Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εγω εδω και 2 βδομαδες προσπαθω να γραφτω.

Βαζω το κινητο μου και δε μου ερχεται ποτε σμσ με τον κωδικο. Εχω προσπαθησει απειρες φορες

Εστειλα μαιλ στη wind, πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και κανενας δεν επικοινωνισε μαζι μου..

Τραγικοι...

εμένα γιατί πάντα με εξυπηρετούν άμεσα?:p

πάρε τηλ στο 2105100100 και απαίτησε να σου φτιάξουν λογαριασμό και να σου στείλουν το κωδικό

πάρε τηλ στο 2105100100 και απαίτησε να σου φτιάξουν λογαριασμό και να σου στείλουν το κωδικό

Τους ειχα παρει την προηγουμενη κυριακη. Μου ειπαν θα προωθησουν το θεμα στο τεχνικο τμημα. Μαλλον μετα το προωθησαν και στα .... !!! :X

Γιώργος

S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Μετά το συνεχόμενο πρόβλημα χωρίς ίντερνετ/mms από 12/6 έκανα την Πέμπτη αίτηση φορητότητας σε F2G και μόλις ενεργοποιηθεί ξανά αίτηση φορητότητας στην Q!

Διαβάζω πάντως πως κι άλλοι έχουνε το ίδιο πρόβλημα! Για να δούμε...

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

Μετά το συνεχόμενο πρόβλημα χωρίς ίντερνετ/mms από 12/6 έκανα την Πέμπτη αίτηση φορητότητας σε F2G και μόλις ενεργοποιηθεί ξανά αίτηση φορητότητας στην Q!

Διαβάζω πάντως πως κι άλλοι έχουνε το ίδιο πρόβλημα! Για να δούμε...

Το έστειλες στο τεχνικό τμήμα το έτοιμα σου για έλεγχο τις γραμμής σου?

Το έστειλες στο τεχνικό τμήμα το έτοιμα σου για έλεγχο τις γραμμής σου?

Τρείς εβδομάδες από τον Άννα στον Καϊάφα με πάνε!

Και αν δεις στα προηγούμενα posts μου, μου έκαναν πάρα πολλούς ελέγχους και αναρίθμητες επαναφορές γραμμής...

Παρ' όλα αυτά παρέμεινα και εξακολουθώ να παραμένω αδικτύωτος!!!

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

ρε παιδια για να καταλαβω τα 300 λεπτα προς γουιντ και κιου τα παιρνουμε μονο απο το σαιτ της κιου ;

με μυνημα η με κληση σε καποιο αριθμο δε γινεται; για πειτε αν ξερετε γιατι αν ειναι μονο μεσο σαιτ και με τοσα προβληματα για ενεργοποιηση δεν αξιζει να κανω τωρα φορητοτητα αλλα να περιμενω μεχρι να το φτιαξουνε

ρε παιδια για να καταλαβω τα 300 λεπτα προς γουιντ και κιου τα παιρνουμε μονο απο το σαιτ της κιου ;

με μυνημα η με κληση σε καποιο αριθμο δε γινεται; για πειτε αν ξερετε γιατι αν ειναι μονο μεσο σαιτ και με τοσα προβληματα για ενεργοποιηση δεν αξιζει να κανω τωρα φορητοτητα αλλα να περιμενω μεχρι να το φτιαξουνε

υπάρχει κανονικό πακέτο καλώντας το 12200 με 300'/1€, και απ το σάιτ 400'/1€ (αρκεί κατα την εγγραφή να χρησιμοποιήσεις ένα μοναδικό username:p)

ευχαριστω φιλε εστω και ετσι συμφερει αυριο θα παω για φορητοτητα μερικα γουατς απ που εχω με τους δικους μου για να μιλαμε

Πηρα τηλ χθες ξανα στο cc και μ'εξυπηρετησε ενας ξηγημενος τυπος. Αποτελέσμα: εγινε reset και εβαλα username ενα σουπερ-ντουπερ μακρυναρι και ολα δουλευουν μια χαρα! Ευχαριστώ πολυ τους φιλους του forum που ασχοληθηκαν με την περιπτωση μου ;)

Παιδιά Ηelp! Ενεργοποίησα τα 500 MBs και δεν μπορώ να μπω Internet! Έβαλα και τις ρυθμίσεις που έχει στο site της Q, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω παραπέρα! Help please :cry:

Α) το ΑΡΝ: myq

Username και password άστα κενά

Β ) Roaming Data ανοικτό .

Γ) κλείσε το τηλέφωνο και άνοιξε το ξανά.

Παιδιά Ηelp! Ενεργοποίησα τα 500 MBs και δεν μπορώ να μπω Internet! Έβαλα και τις ρυθμίσεις που έχει στο site της Q, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω παραπέρα! Help please :cry:

Καί εσύ στήν παρέα . 3 αριθμούς έκανα φωριτοτιτα μόνο ό ένας έχει νετ.

Τους πήρα μόλις. Βγήκε μια κοπελιά. Γ Ε Ι Ω Σ Η ! ! ! (0V που λένε)

-Δεν μπορώ να σας εξυπηρετήσω, εδώ μόνο wind. Πάρτε στο 1222.

-Μα προσπαθώ και έχουν χάλια σήμα, μου κλείνει το τηλέφωνο από το χάλια σήμα τους (στο ίδιο σημείο καλώ τον οποιονδήποτε και μιλάω τέλεια).

-Ναι, αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.

-Έστω, μπορείτε να μου πείτε σε πόσες ημέρες εξετάζουν τα email; Γιατί έχω στείλει ένα εδώ και 4 ημέρες.

-Δεν ξέρω, δεν είμαστε αρμόδιοι εδώ, να πάρετε στο 1222.

Είναι λογικό ή με δουλεύει;

Αύριο πάω σε κατάστημα. Τέλος.

Καλά μην νομίζεις πως από κατάστημα θα χτυπήσεις 5V

Το σταθερό που έγραψε ο φίλος από πάνω δοκίμασε και κράτα το όνομα του υπαλλήλου που σε εξυπηρετεί

Ρε παιδια προσεξατε την αυξηση στις χρεωσεις στις κλησεις; :blink: Απο 0,27€/min που ηταν προς ολα τα κινητα μεχρι πριν λιγες μερες, τωρα το βλεπω 0,37€/min :blink: Μπηκα να ελεγξω το τιμοκαταλογο για περιαγωγη και κατα τυχη ειδα την αυξηση των τιμων. :mad: Καμια ενημερωση.

http://www.wind.com.gr/gr/q/about-q/timokatalogos/

Για αυτο και τα δωρακια. Απο τη μια στα δινει με δωρακια και στα παιρνει απο την αλλη τσεπη με αυξηση των χρεωσεων. Η frog προς το παρον τουλαχιστον παραμενει με 0,25€/min.

Ρε παιδια προσεξατε την αυξηση στις χρεωσεις στις κλησεις; :blink: Απο 0,27€/min που ηταν προς ολα τα κινητα μεχρι πριν λιγες μερες, τωρα το βλεπω 0,37€/min :blink: Μπηκα να ελεγξω το τιμοκαταλογο για περιαγωγη και κατα τυχη ειδα την αυξηση των τιμων. :mad: Καμια ενημερωση.

http://www.wind.com.gr/gr/q/about-q/timokatalogos/

Για αυτο και τα δωρακια. Απο τη μια στα δινει με δωρακια και στα παιρνει απο την αλλη τσεπη με αυξηση των χρεωσεων. Η frog προς το παρον τουλαχιστον παραμενει με 0,25€/min.

είναι καιρό αυτό, κι ειχε βγει κανονικά ενημερωση-ανακοινωση

Τους πήρα μόλις. Βγήκε μια κοπελιά. Γ Ε Ι Ω Σ Η ! ! ! (0V που λένε)

-Δεν μπορώ να σας εξυπηρετήσω, εδώ μόνο wind. Πάρτε στο 1222.

-Μα προσπαθώ και έχουν χάλια σήμα, μου κλείνει το τηλέφωνο από το χάλια σήμα τους (στο ίδιο σημείο καλώ τον οποιονδήποτε και μιλάω τέλεια).

-Ναι, αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.

-Έστω, μπορείτε να μου πείτε σε πόσες ημέρες εξετάζουν τα email; Γιατί έχω στείλει ένα εδώ και 4 ημέρες.

-Δεν ξέρω, δεν είμαστε αρμόδιοι εδώ, να πάρετε στο 1222.

σε δουλεύει. ξαναπάρε κ μιλα με καναν σοβαρό υπάλληλο, εγώ μια ζωή αυτό το νούμερο παίρνω και για την Q και μ εξηπυρετούν κανονικά

Γιά τζαμπέ κλήσεις προς το cc της Q καλούμε 2119993000!

εγώ το 2105100100 παίρνω μέχρι τώρα πάντως και μ εξυπηρετουν:p

Τελικά κατάφερα να συνεννοηθώ στο 1222.

Για τις άδικες χρεώσεις του 1222 (πήρα 3 φορές και με πέταξε και χρεώθηκα 3χ0,24€ χωρίς να μιλήσω με υπάλληλο σωστά), δεν έγινε τίποτα.

Για την κάρτα που δεν μπαίνει και "μα στην περιοχή σας υπάρχει full 3g", επίσης τίποτα, γιατί είναι -μάλλον- θέμα κάρτας.

Ευτυχώς προωθήθηκε στο τεχνικό τμήμα, η διαδικασία για την διόρθωση του λογαριασμού myq.

Άντε, καλή αρχή.

Αρχίζω να νοσταλγώ την αμεσότατη εξυπηρέτηση της κοσμοτέ και το -σχεδόν- απροβλημάτιστο internet on the phone...

είναι καιρό αυτό, κι ειχε βγει κανονικά ενημερωση-ανακοινωση

Εχεις δικιο. Ειχε βγει δελτιο τυπου πριν 1 μηνα και ξεκινησαν αυτες οι τιμες απο 2/7. Βεβαια το πως θα ενημερωθει ο απλος καταναλωτης λες και μπαινει να διαβασει τα δελτια τυπου της wind ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Ειναι αυτο που λεμε ψιλα γραμματα. Μπορει ανα πασα στιγμη να σου κανει αυξησεις και εσυ να μην εχεις παρει μυρωδια.

http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=236

Εχεις δικιο. Ειχε βγει δελτιο τυπου πριν 1 μηνα και ξεκινησαν αυτες οι τιμες απο 2/7. Βεβαια το πως θα ενημερωθει ο απλος καταναλωτης λες και μπαινει να διαβασει τα δελτια τυπου της wind ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Ειναι αυτο που λεμε ψιλα γραμματα. Μπορει ανα πασα στιγμη να σου κανει αυξησεις και εσυ να μην εχεις παρει μυρωδια.

http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=236

Αν θυμάμαι καλά, είχαν στείλει γραπτό μήνυμα που ενημέρωνε για τις νέες χρεώσεις (ή τουλάχιστον έλεγε που να μπεις για να τις δεις).

ενεργοποίησα ένα πακέτο sms, και πήρα 800 μηνύματα με 1€ :p σ ευχαριστώ wind xaxa :lol:

ενεργοποίησα ένα πακέτο sms, και πήρα 800 μηνύματα με 1€ :p σ ευχαριστώ wind xaxa :lol:

Πώς τα πήρες ρε φίλε τα 800 με 1€;;;;για πες!!!!

Η αυξηση της χρέωσης ειναι μεγάλη,και πάνω που ελεγα να κανω φορητότητα το βασικό νούμερό μου :(

Στο μεταξυ σε ενα q που εχω εμφανιστικαν και μπονους αλλα 100 λεπτά προς wind και q για 1 μηνα. Καλα καθε 3 και λίγο μπόνους? :p

Edited by kmpatra

Αν θυμάμαι καλά, είχαν στείλει γραπτό μήνυμα που ενημέρωνε για τις νέες χρεώσεις (ή τουλάχιστον έλεγε που να μπεις για να τις δεις).

Τουλαχιστον σε μενα και σε ενα αλλο νουμερο δεν θυμαμαι κατι τετοιο. Παντως ειναι πολυ μεγαλη η αυξηση απο 0,27 σε 0,37/min. Να δουμε ποτε θα ακολουθησει η frog.

• This topic was unpinned, featured and pinned