Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρελαβα εχθες μια sim card nano για το iphone 5.Tην τοποθετησα σημερα στην συσκευη,πηρα τηλ να την ενεργοποιησουν,μου ειπαν σε 2 ωρες το πολυ θα συνδεθω,αλλα ακομα τιποτα.Με την παλια που ειχα κοψει κ προσαρμοσει ημουν ενταξει.Θελει κατι να κανω εγω απο το κινητο;Σας εχει τυχει παιδια εσας;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

μάλλον είναι η απάντηση της wind προς τη καλοκαιρινή ''μεταμεσονύκτια'' προσφορα του CU

@maximos: http://www.wind.gr/gr/q/paketa-q/paketa-data/

Δεν πιστεύω ότι πρόκειται για απάντηση καθώς δεν μπορείς να συγκρίνεις 500 λεπτά με κόστος 1€ με δωρεάν 5.000 λεπτά ομιλίας, 5.000 μηνύματα και 3gb mobile internet έστω και αυτές τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Δεν πιστεύω ότι πρόκειται για απάντηση καθώς δεν μπορείς να συγκρίνεις 500 λεπτά με κόστος 1€ με δωρεάν 5.000 λεπτά ομιλίας, 5.000 μηνύματα και 3gb mobile internet έστω και αυτές τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Ναι αλλα η Q δεν εχει ημερομηνια ληξης σε αυτα τα πακετα σε αντιθεση με την προσφορα του Cu οπου ειναι μεχρι 16/08.Τωρα το ονομα που εδωσε η Q για τα συγκεκριμενα bonus λεει για καλοκαιρι αλλα δεν εχει δωσει συγκεκριμενη ημερομηνια.

Ναι αλλα η Q δεν εχει ημερομηνια ληξης σε αυτα τα πακετα σε αντιθεση με την προσφορα του Cu οπου ειναι μεχρι 16/08.Τωρα το ονομα που εδωσε η Q για τα συγκεκριμενα bonus λεει για καλοκαιρι αλλα δεν εχει δωσει συγκεκριμενη ημερομηνια.

Μέχρι 18/9 είναι οπότε έχει ημερομηνία λήξης :)

Μέχρι 18/9 είναι οπότε έχει ημερομηνία λήξης :)

δωρεαν data στην γουιντ δεν θα μας δωσει ποτε;

δωρεαν data στην γουιντ δεν θα μας δωσει ποτε;

Δωρεάν data στην Q? Γιατί η Wind (f2g και συμβόλαια) είναι τίγκα στα δωρεάν data!

Απο καταστημα εχεις μπονους (λεπτα ομιλιας προς wind/q), online δεν κερδιζεις τιποτα.

http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou-q/tropoi-ananeosis/

Edited by Nos 55

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Έχεις δίκιο , μπερδεύτηκα με τον διπλασιασμό που πήρα από sms προσφορά.

Συγνώμη για την παραπληροφόρηση.

αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Απο καταστημα εχεις μπονους (λεπτα ομιλιας προς wind/q), online δεν κερδιζεις τιποτα.

http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou-q/tropoi-ananeosis/

αρα απο το κατστημα με συμφερη ,,το αντιθετο απο του F2G ευχαριστω

μπόρει να μου πει κάποιος τις ρυθμίσεις ιντερνετ για feature (dumb) phone; Στο σαιτ της q λεει μόνο για smartphones. Ευχαριστώ :D

Το apn βάζεις : myq.

Το apn βάζεις : myq.

ελα μου που δεν εχει πουθενά να γράψω APN....

αυτα που εχει ειναι:

- Καθορισμος ονοματος

- URL αρχικης σελιδας

- Φορεας (επιλογη gprs ή gsm

- Διακομιστης Proxy (επιλογη ενεργο/ανενεργο)

- Διευθυνση

- Θυρα

- DNS1

- DNS2

Το bonus απο διπλασιασμό με ανανέωση θα έπρεπε να το βλέπω στα υπόλοιπα απο την σελίδα στο myq.gr; Γιατί έκανα ανανέωση σήμερα ενώ μου είχε έρθει μήνυμα διπλασιασμού και τον διπλασιασμό δεν τον βλέπω πουθενα.

μπόρει να μου πει κάποιος τις ρυθμίσεις ιντερνετ για feature (dumb) phone; Στο σαιτ της q λεει μόνο για smartphones. Ευχαριστώ :D

Βαλε μια αλλη καρτα αλλης εταιρειας....ανοιξε και μετα απο 1' κλεισε.

Βαλε τωρα την q και ανοιξε.

Θεωρητικα θα σου ελθει μηνυμα με τις ρυθμισεις.

Σε μενα ετσι δουλευουν.

Καλο θα ειναι να διαγραψεις τα παντα απο ιντερνετ.

Επισης υπαρχει ενας αριθμος που στελνεις κενο μηνυμα και σου στελνει σμς με τις ρυθμισεις.

Συνηθως σε πολλα τηλεφωνα τα παιρνουν αυτοματα.

Και στη q παντα ενεργοποιουμε το roaming.

Το bonus απο διπλασιασμό με ανανέωση θα έπρεπε να το βλέπω στα υπόλοιπα απο την σελίδα στο myq.gr; Γιατί έκανα ανανέωση σήμερα ενώ μου είχε έρθει μήνυμα διπλασιασμού και τον διπλασιασμό δεν τον βλέπω πουθενα.

Παρε 1225.

Παρε 1225.

μόνο στο 1225 μπορείς να μάθεις το υπόλοιπο του 2σιασμού. ελπίζω στο μέλλον να το βλέπουμε απ το ιντερνετ αλά και απ την εφαρμογή της q

ελα μου που δεν εχει πουθενά να γράψω APN....

αυτα που εχει ειναι:

- Καθορισμος ονοματος

- URL αρχικης σελιδας

- Φορεας (επιλογη gprs ή gsm

- Διακομιστης Proxy (επιλογη ενεργο/ανενεργο)

- Διευθυνση

- Θυρα

- DNS1

- DNS2

ποιο κινητό έχεις; δοκίμασε να βάλεις το myq στο διεύθυνση

@gerstavros2+pavlitakis1: Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, τελικά έβαλα το vodafone νούμερο μου (που η συσκευή είχε ήδη κρατημένες τις ρυθμίσεις). Οταν τελειώσει το πακέτο, θα δοκιμάσω το Q ξανά, με τις προτάσεις σας. Πιο παλιά είχε πράγματι ένα νούμερο sms που σου έστελναν τις ρυθμίσεις, αλλά δεν το βρίσκω στο σαιτ της Q.

@gerstavros2+pavlitakis1: Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, τελικά έβαλα το vodafone νούμερο μου (που η συσκευή είχε ήδη κρατημένες τις ρυθμίσεις). Οταν τελειώσει το πακέτο, θα δοκιμάσω το Q ξανά, με τις προτάσεις σας. Πιο παλιά είχε πράγματι ένα νούμερο sms που σου έστελναν τις ρυθμίσεις, αλλά δεν το βρίσκω στο σαιτ της Q.

κενό στο 19234

Η ανανεωση απο το καταστημα της WIND, γινεται μονο σε προσωπικο νουμερο;

• This topic was unpinned, featured and pinned