Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω τουλαχιστον αυτο λεω οτι θα κανω. Θα αλλαξω εταιρεια με φορητοτητα. Αλλα και εγω δεν μπορω να καταλαβω εσενα στο εξης: πραξαμε κακως που αναφεραμε, εγω και οι υπολοιποι, το προβλημα μας και την αντιμετωπιση που ειχαμε την εταιρεια; θετω εδω και αρκετα ποστς 3-4 συγκεκριμενα ερωτηματα μεταξυ των οποιων και αυτο και δεν λαμβανω απαντηση.

Κακό δεν είναι να το γράψεις μία φορά. Κακό είναι να το γράφεις ξανά και ξανά, λες και αυτό θα σου επιστρέψει τα χρήματά σου.

Ξεκολληστε καποιοι απο τον φανμποϊσμό σας. Εδω μεσα δεν ειμαστε μονο για να λεμε ποσο γαματη ειναι μια εταιρια αλλα ΚΑΙ για να καταγραφουμε και τα κακως κειμενα και να ενημερωνουμε τους υπολοιπους καταναλωτες, τωρινους και μελλοντικους. Απο εκει και μετα ο δρομος που θα ακολουθησει ο καθενας (καταγγελιες, φορητοτητες κλπ) ειναι υποθεση του καθενος. "Επιχειρηματα" του στυλ "γιατι γκρινιαζετε και απλα δεν φευγετε;" ειναι τουλαχιστον αστεια. Να δω τι θα πειτε αν μεθαυριο εμφανιστουν τετοια περιστατικα και στις αλλες εταιριες. Που θα παει στο τελος ο καταναλωτης;

Για τα data του agps χρεωνει καθε εταιρια. Οχι μονο η q.

Επειδή σίγουρα για 'μένα πηγαίνει το πρώτο κομμάτι του post σου, αλλά "ξέχασες" να κάνεις παράθεση το δικό μου, θα σου απαντήσω.

Φανμποϊσμός; Χμ.. Για να είμαι φαν της q, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιώ κάποιο από τα προϊόντα της. Όχι πλέον. Άρα, άκυρος ο χαρακτηρισμός σου.

Πού έγραψα ότι είναι "γαμάτη" εταιρεία; Καμία δεν είναι. Άκυρο κι αυτό.

Επίσης, αν έχεις δει άλλα threads που γράφω, θα δεις ότι είμαι από τους πρώτους που θα κράξω κάτι. Άκυρο και αυτό.

Τώρα. Έχεις δει με τη συνεχόμενη γκρίνια εδώ να αλλάζει κάτι, σε σχέση με το οτιδήποτε είναι αυτό που γκρινιάζεις; Όχι. Άρα, άκυρο.

Αν φύγεις, από κάτι που δε σε συμφέρει και πας σε κάτι που σε συμφέρει δεν είναι λύση; Προτιμάς να σου παίρνει κάθε τόσο η q το ένα ευρώ;... Άρα, ακυρώνεις τη μια από τις δύο λύσεις που υπάρχουν....

Τέλος, αν μεθαύριο εμφανιστούν παρόμοια περιστατικά και στις άλλες εταιρείες, θα κάνω μια έρευνα, θα δω που μπορώ να γλιτώσω τα περισσότερα κι εκεί θα πάω. Δε θα περιμένω να σταματήσουν να με κλέβουν.

Huawei Nova 5T

Σε 4 γραμμές q που έχουν γνωστοί/οικογένεια και μια ακόμα εγώ, δεν έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα που αναφέρετε...

Φυσικά και καταλαβαίνω τον πόνο του κάθε ένα, και ναι πρέπει να "τραβάμε το αυτί" στης εταιρίες..

Πάντως αν έμενα ΔΕΝ χρειαζόταν κάποιο μέλος της οικογένειας μου internet απλά θα το

απενεργοποιούσα τελείως μέσω ενός καταστήματος (Δηλαδή απενεργοποιημένο από τον πάροχο)

και δεν θα περίμενα να μου τρώει ατελείωτα ευρώ....

Ξέρω δεν είναι λύση το "πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι" αλλά μέχρι να δεις τι θα κάνεις δεν είναι άσχημη επιλογή

Επίσης εγώ προσωπικά αν μου συνέβαινε αυτό θα έλεγχα ενδελεχώς την συσκευή μου - πχ αν είναι και μολυσμένη με κακόβουλο λογισμικό (virus κυκλοφορούν πολλά και σε απλές συσκευές,., μια φορά την έχω πατήσει με virus σε Nokia 5300) ,,

Θα δοκίμαζα και με άλλη συσκευή αν μου το κάνει το πρόβλημα , αν ήταν smartphone θα έβαζα και data counter με ανάλυση ανά εφαρμογή και γενικότερα θα προσπαθούσα να διασφαλίσω ότι δεν είναι από εμένα το πρόβλημα.

