. Τότε κατάλαβα το περιθώριο κέρδους που έχουν! Οπότε λογικό μου φαίνεται να μην έχουν επιλογή να το γυρίσεις σε q άσσοι συμβόλαιο της Wind. Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ναι από κατάστημα θα ζητήσεις να πας στην Q Aν τυχόν επιμένουν κάντο F2G και μετά το κάνεις Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά. Μια τελευταία ερώτηση: τώρα έχω δίδυμες sim με τον ίδιο αριθμό. Σε q card θα μπορέσω να τις διατηρήσω; Ή δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο για την Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Μόνο σε συμβόλαια δίνουν twin sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Κοιτάχτε τις ρυθμίσεις δικτύου στη συσκευή. Αν τυχόν είναι ρυθμισμένο να πιάνει μόνο 2G λογικό είναι να γράφει E όλη την ώρα με φουλ σήμα. Ειναι επιλεγμενο το WCDMA/GSM δεν εμφανιζεται πλεον το LTE/WCDMA/GSM που παλια υπηρχε οταν ημουν στην vodafon. λογικα δεν επρεπε να πιανω Η+ ή τουλαχιστον Η; εσεις με android τι πιανεται στην Q; Τωρα απο LTE να πεσω σε Ε einai λιγο ξενερωμα. Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 εσεις με android τι πιανεται στην Q; Τωρα απο LTE να πεσω σε Ε einai λιγο ξενερωμα. Σύμφωνα με τους χάρτες της ίδιας της Wind, η κάλυψη 3G στη Ν.Δ. Ελλάδα (αν είσαι όντως εκεί δηλαδή) δεν είναι καλή. Εννοείται οτι το 4G είναι στα προσεχώς...απο τον Οκτώβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Σύμφωνα με τους χάρτες της ίδιας της Wind, η κάλυψη 3G στη Ν.Δ. Ελλάδα (αν είσαι όντως εκεί δηλαδή) δεν είναι καλή. Εννοείται οτι το 4G είναι στα προσεχώς...απο τον Οκτώβριο. ναι χαλια το δα. Το γελιο ειναι πως στο σπιτι η Voda δεν ειχε καν σημα για τηλεφωνο!η Cote ετσι κ ετσι κ η wind φουλ! Αλλα απο 3g θα το ψαξω επειδη στο σπιτι δεν με καιει και πολυ λογω wifi. Παντως το Ε me χαλασε λιγο εδω η Cote μου δινει Η+ Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αυτά να τα περιμένεις απο το δίκτυο της Wind. Της Cosmote είναι αρκετά καλύτερο, αν κρίνω απο το λίγο που το χρησιμοποίησα πριν ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ειναι επιλεγμενο το WCDMA/GSM δεν εμφανιζεται πλεον το LTE/WCDMA/GSM που παλια υπηρχε οταν ημουν στην vodafon. λογικα δεν επρεπε να πιανω Η+ ή τουλαχιστον Η; εσεις με android τι πιανεται στην Q; Τωρα απο LTE να πεσω σε Ε einai λιγο ξενερωμα. Δοκιμασε να το βαλεις μονο στο WCDMA και οχι στο αυτοματο.Εμενα οταν το ειχα στο WCDMA/GSM μου εδειχνε μονο Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 πως μπορεις να χρησιμοποιεις την εφαρμογη whats app δωρεαν χωρις να σε χρεωνει data. το θεμα ειναι αν εγω τα ανοιξω δεν θα κατεβαζουν οι αλλες εφαρμογες, πως γινεται να τις κλεισω κ να μην κατεβαζουν; αν ανοιξω τα data κ εχω το κινητο σε αναμονη παλι δεν θα καταναλωνει data. πως μπορω να το κανω να καταναλωνει μονο το whats app; υπαρχει καμια εφαρμογη για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 πως μπορεις να χρησιμοποιεις την εφαρμογη whats app δωρεαν χωρις να σε χρεωνει data. το θεμα ειναι αν εγω τα ανοιξω δεν θα κατεβαζουν οι αλλες εφαρμογες, πως γινεται να τις κλεισω κ να μην κατεβαζουν; αν ανοιξω τα data κ εχω το κινητο σε αναμονη παλι δεν θα καταναλωνει data. πως μπορω να το κανω να καταναλωνει μονο το whats app; υπαρχει καμια εφαρμογη για αυτο; Υπάρχουν εφαρμογές firewall, με τις οποίες μπορείς να μπλοκάρεις το internet data σε όλες τις εφαρμογές εκτός του whats app. Προυποθέτει πρόσβαση root. Για περισσότερα απευθύνσου στο σχετικό υποφόρουμ του Android. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 στο σπιτι η Voda δεν ειχε καν σημα για τηλεφωνο!η Cote ετσι κ ετσι κ η wind φουλ! Κι εγώ έχω καλύτερο σήμα από την Wind στο δίκαρτο. Αφού θέλω να την καταργήσω (έχω διπλασιασμό στο Frog), αλλά έχω αμφιβολίες αν πρέπει. Κυρίως στο χωριό (=χαμηλό σήμα), μόνο με την Q μπορώ να μιλήσω στο σπίτι. Και γενικώς η Q μου έχει καλύτερο σήμα. Σήμα θέλουμε, όχι «καμπάνες» και ακριβές καμπάνιες... Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Αν βαλω 10 ευρω απο καταστημα wind θα παρω 1gb και 1000 λεπτα προς q μόνο? Η δινει και 600 λεπτά προς ολη τη wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro3650 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Αν βαλω 10 ευρω απο καταστημα wind θα παρω 1gb και 1000 λεπτα προς q μόνο? Η δινει και 600 λεπτά προς ολη τη wind? Θα πάρεις 1000 λεπτά προς q και 1024mb..το έκανα για το κινητό της μάνας μου στις 29/01 Παράθεση skorpio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Μη τρεξω στο κατασυημα δηλαδη... Θα την κανω μεσω PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Από κατάστημα σήμερα 10€ ανανέωση μας έδωσε 1600' πρός Q και 1gb. Ενεργοποίησα το πακέτο με 3€ και πήραμε 60' +40' =100' πρός όλους. [ATTACH]56261[/ATTACH] Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Τελικα πηγα σε καταστημα και εκανα αλλα με εδωσε 1γβ νετ και 1000 προς q. Εσυ γιατι πήρες 1600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εαν γίνει η ανανέωση από περίπτερο, νομίζω παίρνεις 1000 λεπτά και 500μβ, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 καλησπερα σημερα μου ενεργοποιηθηκε η καρτα Q αλλα πανω απο το σημα δικτυου εχει το R ενω τα δεδομενα τα εχω κλειστα. πως μπορω να το βγαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Η Q λειτουργεί με το δίκτυο roaming της Wind. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Η Q λειτουργεί με το δίκτυο roaming της Wind. Δηλ. τι κανω για να το βγαλω? χρεωνομαι τωρα? κ τι κανω αν θελω να μπω στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Δεν μπορείς να το βγάλεις αφού έτσι λειτουργεί η Q και, φυσικά, δεν χρεώνεσαι μα κάτι επιπλέον. Στο ίντερνετ μπαίνεις κανονικά, ενεργοποιώντας τις σχετικές ρυθμίσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Δεν μπορείς να το βγάλεις αφού έτσι λειτουργεί η Q και, φυσικά, δεν χρεώνεσαι μα κάτι επιπλέον. Στο ίντερνετ μπαίνεις κανονικά, ενεργοποιώντας τις σχετικές ρυθμίσεις. Ευχαριστω! Για τις ρυθμισεις του internet πρεπει να παρω τηλ να μου τις στειλουν ή γινονται χειροκινητα; αν ναι που μπορω να τις βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Με αναζήτηση στο google, θα έβρισκες αυτό που ζητάς εδώ http://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/ruthmiseis/ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Με αναζήτηση στο google, θα έβρισκες αυτό που ζητάς εδώ http://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/ruthmiseis/ τα βρηκα αλλα εχει 2 επιλογες για android Android OS Terminals (All versions) και Android OS Terminals (with ICS) και ειναι διαφορετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts