Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μόλις είχες κάνει το ποστ (+200) το έλεγξα στο σαιτ και πράγματι υπήρχε. Μετά από λίγο ξαναμπήκα και το είδα +100 :p

Aυτα τα ωραια τα επαγγελματικα που κανουν ωρες ωρες...τι να πω...

Καλησπέρα,

ξέρει κάποιος αν γίνεται μετατροπή του Q Συμβόλαιο σε Q-Card ? Θυμάμαι παλιότερα ότι δεν γινότανε, έχει αλλάξει κάτι ; Ευχαριστώ.

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

Προφανως ηταν λαθος του συστηματος,δεν θελω να πιστευω οτι αυτη η πατατα εγινε απο ανθρωπινο χερι,τσαμπα χαρηκα.

SMS που μου ήρθε σήμερα από την Q έγραφε: «500 λεπτά προς όλη την Q με 1€ για 30 ημέρες. Για ενεργοποίηση κάλεσε δωρεάν στο 12200.

καλησπερα και απο μενα προχτες ενεργοποιησα την καρτα q και μου εχει ενεργοποιημενο το roaming. μετα απο συζητηση με εναν υπαλληλο μου ειπε οτι δεν υπαρχει επιπλεον χρεωση (γιατι η προηγουμενη μου ειπε οτι μπαινει αλλο δικτυο απο αλλη χωρα. :blink::blink: μενω στον βολο ετσι? 500 χλμ απο τα κοντινοτερα συνορα) ομως δεν μπορω να ανοιξω καποια παιχνιδια που χρειαζονται ιντερνετ και μου λεει roaming error. εχει τυχει και σε κανεναν αλλο αυτο και αν ξερει πως λυνεται? αν απενεργοποιησω την περιαγωγη δεδομενων σβηνει το ιντερνετ.

καλησπερα και απο μενα προχτες ενεργοποιησα την καρτα q και μου εχει ενεργοποιημενο το roaming. μετα απο συζητηση με εναν υπαλληλο μου ειπε οτι δεν υπαρχει επιπλεον χρεωση (γιατι η προηγουμενη μου ειπε οτι μπαινει αλλο δικτυο απο αλλη χωρα. :blink::blink: μενω στον βολο ετσι? 500 χλμ απο τα κοντινοτερα συνορα) ομως δεν μπορω να ανοιξω καποια παιχνιδια που χρειαζονται ιντερνετ και μου λεει roaming error. εχει τυχει και σε κανεναν αλλο αυτο και αν ξερει πως λυνεται? αν απενεργοποιησω την περιαγωγη δεδομενων σβηνει το ιντερνετ.

η Q δουλεύει σε roaming της wind. Είναι πάντα ανοικτό.

H Q δουλεύει σε περιαγωγή στο δίκτυο της wind

H Q ειναι υπο το δικτυο της wind και για αυτο βγαινει το σηματακι του roaming. Πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η περιαγωγη δεδομενων για να εχεις internet, mms κλπ.

edit τετοιος συγχρονισμος τι να πω :lol:

SMS που μου ήρθε σήμερα από την Q έγραφε: «500 λεπτά προς όλη την Q με 1€ για 30 ημέρες. Για ενεργοποίηση κάλεσε δωρεάν στο 12200.

καινούργιο πακέτο,το οποίο δεν το βλέπω online (ακόμα). Μόνο μην πειράξουν τα πακέτα του 1 ευρω προς wind :p

Εμείς της q δεν θα έχουμε κανένα log 'n' win?

ναι ισχυει το πακέτο απλά προσοχή μην την πατήσει καποιος και νομιζει πως ειναι προς ολη την wind!:!:

ναι ισχυει το πακέτο απλά προσοχή μην την πατήσει καποιος και νομιζει πως ειναι προς ολη την wind!:!:

πολύ σωστός!

Eνα περιεργο πραγμα εγω με Myq επελεξα το talk to all (60' με τρια ευρω) και εχω 80 λεπτα προς ολους, δεν μου εμφανισε καποιο μηνημα για δωρο, ουτε εχει επιπλεον ον λαην μπονους οπως αλλα πακετα...
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Eνα περιεργο πραγμα εγω με Myq επελεξα το talk to all (60' με τρια ευρω) και εχω 80 λεπτα προς ολους, δεν μου εμφανισε καποιο μηνημα για δωρο, ουτε εχει επιπλεον ον λαην μπονους οπως αλλα πακετα...

http://www.wind.gr/gr/q/paketa-q/paketa-pros-olous/talk-to-all/

Ειναι οντως νεο μπονους που δεν υπηρχε, εχει γραφτει και πριν.

Δεν αλλαζει κατι η χρέωσή σου γίνεται ανά λεπτό χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης.

Απλα παιρνει ξανα το πλεονεκτημα απο την φρογκ και εβγαλε και αυτη 60 λεπτα με 3 ευρω.

Ηταν η κινηση-καταλυτης να σταματησω τις σκεψεις που ειχα για μεταφορα στην φρογκ.

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Εχω ενα Κιου τηλεφωνακι, με 9 ευρω υπολοιπο απο περυσι τετοια εποχη. Καθως θα χαθουν σε λιγο καιρο τα χρηματα, υπαρχει δυνατοτητα να τα χρησιμοποιησω για να αγορασω καποιο πακετο; Ή απλα θα τα καταναλωσω για ομιλια κι οσο αντεξουν τα 9 ευρω; Ειδαλλως πρεπει να αγορασω εκ νεου πεντε ευρω καρτα για να παρω χρονο ομιλιας (δε με ενδιαφερει, απλα ρωταω για να καταδειξω τη διαφορα);

Στο σαιτ δεν με αφηνει να κανω εγγραφη επειδη "συντομα θα ακυρωθει ο αριθμος σας" (ή κατι τετοιο), η εξυπηρετηση πελατων ειναι για γελια (μου ειπαν "ναι, μπορειτε να αγορασετε, καλεστε το 1221", φυσικα επρεπε να ψαξω για να καλεσω το 1223 οπου μου ζηταει τον 16ψηφιο αριθμο της καρτας που εχω... αγορασει).

Ευχαριστω.

Άμα βάλεις πεντε ευρώ δεν θα ακυρωθεί ο αριθμός.Τα 9 ευρώ μπορείς να τα κανεις οτι θες αρκεί να μην ειναι κάποιο ποσο απο αυτα απο διπλασιασμό μπόνους,τότε δεν μπορείς να αγόρασεις πακέτο με αυτα παρα μόνο να τα καταναλωσεις σαν χρόνο ομιλίας/SMS

Για ακόμη μια φορά η Q-WIND μας ακυρώνει μια αίτηση που είχαμε κανει για να μεραφερθουμε στην βονταφον...ειναι δυνατον να ακυρωνουν την αιτηση στον αλλο παροχο χωρις να λενε τον λογο? πηρα την wind και τους ζητησα να με συνδεσουν με το τμημα οπου ειναι υπευθυνο για αιτησης φορητότητας σε άλλο δίκτυο και μου κανει η κοπελα πως αυτη την στιγμη γινεται μια αναβαθμιση στο συστημα και δεν μπορω να σας συνδεσω μπλαμπλα και δωστε μας ενα τηλ να σας καλεσουμε εμεις...2 ωρες ακομα περιμενω η εταιρια αυτη πραγματικα ειναι γελοια !!!

Άμα βάλεις πεντε ευρώ δεν θα ακυρωθεί ο αριθμός.Τα 9 ευρώ μπορείς να τα κανεις οτι θες αρκεί να μην ειναι κάποιο ποσο απο αυτα απο διπλασιασμό μπόνους,τότε δεν μπορείς να αγόρασεις πακέτο με αυτα παρα μόνο να τα καταναλωσεις σαν χρόνο ομιλίας/SMS

Εχεις δικιο! Μολις θυμηθηκα οτι τα ειχα βαλει με τη μορφη μπονους (5 ευρω ηταν η αρχικη καταθεση) απο διπλασιασμο. Ευχαριστω πολυ, δεν θα χρησιμοποιησω για καιρο την καρτα, αλλα μαλλον θα την κανω f2g για να εχω τη δυνατοτητα του ιντερνετ με το πενταευρω. Ευχαριστω και παλι

:up:

Για ακόμη μια φορά η Q-WIND μας ακυρώνει μια αίτηση που είχαμε κανει για να μεραφερθουμε στην βονταφον...ειναι δυνατον να ακυρωνουν την αιτηση στον αλλο παροχο χωρις να λενε τον λογο? πηρα την wind και τους ζητησα να με συνδεσουν με το τμημα οπου ειναι υπευθυνο για αιτησης φορητότητας σε άλλο δίκτυο και μου κανει η κοπελα πως αυτη την στιγμη γινεται μια αναβαθμιση στο συστημα και δεν μπορω να σας συνδεσω μπλαμπλα και δωστε μας ενα τηλ να σας καλεσουμε εμεις...2 ωρες ακομα περιμενω η εταιρια αυτη πραγματικα ειναι γελοια !!!

Φίλε μου, κι εγώ που ακολούθησα την αντίστροφη πορεία από σένα, από Vodafone σε Q, με πρόφαση δήθεν καταχώρησης λάθος στοιχείων, η Vodafone απέρριπτε την αίτηση φορητότητας κι έκανα τρεις βδομάδες να αλλάξω δίκτυο. Όλες οι εταιρείες τα ίδια κάνουν. Υπομονή κι εύχομαι σύντομα να λύσεις το πρόβλημά σου.

Καντε καταγγελια στην ΕΕΤΤ. Και σε μενα την πρωτη φορα για να φυγω απο συμβολαιο wind με φορητοτητα μου απερριψαν την αιτηση με αιτιολογια "λανθασμενα στοιχεια". Ξανακανα αιτηση με τα ιδια στοιχεια και τη δευτερη φορα την δεχτηκαν. Επιτηδες τα κανουν οι παροχοι για να βγαζουν κανενα λογαριασμο παραπανω. Αν βλεπετε να σας καθυστερουν μην τους αφηνετε ετσι.

Χωρίς να θέλω να πω κάτι καινούριο.

Είσαστε σίγουρα βέβαιοι ότι ο υπάλληλος πληκτρολογησε σωστά όλα τα στοιχεία χωρίς ούτε ένα λάθος?

Θέλω να πω βλέπατε την οθόνη καθ όλη τη διάρκεια που έβαζε τα στοιχεία στα κουτάκια?

Γιατί σε προσωπική μου περίπτωση και μετά από φασαρία είδα ότι όντως είχε γίνει "τυπογραφικό" λάθος.

Στη δικη μου περιπτωση ναι γιατι την τσεκαρα οταν μου ειπε για λαθος και δεν υπηρχε κανενα. Και εγω αυτο σκεφτηκα αρχικα γιατι συμβαινουν πολλα λαθη αλλα σε μενα δεν ειχε συμβει κατι.

...

Στο σαιτ δεν με αφηνει να κανω εγγραφη επειδη "συντομα θα ακυρωθει ο αριθμος σας" (ή κατι τετοιο), ...

Εμένα σε f2g που έληγε μετά από μερικές μέρες και δεν με άφηνε να γραφτώ στο σάιτ, έγραψα ερώτηση στη σελίδα του, f2g στο facebook και μετά από συνεννοήσεις με πμ με έγραψαν εκείνοι στο σάιτ.

Παντως και η q με 5 ευρω σου προσφερει 500+100ΜΒ ιντερνετ.

• This topic was unpinned, featured and pinned