mariosx Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Έχει κάποιος το LG Cookie? Με τον default browser δουλεύει οκ το ιντερνετ αλλά με τον Opera Mini δε μπαίνει. Πως ορίζω στον opera το ιντερνετ profile της Q? πρέπει να πας στις ρυθμίσεις Java, και να ορίσεις το Q Internet σαν σύνδεση . Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 thanks file Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πήρα χθές ένα νέο νούμερο απο το περίπτερο, πήγα σε κατάστημα wind για ταυτοποίηση και ενεργοποίηση και ακόμα δεν το έχουν κάνει. Αμάν μια με αυτα τα συστεμικά προβλήματα της wind. Με λίγα λόγια με αφήσανε χωρίς τηλέφωνο 2 μέρες, και δεν έχω άλλο κινητό αυτή τη στιγμή. Γ...ώ το κράτος και την ταυτοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 με iphone μπόρεσε να μπει κανείς internet μέσω q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 με iphone μπόρεσε να μπει κανείς internet μέσω q? Κι εγώ προσπαθώ τόσο καιρό αλλά μάταια! Και στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπανε δεν γίνεται! Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 δηλαδή μέσω gprs δεν υπάρχουν ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Για iPhone προς το παρόν όχι... Και η σύνδεση γίνεται μέσω GPRS, EDGE αλλά και 3G. Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) Για να μην λέμε γενικότητες, πολλά άτομα ΕΙΠΑΝ ότι τους δουλεύει μία χαρά στο iPhone τους. Τώρα είναι κι άλλοι που λένε πως δεν γίνεται (γιατί δεν δουλεύουν οι ρυθμίσεις σ' αυτούς), και η εξυπηρέτηση λεει πως δεν γίνεται, αλλά όπως είπα υπάρχουν άτομα που λένε πως μπαίνουν κανονικά. απλά μην λέτε πως "από iPhone δεν γίνεται" γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. edit: το πιο πρόσφατο παράδειγμα λίγα post πιο πάνω πλάκα πλάκα εγώ δεν κατάφερα ποτέ να έχω ιντερνετ στο iphone και στο whats up μέσω i-mode. Στην Q μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή έκανα για να περάσω το myq στο APN, είχα ιντερνετ. Edited February 27, 2010 by mariosx Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 απλά μην λέτε πως "από iPhone δεν γίνεται" γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. αν μου πεις τη ρυθμίσεις να κάνω δεν θα το ξαναπώ!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 αν μου πεις τη ρυθμίσεις να κάνω δεν θα το ξαναπώ!!!!!!!!!!!!!! όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, η μόνη ρύθμιση που χρειάζεται, είναι να μπει "myq" στο APN. και τα username password κενά. Αν το έκανες και δεν δουλεύει, πάει να πει πως κάπου αλλού έχεις λάθος ρύθμιση. Εκτός αν όλοι οι άλλοι που έχουν την συσκευή σου λένε ψέματα πως μπαίνουν :ninja: :p (με καλή διάθεση πάντα) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Σε εμένα πάντως αυτό δεν πιάνει! Και σε όσους λένε ότι δουλεύει, έχουν το WiFi κλειστό; ;) Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Σε εμένα πάντως αυτό δεν πιάνει! Και σε όσους λένε ότι δουλεύει, έχουν το WiFi κλειστό; ;) Έλεος ρε συ.. μην υποτιμάς τόσο την νοημοσύνη των άλλων επειδή κάτι δεν σου δουλεύει εσένα :lol: όταν πάρω στα χέρια μου την συσκευή σου θα βάλω την κάρτα μου μέσα και θα το δοκιμάσω... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Έλεος ρε συ.. μην υποτιμάς τόσο την νοημοσύνη των άλλων επειδή κάτι δεν σου δουλεύει εσένα :lol: όταν πάρω στα χέρια μου την συσκευή σου θα βάλω την κάρτα μου μέσα και θα το δοκιμάσω... βασικά σε κανέναν δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλά ΟΚ δεν ασχολούμαι άλλο... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 δουλευει παιδια σε iphone κανονικότατα...εγω έχω την εκδοση 3.1.2 απλα στις ρυθμισεις στο apn θα βαλετε myq και τα αλλα κενα.... μετα απαραιτητα καντε μια επανεκκινηση ή respring ανοιξτε το 3g και ετοιμοι..... εμένα κανεις με το internet tethering της q μπορει να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 βασικά σε κανέναν δεν δουλεύει. Μια χαρα δουλεύει. Εγω δοκιμασα σε HD2 και Blackberry Bold Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Μιλάμε όμως για iPhone... Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Μιλάμε όμως για iPhone... κατι δεν κανουν σωστα αυτοι που δεν τους δουλευει γιατι σημερα δοκιμασα την sim σε iphone συναδελφου και δουλεψε Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Πίστεψε με, τα κάνουμε όλα σωστά!!! Απλά κάτι άλλο παίζει... Σε μερικούς δουλεύει και σε μερικούς άλλους όχι! Και δεν έχει σχέση με jailbreak, firmware, ή συσκευή! Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 δηλαδη βάζετε σκετo myq και μπαίνει? δηλαδή δεν χρειαζετai .gr kok? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 δηλαδη βάζετε σκετo myq και μπαίνει? δηλαδή δεν χρειαζετai .gr kok? ούτε .gr ούτε τίποτα. " myq " χωρίς τα εισαγωγικά Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitakias24 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Περα απο τη προσφορα η οποια ληγει αυτο το μηνα , οταν τελειωσει και μετα θα μπορω να μπαινω στο ιντερνετ (οχι στο myQ , σε αλλα σαιτ ,φβ ,γοογλε και τετοια ...) ????Και αν ναι με τι χρεωση??? Παράθεση Πωλειται lg gt505...Pm me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Περα απο τη προσφορα η οποια ληγει αυτο το μηνα , οταν τελειωσει και μετα θα μπορω να μπαινω στο ιντερνετ (οχι στο myQ , σε αλλα σαιτ ,φβ ,γοογλε και τετοια ...) ????Και αν ναι με τι χρεωση??? Δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση ακόμη από την Q / Wind. Η λογική λέει, πως κάνανε αυτή την προσφορά, για να "γνωρίσουμε" την υπηρεσία, και μετά θα βγάλουν πακέτα internet. Αλλά αυτά είναι εικασίες. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitakias24 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Αν γινει κατι τετοιο θα βγαλω με ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ μεγαλη χαρα απο το συρταρι μου τον παλιο αριθμο μου Q ...!!!! :cool: Παράθεση Πωλειται lg gt505...Pm me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση ακόμη από την Q / Wind. Η λογική λέει, πως κάνανε αυτή την προσφορά, για να "γνωρίσουμε" την υπηρεσία, και μετά θα βγάλουν πακέτα internet. Αλλά αυτά είναι εικασίες. και εγω αυτο πιστευω. ισως διεγνωσαν την φτωχεια σε πακετα για ιντερνετ και προσπαθουν να κερδισουν μεριδιο αγορας με αυτη την κινηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts