runner70 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τίποτα συνεχίζει.. Δεν έχω ακόμα ανάγκη να βάλω.. Θα δείξει τέλος του μήνα... [ATTACH]42104[/ATTACH] Επιβεβαιωνω και εγω αυτο που ειπωθηκε λιγο παραπανω. Εκανα ανανεωση απο την παλια εφαρμογη απο εκει που λεει 1€/300' και ενεργοποιει τα 800 με τα 2€. Παιδια αν εχουν απομεινει mb του περασμενου μηνα,μεταφερονται στον επομενο μηνα η ειναι οπως παλια; Εννοεις χωρις να ανανεωσεις τον επομενο μηνα; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παιδια αν εχουν απομεινει mb του περασμενου μηνα,μεταφερονται στον επομενο μηνα η ειναι οπως παλια; Δεν μεταφέρεται τπτ. Δεν έχει αλλάξει κάτι μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeQ Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ρε παιδιά, τι σας πειράζει το πακέτο 600'+200' με 2€; :p Δηλαδή οι άλλοι πάροχοι που δίνουν 600' με 5€ και βήμα χρέωσης τα 3 λεπτά είναι καλύτεροι; Θα μου πεις: "H Q δεν έχει τόσο μεγάλη βάση χρηστών". Οκ, σωστό κι αυτό, αλλά όχι και να παραπονιόμαστε για το καλύτερο πακέτο ομιλίας στην κινητή τηλεφωνία... Δε θα μας σώσει το 1€ της "αύξησης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Σχετικά με ανανέωση μέσω PayPal κερδίζουμε κάτι; http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis-hronou-omilias/ http://s28.postimg.org/805kmcq8t/screenshot_166.png Η προσφορά ισχύει έως τις 30/5/2014 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 δηλαδή εαν εγώ πάρω τώρα cu και βάλω 10ε, θα πάρω δώρο 1500μβ? Αν κάνεις ανανέωση μέσω ιντερνετ, με κάρτα πχ, μπορεί. Κανονικά λενε το bonus στα 10€ ειναι 250MB. Εγώ έβαλα 10€ πριν λίγες μέρες και πήρα bonus 500MB, και 1024 λόγω ανανέωσης μέσω internet :p Τέσπα ας παραμείνουμε στο θέμα μας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ρε παιδιά, τι σας πειράζει το πακέτο 600'+200' με 2€; :p Δηλαδή οι άλλοι πάροχοι που δίνουν 600' με 5€ και βήμα χρέωσης τα 3 λεπτά είναι καλύτεροι; Θα μου πεις: "H Q δεν έχει τόσο μεγάλη βάση χρηστών". Οκ, σωστό κι αυτό, αλλά όχι και να παραπονιόμαστε για το καλύτερο πακέτο ομιλίας στην κινητή τηλεφωνία... Δε θα μας σώσει το 1€ της "αύξησης". τα πακέτα των 2ε-800' και 2ε-800sms είναι πρός ΟΛΗ τη wind+q (και προς συμβόλαια) ;) Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) τα πακέτα των 2ε-800' και 2ε-800sms είναι πρός ΟΛΗ τη wind+q (και προς συμβόλαια) ;) Έτσι είναι. Οι άλλοι δίνουν προς whatsup μόνο η cu μόνο και ονομάζουν προς όλους τα υπόλοιπα. Η Q ονομάζει στην πράξη τα προς όλους, προς τους άλλους, γιατί στο δικό της δίκτυο είναι πολλοί πλέον και γίνονται συνεχώς περισσότεροι. Αυτή τη στιγμή η Q χτυπάει στα ίσια το f2g με εξαίρεση το φοιτητικό, που είναι άπαιχτο για την ώρα. Edited March 9, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Εγω δε καταλαβαίνω αυτούς που συνεχίζουν να εχουν cosmokarta και καρτοκινητό vodafone, επειδή έχουν το 'φοβερό' 1λεπτο το λεπτό προς 2 αριθμούς μόνο, δηλαδή με 1 ευρώ 100' ή με 2 ευρώ 200' (μόνο προς 2 αριθμούς του ιδιου δικτύου). Εγώ με το Q έχω με 2 ευρώ 800 λεπτά προς 3 εκατομμύρια αρίθμους, δηλαδή τα 4πλάσια λεπτά προς 1,5 εκατομμύριο φορές περισσότερους αριθμούς!!! Edited March 10, 2014 by wirelesslover Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγώ θεωρώ ότι η αλλαγή πακέτου οφείλεται στο ότι οι πελάτες ουσιαστικά έκαναν κατάχρηση κατά κάποιο τρόπο το πακέτο. Εννοώ ότι ένας μεγάλος αριθμός συνδρομητών της q είχε απλά το νούμερο για κλήσεις-sms προς wind σαν δεύτερο νούμερο. Για κλήσεις-sms σε άλλα δίκτυα και internet προτιμούσε άλλες εταιρείες. Αυτό ουσιαστικά ανάγκασε την wind να δώσει παραπλήσια πακέτα ή και καλύτερα πακέτα από το f2g αλλά και να ανεβάσει το μίνιμουμ λεπτών ομιλίας προς wind σε 800 λεπτά με 2 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγώ θεωρώ ότι η αλλαγή πακέτου οφείλεται στο ότι οι πελάτες ουσιαστικά έκαναν κατάχρηση κατά κάποιο τρόπο το πακέτο. Εννοώ ότι ένας μεγάλος αριθμός συνδρομητών της q είχε απλά το νούμερο για κλήσεις-sms προς wind σαν δεύτερο νούμερο. Για κλήσεις-sms σε άλλα δίκτυα και internet προτιμούσε άλλες εταιρείες. Αυτό ουσιαστικά ανάγκασε την wind να δώσει παραπλήσια πακέτα ή και καλύτερα πακέτα από το f2g αλλά και να ανεβάσει το μίνιμουμ λεπτών ομιλίας προς wind σε 800 λεπτά με 2 ευρώ και εμένα μου έφταναν 1ε+1ε 400'+400sms, παρ'όλα αυτά, πάλι κερδισμένος βγαίνω, αφού αντί να δίνω 5 ευρώ για ιντερνετ, δινω 2 ευρώ (νέο πακέτο). Συνολικά βγαίνω κερδισμένος +1 ευρώ, με 2πλάσια λεπτά ομιλίας, 2πλάσια sms και -100mb (δε με νοιάζει, αφού πάνω από 250mb δεν τρώω κάθε μήνα) Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγω δε καταλαβαίνω αυτούς που συνεχίζουν να εχουν cosmokarta και καρτοκινητό vodafone, επειδή έχουν το 'φοβερό' 1λεπτο το λεπτό προς 2 αριθμούς μόνο, δηλαδή με 1 ευρώ 100' ή με 2 ευρώ 200' (μόνο προς 2 αριθμούς του ιδιου δικτύου). Εγώ με το Q έχω με 2 ευρώ 800 λεπτά προς 3 εκατομμύρια αρίθμους, δηλαδή τα 4πλάσια λεπτά προς 1,5 εκατομμύριο φόρες περισσότερους αριθμούς!!! Ναι αλλα δεν έχουν διάρκεια 30 ημέρες. Κρατάνε ένα χρόνο. Δλδ μια οικογένεια 3 άτομα μπορούν με 5€ να έχουν επαφή για 1 έτος και 500' ομιλίας μεταξύ τους. Ναι λίγα αλλά κάποιος άνεργος μπορεί να τη βγάλει με αυτά τα λεπτά. Πολλοί έχουν το κινητό μόνο για να τους παίρνουν κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγω δε καταλαβαίνω αυτούς που συνεχίζουν να εχουν cosmokarta και καρτοκινητό vodafone, επειδή έχουν το 'φοβερό' 1λεπτο το λεπτό προς 2 αριθμούς μόνο, δηλαδή με 1 ευρώ 100' ή με 2 ευρώ 200' (μόνο προς 2 αριθμούς του ιδιου δικτύου). Εγώ με το Q έχω με 2 ευρώ 800 λεπτά προς 3 εκατομμύρια αρίθμους, δηλαδή τα 4πλάσια λεπτά προς 1,5 εκατομμύριο φόρες περισσότερους αριθμούς!!! Δυστυχώς μέσα σε αυτά τα 3 εκατομμύρια αριθμούς , δεν περιλαμβάνονται οι δύο αριθμοί Cosmote με τους οποίους επικοινωνώ. Έχεις να μου συστήσει κάτι καλύτερο εκτός από το να τους ψήσω να αλλάξουν εταιρεία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δυστυχώς μέσα σε αυτά τα 3 εκατομμύρια αριθμούς , δεν περιλαμβάνονται οι δύο αριθμοί Cosmote με τους οποίους επικοινωνώ. Έχεις να μου συστήσει κάτι καλύτερο εκτός από το να τους ψήσω να αλλάξουν εταιρεία ; Η επόμενη λύση είναι να πας και εσύ στην κοσμοτε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εχω μπερδευτει λιγο.Δηλαδη δινω 10ε στο καταστημα,παιρνω 10ε χρονο και μαζι 500mb και 1000 λεπτα q/wind αυτοματα.Μετα θελω να παρω πχ το πακετο ''2ε sms to all'' που λεει οτι ειναι 50sms και αλλα 10 με online ενεργοποιηση.Εγω για να παρω τo online bonus των 10sms παω στο site/application και επιλεγω το πακετο που θελω? Και ποιος ειναι το τροπος αγορας του πακετου που ΔΕΝ σου δινει τα εξτρα 10sms? Sorry ειμαι ασχετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 τα 1000' είναι προς Q μόνο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Έτσι είναι. Οι άλλοι δίνουν προς whatsup μόνο η cu μόνο και ονομάζουν προς όλους τα υπόλοιπα. Η Q ονομάζει στην πράξη τα προς όλους, προς τους άλλους, γιατί στο δικό της δίκτυο είναι πολλοί πλέον και γίνονται συνεχώς περισσότεροι. Αυτή τη στιγμή η Q χτυπάει στα ίσια το f2g με εξαίρεση το φοιτητικό, που είναι άπαιχτο για την ώρα. Έχεις δίκιο, αλλά αν κάποιος έχει και το bonus των 300' προς όλους με κάθε ανανέωση (σε συνδυασμό με τα log 'n win δώρα & τα online πακέτα+bonus), ακόμα δεν τον συμφέρει να φύγει...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δυστυχώς μέσα σε αυτά τα 3 εκατομμύρια αριθμούς , δεν περιλαμβάνονται οι δύο αριθμοί Cosmote με τους οποίους επικοινωνώ. Έχεις να μου συστήσει κάτι καλύτερο εκτός από το να τους ψήσω να αλλάξουν εταιρεία ; ας πάρουν ένα dual sim και θα έχουν cosmote+q Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Έχεις δίκιο, αλλά αν κάποιος έχει και το bonus των 300' προς όλους με κάθε ανανέωση (σε συνδυασμό με τα log 'n win δώρα & τα online πακέτα+bonus), ακόμα δεν τον συμφέρει να φύγει...;) Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά πάντως να αφήσω το f2g για q αν και έχω τα 300 λεπτά προς όλους. Ειδικά εάν τα 500mb της ανανέωση είναι κάτι μόνιμο. Αυτό που θα χάσω σε χρόνο ομιλίας θα το κερδίσω σε internet που ειδικά με τα νέα πακέτα του internet θα γλιτώσω αρκετά από τα 5 ευρώ που κοστίζει το πακέτο του f2g και ξοδεύω στην καλύτερη λίγο παραπάνω από τα μισά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Τα 300' είναι max 100 κλήσεις. Τα 80' με χρέωση ανά 1" είναι περισσότερες κλήσεις, μικρής διάρκειας πάντα. Αν λοιπόν κάποιος κάνει πολλές αλλά μικρής διάρκειας, συμφέρει η Q. Μαζί με τα δωρεάν, συμφέρει για λογικές χρήσεις. Edited March 10, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Τα 300' είναι max 100 κλήσεις. Τα 80' με χρέωση ανά 1' είναι περισσότερες κλήσεις, μικρής διάρκειας πάντα. Αν λοιπόν κάποιος κάνει πολλές αλλά μικρής διάρκειας, συμφέρει η Q. Μαζί με τα δωρεάν, συμφέρει για λογικές χρήσεις. ανα δευτερόλεπτο δεν έγιναν όλα τα πακέτα; (μήπως ήθελες να βάλεις 1'' ; ) Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 ανα δευτερόλεπτο δεν έγιναν όλα τα πακέτα; (μήπως ήθελες να βάλεις 1'' ; ) Ναι πατάτα το διόρθωσα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Και ποιος ειναι το τροπος αγορας του πακετου που ΔΕΝ σου δινει τα εξτρα 10sms? Sorry ειμαι ασχετος! Νομίζω με κλήση στο 12200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 πάντως παιδιά, ειδικά τώρα που δεν έχει ελαχ.χρεωση ΚΑΙ στα πακέτα, είναι με διαφορά η πιο συμφέρουσα. - Με 2 ευρώ έχεις ομιλία προς όλη τη wind - Με 2 ευρώ έχεις sms προς όλη τη wind - Με 2 ευρώ έχεις ιντερνετ 400mb (δεν υπάρχει ανταγώνισμος) - Με 3 ευρω έχεις ομιλία προς όλους 80' (δεν υπάρχει ανταγωνισμός) Το πιο φτηνό πακέτο του ανταγωνισμού είναι 5 ευρώ (και δίνει ψίχουλα). Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeQ Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 τα πακέτα των 2ε-800' και 2ε-800sms είναι πρός ΟΛΗ τη wind+q (και προς συμβόλαια) ;) Ναι, συγγνώμη, είχα στο μυαλό μου τα 1000' μόνο προς Q :p Το σκεπτικό είναι το ίδιο, όμως. Συμφέρει ακόμη περισσότερο. Άλλωστε η βάση χρηστών της wind δεν είναι καθόλου μικρή, πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Άλλωστε η βάση χρηστών της wind δεν είναι καθόλου μικρή, πλέον... προσωπικά πιστεύω ότι έχει ξεπεράσει τους συνδρομητές της vodafone... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts