cu2goup Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Των 99€ πήρατε; Ναι... Κάτσε έρχεται ακόμα.. την παρήγγειλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 10 minutes ago, cu2goup said: Ναι... Κάτσε έρχεται ακόμα.. την παρήγγειλα. Πώς σου είπαν να πληρώσεις; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 21/10/2024 at 5:39 ΜΜ, dimitroula10 said: Καλέ ίδιο κινητό έχετε 🙂 1 ώρα πριν, Konsta_ntina said: Στέλνεις 1015 στο 12000. Ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο να ενημερωθεί ο αριθμός στο σύστημα. Μήπως είχε φραγή? 😏 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 1 hour ago, VIPdriver said: Πώς σου είπαν να πληρώσεις; Με iban το οποίο θα αναγράφεται στην επιστολή που θα συνοδεύει την καρτούλα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 2 ώρες πριν, cu2goup said: Εμείς πήραμε το ετήσιο δεν μας αγγίζουν αυτά.. Άσε που θέλουν και ανανέωση πάνω από 13€ οι πανέξυπνοι.. Πόσα νούμερα έχεις κι εσύ βρε πουλάκι μου; 1 hour ago, elkons said: Καλέ ίδιο κινητό έχετε 🙂 😏 Σέρλοκ!! 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Just now, sou_d said: Πόσα νούμερα έχεις κι εσύ βρε πουλάκι μου; Κοίτα διαχειρίζομαι και των γονιών μου όπως είναι λογικό οπότε μαζεύονται.. Επίσης αν υπήρχε διαγωνισμός φορητότητας τελευταίων μηνών, παίζει να ήμουν στο βάθρο.. π.χ. το promo που συζητούσαμε το σούταρα ήδη. Πήγα CU. Χοντρικά αυτή τη στιγμή παίζω σε CU και στο ρούτερ έχω ένα whats up το οποίο θα αντικατασταθεί από το ετήσιο Q. Σταθερό γιοκ. 1 hour ago, elkons said: Καλέ ίδιο κινητό έχετε 🙂 😏 Χαχαχα. ... έχουν διαφορετική ανάλυση οθόνης. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 5 minutes ago, cu2goup said: Κοίτα διαχειρίζομαι και των γονιών μου όπως είναι λογικό οπότε μαζεύονται.. Επίσης αν υπήρχε διαγωνισμός φορητότητας τελευταίων μηνών, παίζει να ήμουν στο βάθρο.. π.χ. το promo που συζητούσαμε το σούταρα ήδη. Πήγα CU. Χοντρικά αυτή τη στιγμή παίζω σε CU και στο ρούτερ έχω ένα whats up το οποίο θα αντικατασταθεί από το ετήσιο Q. Σταθερό γιοκ. Καλά έκανες αμα βγαίνει πιο οικονομικό το σταθερό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 25 minutes ago, elkons said: Καλά έκανες αμα βγαίνει πιο οικονομικό το σταθερό Μάλλον εννοείς "αν βγαίνει πιο ακριβό".. Προφανώς και βγαίνει πιο ακριβό για τις ανάγκες μου. Γύρω στις 2 ώρες streaming τα παιδιά και scrolling για εμάς.. ποσό ίντερνετ να θες πια; Άσε που στην περιοχή που μένω υπάρχει μόνο ADSL και πιάνει το πολύ 10-12 Mbps.. ενώ αντίθετα έχω οπτική επαφή με το βουνό με τις κεραίες οπότε πιάνω καλά όλες τις εταιρείες. Αυτά μέσες άκρες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 1 minute ago, cu2goup said: Μάλλον εννοείς "αν βγαίνει πιο ακριβό".. Προφανώς και βγαίνει πιο ακριβό για τις ανάγκες μου. Γύρω στις 2 ώρες streaming τα παιδιά και scrolling για εμάς.. ποσό ίντερνετ να θες πια; Άσε που στην περιοχή που μένω υπάρχει μόνο ADSL και πιάνει το πολύ 10-12 Mbps.. ενώ αντίθετα έχω οπτική επαφή με το βουνό με τις κεραίες οπότε πιάνω καλά όλες τις εταιρείες. Αυτά μέσες άκρες. Πιο οικονομικό από το σταθερό * Έγραφα από τον υπολογιστή γρήγορα και μου ξέφυγε .lol: Τι μόντεμ έχεις για τη σιμ; Η κεραία Ν78 και στις 3; τι ταχύτητες παίζεις συνήθως; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 48 minutes ago, cu2goup said: Επίσης αν υπήρχε διαγωνισμός φορητότητας τελευταίων μηνών, παίζει να ήμουν στο βάθρο.. Παίζει, αλλά είμεθα κι εμείς αφού 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Στη Vodafone παίζω από 100-250.. Στη Nova παραπάνω.. Στην Cosmote κάτι λιγότερο από 500.. Με tplink 5g το 510. