Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ζητήστε απλά να σας καταργήσουν τον λογαριασμό για να ξαναγραφτείτε. (πέρνετε και 2η φορά τα 300 λεπτα :p)

Δεν κατάλαβες τι έγραψα; Τι δεν καταλαβαίνεις...τιιιι δεν καταλαβαίνεις;;; :lol:

για να προσπερνω αυτο που λες, σημαινει οτι το νουμερο ειναι q απο την αρχη :p

@gerstavros2: ποσο καιρο τους παιρνει να καταργησουν το λογαριασμο;

ζητήστε απλά να σας καταργήσουν τον λογαριασμό για να ξαναγραφτείτε. (πέρνετε και 2η φορά τα 300 λεπτα :p)
Τώρα βλέπουμε από αύριο με το τεχνικό τμήμα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας. Σκέφτηκα μήπως φταίει το username, γιατί έβαλα κάτι που θεωρούσα ότι κατά 99,99% θα ήταν δεσμευμένο, άλλα το δέχτηκε και μετά που έτρωγα τα άκυρα σκέφτηκα πως έχει γούστο να μην υπάρχει έλεγχος για διπλοεγγραφές στο username και να δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Πιο απλό δεν θα ήταν αντί για username, να υπήρχε σε αυτό το πεδίο ο αριθμός τηλεφώνου;

Τώρα βλέπουμε από αύριο με το τεχνικό τμήμα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας. Σκέφτηκα μήπως φταίει το username, γιατί έβαλα κάτι που θεωρούσα ότι κατά 99,99% θα ήταν δεσμευμένο, άλλα το δέχτηκε και μετά που έτρωγα τα άκυρα σκέφτηκα πως έχει γούστο να μην υπάρχει έλεγχος για διπλοεγγραφές στο username και να δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Πιο απλό δεν θα ήταν αντί για username, να υπήρχε σε αυτό το πεδίο ο αριθμός τηλεφώνου;

φίλε..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΠΛΟΕΓΓΡΑΦΩΝ:lol::lol:. αυτό επαθα εγω, γιατί εβαλα username που χα χρησιμοποιήσει για άλλο νουμερο μου:p

φίλε..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΠΛΟΕΓΓΡΑΦΩΝ:lol::lol:. αυτό επαθα εγω, γιατί εβαλα username που χα χρησιμοποιήσει για άλλο νουμερο μου:p

Άστα βράστα δηλαδή! Μα καλά το πιο εύκολο δε θα ήταν να χρησιμοποιούσαν τον αριθμό τηλεφώνου;... ούτε να κάθεσαι να θυμάσαι ένα ακόμα username, ούτε πρόβλημα να το έχει κάποιος άλλος... γιατί δυσκολεύουν τα πράγματα;

Υ.Γ. Να βάλουμε ένα warning τότε σε όσους πάνε να επιλέξουν username του τύπου giannis, makis, sakis, lakis, takis κλπ γιατί μάλλον θα φάνε πόρτα μετά :p

Edited by QTiVoCo

ΓΤΠ!! Πού τους βρίσκουν ρε φίλε;;; Το μάτι μου!!! :X:X:X

μου κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο γιατί όταν πήγα να δημιουργήσω λογαριασμό , το username που είχα επιλέξει στην αρχή μου εμφάνισε οτι το είχε "πιάσει" ήδη κάποιος άλλος.

[ f i l i p p o s ]

Ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι για αυτό το πράγμα με τα 300 λεπτά προς WIND/Q?? Για 1 ευρώ κόστος??? Τόσο κάνει και μάλιστα από online σου δίνουν και 100 λεπτά επιπλέον δώρο. Να ήταν περισσότερο, ΝΑΙ θα δικαιολογούσε μεγαλύτερο θόρυβο. Ναι, δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα σε κανέναν.Αλλά έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με όσα μας έρχονται πανταχόθεν και φωνάζουμε για πολύ μικρά πράγματα. :confused::confused:

μου κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο γιατί όταν πήγα να δημιουργήσω λογαριασμό , το username που είχα επιλέξει στην αρχή μου εμφάνισε οτι το είχε "πιάσει" ήδη κάποιος άλλος.

εμένα όχι, κι αναγκάστηκα να τους ζητήσω να μου διαγράψουν την εγγραφή στο 2ο αριθμό για να ξαναγραφτω μ άλλο username

Ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι για αυτό το πράγμα με τα 300 λεπτά προς WIND/Q?? Για 1 ευρώ κόστος??? Τόσο κάνει και μάλιστα από online σου δίνουν και 100 λεπτά επιπλέον δώρο. Να ήταν περισσότερο, ΝΑΙ θα δικαιολογούσε μεγαλύτερο θόρυβο. Ναι, δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα σε κανέναν.Αλλά έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με όσα μας έρχονται πανταχόθεν και φωνάζουμε για πολύ μικρά πράγματα. :confused::confused:
ορίστε?

@gerstavros2: ποσο καιρο τους παιρνει να καταργησουν το λογαριασμο;

ανήμερα μου το καναν

Παιδια εγω εδω και 2 βδομαδες προσπαθω να γραφτω.

Βαζω το κινητο μου και δε μου ερχεται ποτε σμσ με τον κωδικο. Εχω προσπαθησει απειρες φορες

Εστειλα μαιλ στη wind, πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και κανενας δεν επικοινωνισε μαζι μου..

Τραγικοι...

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Παιδια εγω εδω και 2 βδομαδες προσπαθω να γραφτω.

Βαζω το κινητο μου και δε μου ερχεται ποτε σμσ με τον κωδικο. Εχω προσπαθησει απειρες φορες

Εστειλα μαιλ στη wind, πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και κανενας δεν επικοινωνισε μαζι μου..

Τραγικοι...

εμένα γιατί πάντα με εξυπηρετούν άμεσα?:p

πάρε τηλ στο 2105100100 και απαίτησε να σου φτιάξουν λογαριασμό και να σου στείλουν το κωδικό

πάρε τηλ στο 2105100100 και απαίτησε να σου φτιάξουν λογαριασμό και να σου στείλουν το κωδικό

Τους ειχα παρει την προηγουμενη κυριακη. Μου ειπαν θα προωθησουν το θεμα στο τεχνικο τμημα. Μαλλον μετα το προωθησαν και στα .... !!! :X

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Μετά το συνεχόμενο πρόβλημα χωρίς ίντερνετ/mms από 12/6 έκανα την Πέμπτη αίτηση φορητότητας σε F2G και μόλις ενεργοποιηθεί ξανά αίτηση φορητότητας στην Q!

Διαβάζω πάντως πως κι άλλοι έχουνε το ίδιο πρόβλημα! Για να δούμε...

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

Μετά το συνεχόμενο πρόβλημα χωρίς ίντερνετ/mms από 12/6 έκανα την Πέμπτη αίτηση φορητότητας σε F2G και μόλις ενεργοποιηθεί ξανά αίτηση φορητότητας στην Q!

Διαβάζω πάντως πως κι άλλοι έχουνε το ίδιο πρόβλημα! Για να δούμε...

Το έστειλες στο τεχνικό τμήμα το έτοιμα σου για έλεγχο τις γραμμής σου?

Το έστειλες στο τεχνικό τμήμα το έτοιμα σου για έλεγχο τις γραμμής σου?

Τρείς εβδομάδες από τον Άννα στον Καϊάφα με πάνε!

Και αν δεις στα προηγούμενα posts μου, μου έκαναν πάρα πολλούς ελέγχους και αναρίθμητες επαναφορές γραμμής...

Παρ' όλα αυτά παρέμεινα και εξακολουθώ να παραμένω αδικτύωτος!!!

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

ρε παιδια για να καταλαβω τα 300 λεπτα προς γουιντ και κιου τα παιρνουμε μονο απο το σαιτ της κιου ;

με μυνημα η με κληση σε καποιο αριθμο δε γινεται; για πειτε αν ξερετε γιατι αν ειναι μονο μεσο σαιτ και με τοσα προβληματα για ενεργοποιηση δεν αξιζει να κανω τωρα φορητοτητα αλλα να περιμενω μεχρι να το φτιαξουνε

ρε παιδια για να καταλαβω τα 300 λεπτα προς γουιντ και κιου τα παιρνουμε μονο απο το σαιτ της κιου ;

με μυνημα η με κληση σε καποιο αριθμο δε γινεται; για πειτε αν ξερετε γιατι αν ειναι μονο μεσο σαιτ και με τοσα προβληματα για ενεργοποιηση δεν αξιζει να κανω τωρα φορητοτητα αλλα να περιμενω μεχρι να το φτιαξουνε

υπάρχει κανονικό πακέτο καλώντας το 12200 με 300'/1€, και απ το σάιτ 400'/1€ (αρκεί κατα την εγγραφή να χρησιμοποιήσεις ένα μοναδικό username:p)

ευχαριστω φιλε εστω και ετσι συμφερει αυριο θα παω για φορητοτητα μερικα γουατς απ που εχω με τους δικους μου για να μιλαμε

Πηρα τηλ χθες ξανα στο cc και μ'εξυπηρετησε ενας ξηγημενος τυπος. Αποτελέσμα: εγινε reset και εβαλα username ενα σουπερ-ντουπερ μακρυναρι και ολα δουλευουν μια χαρα! Ευχαριστώ πολυ τους φιλους του forum που ασχοληθηκαν με την περιπτωση μου ;)

Παιδιά Ηelp! Ενεργοποίησα τα 500 MBs και δεν μπορώ να μπω Internet! Έβαλα και τις ρυθμίσεις που έχει στο site της Q, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω παραπέρα! Help please :cry:

Α) το ΑΡΝ: myq

Username και password άστα κενά

Β ) Roaming Data ανοικτό .

Γ) κλείσε το τηλέφωνο και άνοιξε το ξανά.

Παιδιά Ηelp! Ενεργοποίησα τα 500 MBs και δεν μπορώ να μπω Internet! Έβαλα και τις ρυθμίσεις που έχει στο site της Q, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω παραπέρα! Help please :cry:

Καί εσύ στήν παρέα . 3 αριθμούς έκανα φωριτοτιτα μόνο ό ένας έχει νετ.

Τους πήρα μόλις. Βγήκε μια κοπελιά. Γ Ε Ι Ω Σ Η ! ! ! (0V που λένε)

-Δεν μπορώ να σας εξυπηρετήσω, εδώ μόνο wind. Πάρτε στο 1222.

-Μα προσπαθώ και έχουν χάλια σήμα, μου κλείνει το τηλέφωνο από το χάλια σήμα τους (στο ίδιο σημείο καλώ τον οποιονδήποτε και μιλάω τέλεια).

-Ναι, αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.

-Έστω, μπορείτε να μου πείτε σε πόσες ημέρες εξετάζουν τα email; Γιατί έχω στείλει ένα εδώ και 4 ημέρες.

-Δεν ξέρω, δεν είμαστε αρμόδιοι εδώ, να πάρετε στο 1222.

Είναι λογικό ή με δουλεύει;

Αύριο πάω σε κατάστημα. Τέλος.

Είναι λογικό ή με δουλεύει;

Αύριο πάω σε κατάστημα. Τέλος.

Καλά μην νομίζεις πως από κατάστημα θα χτυπήσεις 5V

Το σταθερό που έγραψε ο φίλος από πάνω δοκίμασε και κράτα το όνομα του υπαλλήλου που σε εξυπηρετεί