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο με το πως θα επρατα εγώ και να βρεις μια λύση στο πρόβλημα σου.

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Επειδή σίγουρα για 'μένα πηγαίνει το πρώτο κομμάτι του post σου, αλλά "ξέχασες" να κάνεις παράθεση το δικό μου, θα σου απαντήσω.

Φανμποϊσμός; Χμ.. Για να είμαι φαν της q, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιώ κάποιο από τα προϊόντα της. Όχι πλέον. Άρα, άκυρος ο χαρακτηρισμός σου.

Πού έγραψα ότι είναι "γαμάτη" εταιρεία; Καμία δεν είναι. Άκυρο κι αυτό.

Επίσης, αν έχεις δει άλλα threads που γράφω, θα δεις ότι είμαι από τους πρώτους που θα κράξω κάτι. Άκυρο και αυτό.

Τώρα. Έχεις δει με τη συνεχόμενη γκρίνια εδώ να αλλάζει κάτι, σε σχέση με το οτιδήποτε είναι αυτό που γκρινιάζεις; Όχι. Άρα, άκυρο.

Αν φύγεις, από κάτι που δε σε συμφέρει και πας σε κάτι που σε συμφέρει δεν είναι λύση; Προτιμάς να σου παίρνει κάθε τόσο η q το ένα ευρώ;... Άρα, ακυρώνεις τη μια από τις δύο λύσεις που υπάρχουν....

Τέλος, αν μεθαύριο εμφανιστούν παρόμοια περιστατικά και στις άλλες εταιρείες, θα κάνω μια έρευνα, θα δω που μπορώ να γλιτώσω τα περισσότερα κι εκεί θα πάω. Δε θα περιμένω να σταματήσουν να με κλέβουν.

To post μου δεν πηγαινει μονο σε εσενα και για αυτο δεν εκανα quote το προηγουμενο σχολιο σου. Δεν ξεχασα απλα να το συμπεριλαβω. Συνεπως τα ακυρα στα επιστρεφω. Οταν μια εταιρια εχει ενα προβλημα το οποιο δεν ειναι τουλαχιστον επισημη πολιτικη της, θα διαμαρτυρηθεις για αυτο στην εταιρια μηπως και το διορθωσει και επισης θα ενημερωσεις και εδω. Δεν θα φυγεις απλα οπως οταν δεν σου αρεσει η τιμολογιακη της πολιτικη. Νιωσε λιγο τι γραφεις.

To post μου δεν πηγαινει μονο σε εσενα και για αυτο δεν εκανα quote το προηγουμενο σχολιο σου. Δεν ξεχασα απλα να το συμπεριλαβω. Συνεπως τα ακυρα στα επιστρεφω. Οταν μια εταιρια εχει ενα προβλημα το οποιο δεν ειναι τουλαχιστον επισημη πολιτικη της, θα διαμαρτυρηθεις για αυτο στην εταιρια μηπως και το διορθωσει και επισης 1.θα ενημερωσεις και εδω. 2.Δεν θα φυγεις απλα οπως οταν δεν σου αρεσει η τιμολογιακη της πολιτικη. Νιωσε λιγο τι γραφεις.

1. Επίσης θα ενημερώσω κι εδώ; Από πού κι ως πού πρέπει να ενημερώσω κι εδώ; Αν ενημερώσω εδώ, έχει καλώς. Αν δεν ενημερώσω εδώ, θα γίνει κάτι;

2. Δε θα φύγω απλά; Γιατί; Ποιος με εμποδίζει; Ξέχασες ότι η q είναι καρτοκινητή και όχι συμβόλαιο;

P.S.: Thanks για την επιστροφή των άκυρων...... :rolleyes:

Huawei Nova 5T

1. Επίσης θα ενημερώσω κι εδώ; Από πού κι ως πού πρέπει να ενημερώσω κι εδώ; Αν ενημερώσω εδώ, έχει καλώς. Αν δεν ενημερώσω εδώ, θα γίνει κάτι;

2. Δε θα φύγω απλά; Γιατί; Ποιος με εμποδίζει; Ξέχασες ότι η q είναι καρτοκινητή και όχι συμβόλαιο;

P.S.: Thanks για την επιστροφή των άκυρων...... :rolleyes:

1.Σου ειπε κανενας οτι πρεπει να ενημερωσεις; :blink: Αν θελει καποιος το κανει. Μηπως θα πρεπει και να σου απολογηθει γιατι το κανει; Αν εσυ δεν θελεις να ενημερωσεις για ενα προβλημα που εχεις ανακαλυψει, μην το κανεις. Δικαιωμα σου. Οπως και δικαιωμα μου να ενημερωσω εγω εφοσον το επιθυμω.

2. Εσυ μπορεις να κανεις ο,τι νομιζεις. Δεν θα σου πω εγω αν θελεις να φυγεις εσυ για τον οποιοδηποτε λογο. Επετρεψε μου ομως και εμενα να κρινω εγω ποιος θα ειναι λογος που θα φυγω απο μια εταιρια ιδιως οταν δεν προκειται για τιμολογιακη της πολιτικη αλλα για ενα προβλημα που μπορει να το "διορθωσει" χωρις να φτασω στην εσχατη λυση που ειναι η φορητοτητα.

Edited by runner70

εαν δε δει η κιου (και οποια κιου) μαζικες φορητοτητες, δεν προκειται να αλλαξει τιποτα. Μόνο κερδος εχει, αφου η πλειοψηφια δε μιλαει. Και οσοι μιλανε, απλα τους επιστρέφει το ποσό, αρα μηδεν χασούρα.

ερωτηση για την προσφορά του πρώτου θέματος: το κουπόνι εχει χρονικό περιορισμό? Πρέπει να ενεργοποιηθεί στην τρέχουσα εβδομάδα π.χ., ή μπορεί να εξαργυρωθεί και σε 10 μέρες?

Το κουπόνι έχει ημερομηνία λήξης η οποία αναγράφεται στην πίσω όψη.

Αρκετά καταστήματα το κοιτάζουν , μερικά δεν δίνουν σημασία. Καλό είναι να αγοράσεις τώρα.

Είχα δύο άσχημες περιπτώσεις φέτος .

α) πήγα με κουπόνι στην Μυτιλήνη και δεν υπήρχε κατάστημα ούτε ένα σε όλη την Λέσβο

β) πήγα στην Χίο με κουπόνι και αν και είχε δύο καταστήματα, κανένα δεν έβγαζε κάρτες καμμίας εταιρείας.

Δυσκολεύτηκα αλλά τελικά μου τα πήρανε στην Αθήνα. Δεν γράφω το κατάστημα να μην το εκθέσω....

επειδη εχω και εγω θεμα με χαμενα 1ευρα δεν αντεξα και εκανα φορητοτητα σε whats up. προτιμω τα ευρω που χανω στην q να τα δινω στα ακριβοτερα πακετα της whats up και να εχω και 3g. τελος οι κοροιδιες και να λεμε ελα μωρε δεν πειραζει ας μου φαγε 1 ευρω ειναι η φθηνοτερη...

Ίσως είναι χαζό αυτό που θα ρωτήσω.

Όταν τελείωνουν τα δωρεάν mb από το πακέτο που έχεις ενεργοποιήσει οι χρεώσεις πως είναι? 1 ευρώ για κάθε 20 mb ή 10 σεντς το 1 mb? Στο site λέει και τα 2.

koliri84.blogspot.com

Cycling Routes and more

Το κουπόνι έχει ημερομηνία λήξης η οποία αναγράφεται στην πίσω όψη.

Αρκετά καταστήματα το κοιτάζουν , μερικά δεν δίνουν σημασία. Καλό είναι να αγοράσεις τώρα.

Είχα δύο άσχημες περιπτώσεις φέτος .

α) πήγα με κουπόνι στην Μυτιλήνη και δεν υπήρχε κατάστημα ούτε ένα σε όλη την Λέσβο

β) πήγα στην Χίο με κουπόνι και αν και είχε δύο καταστήματα, κανένα δεν έβγαζε κάρτες καμμίας εταιρείας.

Δυσκολεύτηκα αλλά τελικά μου τα πήρανε στην Αθήνα. Δεν γράφω το κατάστημα να μην το εκθέσω....

Από τη στιγμή που εξαργυρώσεις το κουπόνι πόσες μέρες έχεις στη διάθεσή σου να βάλεις το 15/16 ψήφιο κωδικό για ενεργοποίηση?

Από τη στιγμή που εξαργυρώσεις το κουπόνι πόσες μέρες έχεις στη διάθεσή σου να βάλεις το 15/16 ψήφιο κωδικό για ενεργοποίηση?

Δύο χρόνια

Όταν τελείωνουν τα δωρεάν mb από το πακέτο που έχεις ενεργοποιήσει οι χρεώσεις πως είναι? 1 ευρώ για κάθε 20 mb ή 10 σεντς το 1 mb? Στο site λέει και τα 2.

σου παιρνει αυτοματα 1ε την ημερα με το που καποια εφαρμογη χρησιμοποιησει data

επειδη εχω και εγω θεμα με χαμενα 1ευρα δεν αντεξα και εκανα φορητοτητα σε whats up. προτιμω τα ευρω που χανω στην q να τα δινω στα ακριβοτερα πακετα της whats up και να εχω και 3g. τελος οι κοροιδιες και να λεμε ελα μωρε δεν πειραζει ας μου φαγε 1 ευρω ειναι η φθηνοτερη...

Αυτά έγραφα και εγώ πριν και με είπαν ότι είμαι υπάλληλος κοσμοτε :lol:

Έχετε κλειστά τα data, διαγραμμενα τα apn και σας χρεώνει ακόμη;

Τα data εννοειται οτι ειναι κλειστα αλλα νταξει δεν θα διαγραψουμε και τα apn. Εγω εχω 2 εφαρμογες τα οποια μετρανε τα data. Ακομα και αν ανοιγοκλεισω το κουμπι του internet με το καλημερα θα μου καταγραψει καποια ελαχιστα KBs. Εεεε την ημερα που μου "ειπε" η q οτι εγω χρησιμοποιησα το internet, και οι 2 εφαρμογες δεν ειχαν καταγραψει τιποτα. Εδω ο αλλος συνφορουμιτης λεει οτι δεν εχει καν smartphone και τον χρεωσαν! Δεν ειναι θεμα κινητων. Ειναι θεμα της Q.

Όταν τελειώσει το πακέτο που έχεις ενεργοποιήσει πληρώνεις 1 ευρώ για κάθε 20 ΜΒ την ημέρα.

Αν σε μία μέρα καταναλώσεις 39 ΜΒ θα πληρώσεις 2 ευρώ

εμένα που μου έφαγε 4 ευρώ σε 5 λεπτά τι σημαίνει δηλαδη???

Η χρέωση δεν γίνεται με τα λεπτά της ώρας η χρέωση γίνεται με τα ΜΒ

Σε περίπτωση παλαιού συμβολαίου το οποίο έχει ενεργοποιημένο internet πληρώνεις 0,1 ευρώ το ΜΒ

Όταν τελειώσει το πακέτο που έχεις ενεργοποιήσει πληρώνεις 1 ευρώ για κάθε 20 ΜΒ την ημέρα.

Αν σε μία μέρα καταναλώσεις 39 ΜΒ θα πληρώσεις 2 ευρώ

Η χρέωση δεν γίνεται με τα λεπτά της ώρας η χρέωση γίνεται με τα ΜΒ

Σε περίπτωση παλαιού συμβολαίου το οποίο έχει ενεργοποιημένο internet πληρώνεις 0,1 ευρώ το ΜΒ

Πριν λίγες μέρες το ενεργοποίησα το συμβόλαιο. Οπότε κατανάλωσα 80mb δεδομένα σε 5 λεπτά. Έχει να πέσει ξέχεσμα.

Τα 5 λεπτά τα ανέφερα για να τονίσω την ασύμμετρη και υπερβολική χρέωση στο δεδομένο χρόνο.

Επίσης έβαλα 10 ευρώ credits και πήρα το 1GB bonus + 400 mb (με 2 ευρώ). Σύνολο 1424 mb. Μετά από 10 λεπτά browsing τσεκάρω κατανάλωση και τα δεδομένα ήταν 1300....

Αυτά τα 120 mb είναι χρήση browsing 4 ημερών και εγώ τα φαγα σε λίγα λεπτά. Είναι απίστευτος? Όχι δεν είμαι . Κάποιοι κλεφταραίοι είναι.

Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ opera που κάνει συμπίεση στους servers της και κατεβάζεις το 1/5 των δεδομένων που θα κατέβαζες κανονικά και ότι μπάινω σε wikipedia και φορουμ. Όχι youtube και βαριές σελίδες με flash και εφέ.

Edited by koliri

koliri84.blogspot.com

Cycling Routes and more

Όλα τα κινητά έχουν μετρητές Data

Ο δικός σου μετρητής πόσα κατέγραψε;

Όλα τα κινητά έχουν μετρητές Data

Ο δικός σου μετρητής πόσα κατέγραψε;

o μετρητής του android 4.0.4 απεικονίζεται με γράφημα και μπάρα ολίσθησης. Δεν είναι έυχρηστο και ακριβές. Για τις 8 Αυγούστου κατέγραψε πολλά δεδομένα αλλά δεν δείχνει ώρα.

Τα data το κινητό τα δείχνει ως roaming data και ενώ στις ρυθμίσεις υπάρχει και mobile data με την ενεργοποίηση του τελευταίου δεν υπάρχει λήψη δεδομένων.

Edited by koliri

koliri84.blogspot.com

Cycling Routes and more

Αν το κινητό σου κατέγραψε "πολλά" Data στις 8/8 τότε η έκφραση "κλεφταράδες" που χρησιμοποίησες κρίνεται υπερβολική....

Η Q δεν διαθέτει δικό της δίκτυο , Βρίσκεται σε Roaming στο δίκτυο της WIND.

• This topic was unpinned, featured and pinned