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 6 minutes ago, cu2goup said: Στη Vodafone παίζω από 100-250.. Στη Nova παραπάνω.. Στην Cosmote κάτι λιγότερο από 500.. Με tplink 5g το 510. Εξαιρετικά για ασύρματο και όχι γραμμή,τι να κλ@σει η 24αρα(12)μετά... Και για πιο απαιτητική χρήση πάντως είναι κομπλέ,για τη χρήση που κάνετε είναι υπέρ αρκετά ειδικά άμα δεν έχει η Q κάποιον περιορισμό! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Στέλνεις 1015 στο 12000. Ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο να ενημερωθεί ο αριθμός στο σύστημα. Μήπως είχε φραγή? Μπα ο αριθμός μου δεν είχε φραγή διότι του βάζω κάρτα κάθε μήνα πριν λήξουν όλα διότι μου βγαίνει φθηνότερα από βονταφον διότι στην βονταφον δίνω 20€ το μήνα για δύο καρτοκινητα ενώ στην Q δίνω 15-16€ και είμαι ευχαριστημένος με το δίκτυο τους στην περιοχή μου διότι με βονταφον δεν πιάνω πολύ καλό σήμα είδη σκέφτομαι να πάω ενα νούμερο από την βονταφον στην nova FREE2GO προσφορά με 15€ το μήνα όλα απεριόριστα και 500 sms Έχω και ενα νούμερο κοσμοτε οπότε καλά είμαι καλυμμένος και με αυτό 2 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 5 ώρες πριν, cu2goup said: Ναι... Κάτσε έρχεται ακόμα.. την παρήγγειλα. Νεο νούμερο να υποθέσω ε? Γιατί στο φόρουμ των άυπνων κάποιοι έγραψαν ότι δεν δέχονται φορητότητα... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Παλιά υπήρχε μια φόρμα επικοινωνίας στην nova. Υπάρχει κάπου τώρα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Μόνο με chat και τηλέφωνο επικοινωνείς πλέον. Η φόρμα καταργήθηκε,υπάρχει μία μόνο για το gdpr. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 4 ώρες πριν, kmpatra said: Νεο νούμερο να υποθέσω ε? Γιατί στο φόρουμ των άυπνων κάποιοι έγραψαν ότι δεν δέχονται φορητότητα... Ναι.. μόνο νέα νούμερα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Καλησπέρα στην παρέα... Μετα από πολλά χρόνια μακριά από Q και F2G κλπ και μετά από 1 χρόνο μακριά από Nova,είδα αυτή την προσφορά η οποία θα με ενδιέφερε να παραγγείλω αλλά έχω κάποιες απορίες που πρέπει να λύσω (Από Δευτέρα φαντάζομαι γιατί πριν που πήρα δεν απάντησε κανείς) αλλά επειδή εμπιστεύομαι πιο πολύ το Forum είπα να γράψω εδώ. 1)Αυτή η προσφορά ισχύει κανονικά;Δηλαδή έχουν βγει και αντίστοιχες τον προηγούμενο καιρό;Είναι 100€ τα οποία πρέπει να τα δώσω σε συνεργάτη οπότε θα ήθελα την εμπειρία σας 2)Σε αυτό το ετήσιο πακέτο και σε αντίστοιχα τέτοια,ισχύει το τρίμηνο ανανέωσης για να μη μπει φραγή κλπ; 3)Έχω ένα χρέος στη Nova από πέρυσι και μου είπανε ότι αν θελήσω να γυρίσω στην εταιρία θα χρειαστεί να το πληρώσω (κάτι που σκοπεύω να κάνω του χρόνου που θα γυρίσω ξανά από άλλη εταιρία,αλλά τώρα δεν περισσεύει το ποσό).Είναι προτιμότερο να το παραγγείλω σε κάποιο άλλο πρόσωπο ή είναι κάτι ανεξάρτητο και δεν θα έχω θέμα (προφανώς αυτό είναι κάτι πολύ ειδικο,αν γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε) 4)Έχουμε κάποια γνώση μέχρι πότε ισχύει όλο αυτό;Απλά παίρνω σε αυτό τον αριθμό και κάνω την παραγγελία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,κάποιοι παλιοί σίγουρα θα με θυμάστε είχαμε καθημερινή συζήτηση,μόλις άλλαξε το forum χάθηκα και γω με κωδικούς κλπ και τώρα μπαίνω σε άλλα θέματα κυρίως..Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου On 21/3/2025 at 6:57 ΜΜ, cu2goup said: Ναι... Κάτσε έρχεται ακόμα.. την παρήγγειλα. Εγώ από αυτά που είχες γράψει νόμιζα πως είχε βολευτεί με την προσφορά του f2g με τα απεριόριστα που πήραμε από το γνωστό τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) 7 ώρες πριν, George6633 said: 1)Αυτή η προσφορά ισχύει κανονικά;Δηλαδή έχουν βγει και αντίστοιχες τον προηγούμενο καιρό;Είναι 100€ τα οποία πρέπει να τα δώσω σε συνεργάτη οπότε θα ήθελα την εμπειρία σας Τα 99€ τα στέλνεις μέσω iban όταν λάβεις από το courier την κάρτα. Αφού τα στείλεις και τους στείλεις και την απόδειξη μεταφοράς των χρημάτων, αυτοί σου ενεργοποιούν το πακέτο. 7 ώρες πριν, George6633 said: 2)Σε αυτό το ετήσιο πακέτο και σε αντίστοιχα τέτοια,ισχύει το τρίμηνο ανανέωσης για να μη μπει φραγή κλπ; Πρώτη φορά δίνει η Nova ετήσιο πακέτο. Στο αντίστοιχο της Vodafone, η ημερομηνία λήξης μεταφέρεται για μετά από έναν χρόνο. Προφανώς μετά τα 99€, δεν δίνεις άλλα χρήματα για έναν χρόνο. Αυτά μένουν να τα δούμε στην πράξη. Δεν έχω λάβει ακόμα το πακέτο. 7 ώρες πριν, George6633 said: 4)Έχουμε κάποια γνώση μέχρι πότε ισχύει όλο αυτό;Απλά παίρνω σε αυτό τον αριθμό και κάνω την παραγγελία; Γράφει στη διαφήμιση πως είναι για περιορισμένο αριθμό.. αλλά κανείς δεν ξέρει! Το 3 δεν ξέρω να σου απαντήσω. Το σίγουρο είναι πως αν το πάρεις σε άλλο όνομα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Edited 23 Μαρτίου by cu2goup 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 2 ώρες πριν, cu2goup said: Τα 99€ τα στέλνεις μέσω iban όταν λάβεις από το courier την κάρτα. Αφού τα στείλεις και τους στείλεις και την απόδειξη μεταφοράς των χρημάτων, αυτοί σου ενεργοποιούν το πακέτο. Πρώτη φορά δίνει η Nova ετήσιο πακέτο. Στο αντίστοιχο της Vodafone, η ημερομηνία λήξης μεταφέρεται για μετά από έναν χρόνο. Προφανώς μετά τα 99€, δεν δίνεις άλλα χρήματα για έναν χρόνο. Αυτά μένουν να τα δούμε στην πράξη. Δεν έχω λάβει ακόμα το πακέτο. Γράφει στη διαφήμιση πως είναι για περιορισμένο αριθμό.. αλλά κανείς δεν ξέρει! Το 3 δεν ξέρω να σου απαντήσω. Το σίγουρο είναι πως αν το πάρεις σε άλλο όνομα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σ ευχαριστώ πολύ!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) 7 ώρες πριν, opmgls said: Εγώ από αυτά που είχες γράψει νόμιζα πως είχε βολευτεί με την προσφορά του f2g με τα απεριόριστα που πήραμε από το γνωστό τηλέφωνο... Έλα όμως που έσκασε το απεριόριστο του CU που τρέχει τώρα!!! Και από το CU τουλάχιστον προς το παρόν παίρνεις και τα λεφτά σου πίσω μέσω του ΑΒ.. 😉🙂 Edited 23 Μαρτίου by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Vodafone να το κανεις τι με το ανυπαρκτο σημα ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 16 minutes ago, adi32 said: Vodafone να το κανεις τι με το ανυπαρκτο σημα ? Γούστα είναι αυτά.. εμένα ας πούμε μου αρέσει να μην έχω σήμα πουθενά. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Εγώ πάντως μόνο με βονταφον εχω σήμα στο ασανσερ και στο σουπερμάρκετ. Και οπως ολοι (οι παντρεμένοι) ξέρουμε, εαν δεν εχεις σημα στο σουπερμάρκετ (να μπορεις να συνεννοηθείς με το αφεντικό για τα ψώνια) δεν έχεις τίποτα. 1 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts